Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam9
csendes tag
Írtam a TP-LINK support-nak a WIFI jel állandó eldobása miatt, és kaptam egy választ, amiben azt írják, hogy próbáljam ki ezt: [link]
A válasz amit kaptam:
Dear Customer,
Thank you very much for your email requesting information about our product.You mean the WiFi drops sometime and then you cannot go to the TP-LINK management page, right?
To fix this problem, could you please try to use the beta attached in this email? As we have tested, this beta can solve the problem of WiFi dropping and not able to access the web management page. Hope you can have a try.If you need any further help, please feel free to let me know.
To get technical support more quickly, please go to http://www.tp-link.com/en/support/faq/
Best RegardsEzek szerint, ha ezt a firmware-t felrakom a routerre, akkor megmarad az 5 év garanciám és meg fog szűnni a WIFI dobálása? A vargalex féle módszert csak ezután próbálnám ki ha lehetséges, mert eléggé féltem a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topic
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- ThinkPad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 256GB NVMe gar
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest