Romcserében tudna valaki segíteni? elég öreg a teló: HTC wizard 100 (vodafone vpa compact II) német wm5 van rajta (nikt spreken dojcse
) wm6.1 kellene. pirávátba kérném. 
AMD&Hardstyle 4 ever! Tudok 1 jó viccet! Mond! Nokia! :D :D

Romcserében tudna valaki segíteni? elég öreg a teló: HTC wizard 100 (vodafone vpa compact II) német wm5 van rajta (nikt spreken dojcse
) wm6.1 kellene. pirávátba kérném. 

Itt mindent megtalálsz 
Találmány gyártási joga eladó!

Sajna semmire se mentem velük
ezért keresek valakit aki vállaná.

Sajna nem vagyok pesti, messze vagyok.. 

Sziasztok,
Olyan lehetséges WM-en, hogy activesync-en keresztüli exchange beállítást valahogy automatikusan meglehessen csinálni?
Nem tudunk belenyúlni az exchange beállításaiba, az fix, nekünk csak az kellene, hogy ha mondjuk 200 eszközön csinálunk egy hard reset-et, akkor ne kelljen mindegyiken kézzel bepötyögni az adatokat, hanem mondjuk telepítünk egy cab-et, ami automatikusan beállítja a mail-t, max csak a user/pass adatokat kelljen megadni kézzel.
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

Üdv!
HTC Hurricane (Qtek 8200) ROM cseréjében tudna valaki segíteni?
wm 6.1-et szeretnék rátenni,de nem igazán tudom melyiket tegyem fel+ leírást sem nagyon találtam hozzá,pl.milyen programmal kell feltenni stb.

Lap alján:
http://forum.xda-developers.com/wiki/HTC_Hurricane
De leginkább itt turkálj:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=283

Köszi,ezeket nézegettem én is,azt a 6.1-et szedtem le,azzal fogok próbálkozni először 
Holnap-holnapután ha több időm lesz nekiesek 

Hello
Mobiltelefon internetét hogyan tudom használni a számítógépen usb kábel segítségével?

A settings-connectionsban a My Isp alatt definiálj egy modemet, az apn-en kívül nem kell más paraméter.
Utána az Internet Sharing progit indítsd el a pda-n. A fölső legördítő legyen usb, az alsóban meg az előbb létrehozott kapcsolat.
Csatlakozz, amikor csatlakozott a mobilszolgáltatóhoz és alul a Disconnectet látod, akkor bedughatod a kábelt. Ha előtte dugod be, akkor pda-nak látja a pc, nem hálózati eszköznek.
A pc-n persze kell az Activesync, Wmdc-vel is ugyanez a menet.
Ha régebbi wm, akkor valószínűleg betárcsázós modemezni kell a *99# hívásával, ezt utoljára a SE T610-el használtam 

Nem jött össze a dolog 
SIM LOCK van rajta,sok mindent nem tudok csinálni még ezt nem lövöm ki valahogy...
Xda-n nézd meg a CID UNLOCK-ot.
Ezt használják a függetlenítéshez is.
A legnagyobb számítógép az emberi agy....

Üdv nektek!
Van egy Akai gps, winmobillal, és IGO AMIGO van rajta. Eddig működött minden csodálatosan, de egy ideje amikor elindítom az amigo-t elkezd betöltődni a program, de amikor az utolsó csíkot is betöltené visszadob a főképernyőre. Amikor újra rányomok az igo-ra, akkor meg kifagy. Már leszedtem az igo-t és visszatettem újra, de nem történt semmi. Mi lehet probléma és hogyan lehetne megoldani?
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

Hali
Save mappa tartalmát töröld ki, igaz így elfelejti az előzményeket és a mentett dolgokat, de alap beállításokkal hátha elindul az igo.

Hy
Htc dual touch mobilt meglehet valahogy csinálni hogy Magyar nyelvű legyen?ce os 5.2.1622 rom van most rajta.Köszönöm 

Hali
Leírás szerint win mobile 6.0 kellene hogy rajta legyen, de ha 5.0 van rajta, akkor is ugyanaz.. Innen tudsz letölteni language extendert: [link] Kiválasztod a rendszerednek megfelelőt és hajrá. A touch flo felület nem biztos hogy magyar lesz, erre számíts azért 

Nem tudom onnan letölteni mert nem nyitja meg. 

Nem adhatok neked direkt linket, de erre keress rá 

Felraktam rá,de a billentyűzet nem működött meg a névjegyzéket nem lehetett megnyitni úgyhogy töröltem.

Ez elég furi, általában csak lassulást szokott okozni, ilyen hibákat nem. A rendszeredhez valót raktál fel? Winmo 6-osat?

Áldott legyen a neved! 
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

hello segitséget kérnék van egy asus a686 pda-m hogy tudom felrakni rá a wm6-ot sd kártyáról vagy hogyan kell?
mindig jelez vissza ha kell ha nem ez a korrekt !!!

másold fel egy leformázott kártyára majd rakd be. Tartsd nyomva a JOBB navigációs gombot, és közben nyomd be a resetet a stylusszal (vagy valami mással). Ezután elindul a telepíto, csináld amit mond, és ennyi.
napözben 2 után bármikor elérhető vagyok telón ete 22:00 ig

honnan lehetne letölteni a windows mobil rom-ot?

vicces fiu vagy

sajnos nem tudok neked mondani ilyen oldalt
azért linkeltem azt mert én is így kerestem mire találtam 1 et valami eldugott torrentoldalon

akkor azt mond meg milyen tipusú file-nek kell lennie ? iso vagy cab vagy mi?

Pl itt van egy: [link] Ezen az oldalon találsz többet is, nézelődj 

kösz mindenkinek 

Sziasztok van egy HTC touch Dual telefonom és angol nyelven van hogy tudnám magyarosítani? Windows mobil-os rendszer van rajta!
Windows telefont sose használtam de androidot már igen azzal tudok romot frissíteni stb
windows telot nem ismerem 
[ Szerkesztve ]
BF3****

Picit visszaolvastál volna, most volt szó róla pont. Mivel nem tudom melyik winmo verziód van, ezért innen szemezgess: [link]

Szia köszi de még az se tudóm hogy mi van rajta az mondta bátyám kapásból hogy 6.1 rendszer van rajta! köszi a linket megnézem! 
BF3****

Ez nem fog menni magyar már nincs fent sehol! 
BF3****

eljutottam oda hogy felraktam valami lang .exe fájlt és félig magyar lett de most állandóan kifagy és csak ikonokat jelenit meg a teló! nagyon lassú lett ! hogy kell leszedni róla témát mert szerintem bezavarja 
BF3****

Reseteltem a telot nem találtam 6.1-es magyar lang-ot! Erre a készülékre!
BF3****

Elmagyarázás mint nooboknak! 6.0 magyarosítása
Sikerült félig magyar lett a telo ! 1. reseteljétek a telot a Settings---> Clear store ott írjátok be ezt 1234 Utána összekötni a telot a géppel, utána telepíteni ezt [link]
[ Szerkesztve ]
BF3****

Sziasztok!
Motorola MC9090G-s készüléken tegnap annyit vettem észre, hogy a már 1,5 éve használt terminál szerverre nem tud kapcsolódni (wifi-re kapcsolódva volt, belső ipje volt az eszköznek, belső hálón pinget is). Az eszközön WM 5 van. A poén az hogy vannak Win Ce 5-ös készülékünk is azok simán be tudnak lépni továbbra is.
Amire gyanakszom az Remote Desktop kliens... nem tudjátok honnan tudok frissebbet letölteni hozzájuk?
előre is köszi a segítséget!