Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) szergej

szergej
(kvázi-tag)

Én két Jamo 180W os 3-utas hangfalat vettem 25.000 forintért használtan.
Ehhez toltunk egy 350W-os noname mélynyomót a faterral, aktív erősítővel
(toshiba) és a fater fénykorában használt saját erősítőjével.

Ez kb 30.000 forint és a rendszer hatására a szomszéd feje majd szétdurran, amikor meghallja Carl Coxot :DD

De nekem kellene a nappali szobába a tévéhez, a családi filmnézések mellé
egy Geniusz. Mert az 5.1 az 5.1, nem brutális erő, hanem szép tiszta és telt
hangzás.
Thrillereknél 2x borzongtatóbb :Y

:R

Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et

(#52) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ozaki Nuki hangcuot ki forgalmaz magyarországon,Hol lehet venni?

(#53) ponti_ak válasza szergej (#51) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

''Thrillereknél 2x borzongtatóbb''

Ezt tanúsíthatom én is: Genius 5.1-em van nekem is, és a Gothiká-t nem mertem végignézni este 10-kor full sötétben (jó, igaz, hogy nem szeretem az ijesztős filmeket, de 20 perc után kimentem a konyhába, és felkapcsoltam a villanyt, aztán 3/4óra után (150-es pulzusszámmal) abbahagytam, mondván hogy majd nappal befejezem... :D (..persze az is lehet, hogy csak túl beszari vagyok, de szerintem félelmetes volt.. )

(#54) joshua7 válasza ponti_ak (#53) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Akkor nézd meg az Átok-The Grudge nevezetű alkotást! :)

Semper Fi

(#55) maflame válasza joshua7 (#54) üzenetére

maflame
(senior tag)

...a kedvesem 20perc után nem bírta! (az Átok című filmet) :DDD

(#56) joshua7 válasza maflame (#55) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Pedig faintos! :)

Semper Fi

(#57) lapa válasza fradi81 (#26) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

mondjuk 90k-hoz még éhezel egy hónapot és veszel egy surround erősítőt frankó 5.0 hangfalakkal (110k)...

www.lapanet.hu

(#58) Sopi

Sopi
(senior tag)

Helló Mindenkinek!

Mostanában tervezem egy 5.1-es hangfalrendszer beszerzését.
Eddig Ozaki HM050 (B5) -ben gondolkodtam, használtan (16-18k).
De ez a hangfalrendszer nagyon megtetszett és ráadásul 20k-ért! láttam újonnan egy boltban. (Bár nem MC-AV2000-nem, csak MC-2000-nek van kiírva, de nincs külön ilyenje a Modecomnak és a képük is megegyezik.)

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy melyik szól jobban.
Másik topicba ( Bővebben: link ) írták, hogy nem túl jó az a 65-75dB-es Signal to.... . De ugye a B5-ösnek meg csak 50dB, de hallotam szólni és egész kellemesen szólt (csak alapból lehetett hallani kicsit azt a ''ssssssssssss''-t).
Ennek nagyobbak a hangszórói és nagyon sok beállítása van és a hátsói is méretesek. Tehát alapból azt gondolnám, hogy jobb, mint a B5.

Fő felhasználása zene(ez gyakrabban) és filmezés lenne.

Remélem van olyan ember itt, aki már mind a kettőt hallotta élőben és ide is talál .

[Szerkesztve]

Tárhely rendelés, percek alatt. - ITone Informatika Kft. - http://www.itone.hu

(#59) Sopi

Sopi
(senior tag)

up

(#60) dami

dami
(tag)

Haliho

Nekem Logitech Z5300 as van brutálul szól jobb mint a komponensekből összerakot házimozim a mélyei tiszta és tudja a THX et SB Audigy 2 vel párosítottam akik halloták nálam azok mind el voltak ámulva tőle. Ebben nincs beépítve a dekóder de ha több pénzetek van vegyétek meg a Z5500 ast abban benne van a dekóder, de nekem felesleges mert csak a pchez használom ott meg a hangkari megoldja a dekódolást. Bármelyiket veszitek csak jól jártok vele.

Ui: Azt ne felejtsük el hogy a Svájciak nemigen gyártanak gagyit, semmilyen termékben.:))

[Szerkesztve]

A bűn nem kifizetödő, fájdalom mindenkinek !

(#61) Sopi

Sopi
(senior tag)

up

(#62) soulf válasza Monya78 (#30) üzenetére

soulf
(lelkes újonc)

Hali!

Nekem egy NEO SW-X55SL van és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Budapesten a novacomp nevű cég foglalkozik a forgalmazásával - www.novacomp.hu - , ahol sulinetben én még 41000 Hufért vettem.
A csomag a kábeleken kívül tartalmaz két álló hangfaltartót, illetve fali hangfaltartókat egyaránt.
A mélyek egy kicsit tompák, de ennek a legfőbb oka, hogy idáig integrált hangkariról működtettem ,szóval sok lehetőségem nem volt állítgatni.
Bővebb tesztet http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/5/y/84/z/5.html itt olvashatsz.
Sok sikert!Helo!soulf
:)

(#63) Sopi

Sopi
(senior tag)

Találtam róla egy cikket (végre angolul és nem csehül, szlovákul, lengyelül...).

Bővebben: link

Egész jól értékelik, ez alapján tetszik, csak az összehasonlítás hiányzik még nekem az Ozaki B5-el :(. (és igazán szétszedhették volna a mélynyomót...)

(#64) Sopi

Sopi
(senior tag)

up

(#65) krila

krila
(tag)

Hali!
Genius HT 5.1 mindenféleképpen.
Én ugyan csak egy Terratec DMX6 fire karival hajtottam, de DVD lejátszóra kötve is ígéretes hangja van.
A Genius tuning 1 óra alatt c. témát én követtem el, és ha megcsinálod a jobbításokat, olyan hangminőséget érhetsz el mint egy komoly Logitech cuccossal
Arról nem beszélek, hogy a Logi az 90 k körül mozog.

Való igaz, hogy az utóbbi szériákkal kapcsolatban sok panasz volt, de semmi olyan amit egy pákával, vagy kis kétkezi munkával ne lehetne megoldani.

A HT hangfalszettet több tapasztalt high-end hifista barátommal meghallgattattam,és mindenik arcára csak a döbbenet ütközött ki.
Szvsz ezért a pénzért még mindíg nincs szebb hangú cuccos a piacon, és ezt a 20 éves zenész,és stúdiós múltam is mondatja velem.

Rádásul a kicsike klasszikus zenére is kiválló, ami nagyon ritka egy komplett házimozi rendszertől.

Összegzett vélemény:
nem egy high-tech cucc, nincsenek szuper karakteres hangzások.
Csak úgy muzsikál. De aki dolgozott stúdióban az tudja, hogy van a munkaeszköz
, és van az otthon hallgatható zeneeszköz.
Az előbbitől elfárad a füled, és kikészülsz egy idő után. Egyszerűen nem hagyja, hogy másra figyelj. (olyan mint egy hisztis csaj)
Aztán meg ott a Genius HT. amit legjobban egy érett, gyönyörű, rutinos nőhöz tudok hasonlítani. Semmi más csak tiszta ÉLMÉNY.

építőlegesen

(#66) krila

krila
(tag)

jobbra fel

építőlegesen

(#67) racing01 válasza krila (#66) üzenetére

racing01
(tag)

Üdv krila! Nekem genius HT van és gondolkodom rajta, hogy megcsinálom a tuningot! Nem tudom, hogy mennyire emlékszel de én arra lennék kiváncsi, hogy a bass mennyivel lett jobb, azaz mennyivel dübörög jobban??;]:F

(#68) krila válasza racing01 (#67) üzenetére

krila
(tag)

Hi racing!

Azt kell mondjam, sajnos, semennyivel sem dübörög jobban. Mivel a HT5,1 alapból kicsit elereszti a mélyeket. A tuningot az oda nem illő hangok ,és a lazaság kiküszöbölésére készítettem.

Maga a mély tónus sokkal tisztább definiáltabb lesz. Így természetesen jobban fogod érzékelni. De pont NEM fog dübörögni, és ez alatt a jelző alatt negatív tulajdonságot érts.

Szóval a te döntésed. Én nagyon meg voltam elégedve, és páran itt a fórumból szintén. Ha szeretnéd akkor segítséget is szívesen prezentálok.

építőlegesen

(#69) racing01 válasza krila (#68) üzenetére

racing01
(tag)

Hát akkor lehet, hogy hétvégén rászánom magam a tuningra! csak akkor még a kellékeket is bekéne szerezni! Gyere át a genius totyikba hátha te tudsz segiteni a center problémámra!:F

(#70) ponti_ak válasza krila (#65) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

''Egyszerűen nem hagyja, hogy másra figyelj. (olyan mint egy hisztis csaj)
Aztán meg ott a Genius HT. amit legjobban egy érett, gyönyörű, rutinos nőhöz tudok hasonlítani. Semmi más csak tiszta ÉLMÉNY.''

:C

Gratulálok, mester, ez szép volt, így hétfő reggel egészen felvidultam tőle... ezt én mondom, egy (kissé) elfogult Genius HT 5.1 tulaj ... :D

Szerk: a MOD-hoz még nem fogtam hozzá, de már rágóta gyűjtöm hozzá az erőt és elszántságot (a hozzávalókat még nem annyira.. :) )

[Szerkesztve]

(#71) Macros

Macros
(lelkes újonc)

Sziasztok!!! Lécci segítsen akinek Genius SW-5.1 HT-je van!!!
Bekötöttem a fekete kábeleket a mélynyomóba, mind az 5-öt! aztán maradt egy csomó kábelem, amikkel nem tom mit kell kezdeni! Műxik a cucc de csak a két első hangfal szól! Nem a szereóért vettem! Szal ha valaki tud segíteni a Surround hangzásban az kérem jelezze nekem!!
ELőre is köszi! Ha mailben tud vki segíteni - phorvath82@citromail.hu

(#72) mor válasza Macros (#71) üzenetére

mor
(kvázi-tag)

pchez van dugva?

ha igen, akkor ott gondolom beállítotad hogy 5.1ben menjen. és az i sfontos hogy mivel akarod, hogy szóljon 5.1ben.

de ez eláég sok mindentől függ.

az lenne a legjob hogyha leírnád hogy miyen hangrid van és hogy mivel nézted.

(#73) Macros válasza mor (#72) üzenetére

Macros
(lelkes újonc)

Hi! Nos Pc-hez van dugva!
a hangkártyám az ha jól tudom alaplapi!

Nvidia Nforce audio

(#74) ronson válasza Ronyman (#7) üzenetére

ronson
(senior tag)

én is Miskolci vagyok és kb. két hónapja vettem ilyen génius csodát az Infoboxba 24k-ért(áfával)

a te általad írt árat csak nem a Csiplendbe nézted

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#75) Macros

Macros
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Van én nékem egy ASUS A7N8X-E DELUX alaplapom! Most tettem fel a legujabb drivert hozzá! Namost vettem egy Genius SW-5.1 Home Theater-t! Már nem tudom hogy az alaplap vagy a hangfalak hibádzanak! Ezért ott a másik témakörbe is bedobom ezt a kiírást! Valaki - akinek mindkettő meg van tudna nekem a legtöbbet segíteni elvileg - de mindenkinek szívesen fogadnám az ötleteit!
A gondom a következő:
A hangfalakat belőttem, mindegyik műxik! Kivétel ezalól pont a lényeg, a mélynyomó! Hogyan lehet úgy konfigolni, hogy mindegyik múködjön!!!!
Kérlek segítsetek nekem!!!!!:))

(#76) Monya78 válasza Macros (#75) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

A hangkari szoftverében keress egy Bass Redirection (vagy valami hasonló) opciót és kapcsold be... egyből müködni fog a mélyláda... :)

[Szerkesztve]

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#77) Macros válasza Monya78 (#76) üzenetére

Macros
(lelkes újonc)

Köszi a segítséget!
:)
De nem az igazi, mert nincs benne ilyen! És alaplapi hangkártyám van!:))
De ha van tipped arra, hogy ezt hol találom amit mondtál, akkor szólj! Köszi:DDD

(#78) Monya78 válasza Macros (#77) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Esetleg nem kell valamit Jump-erelni az alaplapon, ha már az alaplapi hangkarit használod...

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#79) HThomas válasza Macros (#77) üzenetére

HThomas
(tag)

Az ilyen problémák általában hangkari driver vagy lejátszó progi/játék/stb nem megfelelő beállítása okozza. Legritkább esetben a hangfal, azt meg úgy tudod ellenőrizni, hogy rákötsz valami más hangforrást és megnézed azzal, vagy ott a hangkari beállítások tesztje.

Pl nekem, amikor megvettem a Geniusomat alapból csak sztereo szólt. Mérgelődtem is rendesen.
Leírom kb hogy sikerült működésre bírnom, hátha segít (igaz nem ilyen, de szintén alaplapi hangkarim van): szal, érdemes megnézni, hogy van-e újabb driver a kártyához, bár ez akkor ugye kilőve... Aztán meg ott a windows (ugye az a pingvin nem komoly? :D) beállításai, ugye 5.1 meg valahol ''hardware acceleration''-t is fell kell nyomni fullra. Ezek után elvileg a tesztben szól, ha nem akkor szar ügy (esetleg további, kártyaspecifikusabb beállítások kellenek), ha igen, de a programban nem, akkor: pl filmnél: új codecek, lejátszó progi (pl sokáig nekem csak PowerDVDvel volt 5.1, aztán meg valami codec megoldotta a dolgot), zenénél a lejátszó beállításai, stb...

Persze ha csak a mélynyomó nem szól, de minden más igen, akkor lehet kezdeni gyanakodni a hangfal hibájára! (sajna semmi sem tökéletes, nekem pl a távkapcsoló romlott el pár hét után, szerencsére gariban kicserélték)

(#80) giorgio

giorgio
(tag)

hali. tervezem egy nagyszobai szórakoztató rendszer megépítését, egy második gépet, ami a tv-re lenne kötve és erről mennének a filmek (dvd és divx is), meg a zene (többnyire mp3). a hangkártya valszeg egy sb live 5.1 lesz, az audigy nem igazán fér bele a keretbe. ehhez kellene valamilyen hangrendszer, 5.1-es 30 és 50e HUF között. a mostani hangfalam egy altec lansing 621, legalább ezt a minőségi szintet szeretném elérni, fontos, hogy olyan 150-200 watt rms teljesítménye legyen, a genius név hallatára pedig hidegrázás fog el. infrás távirányító előny. ki mit ajánl?
én eddig a jazz 9940-et találtam, ami úgy nagyjából megfelel a kritériumoknak. ismeri valaki?

punks not read

(#81) Macros válasza HThomas (#79) üzenetére

Macros
(lelkes újonc)

HThomas köszi a segítséget! De még nem minden ok! Felvettelek MSN-en - remélem nem haraxol! Kérlek segíts! Köszi
:R

(#82) Whaskes

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

hi all! probléma! Win Dvd lejáccóval nem igazán akar szólni a sub és a center. vagyis a center az szól csak a sub nem. na már most a win média playerel meg szól a sub is meg a center is. Tudna valaki mondani 1 dvd lajáccót? a power dvdm meg megvan halva. nincs hangja.:(

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#83) Korcsii válasza Whaskes (#82) üzenetére

Korcsii
(őstag)

Van Nero 6,6,akárhányasod?
Mert én ezzel szoktam nézni DVD-t és nekem mind szól.

(#84) Brogyi válasza giorgio (#80) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma mar mindenkeppen ezt valasztanam.http://www.acoustic-solutions.nl/PDF/ds1233.pdf
50 gomboc DTS dekoderrel.PC-hez Megaworks,Logitech alsobb kategoria a Genius.
A Jazz-t nem valasztanam,csak ha meg tudnam hallgatni,osszehasonlitani valami masik versenyzovel.A gatya lobogtato mely meg semmit nem jelent.
Sokat szamit mennyi helyed van,es mennyit szansz ra.Az olcsok nagyon dragak,mert nagyon hamar a kukaban kotnek ki.Nagy hangero nelkul magatol tonkremennek.
Z5300-st nagyon akartam,de sehol nincs.Fontos hogy a DVD-d tudja-e a DTS-t es ez alapjan kell valasztani.Pl. a Yamada 6700 nem tudja,de ua. chippel masik DVD tudja.

(#85) HThomas válasza Macros (#81) üzenetére

HThomas
(tag)

MSN? Hm nem is emlékeztem, hogy adtam meg MSN címet itt... Mindegy, nem haragszom, kb most hogy sikerült rendesen felébrednem, fel is mentem de gondolom nem voltál fenn vagy mi... Mindegy, egyébként gyere át a Genius topicba, ott van egy rakás ember aki nálam sokkal jobban ért ezekhez és általában sikerül is megoldaniuk az ilyen problémákat...

(#86) giorgio válasza Brogyi (#84) üzenetére

giorgio
(tag)

köszi a választ, de talán nem olvastad el elég figyelmesen, mit szeretnék. a watt érték, amit megadtam, nem a mélynyomótól, hanem az egész rendszertől elvárt teljesítmény, egy kb. 24 négyzetméteres szoba lenne vele behangosítva. egyébként inkább a tiszta hang számít, mint a nyers erő.
a másik pedig, hogy mint írtam, számítógépre lenne kötve a cucc, valamilyen sb hangkarira.
a cucc, amit ajánlottál, egyébként megfelelőnek tűnik a paraméterei alapján, viszont még soha nem hallottam róla. személyes tapasztalat?

punks not read

(#87) Santses válasza Horbal (#14) üzenetére

Santses
(fanatikus tag)

Kapcsoljátok ki a Cd-audio -t és nemfog sustorogni :)
Nekem fél hangerőn van alapból.. (gépen állítom) és soha nem sustorog.. se első se hátső se középső se alsó. egyikse..
Ha jól betudod lőni akkor csakis Genius HT5.1 ebben az árban nincs jobb nála elhiheted.. meg mégis hangfal formája van nemúgy mint pl Logitech nek.. Bár kétségtelen a drágább logitech ek nagyon ott vannak (talán z640?)
Amúgy fentebb Genius ról írtam nekem is azvan...
A másik amihez hozzá tudok szolni az Ozaki B5.. mert haweromnak ilyen van..
Kegyetlen basszusa van.. (néha zavaró mert nem pontos hangot add hanem brummog)
Magasait alig hallani (svsz ez lofint én úgyveszem hogy nincs :)
Ha van pénzed és csúcsot akarsz akkor PC hangrendszerek egyik királya Klipsch (ha nemjól írtam sry)

(#88) Brogyi válasza giorgio (#86) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Angol keszitmeny,es en elfogult vagyok,mert a legtobb angol jora hallgatja ,es nem jora tervezi az erositot.Ha PC-n log akkor nem kell DTS dekoder.Ha jo hangot akarsz akkor mindenkeppen a kovetkezokbol valassz.1,Logitech Z5500,kicsit kisebb a Z5300,de nagyon sok jot irnak rola.Creative Megaworks 550.Ezek mind bazi hangos szerkezetek.Speciel en az enyimet meg nem is hallgattam tok gazon.Hangkartyat nem uszod meg.Audigy 2 ZS.
AC97 felejtos.A DVD-hez kell a jo jel/zaj viszony,mert a beszed halk az effekt meg hangos.
Ja,es menj el hallgasd meg,szemezz vele.http://www.hifimix.hu/main.php?kid=1&fid=31
Ha az AFA-t el tudod intezni szinte ingyen van.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#89) giorgio válasza Brogyi (#88) üzenetére

giorgio
(tag)

thx, asszem megnézem ezt. eredetileg a logi z-680asa lett volna a kiszemelt, de annyim sajnos már nincs rá. a britekben meg alapvetően bízok, a teájuk, meg a sportkocsiajik jók.

punks not read

(#90) Brogyi válasza giorgio (#89) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tapasztalatot leirni.Kivacsi vagyok azert en is.

(#91) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1 pont a Genius Home Theatre 5.1-es hangrendszerre, bár 60-70 között kapható a jelenlegi csúcsgéniusz A GHT-510 illetve GHT-511

Elég kafa kis cucc az új genius 100W-os mélyláda, és 20 W-os satelitek. összesen 200W

(#92) giorgio válasza Brogyi (#90) üzenetére

giorgio
(tag)

ja, csak közben rájöttem, hogy a bolt, amit belinkeltél (egyébként az egyetlen, amit találtam) békéscsabai, nekem meg miskolcon és pesten van érdekeltségem. de még kutatok. viszont ha tudsz valahol máshol boltot, ahol forgalmazzák, az jó lenne.

punks not read

(#93) Brogyi válasza giorgio (#92) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A yamada forumban lattam.Tobbet nem tudok,bocsi.

(#94) Brogyi válasza Rolly (#91) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hiaba nez ki jol,de valami nem ok azzal a cuccal.Pontosabban valami zaj problema volt,es ez nagyon gaz egy csucs geptol.Igaz hogy aki panaszkodott ra a mistralba vette,de a tobbi is rosszul szolt.En nem hiszem hogy a mistral direkt hibas cuccot vesz meg.Azt elhiszem hogy cseret lebonyolitani naluk szinte lehetetlen.:DD
Nezz masik tipust,vagy markat.Ezeket kerulnem.Ja,bocsi a Genius 511-rol volt szo.

[Szerkesztve]

(#95) giorgio válasza Rolly (#91) üzenetére

giorgio
(tag)

hmmm... geniusért 60-70 ezret? én ezt azért erősen átgondolnám. jól van, hogy a home theatre jó ár/érték arányú, de ennyi pénzért már minőséget is lehet venni. valahol ilyen árban van a logitech z-680 meg a z-5500 is. és azokban némileg több erő is van.

punks not read

(#96) Nil Einne

Nil Einne
(újonc)

Hi,

Sorry to bother you but I don't understand Hungarian and I'm not able to find a review or discussion in English. Could someone tell me what is the conclusion of this discussion? Is the Genius SW 5.1 or the Ozaki HM050 or some other speaker system the best for games and music?

Thanks everyone!!!

(#97) craic válasza Nil Einne (#96) üzenetére

craic
(fanatikus tag)

Genius Home Theatre 5.1 so far...

Verba volant, scripta manent.

(#98) giorgio válasza Nil Einne (#96) üzenetére

giorgio
(tag)

of that two, the genious sw 5.1 is better, but imho the best computer speaker system is the klipsch promedia 5.1, the second is the logitech z-680.

punks not read

(#99) Nil Einne válasza giorgio (#98) üzenetére

Nil Einne
(újonc)

You're probably right giorgio, but the price (at least where I live) is more then 2x for either the Klipsch Promedia 5.1 or the Logitech Z-680 which is more then I'm willing to pay. From my search, the Genius seems to be the best for my budget.

Anyway thanks to both of you, you've been a great help!

[Szerkesztve]

(#100) Macros

Macros
(lelkes újonc)

Sziasztok!! Nem rég írtam már ide, miszerint gondom volt az új genius SW 5.1-el! Az a bajom vele hogy nincs CENTER - minden más szól nagyon jól! Csak az kussol pedig a tesztelés közben minden OK! Persze 5.1 engedélyezve van meg ilyen alapokat beállítottam
! ASUS A7N8X-E Deluxe alaplapom van és abban itegrált hangkártya! Ha valakinek van tipje akkor szívesen fogadnék még segítséget!
A másik komoly gondom hogy a WINAMP csak szereó továbbra is! Valamikor olvastam hogy ezt bonyis lesz beállíani, de nem tom hogy mit és merre! Ehhez is nagyon jól jönne némi segítség! Előre is köszi!!!:R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.