Nem nekem :
Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Games"
For assistance, contact your network support team.

Nem nekem :
Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Games"
For assistance, contact your network support team.

Igen 
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
Mivel a quartz is azt használja, innentől mindegy, hogy a makródban benne van-e, vagy nincs 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
gondolom melóhelyről vagy
se a fs!, se a ps! nem jön be...
9000.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
Ja. (nem melóból.)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
ne nekem mondd.
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

LOL, nekem is hasonló
csak én kicseleztem 1 proxyval 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Sziasztok.
Most Nyomtam fel az alap WOW ot.
Csak ezt tudtam megszerezni....(egyenlore)
Azt szeretnem kerdezni, hogy vannak e olyan serverek ahol tudok az alap verzioval(1.0)
jatszani? En nem talalok....
Tudnatok ilyent mondani?
MAsik dolog, meg ha van ilyen server, akkor hol allitom be a jatekban hogy arra a serverre kapcsolodjon?
Elore is koszi...
Üdv
nincsen ilyen opció, minden realm ugyanazon a verzión megy.
iPhone 4S

tehat a legujabbon?
Akkor nekem muszaj patchelnem??
igen
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Akkor tudtok nekem linkelni egy olyan patchet amit ha letoltok tutira tudok jatszani? 
Asszem US verziom van...
Köszi
ha elkezded a belogolási procedúrát akkor egyből elkezdi letölteni.
miért nem europait vettél?

vettem??? 

ajánlom figyelmedbe az 1es hsz-t mielőtt jönnek a kellemetlen kérdések
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

"vettem???
"
loptad??? 
[ Szerkesztve ]
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

Attól függ kinek kellemetlen... (Nekem nem...
)

Szerintem rájöttek, hogy az egész FS egy nagy tévedés volt, rerolloltak gnómra és most készül a Gnomeshock vagy valami hasonló.
Akkor viszont nem látunk szivesen itt.
ratex:ELDŐLTEM
.Gnómok powaaa 
[ Szerkesztve ]
akkor ez nem a te topicod, pápá

Ne, ne, előbb segítsünk neki felpatchelni a legújabbra, tuti nem az van a törtökön.
Majd ezután küldjük el a vérbe.
[ Szerkesztve ]
kínai patchel 

Mit jelent ez a "duracell vagy cement"? Nem értem. 
Ptech: Köszi!
[ Szerkesztve ]
my hovercraft is full of eels
cement = enchantment, duracell = elemental 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Félve merek csak ilyeneket mondani, de tört egész jól leköveti az újabb patcheket, kisebb patchek gyakorlatilag azonnal, nagyobbak is csak kis késéssel használhatók. Mondjuk épp ettől van tele buggal az egész: nem arra törekednek, hogy kijavítsák a hibákat, hanem hogy minél több új feature legyen bent.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
ban plssss 
Eredetihez képest mindig csak egy bughalmaz marad. Az hogy új textúrák megy helyek vannak az egy dolog, csak minden más bugos ami lehet.
attól még egy rakás sz@r marad.
iPhone 4S

Jajj hát nagyon nagyon ficces fiu vagyol.... 
Attol hogy valaki segítséget kér nem kell mindjárt hülyének nézni...
Önző,BURZSULY beképzeld banda.......
Szégyent hoztok a prohardverre.

kötőgép on
EnhanCEMENT a sámán talent, a profession meg Enchanter
kötőgép off
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Olyan helyen kellene kerdezoskodnod, aki azzal a jatekkal jatszik. Itt levok a WoW-al jatszanak. Az hogy valami tort servernek csufolt dolgon mi van es az hogy mukodik arrol nem tudok. Az mas jatek...
A nap hülyéje

Az enhancement-et sosem tudtam leírni xD

Akkor nemtudom az hogy lehet, nekem soha egyszer sem volt olyan, hogy nem ment el a kaszt 
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
hallod-e mi hozunk szégyent a ph-ra? mi akarunk tört wow-al játszani vagy Te? menjél inkább fényképezgetni a szép kis masináddal.
nem tudom. nekem interruptol 

Sajna ez is csak félig igaz. Hamar megoldják h használni lehessen, de a változásokat nem követik le. Legalábbis régen ez volt, már sokadik patchnél járt a dolog de a talent és spell változások pl.(és nem csak azok hanem szinte semmi) egyáltalán nem jelentek meg benne, legjobb esetben is csak hónapok után ez-az..
Kolombusz: Thrallmarban honored repu szinten lehet venni két kék one-hand axe-ot amit elég imba azon a szinten(52dps+jó statok)) és még sokáíg. Honored reput meg elég könnyű elérni, csak a questeket kell megcsinálgatni a környéken, én 61es szinten vettem őket (31g/ darab). Most néztem utána, még messze van mire jobbat találok.
ja btw amit mondtatok hogy ptr-en nem fogadja el passotokat, hát update-eltem én is és már nekem se 
Nekem is interruptol néha, bár jellemzően csak nagyobb lagspike-nál.
Próbáld meg ezt felhúzni egy picit, annyival amennyit magad is ráhagynál a hibahatár miatt:[link]
Tényleg el kéne olvasnod az első hsz-t, ebben a topicban csak a hivatalos WoW-ról van szó. Szégyent a PH!-ra te hozol azzal, hogy offolsz, nem olvasod el az első hsz-t, és warez miatt alapelveket is sérted.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
hm, köszi megprobálom
de már olyan jol hozzászoktam

Huh, ha már a szégyen így szóbajött:
vicces, fiú, attól, , , BURZSUJ, beképzelt.
Biztos csak idegességedbe ütöttél félre, nem para egyébként, ne aggódj.
less . . more qq, pls
Üdv.: steveetm
[ Szerkesztve ]
Ja. Akkor tényleg nézd meg a #1-et: tört verziókkal nem foglalkozunk semmilyen szinten. Mellesleg mázlid van, hogy nem Viktor járt erre először a modik közül 
(mindenesetre ha ezzel megjelensz a wow.hu-n, akkor ott én foglak seggberúgni adminként... szóval ez inkább eszedbe se jusson.)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
(mindenesetre ha ezzel megjelensz a wow.hu-n, akkor ott én foglak seggberúgni adminként... szóval ez inkább eszedbe se jusson.)
megyeeeeek 

8965-re esetleg valaki? Azt már sikerült kinyomoznom, hogy az illető a discortart-al csinálta a dolgot, csakhogy megszűnt
Ezek után kb 1 óra keresgélés után ráakadtam az eepanels, ill eepanels2-re. Mind2 rendszeresen frissítva van, így nem tudom, mi a különbség, se azt, hogyan kezelhető, mert nem találok hozzá tutorialt(használhatót)
A békéért harcolni olyan, mint a szüzességért dugni!
A WoWAceWikin kell lennie eePanels2 leírásnak (ez az újabb, ezt érdemes használni). A többi nem tűnik egzotikusnak; bár a háttér beműtésében nem tudok segíteni (talán SunnArttal megoldható). Amúgy meg valami barmod+cyCircled; Quartz; agUF; Metahud; Prat és valamelyik minimap addon az alapja az egésznek.
szerk: magyar nyelvű tutorial: itt
[ Szerkesztve ]
Szvsz a két eepanel között csak a másidik Ace2-es kompatibilitása van, legalábbis ez tűnik logikusnak, de Wolv maj jön és megmondja a frankót. Ha nem kell ennyire csicsás, akkor ott a [link] az ottani screenen lévő skin az egyik legszebb, meg van hozzá még két plusz skin pack is.
Speciel Kagaro már hegeszti az Ace3 alapú utódot kgPanels néven