Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Őőőő 62 ropi?Én is kompaktozok és nem vagyok rgb harter,de a bőr hüljön rá a gyártóra ezzel az árral
-
Tikakukac
titán
62 ropi. Az nem sámli egy ilyen ketyeréért.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
fRooStzzZ
senior tag
Épp azon gondolkodok hogy beszélik ezt az intel lassúságot stb.
Véletlen nem a 26M rgb cucc programjai miatt lassul a gép, mikor már minden szarhoz külön program jár, akár táphoz, akár a hűtőkhöz vagy az alaplapi szarokhoz, és n+ progi már megfoghatja a gépet nem?
Vagy a táp lehet már nem elég az ennyi világító vacaktól.. -
Redneck
veterán
Oké hogy RGB LED-es, de gamer vagy nem? Mert ez a szó sehol nem szerepel a cikkben.
Egyébként tetszetős, csak nagyon húzós az ára.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/
-
snecy20
veterán
Egy proci delid + 20-25k körüli alap kompakt úgy gondolom hogy nem kicsit jobb megoldás ennél.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
SidCorky
senior tag
Élőben is adta
Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M1 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II
-
Sanchez638
addikt
62e FT-ért már nem lehet egy kisebb épített vizet össze hozni?
Ez is egy fizetett cikk lett?Utalásnál mindig írj tárgyat. Számom az adatlapomon. Privát számot nem veszek fel!
-
Tikakukac
titán
válasz
Sanchez638 #10 üzenetére
Hát sajnos de.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #10 üzenetére
anno az EK L240 kb ennyibe kerult
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rambustibi
őstag
Ez az ár nevetségesen magas. Enermax LiqTech TR4 360 kompaktot vettem 38e-ért múlthéten és a kettő kompakt között igencsak van teljesítmény különbség. Szeretem a Thermaltake cuccait, de ez a 62e ár, túl meredek.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
exedoc
senior tag
Ez az ár egy kis fényért.. Felét éri. De nagyon max 36 ezer.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #15 üzenetére
Apple felirattal lenne 120k, az "Apple Gamer" meg lenne 240k....
Eddig miért nem találták ki ezt a kategóriát?
-
PandaMonium
őstag
válasz
#74018560 #16 üzenetére
Nem tudom mennyire komoly a kérdés, de John Carmack egyszer beszámolt róla, hogy Steve Jobs mennyire telibesz*rta a játékpiacot. Számára a Mac sokkal inkább tervezői platform volt, és valószínűleg ez az irányelv maradt meg a cég életében Jobs leváltását követően is.
What I cannot create, I do not understand
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #17 üzenetére
Volt szerencsém beszélni John Romeroval, ő meg azt mondta, hogy Carmack szeret leszarni mindenkit
Ha munka van, akkor keresheted, de amúgy más nem érdekli -
rii
nagyúr
ez az rgb lényege
(#10) sanchezsa: mi az ami nem fizetett cikk?
ha a ph!-sok odaírnák mindenhez a szakmai véleményüket is h mennyire sz.r, akkor a gyártók fültövön csapnák őket. *a cikk után ezért nézem egyből a post-okat, mer'ott már szóbakerülnek a negatívumok is
* kva nehéz lehet egy ilyen lapcsaládot fentartani, nincs más út
ne értsd félre, már 97-ben tele lett a hócipőm a fizetett hirdetésekkel a chip magazinban.
többek között azért is költöztem ki bp-ről mer engem már az óriásplakát is kibeb.szottul irritál ...[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tikakukac
titán
válasz
Glaz-dozfhut #19 üzenetére
Jéééézusom. TT-nél tényleg megőrült mindenki.
rii: Lehet ezt okosan is csinálni, csak kicsit nehezebb lesz. Nem egyszer írtam át nulláról egy tesztet, mert nem kerülhetett úgy ki, ahogy, kicsit elkapott a gépszíj a fikával. Ellenben ha valami sz@r és értelmetlen, az olyan is marad. 4-5 év után én is meguntam, de hát senki sem mondta, hogy könnyebb szakma, mint krumplit szedni
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Mennyit fogyaszt ez a Haswell-E 4GHz-en és 1,25V-on?
#tarcsad
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Nem nagyon tudom megfejteni, hogy milyen úton jutottatok el arra a következtetésre, hogy ez egy fizetett cikk. Van egy termék, amit kipróbáltunk, és azt tapasztaltuk, hogy jól működik, de éppen nagyon drága. Megírtuk, hogy jól működik, csak éppen k.... nagyon drága, így csak annak érdemes megvenni, akinek ennyire fontos ez az adott RGB rendszer. Én gyártóként nem hiszem, hogy ezt elfogadnám a pénzemért
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Max terheléssel 250 watt körül - mondja az AIDA64.
https://prohardver.hu/tudastar/hutotesztek_2017-ben.html -
Wombath
HÁZIGAZDA
És azt meg tudod érteni, hogy nem mindig mi választunk, az is előfordul, hogy jön egy gyártó azzal, hogy Sziasztok! Van XY termékünk, van kedvetek tesztelni? Mire mi azt mondjuk, hogy: Persze, küldjétek el, és amikor tudjuk, megnézzük. És mindeközben nem kerül szóba semmiféle pénzbeli vagy más juttatás?
-
rii
nagyúr
ingyen Ti sem dolgoztok .-)
ne mondd már .-)ha egy adott ilyen tesznél nincs is koknrét ár, akkor a fizetség a gyártóval való jó kapcsolat, amit be kell nyelni ... de attól az még fizetett cikk .-) csak szép mosollyal és puszival fizetnek .-) meg azzal h lesz amiért lesz péz' is .-)
-
Tikakukac
titán
Ööö, a képviseletek-disztrik-boltok elég sűrűn honorálnak teszteket ropogós pénzekkel. Abból vettem az állványomat, meg a tárgyasztalomat. Összeesküvés elmélettel meg a digitcamban nehéz fizetni
-
válasz
#74018560 #25 üzenetére
Kicsavartam a Westmere-EP Xeon X5677 3,47@4,6 GHZ OC-val LinX/IBT alatt a 260W-ot.
Meg is veregettem a CM Nepton 140 XL vállát, képes volt 80 fok magasságában tartani a CPU-t.
Az ára tényleg horror, pedig jól passzolna a TT Core X31 Riing házikómhoz.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Asus ROG STRIX Crosshair VI Extreme, CM Nepton 140XL AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 3600 CL17 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro+ RX 480 8 GB, DELL P2417 *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
rii
nagyúr
válasz
rambustibi #34 üzenetére
szépen ellensúllyozva van a memóriák atx szerű elhelyezése
sikerült megoldani a teljes gépházon belül az egyirányba árramló levegővel a hűtés, a meleg elvezetése
-
törölt tag
válasz
rambustibi #34 üzenetére
Ez valami spéci lap, ami tudja a dual tuningot?
-
törölt tag
válasz
Glaz-dozfhut #19 üzenetére
Máshol is ennyi: [link]
-
NandoXXL
senior tag
-
Tikakukac
titán
A gonosz fikázókat ki kell bannolni a fenébe. Mit képzelnek magukról. Ha egy termék fő selling pointja a ronda-villogó-irreálisan drága trióból kerül ki, akkor holmi teljesítmény-hang-használhatóság-tartósság dolgokat felhozni valóságos bűntett!
-
NandorHUN
addikt
Erre tényleg van igény?
-
simonzé
addikt
Csak nézz rá: Meleg büszkeség hűtő.
Büszke lehet rá a tulaja.I don't fit in. I fit out.
-
Tikakukac
titán
Van lakberendező barátném, jó az is. Csak a vízhűtés, ha már készül, legalább jusson el valameddig. Utána felőlem ledezhető agyig, nekem is vannak ledes ventik a gépben, fogtam szépen és átkábeleztem. Volt gond, nincs gond
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #17 üzenetére
Apple Gamer, volt aki megoldotta: [link]
#ingyenreklám -
Bolobi
tag
Hát még így 4 év után se lesz utódja a Noctua D14-nek. Delid nélküli 3570K-t ami 4.6-on megy lenttartja 2 ventivel leszabályozva 62fokon
és hál istennek discofény nélkűl csendben. Nem értem ezt az RGB-t de gondolom nem vagyok egydűl.
majd lesz jó felárra az RGB mentességnek amikor már mindenki hányni fog tőle.....i5 3570k@4,5Ghz 1,08v, Noctua D14, AsRock Fatal1ty z77, EVGA GTX980 FTW, G.Skill Ares 2x4Gb CL9 2133, Corsair CX500, Corsair 550D, Razer Deathadder 2013
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Fényekből tényleg nincs hiány a Thermaltake hűtésén, kipróbáltuk, hogy vajon hűteni is tud-e?
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest