Valóban nagyon eltérőek az igények és sajnos a pénztárcák is sokszor gátat szabnak a vágyaknak.
Jómagam pl. hónapokig elgondolkozom egy-két műszaki kütyü beszerzésén, és ez alól az audiótechnika sem kivétel. Szeretem én is a minőséget - tavaly az Xbox 360-amhoz akartam egy nagyon jó cuccost, amivel az eleve zseniálisra kevert pl. Mass Effect-széria is képes magával szippantani. Nem a hangerő, inkább a minőség felé hajlottam, így hosszas nézelődés után - mivel nem akartam áldozni egy Z906-ra 100 rugót, inkább vettem 20 ezerért egy frankó Sennheiser fejhallgatót, és azzal játszom + zenét hallgatok, így a szomszédokat sem zavarom.
Persze, jobb lenne egy frankó kis 5.1, amin van optikai bemenet, de a legtöbb alsó kategóriás cucc, még csak hírből sem hallott ilyenről, és a hangminőségük is kérdéses. A Loginak pedig lenne megfizethető kategóriában alkalmas rendszere, de azon sincs optikai (csak a Z906 és a régi Z5500-on) bemenet, egyszerűen lespórolták róla. Találtam pár komplett házimozit (pl. a Philips is gyárt hasonlókat) - de kérdés, hogy ezek hogy szólnak pl. játékhoz-filmhez.
Philips HTS3551
Samsung HT-C450
Össze lehet egyáltalán hozni 100 alatt egy csak hangfalakból és erősítőből álló tisztességes optikai 5.1-est játékhoz?
[ Szerkesztve ]
Kvázi-tag 2004 óta :D