Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    Na, akkor egy gyors összefoglaló. Több mint 3 éve játszom palával, perpill Brutallusnál tartunk (bár ha jól sejtem, vannak itt nálam előrébb járó palák is), így van némi fogalmam a dolgokról. :) (Ja, zárójelben, azért azt az egy T6-os bracert még nem nevezném Sunwell gearnek. :) )

    Jókat írtatok amúgy is. Elsődleges a spellcrit, mana csak és kizárólag ebből "jön vissza". (Talán látszik is, alapvetően nekem sem magas a hup-om.) Azért idézőjelben, mert nem jön vissza mint a druidoknál vagy priesteknél, hanem késlelteti az elfogyást. Fontos még nagyon az intellect, mert ez ad ugye manát, healup-ot és spellcritet is (ajánlom mindenkinek aki nem ismerné, a Ratingbuster nevű addont, ami jól egy-egy cucc cserjénél, világosan mutatja a statváltozásokat).
    Erre a kettőre érdemes gyúrni, MP/5-re teljesen felesleges. Ha elfogyott a mana, akkor elfogyott. Nagyon lassan töltődik és nekünk az innervate is kevesebbet ad vissza. Nekem is inkább az Aran-os trinket van bent, ez ad manatöltést use-ra, majd' 700 manát és 0.55% spellcritet (mintha palának találták volna ki). JC-k megcsinálhatják maguknak a staminás/intellect-es trinketet, sokáig az is nagyon jó.
    Okosan kell ellőni a skilleket (például a manaköltség felező és az Aranos trinket elnyomásakor Flash spammelés, ez frankón tölti vissza a manát).
    Egy idő után meg úgyis beletanul az ember a bossokba, és megtanulja mikor kell cd-re inni a potit (ebben az Alchemys trinket verhetetlen, szintén alap cucc), mikor nem.

    Palaaddonok: az említett kettőn kivül én Clique-el healelek (mielött valaki megszólna, már akkor is healeltem, amikor még ilyen addon nem volt, manuálisan történt a healelés).
    Fent van az InstantHealth (sokan csak amolyan placebonak tartják, nekem nem ártott, miért ne legyen fent). Pitbull-t használok raidframe-nek, ezen világosan látszik, kin van aggro, ki sebződik épp, kit lehet pár mp-el késöbb healelni. Bár ezeket már szerintem az összes frame módosító addon tudja.

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák