Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#39001) Viktor77 válasza ígyvanferi (#38998) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Főleg PvP szerveren.
Ha contested területről mész be saját területre, vagy kerülsz PvP-be saját területen, mindig 5 perc mire lejár a PvP on státusz.

Bazinga!

(#39002) Wolverine válasza Viktor77 (#39000) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Methodnak sincs meg, és a többi topguildnek sincs - a world first a Premonitioné volt alig egy napja.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#39003) Viktor77 válasza Wolverine (#39002) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Erről beszélek. Ezek a guildek Ragna HC-t is ölnek (még ha nem is sokszor)(sőt, a magyar guildnek pl. Majordomo, Baleroc killje sem volt, mikor nekik már igen) és valahogy nekik még nem jött össze.

Bazinga!

(#39004) Wolverine válasza Viktor77 (#39003) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 1000 Smoldering Ember a mázlifaktoron is múlik. Meg lehet csinálni ennyi idő alatt is, de ahhoz az kell, hogy a maximális mennyiség essen a bossokból gyakorlatilag mindig. Szerintem ebben a resetben lesz még vagy két tucat újabb Dragonwrath.
szerk: már csak azért sem lehet csalni vele, mert a kinyeréséhez a boss hullája kell. Hacsak nem dugdosnak egy Martin Furyt valahol a GinO-nál, akkor piszok szerencsével ezt meg lehetett csinálni.

Amúgy azt javították, hogy a chain elején szükséges quest item kék volt, amit sok raidben nem master looterrel osztanak ki - és emiatt nem került a megfelelő emberhez. Most már lila a quest item.

[ Szerkesztve ]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#39005) Viktor77 válasza Wolverine (#39004) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem éppen azt javították:

"Creating a macro to use the Runestaff of Nordrassil multiple times will only trigger the use once."

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#39006) -conrad- válasza Wolverine (#38999) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Jó helyre került... :U az a gyerek egy majom.

(#39007) Viktor77 válasza -conrad- (#39006) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Majdnem. Cica, bagoly, vagy medve. :D

(Tudom, hogy érted.)

Bazinga!

(#39008) bozont

bozont
(PH! addikt)

Na asszem engem is megtaláltak az adathalászok egy ilyen e-maillel:

Először kicsit megijedtem hogy feltörték, ezt a e-mail fiókomat (bár már csak szemetesként használom inkább), aztán láttam hogy a noreply@battle.net címről jött, a blizzardtól meg noreply@blizzard.com címről jön. Kicsit azért meglepődtem.

(#39010) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

horgaszattal kapcsolatos kerdesem lenne: ha keritek egy jobb horgaszbotot, javul valamit a dobasok pontossaga? szerencsetlen troll neha a tavat is majdnem elveti, nem hogy a "school oh fish"-t

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#39011) peterkeT válasza rt06 (#39010) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ez ilyen, ezen semmilyen skill, vagy horgászbot nem fog segíteni. :D
A magasabb skillel (akár te szerzed, akár bot, vagy csali adja) csak az változik, hogy milyen eséllyel fogsz halat az adott vizekből szemét helyett...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#39012) Wolverine válasza rt06 (#39010) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A célzás teljesen random marad maximális skillel is. Csak annak az esélye nő, hogy halat fogj; illetve magasabb skill mellett gyengébb reakcióidővel is kifogod a halat. Persze ez a schoolokra nem igaz, onnan mindig értelmes dolgot fogsz kifogni (halat, növényt vagy ládát).

(#39013) rt06

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kosz a valaszt mindkettotoknek, akkor marad az ujradobas (amiben az a jo, hogy minel messzebb dobja melle a school-hoz kepest, utana annal tobb fog kb ugyanoda menni)

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#39014) Wolverine válasza rt06 (#39013) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyenkor érdemes egy-két lépéssel kompenzálni. Persze olyankor meg permanensen az ellenkező oldalra dobálja mindig szerencsétlen :DDD

szerk: ja igen. Ez tényleg csak kényelmi szempont, de egy horgász addon kényelmesebbé teheti a pecázást. FishingBuddy vagy FishermansFriend lehet a választás; és utna dupla jobbklikkel dobhatod be a csalit; automatikusan lootolsz, amíg pecabot van a kezedben; és az úszó kivételével minden háttérhang nullára halkul :)

[ Szerkesztve ]

(#39015) rt06 válasza Wolverine (#39014) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, ha hatrebbmegyek, hogy ne dobjak tul a school-on, akkor legalabb olyan tavolsagra oldaliranyba dobok melle

fishingbuddy-t hasznalom, magam is rendkivul hasznosnak talalom (autoloot amugy is be van kapcsolva, utolag valogatok)

(#39016) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Kezdő Raid healerként milyen addonokat javasoltok? Holy Priest

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#39017) peterkeT válasza Xirtam (#39016) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Én VuhDo-t használtam/használok (bár az új kontentben még alig healeltem), ezt bátran ajánlom.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#39018) Cathfaern válasza Xirtam (#39016) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vuhdo, proccoknak TellMeWhen (vagy PowerAuras)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#39019) ZozzHUN válasza peterkeT (#39017) üzenetére

ZozzHUN
(őstag)
LOGOUT blog

Én HealBot Continued-ed használok, váltani kéne? :)

eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

(#39020) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Áhh frissítettem a Galaxy S-emet. . . erre az authenticator-t elfelejtettem. És lezárolta az accomat.

Általában mennyit kell várni amíg személyivel vissza állítják?

(#39021) Cathfaern válasza ZozzHUN (#39019) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Grid, Healbot, Vuhdo, mindháram alkalmas megfelelő beállítások mellett. Ha nem hiányzik valami a Healbotból, akkor ne válts szerintem.

Xirtam: 1-2 nap

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#39022) Xirtam válasza Cathfaern (#39021) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Csodás . . . :W

(#39023) ZozzHUN válasza Cathfaern (#39021) üzenetére

ZozzHUN
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem egyik vasárnap 1 óra alatt segítettek, változó :P

eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

(#39024) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Kész is! :) :R

(#39025) ZozzHUN válasza Xirtam (#39024) üzenetére

ZozzHUN
(őstag)
LOGOUT blog

Na látod, gyorsak ezek a srácok ^^

(#39026) -conrad- válasza Cathfaern (#39021) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Én clique-t használok, és lenne egy kérdésem vele kapcsolatban:
szóval nem spellt bindeltem egérgombra, hanem macrot írtam, ezt:

#showtooltip Riptide
/script UIErrorsFrame:Hide()
/use "trinket neve"
/script UIErrorsFrame:Clear(); UIErrorsFrame:Show()
/cast Riptide

Namost az a gond, hogy nem arra tolja el a riptide-t akinek a nameplate-jére kattintok, hanem a targetemre, ha nincs akkor meg rám. Hogyan lehet ezt javítani?

(#39027) Wolverine válasza -conrad- (#39026) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Riptide elé betennék egy [mouseover] feltételt.

(#39029) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Így kezdtem e reggelt a Palámmal! :D Tegyük hozzá , hogy full heirloom és 70-es pvp set-ben van!

[ Szerkesztve ]

(#39030) ígyvanferi válasza -conrad- (#39026) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

De ha Clique-t használsz, minek a mouseoveres makró?
Szerintem a Clique tökéletesen elég a ritkán, de akkor életmentésre használt spellekre, nálam a Guardian Spirit, a Leap of Faith és a Flash Heal van bindelve, a többi, gyakran használtat elérem a számbillentyűkről.

Xirtam: gonoszkodás ON: ebben semmi extrát nem látok, főleg a PVP set plusz Heirloomok figyelembevételével. A két graveyard assault azért dicséretes.

[ Szerkesztve ]

(#39031) Xirtam válasza ígyvanferi (#39030) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Köszönöm Ígyvanferi! :D De direkt hozzá is tettem, hogy milyen gear-ben van a palám! :)

[ Szerkesztve ]

(#39032) -conrad- válasza ígyvanferi (#39030) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Azért, mert pont a lényegét veszti így a clique.. mivel azt akarom, hogy eltolja a trinketet ha lehet minden riptide castkor, de a riptide-t a mouseover targetre tolja ne rám. De így ezt nem teszi meg.

(#39033) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Elnézést hogy ide offolok.
Egyik ismerősömnek lenne gép munkára főleg de játékra is.
Játék alatt a wow-ot értem, mert mást nem nagyon játszik.
Kérdésem az lenne hogy full grafikához elég lenne egy 450 GTS?
Egy 2500K és 4g memória lenne mellette.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#39034) Xirtam válasza Shkiz0 (#39033) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Elég, csak a Proci legyen felhúzva. Inkább proci igényes a cucc. És nem pont a magokra gondolok GHZ-re

(#39035) Healbacsi válasza -conrad- (#39026) üzenetére

Healbacsi
(fanatikus tag)

Nem tudom milyen mondszerrel bindeltel, de ezt irja a leiras:

Binding a macro

Binding a macro can also be found on the 'Bind other' button. You'll be given a new window with instructions and suggestions about writing your macros, but other than that the process should seem very similar.

Igy ha pl kiraktal az action barra egy macrot, es azt bindelted ugy az nem fog mouseover-kent mukodni.

(#39036) -conrad- válasza Healbacsi (#39035) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Tudom hogyan kell macrot bindelni benne, csak rosszul targetelt. :) Már megvan, írtam bele egy target mouseover-t ahogy Wolverine mondta. :)

(#39037) Wolverine válasza -conrad- (#39036) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek szerint az volt a hiba, amit sejtettem.

(#39038) F-ECT$ válasza Xirtam (#39034) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Pont a wow érzékeny a proci húzásra. Van, hogy mindenféle proci izzasztó progi lazán fut 24 órát a húzott procin, de a wow fagy tőle óránként.

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#39039) Healbacsi válasza F-ECT$ (#39038) üzenetére

Healbacsi
(fanatikus tag)

Ezt helyesbitenem.. mind1, hogy huzod-e a procit vagy barmit, a wow a rendszer instabilitasra erzekeny. Ha a geped 30%-os tunning mellett is makulatlanul stabil, akkor nem fog fagyni rajta a wow egyaltalan.

(#39040) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Székesfehérvári WoW-osok írjanak rám légyszíves. Van egy ötletem.

(#39041) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

4.3 Preview – Transmogrification Végre újra értelmesen fog kinézni a karakterem. Holy Priest T6 :C T3 Warrior ááá :D

(#39042) lakisoft válasza Xirtam (#39041) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ez szép :).

ARATHOR - Horda - Immortals tagok írjanak rám légyszi.
Köszönöm.

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :) www.grafikusdebrecen.hu

(#39043) Wolverine válasza Xirtam (#39041) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A T3-as warrior szettet csak akkor használhatod, ha megvan. Ha nincs...

(#39044) Xirtam válasza Wolverine (#39043) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Ezt így nem írták konkrétan, hogy már pedig muszáj meglennie.

Hiszen egyszer pont azt írják, hogy azért jön ez, hogy ha sose tudod megszerezni azt az itemet , legalább hasonlóan nézhess ki.

[ Szerkesztve ]

(#39045) Wolverine válasza Xirtam (#39044) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor olvasd csak el Faceless fordítását a wow.hu-n.
szerk: egyébként nem azt írták - hanem azt, hogy ha megvan egy mára elavulttá vált cucc, aminek szereted a kinézetét, akkor átviheted ezt a mostani magas szintű felszerelésedre. Ha nincs meg, akkor nem használhatod a kinézetét sem.

[ Szerkesztve ]

(#39046) rt06 válasza Wolverine (#39045) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

konkretan ott sincs leirva, viszont az alabbi mondat elegge valoszinuve teszi, hogy valoban igy lesz
"Transmogrification encourages players to hold onto items with sentimental or aesthetic value..."
en legalabbis ugy gondolom, azert javasoljak ezt, mert az atalakitasnal szukseg lesz azon targy(ak)ra is, amely(ek) kinezetet szeretnenk hasznalni mat targy(ak)on

(#39047) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Ha nagyon akarnák, akkor mondjuk azt megcsinálhatnák, hogy:
-ha már egyszer megvolt a cucc, (de már kidobtad) akkor arra lehessen morfolni
-ha egy adott tier endbossát ütötted (achi), akkor az onnan eső cuccokra lehessen morfolni

De nem fogják ;]

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#39048) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2973026165?page=32#632

Egyértelműsítették! :O Nem baj, legalább újra irány BT!!!!!!!!! :D

(#39049) Wolverine válasza rt06 (#39046) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem a hivatalos preview-ban, hanem a korábbi interjúkban mondták ezt a fejlesztők először.

(#39050) rt06 válasza Wolverine (#39049) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jol sejtem, hogy a void storage egyiranyu lesz? (a neve alapjan gyanus)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.