Hordozható DVD-lejátszó karaoke funkcióval

A Napa DAV-150 típusú készüléket a hong-kongi A-Max Technology cég jelentette be és az idei hannoveri CeBIT-en (március 12-től 19-ig) lesz először látható. A hordozható DVD-lejátszót karaoke funkcióval is ellátták.

A 23-as csarnokban, az A21-es standnál bemutatandó termék DVD-ket, DVCD-ket, VCD-ket, SVCD-ket, CD-ket és MP3-as fájlokat tartalmazó CD-ket játszik le, és egy SCART-kábelen keresztül köthetjük össze a televíziónkkal és a videómagnónkkal. Az igen könnyű eszköz lehetővé teszi az x1/4, x1/2-től a x2 és x4-ig terjedő zoomolást, a filmeket 16:9 és 4:3-as formátumban és öt különböző equalizer-módban (klasszikus/pop/jazz/rock és normál) adja vissza.


Forrás: www.zdnet.de

Számos funkciót a televíziónk OSD-menüjéből érhetünk majd el és az útközbeni zavartalan zenehallgatás biztosítására a készüléket fölszerelték egy Anti Shock Systemmel (rázkódás-elleni védelemmel) is. Maximum 32 számot programozhatunk be előre. A négy AA-elemmel maximum hat órán át élvezhetjük az eszköz nyújtotta multimédiás szabadságot. Az MP3 fájlokat (klippeket) akár a televízió képernyőjén is megjeleníthetjük. Érdekesség, hogy a DAV-150-es a Sanyo DVD pickup mechanizmusára épül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés