Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hali. A következő a problémám. Próbálok új jelszót beálitani az othoni csoportomnak win7 alatt és a következő hibaüzenetet kapom : A windows nem tud otthoni hálózatot beállitani a számitógépen . ha javitanám a hibát a hálózatban akkor a következő hibaüzi jön: A Társhálózat-csoportosítás szolgáltatás nem fut
A szolgáltatás aktiválja a társhálózat-csoportosítási funkciókat. Az otthoni csoportban lévő számítógépek megtekintéséhez a szolgáltatásnak futnia kell. Nem lett kijavítvapersze sehogy nem lehet javitani, a szolgáltatások nem indulnak el , megpróbáltam őket bekapcsolni. viszont a laptopról látom az asztali gépet (router van, vifin csatlakozik a laptop)
forditva nem tudok csatlakozni, mert nevet meg jelszót kér, azt meg nem tudok beállitani...
Kilépni sem nem tudok az othoni csoportból hogy csináljak ujat.Annyira kinai ez az egész win 7 , engem nagyon boszant. pl adminisztrátorként vagyok bejelentkezve, de nem tudok megnyitni és törölni fájlokat , amik az előzö rendszerböl maradtak a hdd-n , xp volt.
a fényképeimre pl azt irja hogy nem tudja megnyitni, mert nincs megfelelő jogosultságom a fájlt tartalmazó mappa elérésére.
Ez igy nagyon hülyén hangzik.. most vagy én nem értek ennyire a dolgokhoz vagy a win 7 ennyire bonyolult lelkivilágú. kb 98 óta van pc-m de enyit a dosos időkben sem szoptam..
Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest