Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

(#2001) anulu válasza Polacheck (#2000) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

warrikkal van a legkisebb gond :) 2 palánál tankok: kings, 5p light; DD-k: kings 15p salva :) úgyis MT-t healelünk, ha lejár a light, akkor azonnal megújítjuk :)

DD sámánokkal, spapokkal van inkább gond, főleg azért mert Hyjalban 30+ perces fightok vannak, és sokszor előfordul, h ha feltorlódik 2-3 wave, hogy egyszerűen nincs időnk meg energiánk tankheal mellett erre is figyelni. ha meg mindenkihez csinálok egy macro-t, az se jó, mert elfoglalja a fél monitorom :(

whispercast a pala buffolási ''technikája'' miatt nálam kizárt, nem vagyok hajlandó olyanba belemenni, hogy mondjuk kingset pakolom, de vki whisperben tol egy salva kérést, ledobja a kingset utána meg sír azért, h ''jájjj, hol a BoK??!!''

nálunk stabilan 2 van, nagy ritkán 3.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2002) Wolverine válasza -conrad- (#1997) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szedd le a legfrissebb WoWAceUpdatert; unzip után indítsd el és állítsd be értelemszerűen; utána F4-gyel jelöld ki a telepített addonjaidat; add hozzájuk a Cartographer szükséges moduljait (Mining, Herbalism, Treasure, meg amit yóóónak látsz), jelöld ki a !!!StandaloneLibrariest is; Shift+F12-vel update-elj. (bocs, melóból csak ennyire tudom pontosan leírni :DDD)

mod: Cart-hoz tedd fel az Import modult is, ha van fent Gatherer, mert annak a note-jai is beimportálhatóak. (otthonról majd adok linket egy WoWAce fórumon összeszedett komplett adatbázishoz is...)

[Szerkesztve]

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#2003) akasp válasza steveetm (#1996) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor végülis melyiket ajánlod? még kezdő vagyok, és kevés pénzem van. 10es szintű ember kari..

(#2004) Wolverine válasza akasp (#2003) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha pénzre mész, akkor mining + skinning. A bányászattal most nagyot lehet kaszálni. (amúgy meg erősen kasztfüggő; priest ne legyen blacksmith, és talán rugónak sem kéne tailornak lennie :U)

-conrad-: itt a link a Cartographeres érc+virág+láda adatbázishoz: [link] (az első post második linkje az adatbázist tartalmazó zip letöltési linkje)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#2005) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tököm kivan hogy nem bírjuk leölni nightbanet! a klánon belül 2x megölték más csapattal simán mi meg vagy 7x wipeoltunk eddig uccsó 2 try 20% volt...

iPhone 4S

(#2006) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

Azgalor down by Public Enemy, ezzel Battle of Mount Hyjal 4/5. :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2007) whitezo88 válasza anulu (#2006) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gz mi még szopjuk a f*szt
nem állnak ki charred earthből nem futnak el mikor leszáll stb stb

tököm televan :(((

iPhone 4S

(#2008) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálatok is megvan ez a raid csillag a mob feje felett miután megölöm? ez tökre bug ha partyba ha nem vagyok akkor is ottvan... :(

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#2009) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb 2,5 óra tömény wipe nightbanen, uccsó próba de nem várok csodára.

csak az azavar hogy hajnalba kelek más nem. meg hogy nem lesz curator így egyelőre staffom se.

iPhone 4S

(#2010) anulu válasza whitezo88 (#2007) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hát, c earth-ből ki kell mozogni, azzal nincs vita. mikor az utolsó csonti meghal, onnantól semmifajta heal nincs!! ez nem kérés, ez need. utolsó csonti után az MT kötözi magát, se HoT se semmi. ezzel a minimális heal-aggróvan rá fog visszamenni. ezen múlik kb :)

(#2011) whitezo88 válasza anulu (#2010) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nálunk ezen volt a legkevesebb gond, 1-2x fordult ki max meg még legeslegelején.
ninjahalálok vannak. sztem a wasd skill hiányzott...

elég pipa vagyok mit ne mondjak...

iPhone 4S

(#2012) MaddeNNNN

MaddeNNNN
(senior tag)

Void Reaver 20% :((( Holnap feküdnie kell.

"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk"

(#2013) Ptech válasza whitezo88 (#2011) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

MI Nbanet úgy csináljuk, hogy ranged két csapatban áll, a belső és a külső oldalán a bástyának. Ha charred earth van a jobb oldalon, mindenki átfut balra és vice versa. Ha elmúlt, mindenki az eredeti helyére. Aki ezen meghal, az -50 FUCKING DKP ;]

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#2014) Polacheck válasza whitezo88 (#2011) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, pedig annak hiánya később még rosszab lesz. Az eddig általam ismert fightokból Lurker most a kedvencem. Iszonyatosan fun healer szemszögből (gyak. van 4 ember, akire figyelnem kell, egyébként mozizok), és igazi wasd teszt.

less qq more pewpew!

(#2015) anulu válasza Polacheck (#2014) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

a patch előtti Lurker nagyobb fun volt szvsz, de ez se rossz :)) nekem MT, addoknál a tankoló pala + MT meg aki sérül, ezekre figyelek, de ez még simán jó :D

(#2016) Polacheck válasza anulu (#2015) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Patch előtt úgy döntöttünk, hogy nem szívunk vele többet, amikor 3. alkalommal volt halott mentes 30%-os tryunk, és mindegyik alkalommal bebugolt a boss.

less qq more pewpew!

(#2017) Polacheck válasza anulu (#2015) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A legkeményebb, hogy az én szigetemen általában hunter tankol pettel, így egy macska személyi healere lettem. Felvitte a jóisten a dolgomat :)

less qq more pewpew!

(#2018) D4v3

D4v3
(senior tag)

Ehh jó nektek, ti tudjátok élvezni Lurket :) Nekem alig van fpsem és csomót tökölök azzal, hogy vissza tudjak ugrani a rámpára. Nekem inkább Leo fight tetszik, vicces ahogy a holy palák és priestek meg tudják könnyen ölni a démonukat és volt már nálunk feral drood, lock és spriest is, akit meg kellett ölni :Y Mondjuk a holy asszem jobban sebzi is őket, legutóbb valami 4300as exorcismot lőttem bele

(#2019) Polacheck válasza D4v3 (#2018) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ott még nem tartunk sajnos. Jelenleg Karathesst (vagy ki a tököt) próbálgatjuk, remélem ebben a resetben feküdni fog.

less qq more pewpew!

(#2020) whitezo88 válasza Polacheck (#2014) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát sikerült pár rosszabb játékost beválogatni ... több próbaidős is volt a csapatban, és én a RL helyében húztam volna le a -dkpket a rendszeres ninjahalálból...

másik hogy a tank méág nem volt annyira jól felöltözve (1 T4 vállas meg pár 60as epic T2-k) illetve egy fos 67es zöld pajzsa volt így még salvával is figyelni kellett a dps-el.

bár nem sikerült sokszor lehúzni a csapatnak, uccsó trynál úgy nézett ki hogy asszem első leszállás után nem sokkal a melee shamyra kifordult, oneshot aztán lehelt az egyik oldalon amitől még vagy 3an haltak be aztán meg már byebye

ráadásul ha nem szóltunk a leszállás meg bloodlust miatt nem is nyomták / meghaltak...

[Szerkesztve]

iPhone 4S

(#2021) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

szeretném jelezni, hogy Archimonde down by Public Enemy! :D valamint azt is, hogy az összes PH!-s PE tag jelen volt a killen. :))

ezzel Mt. Hyjal 5/5, vagyis Cleared! :C

(#2022) steveetm válasza anulu (#2021) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

Egy kollektív GZ-t tovvábbítanék:)

féloff: Plutó nevü sámli nálatok régen nem BS-en jácott plutohun néven?

Üdv.: steveetm

[Szerkesztve]

(#2023) anulu válasza steveetm (#2022) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

köszi!

féloff: de, és ő vitte Árcsiból az elementál sámli pajzsot :)

(#2024) sasa311 válasza anulu (#2021) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Az igen word hanyadik? :Y

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2025) steveetm válasza anulu (#2023) üzenetére

steveetm
(PH! addikt)

Akkor átadnád neki hogy steveetm üdvözli és még egy privát gz a pajzshoz is?:)
Üdv.: steveetm

(#2026) anulu válasza sasa311 (#2024) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

48 és csak server 3. de legalább lement, és ez a lényeg. :D

(#2027) anulu válasza steveetm (#2025) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

köszöni és üdvözöl :) éppen Black Temple-ben darálnak a többiek, én meg Shattban slackelek :D

(#2028) Darth_Revan válasza anulu (#2026) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Archi killel sztem már újra server 1st. :U

(#2029) anulu válasza Darth_Revan (#2028) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

arra mondtam, h serveren 3-ként öltük Archi-t, de Blugyburuggyal simán 1-k vagyunk :D

(#2030) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gz kockAnulu :C

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#2031) anulu válasza Petie (#2030) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hehe, ez a kifejezés tetszik :C

mellesleg a többieknek is kijár a nagy gz, igazi csapatmunka kell ehhez :)

(#2032) Wolverine válasza anulu (#2021) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt is Gizike vagy Gézuka, kinek mi tetszik ;]

Előre Illidan felé ;)

(#2033) Jarlaxle válasza anulu (#2031) üzenetére

Jarlaxle
(senior tag)

Gz neked cunci, végre a heal listán is villogtál. ;) :D Amúgy maga a fight geci izgalmas, még azt is megkockáztatom, hogy ezért érdemes végigszenvedni a többi dögunalom tresswaves bosst.

(#2034) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

Most felvettem a tailoringet és a skinninget. A skinningben már 50-en felül vagyok , így megtanultam a következő ''leckét'' a skinninges csajnál. De ha ezt a skinninget fejlesztem, akkor miben lesz jobb? Mert eddig csak azt a 7copperes szart találom minden lénynél. :(

(#2035) Wolverine válasza akasp (#2034) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magasabb szintű lényeket is tudsz majd nyúzni, akikből értékesebb bőrt kapsz. (a bőröket el ne add a vendornak! csakis AH-ban ;) az érceket dettó.)

(#2036) anulu válasza Jarlaxle (#2033) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

naja :) toltam is a reportot GM-ünk orra alá :D amúgy eff healben kb 200-al toltam többet Gerinél, szóval minimális volt a különbség. :)
ami engem jobban szokott érdekelni, az az h az MT kitől mennyi heal-t kap, és itt állt simán 1. helyen vagyok. az már az én bajom, h mindemellett képtelen vagyok raidheal-elni.

mind1, nagyon örülök neki :) csak előre aggódom, h jövő7 szerdán így fog kinézni a GMOTD: ''19:00 Hyjal. potik, flaskek.'' :)

másik fele a dolognak az, h nem tudom, h pl SSC meg TK hogy fog beleférni. ok, még kellenek Hyjal kulcsok, ellenben jó lenne minél több időt Essence of Souls-on tölteni, merthogy szükség lesz rá. valamint indulhat a nagyüzemi shadow res gear kalapácsolás, methogy EoS után Shahaz anyánk jön, benne a sok szép T6 gatyóval :)

(#2037) anulu válasza akasp (#2034) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

skinning mellé leatherworkinget éri meg. nagyon sokszor előfordul, hogy nem light leather-t nyúzol pl, hanem csak valami fecnit. namost 3 ilyen fecniből tudsz LW-ként light leather-t csinálni. később light-ból mediumot, stb.

milyen kasztú karakterrel vetted fel ezt a 2 szakmát? hátha tudunk tanácsot adni vmi kifizetődőbbre :)

(#2038) Darth_Revan válasza anulu (#2036) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

methogy EoS után Shahaz anyánk jön, benne a sok szép T6 gatyóval

Helyesbítenék,benne a sok szép T6 válassal :) Gatyó az a Shazrah utánni boss,Illidary Council :)

(#2039) anulu válasza Darth_Revan (#2038) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

mindíg csak a részletek :D EoS után a 4kezű jön, ez a lényeg :) mondjuk EoS vicces lesz. nézegettem Nihilum videót és néha nem teljesen értettem h mi és miért történik. phase1 alapból szopás az tuti...

aha, köszi :S [link]

[Szerkesztve]

(#2040) akasp válasza anulu (#2037) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi szépen, paladin vagyok.

még1 kérdés: 2kezű kardot vagy 2kezű mace-t vegyek? paladinra melyik a jobb?

(#2041) anulu válasza akasp (#2040) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

paladinként szerintem mining + blacksmith lenne neked a jó, bár nemtom, h mostanság mennyi intellectet is adó cuccot tud gyártani magának a kovács, azt tudom, h anno mikor még a warrioromnak ez volt a szakmája, akkor kb 0-t.

mace-ból esélyesebb, hogy találsz intellectet és dmg upot adót, kardnál warriorokra szoktak gondolni :(

(#2042) akasp válasza anulu (#2041) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi, akkor mace :) szal leatherworking vagy tailoring a jobb? van skinningem is, de leváltom, ha jobb a tailoring. mit tanácsolsz?

miningen is gondolkodtam,, csak én eddig copper veinet találtam csak.-

(#2043) anulu válasza akasp (#2042) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ahogy fejlődik a bányászatod, illetve léped a karakterrel a szinteket, úgy jutsz el magasabb szintű helyekre és találsz új ásványokat (vas, mithril, stb)

a ''készítős'' szakmáknál érdemes figyelembe venni, hogy magas szinten milyen páncéltípusokat tudsz használni. a paladin lvl40-től tud plate-et, olyanokat viszont csak kovács szakmával (blacksmithing) lehet készíteni. leatherworkinggel max mail, tailoginggal pedíg csak cloth-okat, és ezek jó része BoP-os, vagyis ha elkészíted, nem tudod eladni, csak te hordhatod.

(#2044) akasp válasza anulu (#2043) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

szalakkor mi leygen? teljesen tanácstalan vok :( :( skinning + leatherworking vagy tailoring,mining,kovács szakmák közül egy párosítás.

a kovácshoz meg milyen gyakran találok érceket? ezt is figyelembe kellene venni. elődleges szempont 90% a pénz :)

[Szerkesztve]

(#2045) anulu válasza akasp (#2044) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ha pénz, akkor mining + herbalism. egyébként meg mining + kovács szvsz.

(#2046) Wolverine válasza akasp (#2044) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Paladinnal sem a tailoringnak, sem a leatherworkingnek semmi értelme. A mining+blacksmithnek van, előbbiből pénz is lesz, ha az ércek/fémek egy részét eladod Auction House-ban (nem vendornak, abból nincs bevétel!) Ércek mindenfelé vannak, bár ez zónánként változik; Teldrassilon kevesebb van, Dun Moroghban meg kettőt lépsz és 3 ércbe botlasz ;)

Tisztán a pénzre menve mining+herba lenne a legjobb - de egyszerre csak az egyiket tudod követni a minimapen. Én spec. továbbra is mining+skinninget javaslok, ha csak pénzt akarsz gyűjteni.

mod: fegyverek terén a paláknál általában 2h mace vagy 1h mace+pajzs az, amiből van megfelelő felszerelés; kardból kevesebb, azokat inkább warriorra (egykezeseket rugóra, hunterre) szokták kihegyezni statokban...

[Szerkesztve]

(#2047) sasa311 válasza akasp (#2044) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Én mineing + skinninget venném fel, szépen elbóklászol lvl 70-re vele, mindig lesz pénzed amire kell, és 70en eldöntöd, hogy akarsz-e magadnak valami mesterségből készíteni (pl. kovácsból egy fegyvert vagy tailoringból healing ruhát).
Bár hogy őszinte legyek paladinnak gyakorlatilag semmi használhatót nem tud csinálni egyik szakma se.
Max a BS egy kardot, de a pala 70en vagy healer vagy tank, azokhoz nem jó a 2 kezes kard, ha meg retri vagy akkor max egyedül bóklászhatsz. :(

(#2048) sasa311 válasza anulu (#2045) üzenetére

sasa311
(PH! addikt)

Anulu te hogy farmolsz holy palával?

Mert nálunk van egy pala (Melthdown, ha armory-ját épp látni) akir összeszedett 700 körüli spell dmg-et, megvette ezt a trinektet: [link] (hat rá a +spell dmg és 3 perc CD lol) és úgy farmol mint a gép 40 holy talentel ;) 2K-at judgeol meg holy shockol :Y

(#2049) anulu válasza sasa311 (#2048) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

spelldmg-m minimális, olyan 350 körüli. mining + herba vagyok, így az esetek túlnyomó többségében max allisokkal kell megverekednem 1-1 gazért vagy bányáért :) de szerencsére ritka a PvP, aki hamarabb odaér, azé :)

(#2050) Polacheck válasza akasp (#2044) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''elődleges szempont 90% a pénz''

Hát akkor szerintem egyértelmű: jewelcrafting+mining. Brutális mértékben esnek a kékek prospectből, amihez a cuccot ingyen szerzed és bányászás közben szintén eshetnek kövek.

less qq more pewpew!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.