Hirdetés

ADAPTEC USB2 connect és ATA RAID kártyák

Hirdetés

ADAPTEC USB2 connect kártya

Az ADAPTEC forgalomba hozta a legújabb USB2 - PCI (típus: AUA-3100LP) kártyáját. Az új kártya a legújabb USB 2.0-s szabványt használja. Egyaránt támogatja a PC-s és Macinthos-os környezetet. Visszafelé kompatibilis, azaz az USB 1.1 és az USB 2.0 szabványt használó meghajtók egyaránt csatlakoztathatók az adapterhez. Maximális átviteli sebesség 480 Megabit (60 MB) per másodperc.

A kártya három külső portot és egy belső portot tartalmaz, melyek segítségével a számítógéphez egyszerre 127 USB meghajtót csatlakoztathatunk. Az alacsony kivitelű kártya slim és RACK számítógépházakba egyaránt használható.


ADAPTEC ATA RAID kártya

Megjelent az ADAPTEC ATA RAID 2400A típusú hardver RAID vezérlője, mely ATA100/66 csatolófelületű merevlemezeket kezel. Elsősorban azoknak a vállalkozásoknak ajánlják, akik jól tervezhető nagyságú adatállománnyal rendelkeznek és annak mérete nem fog dinamikusan növekedni. Ideális otthoni felhasználásra, kisebb digitális stúdiók igényeinek költségtakarékos kielégítésére is.

Az ATA 2400A RAID kártya illeszkedik a tavaly év elején meghirdetett "RAID-et mindenhova" stratégiába, melynek célja a megbízható, olcsó hardver RAID vezérlők széleskörű elterjesztése.

A RAID vezérlőt 32MB RAM-mal szállítják, mely 128MB-ig bővíthető. Négy dedikált csatornával rendelkezik, melyek mindegyike egy-egy merevlemezt kezel. RAID0, 1, 0+1, és 5-ös szintű RAID kialakítását teszi lehetővé. Különlegességei az On-line Capacity Expansion valamint Hot Spare, Hot Swap (Mobile Rack szükséges) és SMART támogatás. Támogatott operációs rendszerek: Win95/98/ME/2000/NT4.0, Linux, NetWare, FreeBSD, BSDi.

Mindkét termék hivatalos disztribútora az AXICO KFT.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Hirdetés