Canon PowerShot SX620 HS: 25x-ös zoom a zsebben

Hirdetés

A Canon bemutatta legújabb szuperzoom kompaktját, a PowerShot SX620 HS-t. A gép lelke a 20,2 MP-es BSI CMOS érzékelő, mely mellé a DIGIC 4+ jelfeldolgozót társították, amivel a gyártó állítása szerint kiváló képminőséget kapunk még gyenge fényviszonyok között is. A kis szenzor mellé a felesleges lenne a magas érzékenység, így azt a józan ISO 3200 értékben maximalizálták. A 25x-ös átfogású optika, mely túl mutat az elődön, ekvivalens 25-625 mm gyújtótávolságot kínál és fényereje F3.2-F6.6 között változik, megkapta az IS intelligens képstabilizátort, így kevésbé kell aggódnunk a kézremegés miatt bemozdult képek miatt.


[+]

A gép hátulján egy nem érintésérzékeny, 3"-os, nagy betekintési szögekkel rendelkező 922 000 képpontos LCD megjelenítőt találunk, melyen jól nyomon követhetőek az események. Videóból legfeljebb 1080p/30p áll rendelkezésre MPEG-4 vagy H.264 kódolással. Emellett olyan hasznos funkciókkal igyekszik a segítségünkre lenni, mint a Hybrid Auto mód, mely lehetővé teszi egy négy másodperces videó készítését minden kép előtt, majd az összeset összefűzi egy klippbe. A Smart AUTO mód az automatikus jelenetválasztást takarja, a Creative Shot az egyedi szűrőket, míg az Auto Zoom engedélyezésével a kamera magától ránagyít a témára és segít azt fókuszban tartani.


[+]

Az SX620 HS a tervek szerint még májusban a boltokba kerül, fekete, ezüst és piros színekben, az ára pedig 280 dollár, azaz a hazai ÁFA-val is számolva nagyjából 100 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés