Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
PAtr0n #25652 üzenetére
Ha ennyire érdekel a stat, akkor egy dolgot tudsz tenni, hogy megnézed neked mik az op tankok, amikkel jó WR-t és xp átlagot tudsz lehozni és azokkal mész többet. Sokan tier2-3-ban húzzák a statot (t18 ugye), de szerintem tier7-8 sokkal alkalmasabb erre, de ez egy hosszabb téma, hogy miért és nem akarok annyit írni most. Nekem pl a su12244,ram2, t25, pzs35, T29, su101 a brutál jól menő tankok, ha tényleg érdekelne a stat, akkor ezekkel mennék orrba-szájba. A hellcat is mocskos jó lehet, mert sok profi azzal javítja a statot, de még nincs nekem, arról nem tudok tapasztalatot mondani.
Hogy nem a levegőbe beszélek, tegnap nagyon ráfeküdtem a SU101-re, mert már csak pár k XP és meglesz a su12254 és ma meg is akarom venni. A 73 csatából szerintem kb 50-55 vele volt. A többi sima duplázós kör volt mindenféle tankokkal tier5-8, de a SU101-el annyira jól sikerült tegnap, hogy csak ennyire bírták lehúzni a napi statot, pedig délután, amikor megjöttek a noobok voltak olyan csatáim, hogy szerencse rövid a hajam, mert téptem volna, de a SU101 nagyon adta, mondjuk 200 feletti csatával már jól tudom kezelni és a stílusa bejön nekem. Meg is tartom, mert ha nagyon idegesítenek a noobok, akkor megyek vele pár kört. Nem sok tanknak van esélye több ellenfél ellen, de ennek igen, a gyors mozgás és a rövid töltési idő miatt. Le lehet hozni bukásra álló csatákat is vele.
Ha tényleg fontos a stat, akkor ezt kell csinálni. Nézd meg melyik tankkal megy a legjobban és menj vele sokat. A profik is ezt csinálják, elárulom.
Most recent
Performance Rating: 1,946 (+2.6)
Efficiency Rating: 1,546 (+1.6)
WN7 Rating: 2,126 (+4.3)
WN8 Rating (alpha-test): 2,399 (+5.3)
Battles: 73
Win Rate: 63.01% (+0.06%)
Average damage: 1,554 (+2.6)
Average experience: 842 (+1.3)
Maximum experience: 2,676
Avg. base capture: 0.18 (-0.01)
Avg. base defense: 1.78 (-0.00
Average kills: 1.42 (+0.01)
Battles survived: 65.75% (+0.09%)
Kills to deaths: 5.60 (+0.01)
Average tier: 6.86 (+0.00)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest