Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
nem bánják, csak villantson a homályban...
omg
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
cbmfan
őstag
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
MrPetya19
addikt
ITX házban sokra megy az ember a PCI kivezetéssel.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
olbaidhun
őstag
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
vicze
félisten
De most RGB a csati, de vezeték nem, há milyen má ez?
-
buvartacsko
addikt
ti egyébként képben vagytok azzal, hogy nem kötelező megvenni?
-
Skynet258
veterán
válasz buvartacsko #6 üzenetére
Nem vagy igazi péhás ha nem fikázod az erdzsíbít...
-
Steve_Brown
aktív tag
válasz buvartacsko #6 üzenetére
De tényleg néha nagyon jókat lehet vidulni azon, hogy páran mennyire utálják az egész RGB dolgot. Mintha kötelező lenne folyamatosan villódzania az adott eszköznek. Az RGB arra jó, hogy az alkatrészeket nem kell szín szerint összeváloganti hanem egy kattintással megtudod változtatni a belső világítást.
-
DigitXT
nagyúr
HULYE 2
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
cbmfan
őstag
LED csak egy dolog miatt hasznos PC-ben: hibák kijelzésére, többi fölösleges. nem tök mindegy, hogy mi van egy zárt dobozban az asztal alatt?
következő feature az lesz, hogy gombnyomásra elhalványul világítás szobában, és Barry White szól háttérben miközben villódzik...
-
Dr. Akula
félisten
Ferihegyen már lehet vele kifutópályát kivilágítani, de kéne még rajta fejleszteni, hiányoznak a köralakú LED sorok, hogy az ufóknak is lehessen ledes gabonaköröket csinálni. A 21. században már alap az ilyesmi...
-
törölt tag
Igazad van maximálisan. Ezért jár mindenki 1.0 swifttel, mert nem teljesen mindegy, hogy hogy néz ki ha elvisz a-ból b-be? Jah várjámá'... A te igényeid 100%-ban lefedik a piacot, és senki nem csinál a pc-vel semmi mást, nincsen más ambíciója és társai...
Dr. Akula: Mondjuk enyhén offtopic a felütésem, de kb 2 hét alatt elfogadható szintre lehet hozni a vakon gépelést, és soha nem értettem, hogy a fiatalabb generációknak ez miért nem prioritás. Akkora ugrás ez user exp szinten mint a hdd-ssd csere ha nem még nagyobb. Az elsődleges periféria a pc és a felhasználó között, aminek a megfelelő kezelése akkor is fontos, ha csak néha fórumozgat az ember... Ingyenes toolok vannak, ha nekem 2 hét alatt sikerült napi 1-2 óra gyakorlással, akkor másnak lehet egy hét is elég, onnantól pedig egy teljesen új világ nyílik meg... Hogy onnantól kell a világítós bill mert neki arra porcosodik hát hajrá, nincs azzal bajom, de én úgy látom, hogy a 21. században ahol a melók és a szabadidő egy jelentős részében is használjuk a pc-t ott ez annyira alap skill kéne legyen mint az angoltudás -és itthon a fiatalabb generációból az ismerősöket elnézve sajnos pont akkora hiányosságok vannak abban is sajnos-.
-
Adix
csendes tag
Két dolgot tudok elképzelni.
Van egy nem túl impozáns házad amit inkább elrejtesz az asztal alá, vagy feleslegesen költöttél pénzt egy szépen kidolgozott minőségi házra hiszen az asztal alá rejted.
Az én PC-m, szép (szubjektív vélemyén), minőségi darab, letisztult belsővel, kábelmenedszmenttel, és eszembe se jutna eldugni valahova, mert éke a szobának.Van egy hatalams plexi ablaka, a vízhűtő RGB LED-jei pedig halványan megvilágítják a komponenseket ami igazán igényes megjelenést kölcsönöz neki és mivel egy igen nagy elemről van szó a szobában, én inkább ezt preferálom mint egy ronda, fekete, zárt dobozt amit az asztal alatt rugdosok.
Van akinek pedig az ezer színben pompázó ház jön be, a lényeg, hogy ha ránéz akkor tetszik neki amit lát.
Nem igazán értem ebben hol a kivetnivaló.[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
válasz #56573440 #14 üzenetére
oké, akkor szórj el egy rakás pénzt díszkivilágításra és gyönyörködj benne naphosszat. van bármi haszna annak, hogy világít, növekszik tőle a teljesítmény? nem, bár csak kevéssel, de csak a fogyasztás lesz nagyobb.
RGB LED-es nyomtatód van-e?
-
MrPetya19
addikt
válasz Steve_Brown #8 üzenetére
Valaki érti.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
buvartacsko
addikt
de nem kurvára mindegy neked, hogy ki mire költi a pénzét? vagy itt bárkinek?
úgy csináltok mintha mögöttetek állna valaki folyton és pisztolyt tartana a fejetekhez hogy vegyétek meg ezeket a cuccokat. ennyi erővel minden egyes termék híre alá lehetne menni fikázni, meg elmondani százszor ugyanazt, hiszen ti azt nem fogjátok megvásárolni mer' hülyeség!!!4444 de kérdezem én: kit érdekel? vagy mivel lesz jobb? akármelyik topicba bemegyek ahol RGB-ről van szó, 3-4 oldalon csak a fika áradat van az RGB ellen. nem mintha a ti életminőségetek romlana azért mert ezek a termékek léteznek, vagy nektek ezt meg kellene kötelezően vásárolni.
-
cbmfan
őstag
válasz buvartacsko #22 üzenetére
már most is kvázi kötelező. valami jobb HW kell? nincs más mert rá van szórva egy marékkal, hogy megdobja az árát. és ha anélkül kell még drágább... oké, hogy (jobb esetben) kikapcsolható, de mégis minek. nem a gépet nézed egyfolytában hanem a monitort.
AMD-nV/intel témát felhozzuk? akkor tényleg vége lenne a világnak...
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
egyébként ahelyett hogy rinyálsz meg vergődsz meg sírsz a fórumon, szerintem egyszerűbb rányomni az off gombra a ledeknél, és akkor nem világít.
lehet vitatkozni, hogy mennyivel drágább, de ha feltűnt, akkor az elmúlt években M I N D E N drágább.
gondolom az itt jelenlévő bőgő masinák azok az emberek akik visszaperelik a bíróságon a windows árát (cca 5000 forint max) a brand gépből.
-
cbmfan
őstag
-
buvartacsko
addikt
-
cbmfan
őstag
válasz buvartacsko #29 üzenetére
ha nem vetted volna észre perpill te csinálod mert ellent mertek mondani véleményednek...
-
buvartacsko
addikt
engem nem érdekel kinek mi a véleménye rgb led témában. de ahogy elnézem, nem csak nekem baromi unalmas már, hogy nincs itt olyan topic a ph!-n amiben szerepel az RGB led szó, és ne lenne itt 30 okoskodó fikagép aki életvezetési tanácsokat osztogat, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes költeni a pénzt, és hogy ez az egész mennyire értelmetlen számukra és mindenki hülye aki nem így látja.
komolyan ki a rákot érdekel ez? semmiről nincs ezekben a témákban szó, csak erről. nem volt elég az első 500 ilyen hír alá beírni ezeket a faszságokat? csak kérdezem!
senki nem fog ezáltal eredetibbnek tűnni vagy okosabbnak, mivel mindegyik ilyen thread csak erről szól. évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"oké, akkor szórj el egy rakás pénzt díszkivilágításra és gyönyörködj benne naphosszat. "
Az, hogy képes vagyok belátni, hogy rajtam kívül is van világ meg az hogy nekem mim van az 3 külön dolog jelenleg. Otthon spec egy asztali gépem nincs, és nem is mozgat hogy legyen. De sokáig az akkor még igen underground modding közösségben tevékenykedtem intenzíven, úgyhogy láttam mindent is. Lehet ezért nem képzelem hogy az én ízlésem az univerzális állandó, vagy nem tudom, lehet így neveltek. Egyébként meg kinek mi a rakás. Szerintem a betervezett airsoft pisztolyom sok embernél használt autó kategória, nekem meg a fő hobbim és cigipénz. So what?
"van bármi haszna annak, hogy világít, növekszik tőle a teljesítmény? "
A ruhád kínai 30 huffos? Nincs semmi márkás cuccod? Akkor másnak se legyen, mert ami eltakarja a megfelelő területet az legyen mindenkinek jó? Mert te azt mondod? Nem a teljesítmény miatt teszi, hanem mert hobbi, mert tetszik neki, mert ez egy boldogság faktor. És? Te csak ezért ellenállhatatlan vágyat érzel hogy minősítsd. Látatlanul. És velük van a baj
Egyébként fáradj át ide és oszd meg nézeteidet, hátha pár embert fel tudsz ébreszteni
MrPetya19: Amivel én toltam az már nincs meg, volt valami "sikító titkárnő" klón az ősidőkben -12+ éve-, de pl.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pedig annyira érdekelt, hogy miért nem lehet mindenkinek meg a hülyesége amiben örömét leli Ütközik a demokráciával, vagy a felnőtt léttel, vagy btk szabályozott, vagy most miért? Kétségek között őrlődök most férfiként... Azt lehet? Vagy azt se? Az szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz macilaci78 #35 üzenetére
Az enyémen gombonként állítható a szin, WASD külön, meg amit akarsz, fényerő is 3 lépcsőben szabályozható az aligtól a vakítóig, nekem ennyi bőven elég.
-
Jaj annyira elcsépelt már ez az RGB ócsárolása... -.-‘
Semmi mást nem látni már a CES-en sem csak RGB-t.
Attól, hogy neked nincs pénzed rá, vagy nem látod benne a fantáziát vagy éppen nem tartasz rá igényt az nem azt jelenti, hogy egyből sz@r a cucc. Csak a ti fejetekben az.
Meg az, hogy csak gyerekeknek kell.. egy igényes RGB igen is tud szép lenni. Nézzetek meg pár TOP összerakott házat milyen szépek, igényesek az RGB-vel.
Ja meg az RGB nem azt jelenti, hogy szivárványként kell neki világítania. Azt ugyan úgy be lehet állítani 1 színre is mint anno a neon volt a gépházban.
Igen akkor a neon volt a sláger, most ez.
Ez a PH-s mentalitás ez mindig is megmosolyogtatott amikor olyanok magyarázzák meg a dolgokat akiknek még soha nem volt az adott termék.
Ráadásul mindezt egy “szakmai” fórumon.
Az RGB akkor az igazi, hogyha az egy igényes házba van belerakva nem egy olcsó Tesco plexi sz@rba.Ahogy egy előttem szóló is írta egy gépház igen is tud a szoba ékessége lenni mégha az úgy is világít mint a karácsonyfa.
Persze nem azt mondom, hogy az RGB csak szép lehet. Vannak ocsmányul világító gépházak ahol már túl van tolva a dolog. De az megint más ugye.
Ha lesz kapható az Ambient én tuti beszerzek egyet nagyon jól néz ki.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
törölt tag
"Ez a PH-s mentalitás ez mindig is megmosolyogtatott amikor olyanok magyarázzák meg a dolgokat akiknek még soha nem volt az adott termék."
Nem ph!-s hanem globálisan ilyenek sokan. Ha nekik nem kell mert számukra haszontalan, akkor úgy gondolja, másnak is az kell legyen vagy hülye. Pl nekem is van ezer dolgom, ami tudom hogy sose venném meg, mert nekem fölösleges, nem tetszik, etc, ettől még nem zavar ha másnak meg pont selling point a notch, vagy bármi más... A felnőtt kor előnye, hogy ha ők árulják, neked ingered és pénzed is van, megveheted, és boldog lehetsz vele. Csak sokan leragadnak ott, hogy ízléssel vitatkoznak. Az meg elég gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest