hol lehet kiváltani? mert a régi városban már néztem a cuccokat, de csak pár apróság van amit elérhetek a szintemen.. de azok is sokat dobtak 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Blue Diamond vékonykliens, via procis x86 minigép, 12 voltról megy, passzív hűtésű, car-pcnek is jó
Khaal kacatoló (retro pc cuccok és más apróságok) [Frissítve: 03.16.]
HP Compaq alkatrészek (NC8430, TC1100) dokkoló, usb-s multibay, monitorállvány [Frissítve: 03.27.]
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178)
Hirdetés
lumpen_stex
(senior tag)
Tévedsz. A 4.0 óta a haste rövidíti a DoT-ok tickjei közti időt is; és ez a channelingre is vonatkozik.
#36000: magasabb szinten a honor nem jön olyan gyorsan.
[ Szerkesztve ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Lirion
(őstag)
Ma dueleztem egy holy priesttel rugoként. Jelen állás szerint elképzelésem sincs arról, hogy lehetne leverni, mondjuk hozzátartozik, hogy ő se tudott engem lecsapni, fél óra után meg kiléptem...
Könnyen lehet, hogy sehogy. Blizz bevallottan nem balance-ol 1v1-re, mert lehetetlen.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Healbacsi
(fanatikus tag)
Ennel az npc-nel tudod megvenni a lvl 60-as setet (6 darabos set):
http://www.wowhead.com/npc=12785

LuckyL
(senior tag)
ezt nem tudtam thx

full_adj_meg
(újonc)
sziaszok
most akarok beruházni egy új laptopra, mert ezzel sajna full minimum grafikán játszok
tudnátok esetleg segíteni milyen gép kéne hozzá hogy valahogy nézzen is ki a játék?!
A középkategória elég, nálam alaplapi Radeon 4250-nel, Athlon II X4-gyel és 4 GB RAM-mal mediumon általában tökéletes. A sok fa valamiért nem fekszik a gépnek és pl. Elwynnben elkezd szaggatni... de ha lesz pénzem egy külön VGA-ra, akkor az is meg fog szűnni.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
(#36009) lumpen_stex válasza full_adj_meg (#36007) üzenetére

lumpen_stex
(senior tag)
én azt látom nem igazán a vga a lényeg, mert a grafika kb 6..8 éves játékok szintjén van (pl fable 1...) hanem az erős cpu az ami igazán kell a sok npc miatt.

lumpen_stex
(senior tag)
minden fullon, nhancer-el kimaxolva +hdr.
phenom x4 3.4ghz + 450gts-el 50..70fps mindenhol
phenom x2 2.2ghz +9800gt 15..30fps.
néztem ennyire nem lehet szar a 9800gt kicseréltem és kb ugynanaz...
Sziasztok!
Hamarosan kezdődik a love is in the air event. Ezzel kapcsolatban meg akarom csinálni a Fool for love acsit. Viszont van egy acsi, amiben a Cartel-nek kell segíteni, viszont én hated vagyok velük. Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám a leggyorsabban neutralra hozni őket? Az lenne a legjobb ha a bloddsail-esekkel ezért nem esnék vissza hated-re.
Előre is köszi a segítséget.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

H.O.D.
(senior tag)
Holy priest nem egyszerű mutatvány. Nekem is van egy, onnan tudom
Soha nem veszítettem el duelt, hacsak meg nem untam, bár nyerni se nagyon tudtam, mert a támadó spellek holy ágon nem sokat érnek. Full T10-ben is kellett 3-4 smite egy sima 80-as mobba, mire letette a lantot. A felhalmozott spirit miatt viszont - self healing esetén - gyakorlatilag nem fogy el a mana.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Ha komolyan pvp-zel, akkor kell 4% spell hit, hogy mindig eltaláld az ellenfeled. Kell, kb 200 spell pen, hogy ne resisteljenek. Utána a másodlagos statok közül a legjobb a haste. Hiába minden spelled instant, mivel a haste csökkenti a gcd-t, gyorsabban pörögnek a tickek, és a chanelles spellek is rövidebb idő alatt fejtik ki teljes hatásukat.
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

Healbacsi
(fanatikus tag)
Nagyreszt Grizzly hillsen kell majd venture co.-sokat gindelni, de itt egy link:
http://www.wowhead.com/faction=21#comments:40
Van egy hosszabb comment a kozepe tajan. Valdan irta, jol le van irva benne melyik mob mit ad.

dilipok
(PH! addikt)
nhancer-el kimaxolva - ezen mit ertettel? En mindent felhuztam maxra az optionsben, az nem eleg? illetve a HDR - most nem emlekszem de ezt is az optionsben lehet allitani?
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

lumpen_stex
(senior tag)
közel sem. ha nvida kártyád van tedd fel és meg izzaszthatod a géped.

Lirion
(őstag)
Na ez az, hogy ő annyit tudodd gyógyítani és olyan olcsón, hogy sosem ment a manája 60-70% alá, és mellé annyira gyengén sebzett, hogy én meg nem mentem 60-70% hp alá és a saját self-heallel simán fullon tartottam magam.
Egyébként a skillem rengeteget romlott az elmúlt évek alatt. 10-ből 9szer kikaptam duelben, azt se tudom, milyen spell mit csinál kb.
Fire mage ellen köpni nyelni nem tudtam... Asszem, ha elkezdem a warrior után felhúzni a rugomat, rendszeres vendége leszek a bg-nek.

Gyick
(fanatikus tag)
a warriort szerintem felejtsd el pvpre
duelre főleg 
[ Szerkesztve ]

dilipok
(PH! addikt)
jolvan, akkor mar el is felejtem. ATI-m van... Bar en most is meg vagyok elegedve a latvannyal. foleg a 2-3 evvel ezelottihez viszonyitva. Csak azert kerdeztem, mert nem hallottam meg errol.
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Lirion
(őstag)
Test realmen rugoval dueleztem. 

LuckyL
(senior tag)
köszi a részletes infot!

H.O.D.
(senior tag)
Mindig tisztelem az olyanokat, akik tudnak azonosulni a rogue játékstílusával. Párszor én is nekifutottam, mikor láttam, milyen kis szenya tud lenni PvP-ben, de aztán pár szint után hagytam a csudába, mert nem tudtam báánni vele 
Én továbbmegyek: törölném őket a 'csába a játékból.
Bizony, kimondtam!!
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

Lirion
(őstag)
Én meg el se kezdtem volna wowozni, ha nincs benne rugo.
igaz, most egy warriort húzok, de nem sokára követi a rugo is. 
Megnéztem a linket, köszi. Hasznos volt. Viszont jó sokáig tart 18000 hatedről legalább neutralra felmenni.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

H.O.D.
(senior tag)
Mivel mindig jó gépem volt, eddig még nem merült fel, hogy beleássam magam a WoW és a gépigény relációjának témájába. Most viszont van egy Pentium Dual Core 2160 2 giga RAM-mal és egy nVidia geForce 7300GS-sel. 1024x768 windowed módban gyakorlatilag 15FPS körül mozog, városban hagyjuk, a grafikai beállítások le vannak húzgálva Low, illetve Fair szintre, látótávolság 40%-on van, amit lehetett, kikapcsoltam. XP 32 biten fut. Cseréljem ezekez a cuccokat, vagy lehet még rontani a látványon? 
Fullscreenben is ilyen gyenge?

lumpen_stex
(senior tag)

full_adj_meg
(újonc)
Processzor: Intel Core i3-370M 2,4 GHz
Memória: 4 GB DDR3 1333MHz
VGA: ATI Radeon HD5650 1GB
naggyából egy ilyen konfigon milyen szinten menne???full graf vagy egy jó közepes szint?
Szólóban ez majdnem maxra elég. Raidben... a közepesnél kicsit jobb talán.
Egy apró technikai kérdésem lenne, bár biztos lerágott csont. A WoW grafikus motorja mire van jobban optimalizálva? AMD vagy nVidia VGA-kra - esetleg nem lehet pálcát törni egyik gyártó mellett sem?
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

A.tessz
(fanatikus tag)
Legjobb tudásom szerint nvidiara, de mivel a wow grafikus motorja már egy középkategoriás vgat sem tud megfogni, egyikkel sem nagyon lehet problémád.
[ Szerkesztve ]

decibel
(fanatikus tag)
Inkább nV vga-kat kedveli. Procik terén pedig egyértelmű az Intel fölény. Más párosítással is játszható, de ugyanabban az árkategóriában a két favorit +10-15% ver a riválisra.
"you are a monkey poo-poo"
Értem - jelenleg 1440*900-on próbálnám kihozni a legjobbat a játékból. HD 5770-et cserélek majd minimális költséggel (talán 768MB-s GTX 460-ra). Az intel proci egyelőre nem téma nálam - C2D-ről mentem át Phenom II X4-re. Lejárt a garim, frissíteni kellett valamire. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

gabranek
(fanatikus tag)
az mitől lehet, hogy a traveler tundra mamutomon nincs fent egyik vendor sem?
田中れいな

birno
(őstag)
Free character Transfer milyen sűrűn szokott lenni?
Plusz van olyan oldal ahol reális adatok vannak a különböző realmek populációjáról és faction eloszlásáról?
Egy-kettőt találtam, de nem tudom melyiknek lehet hinni.
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"
Csak akkor van free transfer, ha a Blizzard szükségesnek érzi. Az utolsót a múlt héten zárták le. A játékosok eloszlásáról csak a Blizzardnál vannak reális adatok, amiket ők nem adnak ki.

aclandiae
(fanatikus tag)
Ezt hogy lehet megtalálni és mikor érdemes keresni?
A OK hc és a WA exalted-en kívül hogy lehet még achievment gyűjtés nélkül mounthoz jutni?

H.O.D.
(senior tag)
Jaja, ennyit tudok kicsiholni belőle. Nem is fut alatta semmi más, max egy Excel a gyors ALT-TAB miatt (munkahely) 

lumpen_stex
(senior tag)
nah megvan a 60-as pvp cucc darál, mint állat, bár az én izlésemhez kicsit csicsás.
valahogy nem akar duelezni senki velem 

birno
(őstag)
Nice, elakarok költözni PvE szerverre, mert nagyon elegem van a PvP-ből, csak olyan szerón gondolkoztam ahol magas a populáció, így talán könnyebben lehet AH-zni, meg PUG is hamarabb összejön, meg szeretem ha sok játékos van, de csak 2 ilyen realm van, a Silvermoon meg a Draenor, de nem tudom ezeken mennyi a magyar, úgyhogy valszeg Arathor lesz belőle.
A Time-Lost Protodrake egy rare elit - és a spawntimere megosztott egy másik rare-ével. Ha Storm Peaksben látod Vyragosát, akkor a TLPD biztosan nincs fent. A két sárkány együtt 6-24 óránként spawnolhat.
Mountot kapsz, ha megölted az ellenséges frakció mind a 4 vezérét - ehhez raid kell -, és vehetsz is rengeteget pl. Stormwindben/Orgrimmarban; illetve földi mountokat minden faj fővárosában (a goblin árus Orgriban van, a worgeneknek nincs mountja). No meg te is csinálhatsz, ha engineer vagy tailor vagy.
#36041: az Arathor eléggé tele szokott lenni, és magyarok is vannak bőven. De oda irányuló free transfer sosem volt - pont azért, mert sokan vannak rajta.

birno
(őstag)
Akkor megyek Arathorra, aztán majd meglátjuk.
Heroichoz jó geart honnan lehet szerezni?
Ahogy látom repuból lehet pár jót szerezni, JP egyelőre nem játszik, mert nagyon kevés jön normal dungeonből, majd talán 4.0.6 után, ezen kívül van még más módja?
Normál insták, craft. A heroichoz 329-es átlag iLvl kell, a normál loot 333-as.

birno
(őstag)
Az ok, én úgy értettem, hogy a legjobbakat honnan lehet összeszedni, nem a minimumot.

ígyvanferi
(senior tag)
Itt nézd meg. Ha jól sejtem retri paladinnak kell a cucc. Itt szépen összeszedték minden slothoz, hogy mit szerezhetsz meg repuért/JC-ért/heroicból vagy esetleg craftolt item. A heroic dropoknak megvan a normál megfelelőjük, így nézd azokat.

birno
(őstag)
Majdnem, prot pala. 
A szokásos: craft, exalted repu, world drop BoE-k és Justice Point. Meg persze maga a heroic loot.

ígyvanferi
(senior tag)
Akkor meg ezt ajánlom.

birno
(őstag)
Köszi!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy Arathor oldalon, az Order of Watchers-hoz hasonló hordás guildet tudnátok mondani?
Nem voltam az említett guild tagja, de a honlapjuk, a videóik és fórum beszélgetéseik alapján nagyon szimpatikusak, barátságosak, a játékot szerető, de nem túlzottan komolyan vevő családias csapatnak tűntek.
Hozzájuk szerettem volna jelentkezni majd idővel, de ez a PvP világ nem nekem való, ezért keresnék hasonló guildet.
Jó lenne egy olyat találni, ahol ilyesmi lehet a társaság, casual szinten játszanak, de lehetőleg van annyi tag, hogy legalább egy 5 fős dungeon runt könnyedén össze lehessen hozni ha épp úgy adódik.
wow-hungary recruit rovatát nézegetve a A Terepasztal Lovagjai ilyesminek tűnt, ha valakinek van tapasztalata velük vagy más olyan guilddel ami megfelel a leírásnak az jelezze pls.