- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabzzz
csendes tag
Tudom hogy valahol volt róla szó ezért bocsi..
Szóval valaki megtudná mondani nekem annak a programnak a nevét
ami az ActiveSynk ideális helyettesítője? Amivel lehet másolgatni
több 100 megás videókat, egyéb fájlokat anélkül hogy behalna.
A választ előre is kőszi! -
AMD Power
titán
-
rumos14
nagyúr
válasz
AMD Power #192 üzenetére
ugyebár wm5-nek is (legalább) 2 változata van
1. smartphone, az érintőképernyővel nem rendelkező, küllemükben hagyományos mobilra hasonlító eszközökhöz, itt csak megnézni tudod az office doksikat. külsős szoftverrel szerkeszteni is, de érintőképernyő (azaz virtuális qwerty) nélkül, számgombokkal ez praktice amúgy is lehetetlen
2. pocket pc, itt megnyitni és szerkeszteni is tudsz. nem pc szinten, de bőven használható.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Lenne egy kérdésem. Windows Mobile 5-ben nem lehet szerkeszteni a word , excel egyéb doksikat?
-
rumos14
nagyúr
-
Wajk
addikt
hoppááá!!!!!!!
most látom, ez pont az amiről beszéltél, beszarás! ;)
itt a lentebbi képen látszik is...
más jack-es fejhallgató is bedugható a szerkezetbe ;)
és az ára is szerintem elég durvajó.
bár vigyázz, mert 15K-ért és 21K-ért is láttam már kis guglizás után...
[Szerkesztve] -
Wajk
addikt
hmm, vagy ez sem tűnik, rosznak, bruttó, 15K-ért:
Plantronics Pulsar 260
de természetsen érdemes utánaolvasni, mielőtt vásárol az ember, a neten sok teszt van.
[Szerkesztve] -
Wajk
addikt
ilyenről még nem hallottam, de biztos van ;)
miközben jó árú sztereo bluetooth-ot keresgéltem amiket ismerek most találtam egy újabbat. (Amúgy nekem jó árú 20K alattit jelenti.)
LG HBS-200
de van más is még... pl,
18K
meg a jabra-nak is van stb, szóval olyan 15-20K körül már lehet normális gépet találni, ha ismerősöd van vagy nagyker akkor meg még olcsóbban ;) -
gabzzz
csendes tag
Az átalakítót már mondta más is. Akkor megpróbálom.
Kékfog headsettet mindenképpen szeretnék majd venni hozzá, hogy kicsit
kevésbé körülményessé tegyem a telefonfelvevevést..
Köszi a tippeket skacok! -
gabzzz
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy lehet-e venni valami jobb minőségű
fülhallgatót Mio A701-eshez? Mert a gyári sajna ritka szarul szól..
A beépített készülék hangszóró kifogástalanul gyönyörűen szól..nem értem miért nem mellékeltek hozzá valami normálisabb fülest is -
BloodRay
veterán
Szia! Ilyen theme-ket honnan lehet szerezni? Ill hogy kell felrakni??
Nem küldenéd el? Ha lehet?
Ill: Van egy Hitchhiker nevű progim MDA III -hoz, hogy tudjak végre csatlakozni wlan-hoz, de nem tudom felinstallálni.Egy msi és egy setup.exe van hozzá de felrakom őket pda-ra nem hajlandó elindítani őket.
Légyszi segítsen akinek van valami tippje illetve aki tudja, hogy oldjam meg, h működjön wifi.
Jah! És mp3 csengőhangok külön program nélül nem fognak működni?
Köszi a segítséget előre is! És sorry a láma kérdések miatt. -
rumos14
nagyúr
válasz
zoley[HUN] #166 üzenetére
vagy a gyártó készít egy új rom-ot a gépedhez, ami már wm6-ot tartalmaz (ha nagyon jófejek...), vagy vmi lelkes júzer legyártja ezt.
-
blueye
veterán
válasz
zoley[HUN] #166 üzenetére
A mostaninál nem tudom hogy van, de sejtem, hogy ez nem változott.
Tehát nem úgy néz ki, hogy ha van egy adott PC-d és az teljesíti a követelményeket, akkor rá tudsz tenni pl. egy XP-t, hanem a Windows Mobile verziót, az adott telefonhoz-PDA-hoz igazítják. -
blueye
veterán
válasz
zoley[HUN] #164 üzenetére
Nem vszínű, hogy írnak ilyen régi készülékhez is új oprendszer verziót.
-
zoley[HUN]
tag
udv!
nem mobil, sima ppc de remelem valaki tud segiteni. van egy regebbi asus mypal a620 keszulekem, gondoltam megprobalok wm6-ot feltolni ra unalmamban. igazabol ppc-n meg nem csinaltam ilyesmit, es fogalmam sincs hogy lehet-e itt valami kompatibilitasi problema... valaki tudja? -
gabzzz
csendes tag
kösz szépen
-
gabzzz
csendes tag
Nincs úgy konkrétan program ami célirányosan kell csak szeretnék nézelődni közöttük
hátha találok valami ínyemre valót
Köszi az oldal tippet, megnézegetem! -
gabzzz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Mitac Mio A701-es, kb egy hete vettem meg. Elötte egy Nokia 6630-asom volt. Ahoz találtam is egy valag programot. De most egy kicsit meg vagyok lőve mert a Mio-hoz nem találok semmi programot a neten amit rátehetnék hogy próbálgassam mit tud. Ez az első PDA-m úgyhogy igen, egy kicsit fű vagyok hozzáha valaki tud akkor segítsen! Előre is köszi!
-
Rodox
tag
Szia Wajk!
Itt a DialPad ugyanúgy skinezhető, mint az A925-ösben volt, vagy külön progi is kell hozzá?
Megtennéd hogy elküldöd a lentebbi skint?
Még elég kezdő vagyok PDA témában, de olvasgatom a fórumokat, úgyhogy egyszer majdcsak rájövök mi mindenre lehet használni a kütyüt. -
Wajk
addikt
ha meg van rendelve a net:
Start/Settings/Connections fül/Connections/Advanced fül/Select Networks/MyISP/New
General fül:
Enter a name for settings: pannon mms
Modem fül/New
Enter a name for connection: pannon mms
Select modem: Cellular Line(GPRS)
Next
Acces point name: mms
Next
Finish-------- Nincs user,pw,semmi!!!!
Proxy Settings fül:
This network connects to the Internet: pipa be,de CSAK ide,a másik opció üres marad.
OK
My ISP kiválasztása (különben nem fog menni az internet)
OK
OK -
rumos14
nagyúr
1. arra gondolsz, hogy ha megnyomod a zöld gombot, a számbilentyűk nem elég nagyok? hát sztem a ''normális'' mobilokon sem nagyobbak. a gyakori hívásokat pedig érdemes a gyorslistába betenni.
2. bejövő hívást a zöld gombbal tudsz felvenni. az sms pedig megvárja a szemüveg felvételét -
Murra
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Segítséget kérek. Irodánkban van egy rw6815 telefon-PDA, amin Windows Mobile 5.0 ketyeg.
Nagyrészt minden rendben van vele, csak két dolog kerget az őrületbe:
1. A Telefon alkalmazásban nem tudom nagyobbra venni a számbillentyűket, holott lenne bőven hely még a képernyőn. Van olyan szoftver (szoftveres billentyűzet, bármi) ami ezen segíthet?
2. Hogy lehet nagyobbra venni azokat a hívás beérkezését, vagy az SMS fogadását jelző üzeneteket? Mindegyik olyan pici, hogy a telefont használó édesanyám szemüveg nélkül nem látja - de amikorra előkeresi a szemüvegét, akkorra pedig már vége a hívásnak. Autóvezetés közben külön veszélyes a kérdés.
Egyszóval: HELP!
Minden segítségért örök hála. -
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene nekem. Adott a Mio A701 pda. Windows Mobile van ugye rajta és azt szeretném ha tudnék netezni. Csak nem tudom hogyan kelene beállítani. Vodás vagyok és gprs-en kersztül szeretném megoldani. k750-en megy oprával a net, jó volna ha itt is menne így.
Vagy milyen mód van még arra h netezhessek rajta? Explorer is menne?
Szóval le kéne írni hogyan tudnám beállítani. Előre is köszönöm! -
ent
őstag
Nemtom jó helyre írok, de ha nem akkor sry. Valójában egy progit hajkurászok: Resco Photo Viewer pocket pcés progit, de ami fontosabb, hogy az 5.2 es verzióját. Vki nem találkozott vhol vele?
thx
bocsi, ha off volt -
Shadows
senior tag
van egy 701-es mio-m és az a bajom hogy a windows mobile 2k5 az nem magyar mármint a billentyűzetkiosztása a magyarosítás ezt miért nem oldotta meg?? van valami patch vagy valami??
-
Wajk
addikt
válasz
BloodRay #143 üzenetére
Igen, szóval nem, nincsen benne Wi-Fi. Nekem az A701 ''ellenlábasa'' az Eten G500+-van, de ha neked fontos a Wi-Fi akkor ajánlom az Eten X500-at. Mindent belehánytak, és az ára sem vészes, sztem. ;)
Specifications:
Operating System: Windows Mobile 5.0 software for Pocket PCs (AKU 3.2)
Processor: Samsung SC3 2442 400 MHz Processor
Memory: 128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
Display 2.8'', 240 x 320, 65,536 colors, TFT-LCD
Dimensions(LxWxH): 113 x 59.5 x 15.5 mm
Weight 146 (with battery)
GSM/EDGE Quad-band: 850/900/1800/1900 MHz
GPRS/EGPRS Class B, Multi-slot Class 10
Bluetooth v2.0 class 2 + EDR,
WiFi IEEE802.11b/g Certificated
GPS Embedded SiRF Star III chipset
Camera Built-in 2.0 mega pixels CMOS camera, up to 1600 x 1200 resolution
Expansibility Micro SD card slot
Interface/Audio Built-in microphone and speaker, external stereo headset jack, hands-free mode supported
Interface/Data Mini USB Sync, headset jack
Battery Lithium Polymer rechargeable with 1,530 mAh capacity
Talk time: 5~7 hours
Standby: 150~200 hours,
Pocket PC usage: 10~15 hours
GPS usage: 5~7 hours
Multimedia Tools: Image Wizard, Image Maker, Multimedia Manager, Camera, Camcorder, FM Tuner
GPS Tools: Satellite Data Update, Location SMS, GPS Viewer
Packing List glofiish X500, stylus, USB sync cable, AC adaptor, headset, leather case, Getting started CD, quick start guide, standard battery -
Wajk
addikt
Nah, készülőben az új skinem...
-
Wajk
addikt
jah igen ha jól tudom neked Win 2003-as van, bár a progi honlapján ( http://www.lakeridgesoftware.com/products.php?prod=WisBar+Advance ) 2002-től támogatják az oprendszereket.
1. az elején akkor az alapthemeseket is rendesen feltetted és nem kártyára hanem az alapmemóriára igaz?
2. softresetet nyomtál igaz? -
-_neo_-
csendes tag
Igen csak szépen alakul a skin!
Viszont én elakadtam. Felraktam a Wisbar Advance-t (2.7) De csaka start menüt és a felső-alsó status bart cserélte le. Ha a beépített themekre váltok akkor is csak azok változnakPróbáltam más themeket lenyúlni [link] <-- innen meg [link] <---innen de egyiket sem ismerte fel. MEgnéztem wishbar litle-el de e is csak ezeket cseréli.
Szóval egyenlőre még nem látok olyan jó kis cuccokat mint ami a Te gépeden van
[Szerkesztve] -
Wajk
addikt
Na közben nekiáltam Wisbar alá egy valódi MacOSX skinnek, egy MacBook-ot véve alapul, mert meguntam a béna vagy bugos Mac skineket amiket eddig csináltak mások.
jelenleg itt tartok: -
Wajk
addikt
1. Wisbarból a legújabbat érdemes leszedni, a 2.7.0.1-et, mert az már nem fogja annyira a gépet. Az a lényeg, hogy installkor a themeseket is instaláld fel, azt külön fogja felrakni, majd az internetről vadászott neked tetsző themest másold be a program themes könyvtárába, majd aplikáld azt. ezután a remove programsból uninstallhatod a wisbar alap themeseket, úgyse szépek, meg minek foglalják a helyet ;)
2. igen, sajna nem tudja a win alapból, hogy képet jelenítsen meg, de van már pár program ami ezt megoldja. korábban nézegettem is de aztán nem szöszöltem vele a képek beszerzése miatt ;)
de ha nagyon nem találsz akkor gyorsan rákeresek majd. -
-_neo_-
csendes tag
Hai!
Most sikerűlt beszereznem egy hp 3640-est. még ismerkedünk, de komolynak tűmik az űgy.
Úgy olvastamTe már tapasztalt tulaj vagy. Egy két softot le is húztam azonnal a listádból. WisBarból melyiket érdemes leszedni? Themeket érdemes összeszedni vagy ez tud mindent?
Másik gondom, hogy eddigi teloimban volt csörgés/kép hozzárendelése hívóhoz. Sajnos alapból ebben nincs (vagy nem találtam). Van valami soft ami ezt megoldja?
Előre is kösz! -
Wajk
addikt
Hely, jó lenne kommunikálni vazz, senkinek nincs Windowsos mobilja?
Féltek mi? -
Wajk
addikt
híí, ez a Wisbar elég süti lett a végre és az optimalizáció miatt végre használható. szinte nem is fogja a gépet és ha fut is 0%-on van a proci használat. a menü egyből kipattan szóval végre sikerült a srácoknak. persze érdemes minden más használaton kívüli themest letörölni, ne terhelje a gépet ;)
jelenlegi desktop-om... -
Wajk
addikt
válasz
DonDragonka #123 üzenetére
hát sajna, néztem a géped, 168Mhz- valszeg kevés lenne neki, 300 ajánlott kb, bár a 2Ds cuccokat biztos viszi... ahhoz elég 200Mhz is...
-
Wajk
addikt
válasz
DonDragonka #121 üzenetére
jah én is teszteltem már sok programot, gyűjtögetek és nagyobb tesztelégetések előtt backup mindent letesztelgetek aztán HR majd felrakom ami kell ;)
A PocketHeroes tényleg nagyon jó program és ráadásul free. nekem is helyte kapott a gépemen. Most az emulátorokba ástam bele magam, mint pl a Playstatin emulátorozás...
Még [link] -
DonDragonka
őstag
Kihagytam az előbbi listából a Heroes of Might and Magic for PPC-t…
Mivel az eszköz már több mint 1 éve megvan, volt ideje ennek a listának felduzzadnia. Itt nem is a mennyiségen van a hangsúly hanem azon, hogy mind olyan program amit kiteszteltem. Találkoztam persze olyannal is amelyik úgy hazavágta a játékost, hogy HR lett a vége. Mostani állapotában, ezekkel a programokkal viszont tökéletesen megy már nagyon régen.
Az iGO szerintem is nagyszerű. Jó program, ha nem a legjobb. -
Wajk
addikt
válasz
DonDragonka #119 üzenetére
hmm, szép kis lista ;)
IGO hogy tetszik? én is azt használok, nagyon tetszik. pedig párat teszteltem előtte de mindent visz mind gyorsaságban mind látványban is. -
DonDragonka
őstag
Eszköz HP iPAQ6340. MS PocketPC2003 +512MB SD.
Programok, amik jól esnek neki:
.NET2.0
ConvertCE
iGO2006
NoteM: MP3-ba rögzít
Opera
PHM RegEdit
RadiusFuel: üzemanyag fogyasztás nyilvántartó
STDict: Angol szótár
TCPMP: média lejátszó
TheCount: Stopper
TotalCommander
VNCViewer
WiFiFoFum2
WifiKnife
pocketMax Redial: foglalt jelzés esetén újratárcsáz
Sun’n’Moon: holdnaptár
JamdatWORMS: games
+a gyári progik (Backup, ImageZone, ClearVue, stb.) -
Wajk
addikt
az ne érdekeljen, hogy mit mondanak, ha mindig az ügyfélszolgálatokra hallgattam volna, akkor régen nem itt tartanék én sem ;)
pl. amikor beszereztem anno a Motorola A1000-et akkor a Motorolánál azt mondták, hogy ilyen telefon nincs (pedig csak annyi volt hogy itthon nem kapható ;))
A pannonnál meg azt mondták, hogy ezt nem lehet itt használni mert nem ismeri a hálózatot (arról hívtam fel őket ;)) és nem lehet beállítani az MMS-t és a WAP-ot.
pedig mint tudjuk közel megegyezik a Sony P széria oprendszerével, Symbian UIQ ;)
szóval lenéztem tőlök, mármint a honlapról, hogy mit kell és kész is ;)
szóval ennyit az ügyfélszolgálatokról. -
Wajk
addikt
ez wm2005-höz van, de legyél kreatív ;)
amúgy ha bemész egy olyan boltba ahol értelmes emberek ülnek (tudom vodánál ez nehéz), akkor meg is tudják mutatni a kínálatukba biztos van wm2003-as készülék.
honlapjukat már nézted?
Na de addig is ezzel próbálkozhatsz:
(((Először egy kapcsolatot kell létrehoznunk)))
Start/Settings/Connections fül/Connections/Advanced fül/Select Networks/MyISP/New
General fül:
Enter a name for settings: voda mms
Modem fül/New
Enter a name for connection:voda mms
Select modem: Cellular Line(GPRS)
Next
Acces point name: mms.vodafone.net
Next
Finish-------- Nincs user,pw,semmi!!!!
Proxy Settings fül:
This network connects to the Internet: pipa be,de CSAK ide,a másik opció üres marad.
OK
My ISP kiválasztása (különben nem fog menni az internet)
OK
OK
(((Ezzel a kapcsolat kész, következhet az MMS beállítás)))
Start/Messaging/Menu/Go To ->MMS
Menu -> MMS Settings
MMSC Settings fül -> New
Profil name: Voda MMS
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
Data Connection: voda mms
Gateway: WAP 1.0
IP Address: 80.244.97.2
Port: 9201
Done
ok
(((Ezzel minden szükséges beállítás készen van, így már működik is. A többi beállítást (fogadni kívánt üzenet típusok, kézbesítés jelentés, stb) mindenki igénye szerint állítgathatja. Én nem állítok el semmit az alapbeállításokról. Sok sikert a használathoz!))) -
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a BENQ P 50 típusú telefonomon hogy tudom az MMS, GPRS Wap beállításokat beállítani. Szolgáltatóm a Voda.
Előre is köszönöm az ötleteket! -
Wajk
addikt
jah és jó lenne felpörgetni a topikot akiknek windowsos mobiljaik vannak, hogy milyen programot használunk, mit érdemes és mit nem, stb ;)
majd hamarosan a listámmal majd jelentkezem. -
Wajk
addikt
Na, ahogyan '' 2006-01-27 08:43:50''-kor mondtam be is szereztem az Eten G500-at, mondjuk annak is a +-os verzióját és nagyon/nagyon meg vagyok vele elégedve, jelenleg a TomTom-al teszteltem autóban és olyan simán végigvezetett a városon, hogy oda voltam ;)
Szemeztem az A701-essel is, de zat fogtam kézben, az igazán mobiltelcsi méretű, szóval akinek a kis méret a lényeg azt válassza, nekem ez sokkal jobban bejött. a kicsivel nagyobb kijelző pedig navigáláshoz jobb persze, nem kell hunyorítanom, hogy az utcaneveket elolvassam simán el lehett olvasni 3D nézetben, még a benzinkutakat is mutatta ;)
persze az Igo jobb, de még nem szereztem be memóriakártyát.... -
moonman
titán
XnView új verzió jelent meg. faca kis képnézegető [link]
-
QuarK
senior tag
\Storage\windows\Fonts könyvtárba bármilyen sima mezei TrueType font bemásolása után beállíthatom/használhatom bárhol a betűtípust (amely program, és ahol erre lehetőséget ad)?
-
moonman
titán
E-TEN M600 ROM-frissítés: [link]
-
Wajk
addikt
-
Lzolcsi
csendes tag
Olvastam ezt a fórumot és csak csorgattam a nyálam
Most egy A925öm van, gondolkodom rajta, hogy lecseréljem valami windowsosra, de úgy látom, ez elég drága mulatság lesz. Ami még elfogadható árban az az MPX220, de a GPS meg az érintőképernyő eléggé hiányozna -
Seagull
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e bármilyen telefon (qtek 9000-en kívűl) ami, windows-os és 3g-s is?
Köszönöm,
Seagull -
Wajk
addikt
na készül már az én Mobilom is ;)
E-TEN G500
[link] -
moonman
titán
-
Wajk
addikt
Azt sem tudom hova kapjam a fejem, lesz miből vállogatnom majd, pedig nem semmi igényeim vannak. (MP-es kamera, GPS, nagy kijelző, tetszettős deisgn, mármint nekem)
1.
Mio A701
2.
Lenovo ET-980
3.
QDA Oh!
az utóbbiban mondjuk nincsen GPS, de azért dögös -
moonman
titán
tudja valaki, hogy budapesten hol lehet élőben megtekinteni gsm pda-kat?
elsősorban a htc magician, wizard és universal gépek érdekelnének.
kézbefogva lehet, hogy más benyomást keltenek, mint ami a képekről lejön. -
moonman
titán
válasz
Symple The Best #83 üzenetére
mire vagy kíváncsi? mellesleg Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Symple The Best
tag
PLEASE!!!
-
Symple The Best
tag
Motorola MPX 220 tulajok írhatnának negatívumokat és pozitívumokat a telóval kapcsolatban
!Nokia 6600-ámat szeretném olyanra cserélni és nem tom,hogy megéri-e
!Vagy inkább cseréljek 7610-re?(igaz ahogy nézegettem a 7610-ben nincs túl sok különmbség az enyémhez képes!
!A válaszokat előre is köszönöm!
-
X-COM
nagyúr
nemértem a sorry-t, nem hiszem, hogy a pocketpc-ben lenne bármilyen korlátozás ezügyben, magának a fájlrendszernek a korlátain kívül, 100könyvtárral röhögve megbírkozik.
azt azért jó, ha tudod, hogy a windowsban alapból benne lévő word és excel elég minimális tudással rendelkezik, sőt, ha jól rémlik ha visszamentesz egy fájlba, akkor asszem el is dobálja azokat a formázásokat amiket nem ismer. -
eman
csendes tag
Sorry, de én kifejezetten a microsoft-os mobiltelefonokra gondoltam.
Egy ilyesmire fáj a fogam, (SGH i750) már nagyon várom hogy behozzák.
Bővebben: link
A munkám miatt sok kisméretű dokumentumot (.doc .txt) vagy jpg szeretnék könyvtárakba szortírozni. Ez kb 80-100 mappa (egymás alatt vagy mellett). Azt nem tudom, hogy olyasmi-e mint a pc. Belelépek egy mappába, utána almappa, és pl megnézek egy képet, majd a hozzá tartozó doksit, esetleg a szöveget módosítani is kell. Ha ezt meg tudja csinálni akkor király a telefon.
Előre is köszi a segítséget
[Szerkesztve] -
eman
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a win-es mobiltulajoktól, hogy lehet-e létrehozni a telefonban vagy a memkártyán saját könyvtárakat, és ha igen mennyit? Konkrétan
mennyire hasonlít a pc-hez a struktúrája?
Előre is köszönöm a választ -
Darth_Revan
veterán
Na,el is tűnt
-
X-COM
nagyúr
hát én mindenképpen windows-os telót akartam, úgy összességében meg vagyok vele elégedve, igaz kicsit sajnáltam, hogy pár telefonban megszokott fícsört külön meg kellett vásárolni.
Telefonálni és SMS-ezni rendesen lehet vele persze. T-s vagyok, de azért valahogy csak el lehet boldogulni a beállításokkal. Ja, nekem 2.0-ás WAP oldalakat nem sikerült megnyitnom vele, pedig a telefon tudja, de nem, lehet, hogy a T-nél volt a gond nemtom, mindenesetre engem átdobált mindig a normál webes oldalra. Lehet, hogy azért, mert a böngésző IE-ként azonosítja magát, nemtom, ehhez annyira nem értek.
Enyém angol, de nemrég jelent meg magyarosítás hozzá, újak már lehet, hogy alapból magyarok. -
NRG54
csendes tag
És ugye külföldön a T-Mobile MDA Compact néven forgalmazza. De szerintem ez 1az 1-ben ugyanaz. Vagy? Tudsz valami infót? Esetleg hogy hol lehet olcsóért hozzzájutni egyhez??
JAh! És ugye a hép is tud kártyára menteni. Tehát nem csak a beépített memóriájára hanem memkártyára is? Meg gondolom úgy lehet a karira felpakolni a cuccokat hogy összekötöm a géppel adatkábellel és akkor úgy rámásolni?!
Bocs a hülye kérdésekért de most lesz először PDA-m szal mindent tudni szeretnék 100%-ra! -
X-COM
nagyúr
ez a JAM
Az SDIO azt jelenti, hogy nem csak sima SD, vagy MMC memóriakártyát tudsz beletenni, hanem más bővítőkártyát is, pl. jelen esetben WLAN kártyát.
Szerintem nagyon jól használható, persze lehet, hogy többeknek túl picit, de nekem nem, kényelmesen tudom használni.
Bevallom MP3-t még nem hallgattam róla, mert van egy vinyós lejátszom és egy 4gigás SD kártya kéne, hogy rá tudjam pakolni a zenéket, de majd kipróbálom azért. -
NRG54
csendes tag
-
X-COM
nagyúr
nekem is csak 2 hete van még egyelőre.
Ez inkább PDA, mint telefon. Azaz a telefon része lehetne jobb is. Nem tudom, hogy ez a Pocket PC Phone Edition sajátossága, vagy a Windows Mobile-é, smartphone-t nemnagyon.
Pölö volt egy hívásom, a számot bele akartam rakni egy meglévő kontaktomhoz, hát nem nagyon lehetett, csak új kontaktként. Az S55-ömön ez simán megment.
Vagy pölö hívásprofilokat sem kezel, de nincs benne GPRS számláló sem, ill. az akkut is csak akkor jelzi, ha már fogyóban van, asszem 25%körül, persze ezek kiegészítő programokkal áthidalhatóak.
Amikor telefonálsz szép nagy billentyűs keypad-et ad, amit akár az ujjaddal is tudsz nyomkodni, nem muszáj a pálcát használni.
Képminőség? Ha a kamerára gondolsz még ki sem próbáltam, de a neten elég hányás képek utaznak, szal az nem a legjobb. A kijelző nagyon szép, baromi erős fényereje van és mivel a képernyő kisebb, mint az átlagos QVGA PocketPC-ken, így a képe is szebb, kontrasztosabb, főleg ClearType-pal.
Negatívum lehet, hogy 64MB RAM, ami szűkös lehet, ha minden alkalmazást a RAM-ba akarsz installálni, de lehet modolni 128M-ra. Amúgy gyárilag van benne egy 8M-s flash, biztonsági mentésekhez, meg oda is tudsz installálni.
Az ActiveSync cucc szerintem elég jó, alkalmazásokat is onnan lehet installálni, közvetlenül a gépedről. Gyönyörűen szinkronizál outlook-kal, ja, jár hozzá egy Outlook2002 is.
Amúgy én pölö imádom, hogy forgatható a kijelzője, néhány alkalmazásnál baromi jól tud jönni, pl.: Pocket Internet Explorer. A Today képernyőt is szeretem, így legalább mindig látom, hogy mik vannak a következő napokban, nem kell emlékeztetőkkel bénázni.
WLAN nincs alapból, viszont szerencsére SDIO slottal szerelték, így lehet bele WLAN kártyát tenni, vettem is egyet hozzá, pöpecül működött.
Nem nagyon tok mit mondani, összességében jó kis cucc, kényelmesen, jól használható. -
n0_gAboR
őstag
nekem 3650 volt mpx200 elott es sokkal gyorsabb volt imho az oprendszer.
mndjuk alkalmazasokban meg mpx200 a nyerobb. -
NRG54
csendes tag
Hali!
Tud nekem valaki valamit mondani az I-MATE telókról? Főleg a JAM érdekelne! Köszi! -
neattila
csendes tag
Eladó 1 MPX200!! (33e)
Akit érdekel írjon emilt! -
X-COM
nagyúr
no, tegnap megkaparintottam végre az i-mate JAM-et, egyelőre nagyon tetszik.
Szerintem egyáltalán nem kicsi a kijelző, kényelmesen lehet használni, sőt a betűméretet kisebbre állítottam, hogy többminden látszódjon.
Képernyőforgatást rátettem gyorsgombra így bárhonnan lehet gyorsan forgatni a képernyőt, ez IE-nél nagyon jól tud jönni.
Activesync+blútrutty kombóval szívtam egy kicsit, de végülis sikerült elintézni. MMS-nél is volt valami hülyeség, de aztán letöltöttem a clubimate-ről egy peccset (ami elvileg UK szolgáltatókhoz van) és utána az is megjavult.
Vettem hozzá wlan sdio kártyát, nagyon pöpecül ment az is.
ja, és nem fagyott. -
turho
addikt
Éppen upgradeltem a cuccost, most már dolgozik Remélem nem nyírtam ki
-
McCracken
tag
Hali!
Nekem is MPX-200 -om van és mondhatjuk, hogy elégedett vagyok vele.
1 kérdés. A Windows könyvtárban található rengeteg gyárilag belepakolt gagyi midi és háttérkép hogyan törölhető onnan? Probáltam a Read Only attribútumot átállítani és kiírtani őket de sehogy sem boldogulok vele, és csak feleslegesen foglalják a drága helyet...
v.mi ötlet v.kinek? -
kisordog
csendes tag
Sziasztok!
Hirdetek a bolhán egy qtek 8080-at ha valaki microsoft smartphonet szeretne venni
Bővebben: link -
Kraptor
őstag
Magyar T9 nincs, csak aszem 2002-höz és az nem mükszik 2003-an. Ékezeteket tudsz írni, de csak azokat amik a Németben is vanak, mert Magyart még mindig nem támogatja. A 2003 amit én próbáltam kicsit beteg volt. Call waitinget nem nagyon jól kezelte és foglaltat se jelzett ki hanem csak kuka volt.
http://mpx200.netdisk.hu/ -
Frank™
csendes tag
Sziasztok!
Én is most jutottam hozzá egy Mpx-200-ashoz! Piszok jó kis telefon!
Nagyon érdekelne, hogy hogyan lehet rárakni a 2003-as szoftvert!
Igazából az ékezetek és magyat T9 miatt lenne jó!
Olvastam, hogy volt már aki megcsinálta!
Legyen szives írja le a módszert!
Elöre is köszi! -
GodHeart
senior tag
wayfinder! nah csak eszembe jutott!
igen, lehet ahhoz is, hisz ez bluetooth alapon megy. ;) -
-
GodHeart
senior tag
huh!
hol is kezdjem, de most ide muszály sok mindent leírnom!
lássuk csak:
- ezeken lehet oprendszert cserélni!? hallottam egyik hozzászólásban, hogy a 2002-őr 2003-ra cserélte! Csak mondom, hogy ma jött ki a 2005beta!
-a microsoft mobilokat nemjavaslom, és nemfeltétlenül azért mert rosszak, de ezt nem itt kéne leírnom, mert nemidevaló. Gondoljatok bele, ha elterjednének a microsoft mobilok, és azt vennék, akkor más nem is tudna labdába rúgni. Vegyük a PC-t.. itt már teljesen az a helyzet, még ha van 1-2 linuxos felhasználó is, de szerintem nincsenek sokan, pedig az akár egy sokkal stabilabb op rendszer is lehet!
-amit te szertnél, már mint a felettem lévő hozzászólában, ahhoz nemfeltétlen kell windows-os mobil.. sőt! Symbianos telcsihez veszel egy bluetooth-os GPS vevőt, és van egy program, ami direkt ilyenre lett kifejlesztve amire neked szükséged van... ÁÁ nemjut eszembe a neve, mihelyt beugrik leírom, most sorry -
eman
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és egypár dolog nem tiszta. Ezzel kapcsolatban kérdeznék.
Kb egy fél éve fedeztem fel hogy létezik a nagy symbian áldás
Elkezdtem használni és egész jól bevált. Volt egy 6600-m amit könyvolvasásra, zenehallgatásra, meg telefonálásra használtam. A másik előnye az volt, hogy txt-ket is fel lehetett rá tölteni és szerkeszteni (olyan hüle vagyok, mindent elfelejtek, és így tudtam használi a filofaxom helyett). a 6600 mondjuk nem volt jó zenélésre, mert asszem 22KHz 8bit-es hangchipje volt ezért nézegettem már fél éve a 3230-at.
Amit szeretnék megkérdezni, hogy ezeket microsoft-os mobilokon mennyire tudnám használni. A másik problémám (amellett, hogy tájjellegűvagyok és mindíg eltévedek a városban), szeretnék egy Bp. térképet feltenni a tellára. Gondoltam a komplett www.utvonalterv.hu-ra. Valamilyen módon pl.: Teleport Pro-val leszedni és html-ként fölrakni. Tudom első hallásra bizarr, de nagyon hasznos lenne. Ezt meg lehetne oldani egy ilyen tellán?
Tudom... még nincs is, meg több lesz az ára két villamosjegynél, de ha jól használható nem sajnálnám érte a pénzt.
Sorry ha egy kicsit elkacsáztam a témától, de ez most csak úgy jött -
tr00p3r
addikt
válasz
Darth_Revan #34 üzenetére
érdekel még az MPX200-am?
-
supercow
őstag
válasz
Darth_Revan #34 üzenetére
nem szaggat, csak akkor ha nagyobb bitrátával kódolod, mint amit a hálózat vagy a proci elbír. Úgy képzeld, mint egy normál Win Media Player stream, csak kicsiben
-
tr00p3r
addikt
válasz
Darth_Revan #29 üzenetére
érdekel még a telcsim, a szóbanforgó MPx200???
-
supercow
őstag
válasz
Darth_Revan #29 üzenetére
csináltam egy rövid videót egy argentín tv adásról, amit gprs-en néztem:
Sajnos nem túl tiszta, mert fényképezőgéppel csináltam és nincs benne makró mód, homályos lett amikor közelebb hoztam, ráadásul csak 30mp-es videót tud csinálni.
Folyamatos lejátszáshoz a stream-nek olyan 35k körül kelle lenni max, többet nem nagyon bír a magyar GPRS. USA-ban most vezetik be a korlátlan EDGE előfizetéseket, azzal már lehet szépen nyomulni. -
supercow
őstag
válasz
Darth_Revan #27 üzenetére
ez nem 3g, a GPRS kb modemnek megfelelő sebességet tud, az elég ilyen bohóckodásra. A net túl drága hogy én itt tévézzek a buszon. Itthin van Windows Media Encoder beállítva, hogy 160x120x45k bitrátával csinálja a streamet, a telefonon a media playerben azt megnyitod és kész.
-
Darth_Revan
veterán
Tényleg? hmm..meséljél már erről még
Hogy oldható ez meg? Mi kell hozzá?
Tök cool,hogy most reklámozzák az első 3G-s telot,te meg felvillantasz 1et
Nálunk a sok láma el is hinné,hogy 3G-s telefon
És nem szaggat a lejátszás? A minőség viszonylag jó,azaz ugye nem csak 4-5 kockából tevődik össze?
)
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
válasz
Darth_Revan #25 üzenetére
A fix.tv dsl-re kódolja az adását, de én itthon a tv tunerrel csinálok magamnak pl. élő HBO-t GPRS-re optimalizálva
-
Kraptor
őstag
Nekem is MPx200-asom van. Az Op elég jó, de sajna néha lassú, de gondolom ez idővel megoldódik majd. 2002-es stabilllabbnak tünt, de nem volt olyan átlátható mint a 2003-es és több funkciókat is tartalmazott. Nekem igazán azért jön be a telcsi, mert olyan mint egy mikro pc. Tudsz rajta wordet, pdfeket, stb olvassni, van teljes böngészője, nem csak wap. Totálisan testre lehet szabni és 1Gigás SD kártyát is elbír
-
supercow
őstag
Ja és pl. GPRS-en keresztül win media streaming TV adásokat tudok nézni vele
-
supercow
őstag
Van itt valahol egy Motorola mpx200 topic, ott érdemes olvasgatni. Nekem is MPx200-as van, feltettem rá a 2003-as Windowst (gyárilag 2002 van rajta) és teljesen korrekt. A gyárilag alulméretezett készenléti időn kívül semmi probléma. Media player, IE, Outlook szinkronizáció stb. plusz töltés az USB kábelen.
Szép lakkfekete, kék és ezüst betétekkel, nagy kijelzővel, nekem bejött. Sokkal gyorsabb, mint az előző Symbian-alapú Nokia 3650-esem. Én szándékosan kamera nélküli telefont kerestem, nem használom és nem kell az akkunak sem a plusz terhelés. Kevés használattal kb. 4 napig megy. Az utódjában (mpx220) van már bluetooth és kamera és valamivel jobban tetszik az új design.
moonman
titán
van egy céges pocket pc-m, nem fagy, nincs kínja, néha kicsit belassul, de amúgy frankó, csak tökre nem használom semmire.
telóban inkább maradok a symbian-nál. (egyelőre) -
V.ki
aktív tag
Amikor olvastam az I-MATE mobilról,amin Windows Mobile edition(vagy mi a neve
) fut,pár hónap múlva rohantam pestre
Sikerült 1 fél órára 1 ilyenhez jutnom...
Lassú,megfagy,minden kínja van
Az Internet Explorer + a WinMediaPlayer tetszett belőle igazán
Ilyet se veszek -
X-COM
nagyúr
válasz
Darth_Revan #13 üzenetére
95000+fa körül van az sp3 meg sp3i is
-
rOwLeY
őstag
Motorola MPx szériában is microsoft OS van mind1iken...
azok jok -
tildy
nagyúr
Ha azt gondolod , valami bajom van a microsofttal , akkor tévedsz.
Az xp pl. egész jól sikerült, annyira, hogy szeretem is használni.
A microsoftos munkatárs is jófej volt, csak tényleg a telefon volt (szerintem akkor még) kiforratlan állapotban.
JA és persze lehetnek jó microsoftos mobilok, az egész azon múlik, mennyire optimalizálják ezekre a kis eszközökre a rendszert.
(Pda-n is láttam CE-t, a fura az volt, hogy az ment egész jó sebességgel.)
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
-
Nimrod
addikt
Akkor az .asp-vel bajod van...
tildy
nagyúr
Nem jön be az oldal.
Talán ő volt az
Nimrod
addikt
-
tildy
nagyúr
Nos én cirka 1-1.5 éve láttam egy microsoftos kollégánál, még a volt munkahelyemen.
Nagyon istenítette, de sajnos kb 2 perc volt mire bekapcsolt, bármit akart mutatni, tökölt a telefon.Szal lol volt
Kék halált ugyan nem, de fagyást produkált
Midnenesetre ha nem is közröhej tárgya, de azért egy kis vigyorgás tárgya tuti volt.
A típus valami orangevolt.
Ja és én a linuxos telót várom.Az valszínúleg kevésbé erőforrásigényes lesz...
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
Ide jöhetnek a Microsoft oprendszerrel ellátott mobilokról,illetve magáról az oprendszerről a vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest