Bőrt imitáló külsőbe bújt a Samsung ATIV Book 9 Style notebook is

Nagyon úgy tűnik, hogy a Samsung idén minden létező mobil termékvonalon meglovagolja az eredetileg a Galaxy Note 3-nál bemutatott, bőrt imitáló puha műanyag burkolatot. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a nemrégiben bemutatott, hasonló külsővel ellátott Galaxy TabPRO és a Chromebook 2 után most itt az ATIV Book 9 Style is, ami ugyanezt a divathullámot lovagolja meg.

Samsung ATIV Book 9 Style feketében
Samsung ATIV Book 9 Style feketében [+]

A Full HD kijelzővel szerelt, 15,6 colos méretkategóriába sorolt, feketében és fehérben érkező notebook sok szempontból a CES-en bemutatott ATIV Book 9 2014 Editionnel mutat hasonlóságot, de annál valamivel vastagabb (17,5 mm) és nehezebb (1,95 kg) lesz. Hardveresen is van némi egyezés, például a numerikus részt mellőző billentyűzet ugyanaz, és belül most is a negyedik generációs Intel Core i processzort üdvözölhetjük. A teljesítmény viszont valamivel szerényebb, hiszen a beszámolók és a gyártó közleménye csak Core i5 processzort, 4 GB RAM-ot és a 128 GB-os SSD-t említ, míg az üzemidő 14 helyett "csupán" 12 óra lesz.

Samsung ATIV Book 9 Style fehérben
Samsung ATIV Book 9 Style fehérben [+]

A notebook felszereltsége hozza a kategóriától elvárt szintet, USB 2.0-s és 3.0-s portok mellett Gigabit Ethernet, IEEE 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 és Gigabit Ethernetet kapunk, ami mellé jár az SDXC olvasó és a HD felbontású kamera, valamint a szokásos HDMI és VGA port – természetesen ezek egy része csak átalakítóval a méretkorlátok miatt.


[+]

A Microsoft Windows 8.1 operációs rendszert futtató masina áráról egyelőre nem szolgáltak információval.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés