- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz sing1ep1ayer #18 üzenetére
Fentebb ezt is leírták..
Engem mondjuk nem érdekel, miről van kép és miről nincs, a saját igényeimmel tisztában vagyok, ahogy mások is.
Amúgy is, ez a felhúzott lábas kockuló pozitúra elég idétlenül fest, talán ezért nem fotózza le senki
Volt munkahelyemen egyébként több TP is a oszlopokra, konzolokon volt felszerelve, de úgy, hogy a gépet 180 fokban kinyitották és fixen rögzítették, mert a szűk hely miatt szélesebb járművek az aknán való mozgás közben esetleg elkaszálták volna őket. Ez pedig már nem csak hobbi-alkalmasság ugye, hanem ipari felhasználás. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz FoxiestFox #17 üzenetére
Mint mondtam sosem láttam még olyan fotót, amin azt mutatják be, hogy mégis mi az az élethelyzet, ahol 180°-os szögben kinyitott zsanérral használják a gépet. Te sem írsz erre példát, képet sem mutatsz róla, csak azt mondod, hogy hasznos. Most akkor neked el kellene higgyem?
De tudod mit? Legyen hasznos... csak az a kár, hogy a konkrét hasznát még mindig nem osztottátok meg velünk, földi halandókkal.
-
félisten
válasz sing1ep1ayer #16 üzenetére
Ahogy többen is jelezték, erre a zsanérkialakításra van igény.
Én jelen sorokat is egy csaknem 180 fokban kinyitott kijelzőjű ThinkPaden írom..
Innentől pedig nem haszontalan, maximum számodra az, de aligha bánt, hogy másoknak esetleg jól jön.
Ha bánt, akkor viszont csak simán értetlen vagy, ami megbocsátható, de ne villogj vele, esetleg rosszindulatú, ami már problémásabb.
Egyelőre egyiket sem feltételezzük, tehát a véleményed ne hirdesd abszolút objektív igazságként, mert nem az -
sing1ep1ayer
őstag
válasz FoxiestFox #15 üzenetére
Mi van hogy is?
-
félisten
válasz sing1ep1ayer #10 üzenetére
Szerintem sem haszontalan.
Akkor hogy is van ez? -
deja vu
addikt
Kérdéses, hogy elég lesz a haswell igp erre a felbontásra. Ütősen néz ki.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
őstag
válasz sing1ep1ayer #10 üzenetére
+1
plusz én hasonló képen vagyok a betekintési szöggel.. amikor valaki vízszintesen akarja nézni a képet..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Prof
addikt
Hat a kepek nagyon gyatrak lettek, mintha valami nulla fenyereju TN panel lenne.
-
sing1ep1ayer
őstag
Az zavar, hogy egy haszontalan, felesleges dolgot Isteni feature-ként aposztrofálnak. Komolyan érdekelne egy olyan fénykép, ami nyilvánvalóvá tenné, hogy ez igenis szükséges - de ilyet még sosem láttam.
Valaki nemrég azt mondta nekem, hogy például autóba így remekül ki lehet rakni a gépet, csakhogy ezt egy aprócska subnotbookkal kapcsolatban nyilatkozta. Egy ilyen "hatalmas" noteszgép már kitakarná a szélvédőt hasonló felhasználás esetén.
Mindenesetre ha nagyon zavar, hogy engem zavar, esetleg meggyőzhetnél egy saját fotóval. Rajtad kívül ugyanis (amennyire látom) senki nem tudja a dolog értelmét. -
hito
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #7 üzenetére
Nagyon zavar, hogy nyílik 180°-ban és ez valakinek esetleg hasznos?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
sing1ep1ayer
őstag
Kipróbáltam, ágyban felhúzott térdekkel egyáltalán nem kell 180°-ban nyitni a notit, az már túl sok. Nagyjából 130-, maximum 140° a megfelelő, annyira meg kábé minden noti zsanérja enged.
A másodikat meg nem is értem: többen nézik állva? Hányan? Ahhoz hogy nekem ki kelljen fektetnem a kijelzőt legalább 8-10 ember kellene, aki körülállja, de értelme úgy sem lenne sok, mert néhányan fejjel lefelé néznék a képet. -
hito
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
Ti sosem használjátok ágyban fekve felhúzott térdekkel a notit? Mert én szoktam és így használva ha nincs 180°-os dőlésszöge a kijelzőnek, akkor nagyon kényelmetlen. Illetve ha állva nézik többen, akkor is kevés a normál dőlésszög.
-
cellpeti
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
volt pár üzleti notim. volt köztük amit így le lehet hajtani, de hogy mi értelme?
Talán annyi, ha leesik az asztalról akkor nem törik el inkább "csak" kinyíllik
Tigris, tigris, csóvafény...
-
satz18
őstag
-
hito
nagyúr
Ezt el se hiszem, végre 180°!!!!
-
satz18
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy ha az ember játszani szeretne, és mondjuk visszaveszi 1366*768-ra, az hogy nézne ki egy ilyen kijelzőn.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar