s2 PvP armoroknál még a t4 is jobb. Most csak a fegyverekről volt szó.
Noob is not a level, it's a state of mind.

s2 PvP armoroknál még a t4 is jobb. Most csak a fegyverekről volt szó.

Ez most hogy is jön ide? Nagyon sokan járnak, sokan meg nem járnak mert unalmasnak tartják.

össze csak a 3honapbol mennyit is töltesz játékkal 1600-1700as ratingnél? heti 1órát kb...és raiden? meg heti 5nap 5ora
3006: 2992re volt válasz
[Szerkesztve]

Köszi fözöcske 78. szintü.. horgászat már 80..
és 13. hunter/dwarf...
[Szerkesztve]
Plug and Pray...

Na ma megvolt életem első frapselése vegyes érzelmekkel 
[link]
Itt lakik. Se hang (TS volt rajta de leszedtem) se vágás, semmi sincs alatta.
Ami kicsit elkeserített, hogy egy nomális felbontású tiszta képű videóból a youtube mekkora szart tud csinálni 
Amúgy van valakinek valami jótanácsa frapseléshez? Kicsit necc, hogy az eredeti 3 perces (se) videó 1,5 GB lett tömörítés előtt 
2.9.1-es fraps, fél képernyőt vesz 29,97 FPS-es.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

felraktam, az autobuff meg az atlas addont de amikor bekapcsolnám kiírja, hogy nem kompatibilis.
tud erre valaki megoldást
?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD
sziasztok. bizos feltették már ezt a kérdést, de most a wow köüözben lusta vok visszakeresni. szal egy nightellf hunternek mi érdemesebb? puska vagy íj? mi az előnyök/hátrányok? még csak lvl 20 vagyoik, de nem szeretnék állandóan csrélgetni.

össze csak a 3honapbol mennyit is töltesz játékkal 1600-1700as ratingnél? heti 1órát kb...és raiden? meg heti 5nap 5ora
Neked is van lehetőséged pvp-zni és pvp epiceket szerezni ''könnyedén''.
Az a guild meg amelyik a 7 napból 5-ön raidel szerintem már T6 szintű instákban kell(ene) hogy járjon nem? Az meg csak jobb mint az free pvp epic.
Kérdezted, hogy aki arénázik az miért nem raidel. Én pl meguntam azt, hogy olyan guildben voltam hogy a 25 emberből mindig volt olyan aki beleszart, tryokra nem jártak csak ha már farmoltunk egy bosst (farnra már természetesen dd warriorként nem fértem be, csak a tryokra mert akkor meg nem volt elég ember), raid közben elmegy kajálni, tusolni stb.. inkább csináltunk egy 5v5öt normális emberekkel és pvpzünk. Nem az epic miatt, hanem mert ez szórakoztat minket. (Engem sokkal inkább mint egy raid insta, dehát ízlések és pofonok)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
Kezd kicsit zuhanni a topik színvonala (főleg az elmúlt egy napban), kérlek figyeljetek egy kicsit jobban oda arra, hogy mit írtok és milyen formában teszitek azt.
less qq more pewpew!
Keríts frissebb verziót, amit letöltöttél, elég régi lehet. Itt érdemes keresgélni: [link] vagy [link]
#3007: nincs mese, cserélgetni fogsz, attól függően, miből találtál épp jobbat
Elfhez szerintem az íjak jobban illenek, de a döntés a tiéd.
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

A fenéket, a problémák megoldásának első lépése továbbra is a tört szerver legálisra cserélése lenne

Human Palánál mire talentoljak? Szintezésre.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Retrinub ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Cserélgethated pedig, amelyiknek épp több a DPS-e. 70-en már más lesz a helyzet egy kicsit, ha komolyan raidelsz, akkkor a sebességét is jó ha a pingedhez tudod igazítani, meg ilyen kis okosságok.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
kizárásos alapon is retrinub mert holyval semmire nem mész, prottal se mert ezek csapatba valók
iPhone 4S

60 felett prot pala lazán behúz 4-5-6 mobot egyszerre oszt had szóljon...
Szóval 60 felett outlandsen a prot palával nem szar szintezni, sőt!
Hát, én szinte csak instákkal szinteztem, így gyakorlatilag amióta játszom, holy vagyok. Kicsit vegyíteni kell a retrivel, és egy hibrid talentet csinálni, az a legjobb szintezni.
less qq more pewpew!

Egyszer Nagrandba láttam egy paladint, szerintem protos volt és ha jól emlékszem 67es volt. Egy mobbal harcolt és a csata kb. 1 percig tartott, ott ment el a kedvem attól hogy folytassam a paladinomat, azóta be se loggoltam vele 22-es. 

hali
Hát szenvedésről tudnék beszélni (full)resto druidként.Volt küldi mit napokba telt ölj 30 ebből és abból...Bár én szerencsés voltam mert azért elég sokat
igy segitettek nekem
.Bár 70 vagyok nagyon sok küldim van még csak hát nemvagyok mazoista

hát figyelj a mi prot palán felmegy BT tetejére, behúz 15-20 olyan melee csávót és egy manából kb 1 perc alatt lenyomja őket
Igaz, 1 mob is ennyi ideig tartana...

Nem megy feljebb a peca mint 150 ilyenkor mivan? 
Hol lehet megtanulni feljebb is?
Plug and Pray...

Helló!
Szeretném a véleményeteket kérni. Mostanság értem a lockommal a tailoring skill azon magasságát, hogy eldöntstem mire specializálódjak. A Spellfire szakot vállaszottam. És a az övet és kesztyűt már el is készítettem. Gondoltam elég nagy DPS-t csinál egy fire lock (0:21:40) Eddig is destro tálentes voltam (5:13:43) főként a PvP miatt. És heroic instában is viszonylag megáltam a helyem. Nukeoláskor a szokásos immo + 4X inci + conf -al osztottam az áldást. De problémám. Ha teljesen lecserélem a mostani gearem spell fire set-re brutálisan lecsökken a staminám. És így nagyobb oda figyelést igényelnék a healerek részéről, (raid, pl Kara) ami a csapatmunka rovására menne. Ellenben ott van a frozenshadow set. Korrekt staminát ad, és aff locként 40:10:10 még viszonylag önellátó is lehetnék. Plussz a árny papokkal együtt hasonló DPS-t tolhatnék ki. De megkockáztatom, hogy egy sb spammer is (0:21:40) nagyobb DPS-t csinál sp debuffokkal mint egy fire lock.
Szóval a kérdés. Elvessem-e spellfire tailoringot és vegyem fel a shadow-t? Mellékesen, jegyzem a jelenlegi guild healerek bénák 
Köszi:
Syde
Hydrosst hogy húzzátok be? simán charge-al? mert eddig nem sikerült rendesen, de lehet hogy csak a bénázás miatt...
iPhone 4S
nos. szerintem mindenképpen menj át affba, és vard meg a frozen setet. (de akkor már az UAt ne hagyd ki, 41/9/10 legyél inkább.) igazából én nem sokra tartom az impáldozós destrólockokat, szal nyugodtan tekintheted a véleményemet elfogultnak, de egy afflock is képes ugyanazt a DPSt hozni, csak még mellette ad olyan fincsi dolgokat, mint pl. a blood pact (aminek ugye alapnak kéne lennie), shadows embrace, talentent curse of shadows/elements... arról nem is beszélve, hogy tényleg önelálló, letöbbször az imptől szivja a manát, nem life tap-el állandóan, és ha mégis arra kényszerülve vagy esetleg sebződik, egyszerűen kihealeli saját magát. szal ha arról van szó, melyik a hasznosabb tagja egy raidnek, akkor afflock >>>> impáldozós destrólock.
azonkivül farmolni is sokkal jobb vele. ha viszont pvpzni is szeretnél, nos, szerintem arra nem a legjobb, de majd nálam okosabb ember kijavitanak, ha ők nem igy gondolják.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
jó sikerült, még1 kérdés:
addokat seeddel vagy simán nukeal ölitek?
iPhone 4S

Akkor jó, pont azt kezdtem el.

PvP-be a warlock bármilyen talenttel megöl bármit, UD rugók okozhatnak neki gondot VAGY egy másik warlock ^^.
Viccet félre téve, az említett talent 41/9/10 PvP-re is egész jó, és mérföldekkel jobb ha egy pontot Demonologyból Shadowburnre tesz az ember, Affliction ágon pedig kirakja az Improved Howl of Terrort és a Curse of Exhaustiont. Persze kell egy alap PvP gear hogy ne halj meg amíg felteszed a DoTjaid. Én is ezen a PvP talenten voltam a warlockommal, de kezdésre PvP-re én Demonologyt jobbnak találtam, mert tovább élek sokkal. [link] ezen a talenten vagyok jelenleg és meg kell mondjam a warlock egy imba sz*r 
azért armsos warri se semmi, néha majdnem oylan jó stunlockot tud csinálni mint a rugó...
iPhone 4S

Warrior? Warlockkal? Ne nevettess.
Röhögök kb. ha megtámad egy warrior. Warriorral meg örülök ha leviszek egy demon lockot 70%-ra. Nemtudom milyen a PvP felszerelésed, de PvE cuccokba persze hogy meg tud ölni egy warrior én most PvP cuccokba lévő warlockról beszélek.
Booty Bayben árulja Old Man Heming a szükséges könyvet 
#3019: resto droid ne questeljen egyedül, hanem szerezzen egy DPS-t (rugó/warrior/feraldroid) és kettesben ledarálnak bármit az 5 fős elitküldiket kivéve 
#3015: tévedsz
prot/holy hibridpalán ledarálják magukat a mobok, miközben a pala simán túléli...
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

Azé egy 0/21/40es lockot kevés dolog nem tud PVP-ben megölni xD
Se shadowfury, se instant fear, csak egy death coil és lehet imádkozni 2 critért zsinórba
Bár nem is arra való, hogy pvp istent játszon

Hogyha most kezditek karazhant és nem zökkenőmentes a dolog, akkor az afflock jó dmg, önellátó és még support is.
A sima destro lock (shadowfuryvel) kis support, majdnem önellátó, de gearigényesebb, mint egy afflock egy picit.
A 0/21/40 destrolock (legyen az fire vagy shadow, bár szvsz a shadow erősebb) az ha megvan a megfelelő gearje földbe döngöli az afflockot. Ezt azért hangsúlyzom, mert az ilyen geart SSC / TK szintű instákból lehet kiszedni. Egészen idáig nem lesz az affnál erősebb talent.
Én most mentem át 21/40-re, van raidbe 1270 shadow dmg-em 25% crittel és még rezeg a léc az afflockokkal.. ha lenne még 5% critem vagy +100 dmgem akkor már sima ügy lenne.
Tehát ha most mentek karazhanba én egyértelműen az afflockra szavaznék a FS szettel.
Egy 41/0/20 talent a legjobb DPS affon, ezekután eldöntheted, hogy mennyit áldozol a dmg-edből raid supportra (imp hs, imp imp pl) és azt leveszed a destro ágról.

Egy Succubussal az oldaladon azért ezzel is lehet PvP-zni, mivel kevés az instant a Succubus segít előnyt adni, bár Conflagrate nélkül és a jelenlegi gearedbe tényleg nehéz. Miért jó ilyen talenttel játszani? Affliction talent is jó DPS és azzal jobb farmolni és PvPzni is. Miért ezt választottad?
szerk.: jah, már elolvastam. 
[Szerkesztve]
igazad van, viszont mikor egy kis ideig demos voltam, NEM pvp cuccban is vertem már el pvps warrit
de így affli lószar sajnos pvp gear nélkül, szétszednek mire felére letickelnek a dotok.
iPhone 4S

Nos a PVP és a farmolás is hidegen hagy
Pénzem mint a szemét, PVP nem tud lekötni.
Azért próbáltam ki most ezt a talentet, mert ugye top guildek, bla bla mindenkinél szinte a ''nem support'' hanem pure dd lockok így mennek.
Tényleg erősebb lesz mint az aff, ha megvan a geared hozzá.
Most úgy látom én éppen azon a határon csüngök, ahol még nem éri meg erőltetni ezt a talentet. Mondok példát:
Void reaveren, ahol az afflockok szopnak, mert nincs drain life meg siphon life, ott leverem őket. De pl. egy Lurkeren ma este épphogy hozok ugyan annyi dmg-et, mintha aff lennék, csak mégis kevesebb supportot adok. Ugyanez a helyzet minden olyan bosson, mint pl Hydrosson, ahol DOT-STOP van, ott jobb és életképesebb ez, egy sima tank'n'spank bossnál meg most ezzel a gearrel amit rajtam látsz ugyan annyi, mint affal (csak affal akkor egy trinketet és egy gyűrűt lecserélek critről spell-damra).
Egyetlen előnye affal szemben, hogyha kell azonnal le tudok állni a DPS-el, nem ketyeg tovább a DOT a mobon (pl. ha agro para van).
Szvsz még +100 spelldam vagy 5% körüli crit kellene ahoz, hogy kimondhassam azt, hogy már jobb, mint ugyan ez a karakter affon. Ezt kb azért tudom mondani, mert legutóbb összezártak egy caster sámánnal, repült le a 101 spell totem meg a 3%crithit totem, és vagy 10%-ot dobott a DPSemen. 7500+ SB critek szálltak, öröm volt nézni 
viszont Lurkernek nincs enrage timere szóval nem lényeg, az addokat meg simán szétszeded.
iPhone 4S

[link]
Nekem sincs valami über PvP cuccom, és full season 2 geares Warriorokat vertem el, de a warlock nem imba.
Őt is [link] elvertem amikor nem volt semmi CDje, ha volt petje akkor nem tudtam megverni, aztán átöltözött spell penet gearbe és úgy már nem volt esélyem. Kicsit se nevetséges, mindegy milyen gearbe vagy szinte még skill se kell a demon lockhoz. Egy skilles ember kezébe full s2 gearbe...inkább egy rablóval találkoznék egy sötét sikátorba mint egy ilyen warlockkal...rémálom 

Hol lehet találni expert horgász tanitot? 
Plug and Pray...

[link]
Ez az NPC árulja a könyvet ami kell hozzá.

#3030-as hozzászólásban ott a válasz. BBben egy muki árulja azt a könyvet, ami megtanítja neked a horgászatot 225ig.

Köszike.. de nem vagyok még 20 szintü na majd késöbb.
Más Aukcioztam és venni akartam egy fegyvert x ezüstért az ezüstöt ugye levonta amikor rátettem, de a fegyvert más vitte el na most a pénzem hogy tudom visszaszerezni? Vagy az ilyenkor eltünik?
Plug and Pray...

Levélbe megkapod.
ezust 
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

Helló!
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy férreérthető voltam. PvP-znem már nem kell. Az összes BG-ből szerezhető használható jutalom megvan
. Egyébként az imba lock teorivála vitatkoznék. Azért néhány csúnya belf rugú tud/szokott is meglepetést okozni, ha preception CD-n van. A godmond_on paladinokról meg ne is beszéljünk, hasonlóan néhány shámyhoz, köszönhetően a CoT-nerfnek . Aréna más tészta. Ha majd lesz kezeimben 250+ bonus spell dmg majd benézek.
Más; akkor szépen ejtem a spellfire tailroingot. Pfff Mennyi energiát öltem a kesztyű és az öv anyagainak az összefarmolásába. De sebaj, lesz két void kristályom. Mellesleg a ugye a skill szintje nem fog lecsökkenni 350-re?
Üdv

Ha egy pala elver, akkor sztem nem tudsz játszani.
Bazinga!

Felmész armory-ra, megnézed a ''melthdown'' nevű holy paladint. Ha szerencséd van spell dmg gear van rajta. 950+ spell dmg 25% spellcrit.
Hülyére ver duelbe szinte bárkit, hogyha a bubit is használja ![;]](/dl/s/v1.gif)
3,5K hammerek, 2,5K 100% crit holy shock, 2700as judgementek.... és még bubizik is meg healel. Soul linkes vagy nagyon táp lock talán megveri. Warrior, rugó, hunter, mage, pap, sámán biztos nem
[Szerkesztve]

Ok, most menj fel az Armory-ra és nézd meg a legdurvább lock-ot. Ennyi.
Amúgy ez a taktika critre épít ami gáz. Hammer ugye 20% hp alatt van, crit Shock 2 percenként 1x, simák 15mp-enként, Judgement-ek 8mp-enként.
Bazinga!

Kipróbáltam a Battlegroundot hát ez nagyon dúrva volt.
Allinak esélye se volt, de tetszett, hogy csmóan ott megyünk azt nyírjuk a népet a boss elég jól bírta.
Kis Palámmal meg elég nehézkes a dolog, warriorral egyszerűbb volt.
[Szerkesztve]

Egy disc papot megnézem hogy ver el egy paladin
Én wandozni szoktam a palákat, manaburn ellen nem sokat tudnak csinálni, 0 manából meg hiába bubizik. Lockkal meg fear és lifedrain esetleg mana drain is mehet. Nem hiszem hogy egy paladin megtud verni egy lockot, destrot talán. Szerintem egy huntert se ver meg ha a hunter skorpió petet használ és elégeti a pala összes manáját.

Hali megint én
Kicsit aggodom hogy nem lesz guidom nem tudtok servert ahol viszonylag sok magyar van
70 resto druid (healer ként tapasztalt
Felszerelésem so so ugy ahogy elmegy bár
nem kell sok ahoz hogy full epicben rohangáljak.Ilyen feltétel van lehetőségem valahova bejutni?Nem muszáj elit guidnek lenni ( bár elvárom mindenki tudja a dolgát)Előre is köszi a segitcséget: