Hali! Rubiconról, mint márkáról mi az általános vélekedés? Pontosabban az RP 26 szett érdekel...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
Hali! Rubiconról, mint márkáról mi az általános vélekedés? Pontosabban az RP 26 szett érdekel...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Genius HF-5000!
Csak jó darabot kell venni, feltuningolni aztán ennyi!
OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!Soha többet nem jelentkezek be EZEN a néven! Megszűntem! pááááááááá!

üdv! egy genius 4000/5000-t rá lehet kötni asztali lejátszóra, hogy az ténylegesen 5.1-ben szóljon? konkrétan egy samsung hd870-re gondolok (2 rca, optikai, koaxális, scart, hdmi kimenetekkel). az addig oké, hogy a tv-re megy scart-tal (hagyományos 82 cm-es tv) a dvd player, de ahhoz kellene egy normálisabb 5.1-es szett.

Nem tudod rákötni, a dvd játékoson analóg 5.1 kimenetnek kéne ahhoz lennie hogy a geniusokkal működjön.

Hello! PC-hez szeretnék venni jó minőségű 5.1-es hangfalrendszert, 25000 forintig. Milyen tipusút vegyek lécci segítsetek. Kösz
+integrált 7.1-es hangkártyám van, kérdésem: ha lenne külön hangkártya lenne érezhető külömség a hangokban avagy nem. Ha igen akkor milyen kártyát vegyek? (max 8-10000-ig)
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,8GHz / MSI K9A2 CF / 2x2 GB DDR2 Corsair 800MHz / NVIDIA GTX460 768 MB / WD 320GB + 750GB/ Enermax Liberty 400W /

Ha jó minőséget akarsz, nyugodtan tegyél még egy "0"-t a végére...

annyit nem szánok hangfalakra, inkább más alkatrészekre
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,8GHz / MSI K9A2 CF / 2x2 GB DDR2 Corsair 800MHz / NVIDIA GTX460 768 MB / WD 320GB + 750GB/ Enermax Liberty 400W /

Ehhez pl mit szólsz?

hy
és 160k-ból milyen minőséget lehet kihozni?

Pl. valami ilyesmit.

Hali!
Valakinek van tapasztalata, véleménye a Pioneer S-V325W hangfalszettről?
Esetleg ebben az árkategóriában (100k) bevállt alternatívára tipp?
Előre is köszönöm az infókat! 

HD TV és PS3 után szeretném teljessé tenni az élményt és mivel hangrendszerem még nincs, ezért úgy döntöttem hogy itt az idő ...
Mivel nem vagyok jártas a témában, így mint az utóbbi években többször, ismét e fórum lakóihoz fordulok segítségért.
Hosszútávban gondolkozok, tehát mindenképpen minőségi és megbízható ketyeréket ajánljatok.
Nem tudom, hogy érdemes belevágni ... apránként ... vagy ... egybe ....
A lényeg, hogy 80-90e FT-ig van alapom.
Szerintetek?

Üdv!
Ez a topic igen kihalt mostanság sztem.
Egyébként én is komolyabb hangfalszett vásárlásán töröm a fejem. Ebben a topicban igen sokat segítettek, lévén a hangfalszetthez erőssítő is kell.Javaslom böngészd végig, ill még itt találsz a témába vágó dolgokat.
Ebben a hsz - ban írtam pár alternatívát, igaz van amelyik kicsit drágább az általad említett összegnél, de sztem érdemes szétnézni.
Remélem használható az infó. 

Helló mindenki!
Lenne egy komoly kérdésem!5.1 vásárlása előtt állok,de nem tom milyet vegyek!a max pénzösszeg 25Eft lenne!Én a Creative P5800,Logitech X-530,X540,T7900-et láttam igaz az utolsó 7.1! Milyen tudnátok ajánlani nekem!
Előre is köszönöm!
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

Említettük a Logitech x530 + Creative Audigy SE párost ..... szerintem kijönne a 25 k -ból ennyi pénzért szerintem jobb hangzást nem kapsz , de ha valaki tud az írjon 
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
belinkelem ide, is, hátha itt többen járnak 
[link]
esetleg más ajánlat, hasonló árban?
[ Szerkesztve ]
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Sajnos a dvd lejátszóm csak digitális coax-on ad ki 5.1 jelet.
Van valami olcsóbb (max 25k) "jobb" 5.1-es aktív hangrendszer ami tudja fogadni?

Sziasztok!
20e - 40e Ft-os kategóriában melyik 5.1-es hangfal szettnek van optikai bemenete?
Hali
Ezzel jobban jársz.
A helyzet az, hogy ha egy 5.1 es korongot nézek, majdnem csutkára fel kell tekerni a hangerőt a másiknál sem lenne másképpen.
És ennél mindnek fa a doboza az összes nagkarinak, a másiknál , ez nem jön le a képek alapján.
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7
Oprikai bemenete szvsz csak a drágább kategóriáknál, nézd meg a kompakt házimozi rendszereket hátha.
Ott elő szokott fordulni.
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7
időközben az lett a nyertes
bár a topictárs mondta, hogy a 3000-es is fadobozos
csutkára meg nem fogom tekerni, mi a francot csináljak én 100w-tal

most egy kis sztereó, kb. 3-4 wattos hangszóróm van, félgőzzel már bőven elég a hangerő nekem...
[ Szerkesztve ]
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Creative hangfalakról tudnátok valamit mondani? 
A geniust már ismerem, azokkal eddig nincs nagy gond.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Hello! Lenne 1 kérdésem, az alábbi 3 5.1-es hangfalszettek közül melyik a legjobb, melyiket vegyem meg, árbeli különbség nem fontos, minőség és teljesítmény érdekel:
Creative Inspire T6100
Logitech X-530
Logitech X-540
Kösz!

Szerintetek a Logitech x-540 hangfalrendszere mennyire ideális főleg zenére és filmnézésre? Illetve ha tudtok hasonló árkategóriában jobbat, akkor az melyik hangfalrendszer lenne? Illetve a logitech szervizelése mennyire korrekt?
HP Elitebook 2540p / VU895A dokkoló állomás / Dell U2312HM monitor / Logitech M570 egér / Genius SP-HF2000X 2.0 hangfalpár / Ubuntu 12.04 LTS

Sziasztok!
Van egy Genius GHT 502 FLAT hangfalrendszerem. Sajnos távirányítós változat és sajnos elkezdtek recsegni a SUB és a Surround állító "potik" szétszereltem, adtam neki egy kis contact-spray-t, de nem használt neki. Mit tudtok javasolni?
MSI Megabook M673X

Üdv mindenkinek!
Két hangfalrendszer közöttt vacilálok, az egyik a Genius SW-HF 5005 vagy talán a 6000, a másik a Logitech G51. Valaki hallotta már mindkettőt szólni, mi a különbség, melyiket érné meg jobban megvenni? Mondjuk ami Logitechben szimpatikus az a füles kimenet, viszont csak a Genius hoz van távirányító ami nagyon fontos lenne.
Köszönöm a válaszokat!
atoka

Hali! Nekem is segitség kellene,vásárolnék 5.1es hangrendszert.
-Logitech x530 :nincs távirányito
-Genius HF3000 :vezetékes távirányito
-Orion HT-520 :akkor elvileg ugyanaz mint a Genius,viszont infrás távirányitos
-Tiburon TS5100 :infrás távirányito
Szerintetek megéri a plusz pénzt az elvileg jobb hangzás,mert az infás távirányitos még olcsobb is.Vagy jellemzö-e vmeikre a zizegés,zavarok?
Köszi elöre is!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok !
Tervezem a következő összeállítás megrendelését :
Creative SB X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro és Genius 5.1 SW- HF5.1 5005 Hi-Fi ... 
Kizárólag játékra lesz ... filmre és zenére van más ... a szoba kb 10-11 m2
Szóval szerintetek jó összeállítás, vagy túl jó a hangkari és olcsó a hangset vagy mi ???
Vagy vegyek olcsóbb hangkarit, drágább audio rendszert ... a lényeg hogy a kettőre max 50k van !!! 
Előre is kösz ! 
Üdv : Gulyó 
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

Hello mindenkinek!
Ide lettem utasítva új topik nyitása után, így kérek mindenkit, hogy ha tud, segítsen...
Arról szeretnék információt kapni a témában nálam jártasabbaktól (kb. mindenki), hogy lehetséges-e, érdemes-e 5.1-es hangfalszettet vásárolnom?
A helyzet a következő: van egy laptopom(aminek valmi hülyeség matt szinte használhatatlan a kijelzője, de ez lényegtelen... ), amiről filmeket néznék, valószínűleg veszek egy jó nagy crt monitort olcsón, meg tv tunert és akkor a tv-t is azon lesem .Van rajta spdif kimenet (egyébként egy Fujitsu-Siemens Amilo Pa1538-ról van szó), leírás szerint 7.1-es hangot is tud. Első kérdésem az, hogy az spdif kimenet az nem más mint amibe simán beledugom a hangfalat?Aztán az érdekelne, hogy milyen módon tudok többcsatornás hangot átvinni egy hangfalszettre erről a notiról?Érdekelne, hogy milyen hangfalszettet érdemes most venni ami ebben az esetben jó szolgálatot tehet és jó ár/érték arányban van?Azoktól akik tv-tunerek terén otthon vannak, azt kérdezném, hogy a fent említett felálláshoz milyen cuccot érdemes venni, hogy szép legyen a képe meg ilyesmi, de hát tudjátok biztosan...(kábel tv-t néznék, sajna ahogy mélyebbre ástam a témában rájöttem, hogy fölösleges a DVB-T tuner, mert ugye az kábelhez nem jó...)
Minden hozzászólást előre is köszönök!
hopp egy kicsit hosszú lett
Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!

egy genius 5000res és egy x hifi 35000ft megéri tuti tipp

Pc-hez szerintem jó. De szerintem ár és teljesitmény árányában egy nagy rakás gagyi az egész azokkal a 15 wattos hangszoróival. Még a mély nyomója elfogadható. 35 ezerért !!!??? Hangsúlyozom 35 ezret biztos nem ér .Hát biztos nem vennék ilyet. Szerintem nézz körül az Auchanban és nézd meg a Sony házi mozi erősitőt ez egyik csak 10 ezerrel kerül többe a másik 30-cal. Igaz hangfalak nélkül.De hidd el ég és föld a kettő között a különbség. Ja és 12 kütyüt köthetsz rá nem 4-et.Nincs annyi berendezés amivel ki tudod tömni a Sony-t ha nem STUDIÓD van .Még 25 ezret sem adnék érte. Nekem vagy egy Orion 1x60watt 5x20 wattos aktiv erősitőm PC-hez amit 5 ezerért nem tudtam eladni igy inkább megmaradt a PC-hez és vettem egy Sony 7x100 wattos házimozi erősitő. Hát egy napon nem lehet emileteni a kettőt. De azt se mondja nekem senki hogy a Genius a Sonyra hasonlit. Tehát ugyan olyan mint az Orion ami szintén Made in China mint a Genius persze sokkal olcsóbb. Ja és az Orionra 6 kütyüt lehet kötni.
[ Szerkesztve ]
Nem az a tapló aki utolsó pillanatban közli még sem kell, hanem aki még közölni sem képes!

Vicces vagy
Sztem gondold át újra

Átgondoltam! Tényleg vicc a 35e.
Nem az a tapló aki utolsó pillanatban közli még sem kell, hanem aki még közölni sem képes!

Tudod, a Geniusnak van olyan cucca (SP-HF-1250X) sztereóban, ami ár-teljesítmény szintben (!) valami iszonyatosan nagy. Sonynak egyetlen ilyen cuccáról nem tudok. 
Ja és mellesleg 25 ezerért lehet kapni.
[ Szerkesztve ]

A genius 25e + 10e hangkártya.
A sony erősítő 45e + 10e hangkártya + hangfalak = ?
Sokkal több, ne hasonlítgassuk....

Igények különbözöek. Én már elfelejtettem a stereot 5.1-7.1-nél tartok. Egyébként 25e.t sem ér.
Ez a butitot!
http://www.depo.hu/sony/str-dg510
És ez full
http://www.depo.hu/sony/str-dg710s

Hát ebben igazad van. Nincs értelme összehasonlitani. De megláttam a Genius árát és viccesnek találtam.
Én már elfelejtettem a stereot 5.1-7.1-nél tartok.
Szerintem te kevered a minőséget a mennyiséggel...![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares

Ha szerinted annyira szar a genius és nem ér 25-öt, akkor mondj olyat ugyanennyiért, ami sokkal jobb nála.

Szerintem Ba-cy-lus. 5.1-ről volt szó és nem stereoról.SP-HF-1250X . Egyébként 10ért jó ez a stereó Genius. #655-re irt válasz tünt humorosnak.

A világért nem akarom lelombozni a Sony-rajongásodat, de már szinte tény: Sony mint ár-teljesítmény bajnok elég vicces. Tényleg vannak nagyon-nagyon jó cuccai, amelyek kb. örökérvényűek, de ott az ár a csillagos ég általában. Ár-teljesítmény viszonylatban a NAD köröket ver rá. Ennyi pénzért mellesleg egyébként sem lehet tisztességes hm erősítőt kapni, ennyiért belépőszintű sztereót kapsz. Ja és sztereó: még mai napig nem találtak ki jobbat zenére. 

De azt se mondja nekem senki hogy a Genius a Sonyra hasonlit. Tehát ugyan olyan mint az Orion ami szintén Made in China mint a Genius persze sokkal olcsóbb.
Pusztán ezt a mondatodat akartam megcáfolni. Tényleg nem hasonlít a Genius a Sonyra. Előbbinek legalább van jó ár-teljesítmény szintű darabja, utóbbinak nincs igazán. Neve van neki.

Helyesbítek, ha nem haragszol
Neve volt neki. Valamikor a 70-es 80-as években. Aztán a 90-es években hanyatlásnak indult (bár akkor még volt értékelhető cucca). Ma pedig erősen döglődik. (még mielőtt valaki belekötne hangtechnikáról beszélek)
[ Szerkesztve ]

Úgy értettem, hogy a köztudatban még van neve. 

Nem tudsz lelombozni mert nem vagyok Sony rajongó. De még márka rajongó sem mert az LCD tv vásárlásnál is Panasonic helyett inkább LG-t vettem pedig 20 e-vel drágább volt az LG. Nekem volt lehetőségem játszani 1 órat az LG-vel és A Vierával mert nem áruházban vettem. Aztán körbe röhögtem a Vierát. Volt nekem Labtech,Genius,Orion (és van) . Nekem van össze hasonlitási alapom. Nekem a Geniusban nem tetszett mert nem volt elég öblös a mély hang. A Labtech mély hangjáról inkább nem irok semmit. Az Orionnak viszont rengető a mélyhangja viszont a többi hangszorója szerintem alul vannak méretezve. Egyébként ezt az Orion 5.1 aktiv hangfal szetet már nem gyártják. Fogalmam sincs miért vették le a teljesitményét ,mert amit most kapni azok gyengébbek és kisebb a mélyládája is. Abban egyetértek zene hallgatáshoz elég a stereo is ,de 5.1-ről volt szó, és abban is hogy 25e-ből nem lehet nagyot alakitani. Kiváncsíságból megnéztem a NAD-ot. Szerintem ennek az árai nem a csilagos égen van hanem még a tejút határain is túl van.
[ Szerkesztve ]

Azért vannak ott a NAD árai, mert 50 ezerért te nem kapsz hm erősítőt. Legfeljebb olyan eszközt, ami képes hm erősítőt imitálni (nem sok sikerrel).
Ilyet pedig a NAD azért nem sűrűn gyárt. Ár-teljesítmény szintben ettől függetlenül sok esetben bizonyult már verhetetlennek.
ZENEhallgatáshoz pedig nemhogy elég a sztereó, hanem az kell hozzá. 5.1, 7.1 nem zenére való. Főleg ilyen alacsony árszinten nem.
Egy vicc amit írsz, de komolyan. 25K-t nem ér szerinted meg egy 5.1-es teljesen fa rendszer + erősítő + hangszórók... És ezt azzal támasztod alá, hogy a 100+-os rendszer mennyivel jobban szól? Röhej... 
Majd akkor nem fogja megérni az árát, amikor mutatsz egy szintén 25K-s rendszert, ami jobban szól. De addig kb. pszt.
2.1-esben van olyan, ami többet tud ~30K-ért. A Logitech Z-2300. De az nem filmhet van kitalálva, s nem is jó hozzá, mert a vezetékes távirányító asztalhoz köt.
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
Orion 5.1 LOOOOLL Nekem még megvan a két front abból a bizonyos Orion szettből, a többi már szemétben van mert oda való!! A frontot sem tudom miért tartogatom még mindig, csak annyit erről a cuccról hogy minden hangszórón van magas sugárzó, benne van a leírásban is, meg hát fizikailag is látszik valami , viszont nem szól!! TUDJÁTOK MIÉRT? Mert nincs mögötte semmi!!! Csak egy MŰANYAG DÍSZ!!! A mélynyomó télleg elég jól szólt (amíg működött), de zenei értelemben vett hangminőségről ebben a kategóriában nem lehet beszélni.
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!
Erről az Orionról beszélek.
[link]
Ajánlom mindenkinek akinek még van ilyen otthon, hogy pattintsa le az előlapot csavarozza a "mély-közép" (hehe inkább fél közép) hangszórót, nézzen be a dobozba és sírjon...
[ Szerkesztve ]
CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!