Félreértetted, én a Z-5500-at példaként említettem, mert tetszik az a kis konzol, ötletes, meg egészében szép, modern, a hangszórók is olyan kidolgozottabbak az átlagnál. A bajom annyi vele, hogy én ezt (az egyenlőre képzeletbeli szettet) tényleg többnyire a beszéd szintjénél alig hangosabban használnám a géphez, de azért szeretem a telt mélyet és a tiszta hangzást, mert már megszoktam, de nem kívánom a családom toleranciaszintjét tesztelni, hiszen valljuk meg őszíntén, hogy egy játék hangjai a játékoson kívül mást nem igen szórakoztatnak. Különösen a VH-s FPS-ek amiket én favorizálok mostanság. Szerintem nekem ez sok, de lehet hogy megveszem, erősen gondolkodom rajta.
Én csak most kezdtem kutatni és meglep, hogy egy Z-5500 már csúcskategóriának számit a számítógépes zajkeltők körében, -mint ahogy azt látom- és az ára is ennek megfelelően háát hogy is mondjam, ismerve egy 90e Ft-os házimozi szett (erősítő+hangfal) nyújtotta szolgáltatást és teljesítményt elég röhejes. Azért 50-ért már kapsz 5x130W-os AV erősítőt 40-ért meg egy SAL hangszórószettet , melyek egyvelege akármibe lefogadom hogy szebben és nagyobbat szól, mint pl egy Z-5500.
Én azt hittem naívan, hogy veszek egy kis pofás picurka aktív szettet, ami tud egy 40W-ot olyan 40ezerért, engem meglep, hogy ezek ilyen drágák. Nem is értem mert, az egy típusú hangszóróhoz, szinte bemenet nélküli erősítő, ami ezekben van sokkal egyszerűbb és olcsóbb mint egy külön dobozolt 600 bemenetes AV erősítő.
Viszont most nézem a gugliban, hogy az S750-ből van ezüstszürke
el se hiszem, feltört ez az ország, micsoda bőség kérem
Mindenképpen hasznos hsz volt, köszönet érte, mert ez legalább egy alternatíva végre, hiszen legalább a színe jó. Megrágom, hogy rászánom e azt a 70ezret. Sokallom a fukar mindenit. Végtére is szép-szép, hogy 7.1, de úgy néz ki, mint ha10 éves lenne. Odavágnak elém pár kocka dobozt, aztán itt van nesze, csókolom semmi kis króm talp ami picit feldobja, vagy valami csuklókar amivel a falra teszed vagy valami. Ilyet jószerivel itthon faragok egy dekopírral
De nem? Elég rút ennyi pénzért.
Ha ennyit kérnek érte legalább látszana rajta a minőség, végtére is ez is bútor, nem a padlásra teszed, nézzen már ki valahogy. Azért a toronyhangszórómat se lehet összetéveszteni egy virágtartóval, nehogymá' ne férjen bele ebbe az árba, hogy egy picit feldobják. Áááá
Z-5500 lesz ebből, csak a franc se akart ennyit költeni erre és a tetejébe még nem is tökéletes az elégedettség, mert fekete a sub-ja. Úgy utálom, amikor hiába szánod rá a pénzt, akkor se tudsz olyat venni amilyet szeretnél, mert nincs. 
Hardverlesen