Én tegnap (vasárnap) délután vettem egy Orion HT 550-est a Tesco-ban.
Hazahoztam, összedugtam, de csak a FR és a FL szólt, a többi hangfal pedig erősen zúgott.
Szétszedtem, visszavittem és még aznap este hazahoztam egy másikat (tényleg szó nélkül cserélik). A gond csak az volt, hogy ez a második már meg se mukkant.
Hétfő délelőtt bementem a Tesco-ba, mondtam, hogy mi a bajom. A srác a műszaki pultnál azt mondta, hogy nyugodtan hozzam vissza és ha gondolom visszafizetik a zsét. Mondtam, hogy nekem jó lenne a cucc, de valaki most már próbálja ki velem mielőtt hazaviszem. Azt mondta, hogy ezt nem tudják megtenni a karácsonyi hajtás miatt. Vissza is vittem a hangfalat, a vevőszolgálatos csajszinak mondtam, hogy kérem a pénzt, de rábeszélt, hogy vigyek haza egy harmadikat is, ha az se megy, akkor visszaadják a pénzem.
Így is lett és csodák csodájára a harmadik tökéletesen működött. Ebből csak a távirányítót hagyták ki. Úgyhogy ismét vissza a Tesco-ba (hangfal ügyben már ötödjére), mondtam, hogy nem volt távirányító, erre ideadták a távirányítót abból a dobozból, amit 1 órája vittem vissza, úgyhogy most már minden rendben.
Szóval egyrészről szomorú, hogy 3-ból 1 működik jól, másrészről viszont ez az egy megérte az árát, mert ennyi pénzért nagyon jól szól! Ha van időtök / türelmetek hozzá, akkor csak ajánlani tudom a masinát (főleg kezdőknek, mert az internetről, hibakeresés közben sok mindent megtanul az ember, míg végre összerak egy működő rendszert).