Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#32001) [CsuCsu]

[CsuCsu]
(lelkes újonc)

Nem tudom mi ez. Vagyis szeretném ha nem tudnám. Azt se tudom volt-e már itt (mondjuk feltöltés napja az mai). De ez BETEG. Fél éve nem wowozok, és ezek után csak még messzebre fogom kerülni. Ilyen LÉTEZIK. Nem csak nevetséges, hanem már elgondolkodtató is. Mióta linkelték msn-en egyszerüen nem tudom kiverni a fejemböl. :D:D:D

Szavak helyett beszéljen a video. Jó szórakozást / szánakozást.

www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=154695

Edit: 8. perctöl a legdurvább.

[ Szerkesztve ]

(#32002) szilchi válasza [CsuCsu] (#32001) üzenetére

szilchi
(őstag)

Anyaaa kezdőőődik...... :Y :W :DDD ...sürgős kezelést a fiatalembernek.

Kawasaki---Let the good times roll

(#32003) whitezo88 válasza Tommmmka (#32000) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi lett a guildeddel? elég jó eredmények.

a video meg ... no comment :D

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#32004) Ribi válasza [CsuCsu] (#32001) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Ezen a videón nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak.
Anya figyeld :)
Kéééész :))

(#32005) SzlobiG válasza Ribi (#32004) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Mi lett volna a gyerekkel ha legendaryt lootol? Szívrohamot kap?:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#32006) Ribi válasza SzlobiG (#32005) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Megnéztem a kariját, és nemrég esett neki legendary Kil'jaeden-ből.
Na szerintem akkor is visonghatott örömében. Csak erről attól félek nincs vid :D

[ Szerkesztve ]

(#32008) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

Wow másnál is szarakodik? mert nálam nem nagyon akaródzik beloggoltatni

(#32009) szilchi válasza Tommmmka (#32008) üzenetére

szilchi
(őstag)

Szintén.Arathor elvileg státusz oldal szerint online,de semmi :(

pontosabban az összes szerver online.

[ Szerkesztve ]

Kawasaki---Let the good times roll

(#32010) whitezo88 válasza Tommmmka (#32008) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nálam is már csinálta 2x.

iPhone 4S

(#32011) SzlobiG válasza Ribi (#32006) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Armory linket dobj.:D

(#32012) Furkoo

Furkoo
(őstag)

Okéé, ez egy bohóc, tudatosan vagy gyári az már más kérdés.
De szerintem gyári bohóc nem fog feltenni magáról ilyen videót és nem vesz fel ilyen nevettséges cuccot raidre.

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#32013) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most már voához is 5k+ gs kell meg achi? az szép.
toravon tényleg skill boss, 2 target van amit váltogatni kell miközben 1 helyben állsz.
4800 nem volt elég a barátunknak 25höz.

iPhone 4S

(#32014) LucifeI2 válasza whitezo88 (#32013) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Általában nem szokták nézni. Én 4k-val is voltam csomószor. Van néhány aki persze ragaszkodik hozzá, és kidob mindenkit aki 5k alatt van. Ilyenkor jó a PvP gear, mert azzal könnyen megvan az 5500 is. :DDD

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#32015) whitezo88 válasza LucifeI2 (#32014) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindegy közeledek az 5k felé, aztán majd applizok vhova, elég gyorsan lehet szedegetni a triumphokat.

iPhone 4S

(#32016) Wolverine válasza whitezo88 (#32013) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne viccelj, Ulduarhoz és heroicokhoz is az kell :DDD Ezért nem jártam semmilyen instában 2,5 hónapja, DF ide vagy oda. Azt hiszem, az egyetlen druid T9 healer vállason kívül nem lesz ebben a kiegben egy tier-darabom sem...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#32017) whitezo88 válasza Wolverine (#32016) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az ilyen 5k GSt igénylő idióták figyelmébe ajánlanám az Undergeared klánt.
mások hátán random HCban simán fel leeht hozni 5000re és még skill se kell.
most se akarnak invelni voába, és már lassan 4900.

normál ICC10hez is ilyen 5200-5600osokat keresnek...

ettől még inkább igaz lesz hogy skill <> gear.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#32018) Viktor77 válasza whitezo88 (#32017) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Egyszerű a megoldás. Nem szerdán-csütörtökön kell ezeket letudni. A hét vége felé (mármint WoW-os hét) már nem lesz válogatási lehetőségük, simán levisznek.

Bazinga!

(#32019) LucifeI2 válasza Viktor77 (#32018) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

A legegyszerűbb megoldás viszont az, ha te csinálod a raidet. ;]

(#32020) H.O.D. válasza Wolverine (#31998) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Háát.. Mage kellüen jó cuccokban van, de BC heroic instákban összecsukják, mint a kerti széket :)

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#32021) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Skacok, elnézést, én nem játszom, de van egy lány aki igen, azt mondja jól tolja, de nehezen hiszem el :D

Ez jónak számít?

"hat ha mond valamit csapatomnak 11/12 icc 25 hc
nekem achiban inszeniti toc25 hc wipe nelkul
hardmodeban uduar vgig"

Nem tudom mit jelent :B

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#32022) Viktor77 válasza ForRedGlory (#32021) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ezek igen-igen jónak számítanak. A 12/12 ICC25 HC eddig egy magyar guildnek van meg.

Bazinga!

(#32023) ForRedGlory válasza Viktor77 (#32022) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a választ, nekem kínai volt :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#32024) sviba válasza ForRedGlory (#32021) üzenetére

sviba
(tag)

msn címet pls... :D tuti lany?

A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...

(#32025) ForRedGlory válasza sviba (#32024) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tuti lány, láttam már (képen) :D
Nem msn-ezik wow-ozik :D

(#32026) LucifeI2 válasza ForRedGlory (#32021) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

inszeniti :W

(#32027) ForRedGlory válasza LucifeI2 (#32026) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem magyarul beszélj, mi bajod? :)

(#32028) sasa311 válasza ForRedGlory (#32027) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Fonetikus írás ftw :DDD

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#32029) Wolverine válasza ForRedGlory (#32021) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez magyar mércével top5 guild, európai mércével top 200-300 körül lehet.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#32030) ForRedGlory válasza sasa311 (#32028) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja nem tudom, fogalmam sem volt :D
Bár msn-en szerintem nem mindenki ír helyesen, sokan direkt egyszerűsítik a dolgokat. Na peace :)

Wolverine: :R

[ Szerkesztve ]

(#32031) Viktor77 válasza Wolverine (#32029) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Azért szerintem nem top5. Csak a BS-en áll így 3 allys guild, hordásokról nem nyilatkozom. A többi szerveren csak 2 lenne? Persze azt nem tudhatom, hogy nem tagja-e az egyiknek.

Bazinga!

(#32032) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ej de nehéz guildet találni pedig uborkaszünet van elvileg...
[link]
és már megint nem tudok vitába szállni de felesleges... 0 gear? 25hchoz talán. lassan kiütöm a maxot amit HCból lehet... 0 tapasztalat? honnan lenne ha nincs kivel látni? pajtához meg nem kell taktika.
örgögi kör ez. deep strikeba megint nincs lock felvétel és onnan is elküldenének, sajnos sehol sincs már ismerős aki legalább kezeskedhetne értem. (infbe van de anno oda se vettek fel mert vmi emberke ellenem szavazott akivel kb nem is játszottam együtt sose, konkrétot se tudott mondani, ezt anno írtam is itt)
többi guild meg alig raidel, vagy egyáltalán, soth se, de még a last try se, ami szintén elég izzadságszagú vagy 3x alakult át az utolsó hónapokban.

iPhone 4S

(#32033) SzlobiG válasza whitezo88 (#32032) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ally?

Aki miatt anno nem vettek fel az már nem játszik mer offival összebalhézott azt kilépett abbahagyta mikor volt már neki 30 shardja. :W Mondjuk ez nekem jó volt mer én vittem őket utána.:)

(#32034) whitezo88 válasza SzlobiG (#32033) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor jó fej lehetett.
most meg pláne nem vennének fel mert jobb gear kéne :)

ki volt az ingame?

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#32035) Arnold2 válasza whitezo88 (#32032) üzenetére

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

De magas lóról küldte feléd azt észt.
Néha úgy megnézném az ilyet élőben.

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#32036) Tommmmka

Tommmmka
(senior tag)

BS Horda oldalon ennyire gázos a guildbe jutás? Mert akkor maradok ally. :C

(#32037) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy régi klántárs aki offi last tryban felvett oda, egyelőre casualként, legalábbnem vok guildless, meg vannak ismerősök is.

iPhone 4S

(#32038) peterkeT válasza Arnold2 (#32035) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

De a kedvencem az, hogy a helyhatározók végén az n-t szisztematikusan hagyja le az űberofficer úr.

Egyébként szerintem első körben ne légy túl válogatós, sajnos az 'elit' guildek nagy részénél ez a hozzáállás alap - akkor merj csak hozzájuk jelentkezni, ha már mindent elértél, amit el lehetett. Egy kezdő, vagy újra összeálló guildnél viszont van esélyed néhány hónap alatt felgearelni magad, ha sikerül olyat kifognod, aki 6-10 bosst már le tud tolni.

Az 5-5,2k GS-t pedig az új hc instákból, emblemekből és craftolt itemekből is el lehet érni, ahogy valaki írta korábban is, az pedig már bőven elég icc pughoz, ahol aztán már más is eshet, és a frost emblem is jobban jön a t10-ekhez.

Ilyenkor örülök egyébként, hogy nem vagyok/vágyok hc guildbe, bőven elég nekem a heti 2-3 alkalommal való bohóckodás icc-ben. Előbb-utóbb úgyis meglesz ez is. Egyáltalán nem hiányzik a megfelelési kényszer, hogy beszólogassanak, hogy mennyi dps-t kéne kitolnom, hogy milyen gáz a talentem, a glyphem, a gemek meg az encsák, hogy miért az a profession, ami, és hogy este nyolctól hajlnalig menjen a wipefest. Párom már mondta is, hogy ott ne merjem hagyni a jelenlegi guildemet, amikor meséltem neki, hogy napközben itt mindenki dolgozik, és este 10-re kiürül mindig a guild, mert mennek aludni a tagok. :) Szó se róla, volt olyan frissen felvett újonc, aki amikor meghallotta, hogy 10-kor már miért nincs online senki, aki menne vele random instázni, beírta, hogy lol, és kilépett a guildből. ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#32039) capafog23 válasza Arnold2 (#32035) üzenetére

capafog23
(senior tag)

Én voltam, mondhatod.
Esélyes hogy majd felveszünk egy lockot ic25hc content-be úgy hogy nem látott egy normal boss-t se és csak úgy visszatért x hónap után hogy ja mégis van kedvem játszani.
Meg eleve nincs szabad lock hely.

(#32040) sasa311 válasza whitezo88 (#32032) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Már nem azért, de teljesen jogos amit kaptál több okból is.... :

- 0 a geared? Igen, nulla a geared, 2 tierrel le vagy maradva. Ami még hagyján lenne akkor, hogyha nem lenne teljesen normál lehetőséged az upgrade-re. Merthogy neked sima heroic instákból is lenne upgrade bőven, a frost emblemes itemekről nem is beszélve...

- Egy HC guildba jelentkezel akik ICC25HC-t raidelnek. Mégis, mikor gondoltál részt venni raideken? Mert HC-be ezzel a gearrel sose fogsz beférni, normált ugye nemmennek....

- A glyphjeid tényleg elcseszettek, nem ezek a demo raid glyphek

- Pajta HC-hoz azért nemárt némi taktika esetenként, attól függetlenül, hogy fényévekkel könyebb, mint ICC. Viszont ICC-ben kell taktika. Egy komoly raider guild nem fog és nem is akar azzal szórakozni, hogy egy recruitnak megtanítsa a taktikot. Épp elég, hogy a saját változatukba belejöjjön, nemhogy teljesen nulláról.

(#32041) Cathfaern válasza whitezo88 (#32032) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ennyire nincs bs horda oldalon raidelo guild? arathor allin elvileg kevesebb magyar van, de boven lehet talalni ha akar az ember.
Ha viszont csak a hc guildeket nezted, akkor ertem, de olyanba ilyen gearrel, de meg inkabb a fel kieg kihagyasaval lehetetlen lesz bejutnod. iccben 6-7 boss pugolhato, 25osben is. Epp ezert, ha azt latnam, mint officer, hogy valaki meg 4 bosst se latott 10esben sem, akkor meg fel-hc guildben is minimum nagyon elgondolkoznek a felvetelen, nem hogy hcban.
Szvsz jelenlegi contenthez probalj egy kevesbe komolyan tolo, de haladasra kepes guildbe bekerulni, aztan majd cata elotti recruit hullamban siman be lehet jutni hck koze.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#32042) Kharg válasza sasa311 (#32040) üzenetére

Kharg
(tag)

Azt azért ne mondja senki, hogy olyan kurvanagy dolog lenne felöltöztetni valakit. Lehet, hogy Zoley nincs épp top gearben, de ez pl. jobb guildekben nem akadály, ahol mondjuk a skill>gear elv érvényesül.
Nem lebőgni akarom a Last Try-t, de ezek alapján az jön le, hogy legyen gíred, nembaj, ha faszláma vagy és járni sem tudsz, azért felveszünk.

120%-ig biztos vagyok benne, hogy ha arról van szó, akár GF-be, akár Genesisbe mondjuk felvételt lehet nyerni ilyen gearrel, ha olyan jelentkezést dobsz, ami felkelti a figyelmüket és mondjuk egy próba raiden megmutatod, hogy te bizony nem a játékosállomány azon 85%hoz tartozok, akiknek nehéz tüzet kerülni és közben mondjuk figyelni, hogy hova megy a rakéta(mimiron jutott eszembe most épp.- én is két tierrel levagyok maradva)

Más:

Conflict létezik még?

[ Szerkesztve ]

Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.

(#32043) whitezo88 válasza Kharg (#32042) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a LT egy újonnan alakult guild, ami a 2x átalakult Conf meg pár kisebb guildből jött egybe, még alakulgat.
am ahol CSAK hc raid van oda valóban nem férek bele.

iPhone 4S

(#32044) Kharg válasza whitezo88 (#32043) üzenetére

Kharg
(tag)

Alienhun még megvan? :D

Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.

(#32045) whitezo88 válasza Kharg (#32044) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt van, de már nem officer :DDD

iPhone 4S

(#32046) SzlobiG válasza whitezo88 (#32045) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Vajon miért.:D

(#32047) Rizzo

Rizzo
(fanatikus tag)

sziasztok, ismét egy addonos kérdésem lenne. Arénás videókban láttam, hogy a képernyő közepére kiírja, hogy az enemy kit targetel amikor éppen kasztol és megjeleníti a spell ikonját, ez csak akkor jelenik meg, ha elindít egy kasztot.

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!

(#32048) LucifeI2 válasza Rizzo (#32047) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

[link]

(#32049) Wolverine válasza Viktor77 (#32031) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Bloodscalpról senki sem ír a wow.hu-s progress topicba, és én nem nyomozok senki után; ergo fogalmam sincs, merre tart ott a progress, gyakorlatilag egy guildet sem ismerek onnan már. Az általam ismertek alapján lőttem be ezt az állást.

whitezoo: transzfer belefér? Ha igen, nézz szét a wow.hu-n a Recruit részlegben, csak találsz szimpatikus teamet...

(#32050) sasa311 válasza Kharg (#32042) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Most igenis nagy dolog felöltöztetni valakit.

BC-ben mi is top HC guild voltunk és a skill > gear elv alapján felvettünk szinte bárkit, aki tudott valamit mutatni. De akkor ez nem okozott problémát, mivel BT-ből Illidanbon kívül senkinek sem kellett senki, Hyjalban Arcsin kívül detto.

24-es simán lenyomtuk a recruit töltelék meg csinált amit akart és kapta a lootot egész este. Nemritkán mákos droppokkal 7-8 epicet is egy este. Így gyk 1-2 hét alatt full T6 volt és tudott velünk raidelni.

Most ezt nem tudod megcsinálni, mert elindítod ICC-t és 2 választásod lenne:

1., Fel akarod gearelni a recruitodat, de akkor normálba kell indítani az eventet, mert igen kevés guild van azon a szinten, hogy icc hard mode-okat 24-en vígan röhögve tolják. Pláne, hogy egy szarabb fighton (pl. Saurfangon, Putrin, Sindragosán) egy ember vígan wipeoltatja a raidet egy pici hibával is. Arról nem is beszélve, hogy a másik 24 embernek kell a loot a HC mode bossokból, amit ha normálba megölsz akkor arra a hétre nincs HC.

2., Nyomjátok a HC-t és sose lesz gearje a recruitnak.

Ezért egy progress guild nem fog Pajtát menni, meg igazából pajta 25 HC gear is necces ICC25hard-ra.

Tehát ott vagyunk, hogy vagy felvesszük a recruitit és öltöztetjük, de akkor 24 másikkal kicseszünk vagy szarunk a fejére (ahogy itt is történt) és csak geares embert veszünk fel.

A skill > gear elv itt azért nem jó, mert saját bevallás alapján mindenki überpró. Ezt a mekkora skilles vagyok című mesét annyi random nubtol hallottam BC alatt, hogy az valami csoda, aztán 10 recruitból 1 volt használható és kb 30-ból egy, aki járni is tudott.
BC-ben ez nem volt akkora gáz, mert ha fogtunk egy nubot az kiderült hamar, kapott pár epicet és mehetett vissza a balettbe ugrálni. Itt viszont ha egy önmagát hűde skillesnek mondó playert gear nélkül megkockáztatsz akkor az történik, hogy elindítod normálban az eventeket, bukjátok a HC lootot és a végén kiderül, hogy nub.

Ha geares embert veszel fel azzal helyből lehet HC-t indítani és 5 try alatt kiderül, hogy nub-e vagy sem. Aztán adott esetben mehet vissza a balettbe ugrálni, de legalább a klán nem szívott miatta csak pár pullt egy reset helyett.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.