Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#9001) -conrad- válasza whitezo88 (#9000) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Nem nekem :

Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Games"
For assistance, contact your network support team.

:O

(#9002) Nevar válasza whitezo88 (#9000) üzenetére

Nevar
(fanatikus tag)

Igen :F

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#9003) Ptech válasza Petie (#8999) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel a quartz is azt használja, innentől mindegy, hogy a makródban benne van-e, vagy nincs :)

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#9004) whitezo88 válasza -conrad- (#9001) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom melóhelyről vagy :U
se a fs!, se a ps! nem jön be...

9000. :DDD

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S

(#9005) Wolverine válasza whitezo88 (#9000) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja. (nem melóból.)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#9006) Petie válasza Ptech (#9003) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ne nekem mondd.

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#9007) dilipok válasza -conrad- (#9001) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

LOL, nekem is hasonló :D csak én kicseleztem 1 proxyval :D

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#9008) Gogolak

Gogolak
(tag)

Sziasztok.
Most Nyomtam fel az alap WOW ot.
Csak ezt tudtam megszerezni....(egyenlore)
Azt szeretnem kerdezni, hogy vannak e olyan serverek ahol tudok az alap verzioval(1.0) :DDD
jatszani? En nem talalok....
Tudnatok ilyent mondani?
MAsik dolog, meg ha van ilyen server, akkor hol allitom be a jatekban hogy arra a serverre kapcsolodjon?
Elore is koszi...

Üdv

(#9009) whitezo88 válasza Gogolak (#9008) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincsen ilyen opció, minden realm ugyanazon a verzión megy.

iPhone 4S

(#9010) Gogolak válasza whitezo88 (#9009) üzenetére

Gogolak
(tag)

tehat a legujabbon?
Akkor nekem muszaj patchelnem??

(#9011) Petie válasza Gogolak (#9010) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#9012) Gogolak válasza Petie (#9011) üzenetére

Gogolak
(tag)

Akkor tudtok nekem linkelni egy olyan patchet amit ha letoltok tutira tudok jatszani? :)
Asszem US verziom van...
Köszi

(#9013) Petie válasza Gogolak (#9012) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha elkezded a belogolási procedúrát akkor egyből elkezdi letölteni.
miért nem europait vettél?

(#9014) Gogolak válasza Petie (#9013) üzenetére

Gogolak
(tag)

vettem??? :)

(#9015) ciao válasza Gogolak (#9014) üzenetére

ciao
(senior tag)

ajánlom figyelmedbe az 1es hsz-t mielőtt jönnek a kellemetlen kérdések

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#9016) Nevar válasza Gogolak (#9014) üzenetére

Nevar
(fanatikus tag)

"vettem??? :)"

loptad??? :)

[ Szerkesztve ]

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#9017) Gogolak válasza ciao (#9015) üzenetére

Gogolak
(tag)

Attól függ kinek kellemetlen... (Nekem nem... :DDD)

(#9018) ratex válasza whitezo88 (#9000) üzenetére

ratex
(fanatikus tag)

Szerintem rájöttek, hogy az egész FS egy nagy tévedés volt, rerolloltak gnómra és most készül a Gnomeshock vagy valami hasonló.

(#9019) anxius válasza Gogolak (#9017) üzenetére

anxius
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor viszont nem látunk szivesen itt.

ratex:ELDŐLTEM :DD .Gnómok powaaa :C

[ Szerkesztve ]

(#9020) Petie válasza Gogolak (#9014) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor ez nem a te topicod, pápá

(#9021) -conrad- válasza Petie (#9020) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Ne, ne, előbb segítsünk neki felpatchelni a legújabbra, tuti nem az van a törtökön. ;]
Majd ezután küldjük el a vérbe.

[ Szerkesztve ]

(#9022) Petie válasza -conrad- (#9021) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kínai patchel :DDD

(#9023) fordfairlane válasza Wolverine (#8952) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Mit jelent ez a "duracell vagy cement"? Nem értem. :B

Ptech: Köszi!

[ Szerkesztve ]

my hovercraft is full of eels

(#9024) Ptech válasza fordfairlane (#9023) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

cement = enchantment, duracell = elemental :)

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#9025) Cathfaern válasza -conrad- (#9021) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Félve merek csak ilyeneket mondani, de tört egész jól leköveti az újabb patcheket, kisebb patchek gyakorlatilag azonnal, nagyobbak is csak kis késéssel használhatók. Mondjuk épp ettől van tele buggal az egész: nem arra törekednek, hogy kijavítsák a hibákat, hanem hogy minél több új feature legyen bent.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#9026) Petie válasza Cathfaern (#9025) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ban plssss :DDD

(#9027) Ptech válasza Cathfaern (#9025) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Eredetihez képest mindig csak egy bughalmaz marad. Az hogy új textúrák megy helyek vannak az egy dolog, csak minden más bugos ami lehet.

(#9028) whitezo88 válasza Cathfaern (#9025) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attól még egy rakás sz@r marad.

iPhone 4S

(#9029) Gogolak válasza -conrad- (#9021) üzenetére

Gogolak
(tag)

Jajj hát nagyon nagyon ficces fiu vagyol.... :C

Attol hogy valaki segítséget kér nem kell mindjárt hülyének nézni...

Önző,BURZSULY beképzeld banda.......
Szégyent hoztok a prohardverre.

(#9030) ciao válasza Ptech (#9024) üzenetére

ciao
(senior tag)

kötőgép on
EnhanCEMENT a sámán talent, a profession meg Enchanter
kötőgép off

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#9031) DebilEvil válasza Gogolak (#9029) üzenetére

DebilEvil
(tag)

Olyan helyen kellene kerdezoskodnod, aki azzal a jatekkal jatszik. Itt levok a WoW-al jatszanak. Az hogy valami tort servernek csufolt dolgon mi van es az hogy mukodik arrol nem tudok. Az mas jatek...

(#9032) Ptech válasza Gogolak (#9029) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

A nap hülyéje :DDD :DD

(#9033) Ptech válasza ciao (#9030) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Az enhancement-et sosem tudtam leírni xD

(#9034) sasa311 válasza Petie (#8999) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Akkor nemtudom az hogy lehet, nekem soha egyszer sem volt olyan, hogy nem ment el a kaszt :F

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#9035) Petie válasza Gogolak (#9029) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hallod-e mi hozunk szégyent a ph-ra? mi akarunk tört wow-al játszani vagy Te? menjél inkább fényképezgetni a szép kis masináddal.

(#9036) Petie válasza sasa311 (#9034) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom. nekem interruptol :(

(#9037) -FreaK- válasza Cathfaern (#9025) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Sajna ez is csak félig igaz. Hamar megoldják h használni lehessen, de a változásokat nem követik le. Legalábbis régen ez volt, már sokadik patchnél járt a dolog de a talent és spell változások pl.(és nem csak azok hanem szinte semmi) egyáltalán nem jelentek meg benne, legjobb esetben is csak hónapok után ez-az..

Kolombusz: Thrallmarban honored repu szinten lehet venni két kék one-hand axe-ot amit elég imba azon a szinten(52dps+jó statok)) és még sokáíg. Honored reput meg elég könnyű elérni, csak a questeket kell megcsinálgatni a környéken, én 61es szinten vettem őket (31g/ darab). Most néztem utána, még messze van mire jobbat találok.

(#9038) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja btw amit mondtatok hogy ptr-en nem fogadja el passotokat, hát update-eltem én is és már nekem se :D

(#9039) Ptech válasza Petie (#9036) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is interruptol néha, bár jellemzően csak nagyobb lagspike-nál.

Próbáld meg ezt felhúzni egy picit, annyival amennyit magad is ráhagynál a hibahatár miatt:[link]

(#9040) Cathfaern válasza Gogolak (#9029) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg el kéne olvasnod az első hsz-t, ebben a topicban csak a hivatalos WoW-ról van szó. Szégyent a PH!-ra te hozol azzal, hogy offolsz, nem olvasod el az első hsz-t, és warez miatt alapelveket is sérted.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#9041) Petie válasza Ptech (#9039) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm, köszi megprobálom :) de már olyan jol hozzászoktam:D

(#9042) steveetm válasza Gogolak (#9029) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

Huh, ha már a szégyen így szóbajött:
vicces, fiú, attól, , , BURZSUJ, beképzelt.
Biztos csak idegességedbe ütöttél félre, nem para egyébként, ne aggódj.

less . . more qq, pls
Üdv.: steveetm

[ Szerkesztve ]

(#9043) Wolverine válasza Gogolak (#9029) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja. Akkor tényleg nézd meg a #1-et: tört verziókkal nem foglalkozunk semmilyen szinten. Mellesleg mázlid van, hogy nem Viktor járt erre először a modik közül :U

(mindenesetre ha ezzel megjelensz a wow.hu-n, akkor ott én foglak seggberúgni adminként... szóval ez inkább eszedbe se jusson.)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#9044) Petie válasza Wolverine (#9043) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(mindenesetre ha ezzel megjelensz a wow.hu-n, akkor ott én foglak seggberúgni adminként... szóval ez inkább eszedbe se jusson.)

megyeeeeek :D

(#9045) Andras6800

Andras6800
(senior tag)

8965-re esetleg valaki? Azt már sikerült kinyomoznom, hogy az illető a discortart-al csinálta a dolgot, csakhogy megszűnt :( Ezek után kb 1 óra keresgélés után ráakadtam az eepanels, ill eepanels2-re. Mind2 rendszeresen frissítva van, így nem tudom, mi a különbség, se azt, hogyan kezelhető, mert nem találok hozzá tutorialt(használhatót)

A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!

(#9046) Wolverine válasza Andras6800 (#9045) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A WoWAceWikin kell lennie eePanels2 leírásnak (ez az újabb, ezt érdemes használni). A többi nem tűnik egzotikusnak; bár a háttér beműtésében nem tudok segíteni (talán SunnArttal megoldható). Amúgy meg valami barmod+cyCircled; Quartz; agUF; Metahud; Prat és valamelyik minimap addon az alapja az egésznek.

szerk: magyar nyelvű tutorial: itt

[ Szerkesztve ]

(#9047) Ptech válasza Andras6800 (#9045) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz a két eepanel között csak a másidik Ace2-es kompatibilitása van, legalábbis ez tűnik logikusnak, de Wolv maj jön és megmondja a frankót. Ha nem kell ennyire csicsás, akkor ott a [link] az ottani screenen lévő skin az egyik legszebb, meg van hozzá még két plusz skin pack is.

(#9048) Luos

Luos
(fanatikus tag)

wtb FS! :)

(#9049) Wolverine válasza Ptech (#9047) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Speciel Kagaro már hegeszti az Ace3 alapú utódot kgPanels néven :D

(#9050) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.