Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Nekem tetszett. Amennyire unom az utóbbi Atlantis-okat, ez annyira jó volt.
-
S e t h
nagyúr
Az elején az induló zene valami bűn rosszra sikerült, azt hittem végig sem bírom nézni. de később azért sikerült össze szednie magát és elég jó lett.
-
Bibby
addikt
Hahó!!!
Kijött a második évad első része!
(Nekem is kiment a fejemből mondjuk...)
-
Bibby
addikt
Azt hittem akkor már linkeled a LEGFONTOSABBAT is.
Spoiler:
Kissé bárgyú nekem ez a fordulat, felrobban a kocsi, erre a csaj ellenük fordul.
Na de majd kiderül, biztos szórakoztató lesz.
Ja, a cicád jobb lába narancsbőrös.
-
doc
nagyúr
válasz
Achill3uS #190 üzenetére
ne legyél abban olyan biztos
már az első vagy második részben kiderül, hogy az események igenis megváltoztathatóak (vagy legalábbis "csúsztathatóak")
szóval még az is lehet, hogy a végére megváltoztatják a jövőt, fasza paradoxonokat létrehozva (bár meglepne, ha így lenne, tuti nem vágják maguk alatt a fát ennyire a forgatókönyvírók) -
Achill3uS
nagyúr
noh, tegnap kezdtem el nézni, miután időrendben sikerült betájolni magam azt kell mondjam nagyon jó kis sorozatnak tünik
hangulatos, jo szereplők, csak kár, hogy ugymond tudod mi a vége, mert ugye a T3 előtti eseményeket látjuk sorozat formályában (ha nem igy van szoljatok) tehát a skynet mindeképp elszabadul és az atomok felrobbannak ect ect
-
RexpecT
addikt
Most néztem meg az utolsó részt.Még friss az élmény de az évad egy 6/10 részemről.
-
Deek
csendes tag
Köszi szépen mindkettőtöknek
-
Deek
csendes tag
üdv!
Nekem a "terminator.the.sarah.connor.chronicles.s01e09.hdtv.xvid-notv.avi" verzió van meg az utsó epizódból,de közbe benyomnak valamireklámot és elcsuszott a felirat. Én nem találtam hozzá megfelelő feliratot még! Van még valakinek ilyen problémája? És hogy oldotta meg? Persze lejátszón tudom csusztatnia feliratot,de dvd-re akarom kiírni és az asztali dvd lejátszónál nem tudok mit kezdeni.
-
Petya25
őstag
Mivel a LOST-ban utolértem magam a negyedik évaddal, most ezt kezdtem el nézni.
Tetszik, bár van pár dolog ami kicsit zavaró.
Sarah és a fia sokkal közelebb vannak korban, mint lenni kellene.
A bádogcsaj jól mozog, de a többi gíp elég esetlen. Milyen már hogy pár méterről egy terminátor nem tud lelőni egy gyereket.....
Na mindegy, megyek nézem tovább. -
chungee
addikt
Aham értem.
-
cor
őstag
válasz
Jodanovich #165 üzenetére
kocaterminátoros
lol..megértem a többieket, én ezért nem szoktam addig irni/olvasni ilyen topicokat mig nem láttam mert ugyis van valaki aki "jujjmegnézemgyorsanaztánlelövök1-2poént" akár szándékosan akár nem...
-
chungee
addikt
Most kezdődött el és máris vége az 1.évadnak?
[OFF]SPOILER
terminator.the.sarah.connor.chronicles.s01e09.repack.hdtv.xvid-notvAmikor a latinszépségtől távoztak Connor-ék, Cameron mondta, hogy meg kéne, hogy ölje. Erre pisztolyt adott neki. De milyen értelemben ?_? Hogy megvédje magát a latinszépség vagy legyen öngyilkos ?_?
Jah és még. A Netcafé-ban, amikor másodjára mentek a Törökért. Tudjátok, amikor pisztolyt szegezte a faszi John fejéhez. Közbe jött derek a kislánnyal. A fickó mért vallotta be, hogy az az ő kölyke, közben nem is ?_?[/OFF]
-
KMan
őstag
válasz
Jodanovich #173 üzenetére
vegulis jogos. a filmtortenelem egy elegge nehezen megjegyeszto jelenterol van szo.
-
KMan
őstag
válasz
Jodanovich #171 üzenetére
SPOILER
most h felrobbant a csaj a verdában, van rá esély h meg is döglött
Arnold-al mi tortent mikor felrobbant a T1-ben? Megdoglott? -
KMan
őstag
válasz
Jodanovich #169 üzenetére
vazzeg azert mert mar elolvastuk. raadasul ha meg az evad elejen csinalod akkor meg elmegy, de nem az uccso ket reszre kellett volna tartogatni a puskaport.
SPOILER
raadasul hulyeseg a kerdesed, csukott szemmel nezted a T1-et?
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Jodanovich #167 üzenetére
márpedig légy szíves legközelebb írd ki! nem törik le a kezed.. amíg ezt túl nagy fáradságnak érzed, addig ne nézz be ide.. ennyi..
tfh, valaki bejön ide megnézni, hogy van-e felirat az aktuális részhez.. gyanútlanul olvas, mert megszokta, hogy aki spoiler-t ír, az felhívja erre a figyelmet.. és belebotlik egy olyan hsz-be, mint a tiéd.. nem kicsit dühítő..
-
brownus
veterán
válasz
Jodanovich #165 üzenetére
hogy az isten áldjon meg bazmeg, írjátok már ki, hogy SPOILER!!!!!!!!!!! ennyire nehéz volna???
faszkivan.... vicces gyerek is vagy gratula...
-
Jodanovich
senior tag
nekem kibaszottul teccet a 8 as és a 9 es rész is.... most h felrobbant a csaj a verdában, van rá esély h meg is döglött vagy ő a "Rocky vagyok nem fáj" ???
-
Ijk
nagyúr
válasz
adalbert1 #163 üzenetére
Remélem lesz 2. évad, mert elég sok dolgot nyitva hagytak. Főleg így az utolsó két résszel indult be igazán. Egyébként lőjjetek le de nekem a sorozat jobban tetszik mint a film, nem szeretem amikor egy mozi 80%-ban a lövöldözésre, akcióra épül, miközben annyi töltény fogy mint a 2 világháború alatt. (Most itt a T3-ra gondolok)
-
Ijk
nagyúr
Ez most az utolsó rész volt (e09)? Mikor lesz 2. évad?
-
The DJ
addikt
A 8-as részhez kinn van a magyar felirat a hosszupuskán, a 9-eshez egyenlőre még csak angol van, a magyar holnapra várható.
-
cor
őstag
válasz
Jodanovich #154 üzenetére
nem is mondtam h annak van...
KMan : marc. 8-ra van kiirva dupla rész (elvileg)
-
KMan
őstag
nah jojjon mar ki az uccso resz vegre
-
cor
őstag
nem is elismerésként irtam a nevét...
hangulat: ez sajnos egy amcsi popcorn sori... nyoma sincs a terminátoros hangulatnak
lsd ep6...nyiltszini harc"Sarah" télleg egész jo, de ezek az ujraforgatott (v mineknevezem) jelenetek abszolut bénák, sztem
-
-
KMan
őstag
válasz
Jodanovich #140 üzenetére
Ma fogom megnezni a 7es reszt.
-
brownus
veterán
-
adalbert1
veterán
Nekem eddig a legjobban az első rész tetszett... Az utóbbi pár részben nagyon leállt az egész, lehetne pörgősebb is.
-
cor
őstag
válasz
Jodanovich #143 üzenetére
... az "igazi" légkör
sztem -
RexpecT
addikt
Nekem eddig tetszik.Nagyon durva fight-okat meg nem lehet beletenni mivel azok eléggé megdobják a költségvetést.
-
The DJ
addikt
válasz
Jodanovich #140 üzenetére
Nem volt az rossz, de szerintem is hiányzik még belőle egy csipetnyi kis valami, ami igazán érdekessé és izgalmassá tenné a dolgot. Kicsit talán túl sok volt az üresjárat benne és túl kevés az akció. Legalábbis én élvezném, ha történne valami nagy váratlan dolog, pl: bekrepálna a kicsi csaj robi és kissé megkavarná a dolgokat
Bár ez még megtörténhet...
-
Jodanovich
senior tag
én kis személyem szerint megnéztem a 7es részt de nem voltam elájulva...
-
sghc_toma
senior tag
spoiler
... de ez sem teljesen érthető, mert ahogy mutatták semmi rosszat nem tett vele azon kívül hogy megmentette az életét.
szerintem teljes mértékben érthető a félelme.. ott van a közvetlen közeledben egy téakárhányas, és tudod, hogy bármikor bekrepálhat.. nem lehet kellemes...
más: tök jó, hogy a skynet pre-alpha neve Turk.. a végén még kiderül, hogy az összes terminatrorban emberek csücsülnek, és ők irányítják őket....
(a Turk ugye egy sakkgép volt, de kiderült róla, hogy csalás: a belsejében volt egy emberke, és ő játszott )
-
Bibby
addikt
Spoiler hegyek, hátha valakit még érdekel...
Ez nekem is feltűnt, hogy vajon miért hazudta azt hogy nem ő lőtte le...
Ennek a hatos résznek kb egy értelme volt: megmutatták hogy az átprogramozottak is "elromlanak" néha, és ezt hozták át a jelenbe, amikor nyilvánvalóan a kiscsajjal is lesznek még gondok. Lehet hogy ezért fél tőle annyira a derek bácsi, de ez sem teljesen érthető, mert ahogy mutatták semmi rosszat nem tett vele azon kívül hogy megmentette az életét.
-
The DJ
addikt
Ez a 6-os nekem nem volt teljesen tiszta...mit csináltak a jövőben az ellenálló csávóval mikor levitték a pincébe, ahol zongorajáték hallatszott?
Aztán: Amikor Sarah találkozott vele a börtönben akkor azt mondta nem ő lőtte le a török készítőjét, aztán itt meg most mégis.
A Terminator csajszi meg bekapott egy vírust vagy mi van vele, hogy rejtegeti azt az alkatrészt?
Majd néznek, mikor ellenük fordul
-
Jodanovich
senior tag
én hatos részt is láttam már és én se vagyok eddig elájulva tölle, de csak beindul majd...
-
KMan
őstag
megneztem oket az 5-ig. eddig nem ajultam el, bar az 5-osben volt egy kis akcio is vegre.
azt nem ertem hogy mit keres itt ennyi terminator? lassan mar annyi van mint alien az alien2-ben.. ? -
balintka
addikt
9 rész lesz, aztán vagy vége lesz a sorozat első évadjának, vagy ősszel folytatódik. csak ennyit forgattak le a forgatókönyvírók sztrákja miatt.
-
Ck.
addikt
Egy kis észrevétel:
Sarah, John és a kis metal lady ugyebár pár évet előre ugrottak az időben. Ekkorra Sarah már meghal, de Johnnak viszont élnie kell.
Nah szóval arra akarok kilyukadni, hogy Johnnak kell, hogy legyen egy abban az időben élő önmaga, nem? (Legalábbis az időutazás elmélete alapján.) -
RedWing
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem így az első 5 rész után eléggé tetszik a sorozat. Előtte sokkal rosszabbra számítottam! De szerencsére elég jól sikerült összehozniuk!
Itt a topic-ban is említett "apróbb" hibákat leszámítva sok negatívumot nem tudnék mondani. Persze nem egy T2 szint, de a T3 nál fényévekkel jobbra sikeredett!
Már alig várom a 6. részt! -
RedWing
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #101 üzenetére
Köszi, de eddigre már találtam.
-
Poctar
senior tag
5-ös rész mikor várható e jó kis sorozatból?
-
Akkus
csendes tag
hi,
Bár ugye nem egésszen ide tartozik
nincs vmi ötlet arra, hgy ezeket a könyveket hol lehetne elektronikus formában beszerezni? egypár darab megvan, de nem az össes.köszi,
-
RexpecT
addikt
Szerintem ez a 4. rész sikeredett legjobban terminátor feeling szempontból
.
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #111 üzenetére
válogass... a terminator 4-kötetesek a jobbak
Randall Frakes & Bill Fisher : A Terminator
Randall Frakes : Terminator 2 - Az ítélet napja
David Hagberg : Terminator 3 - A gépek lázadásaS.M. Stirling : A hasonmás
S.M. Stirling : Közelgő vihar
S.M. Stirling : A jövő háborújaTERMINATOR
Mark F. Wilson : Démon a jövőből
Mark F. Wilson : Orgyilkos
Mark F. Wilson : A gólem
Mark F. Wilson : A leszámolásMark F. Wilson : Halálzóna
Mark F. Wilson : Ellencsapás
Mark F. Wilson : Invázió
Mark F. Wilson : TűzviharChristopher Sethfield : Esélytelenek
Christopher Sethfield : Folyékony fém
Christopher Sethfield : A stratéga
Christopher Sethfield : Megtorlás
Christopher Sethfield : FémpokolHALÁLOSZTÓ 2029
Christopher Sethfield : Rideg évek
Christopher Sethfield : A próféta
Christopher Sethfield : Rajtaütés
Oliver Thompson Seabird : Különleges kommandó
Oliver Thompson Seabird : Kétesélyes játszma
Anthony Sheenard : Két tűz között
Christopher Sethfield : Vadászok Vadásza
Christopher Sethfield : Túlélők háborúja
Christopher Sethfield : Orosz rulett
Ricardo Crosa : A végítélet Gyermeke
Ricardo Crosa : Drótfátyol
Christopher Sethfield : A Gépisten tévedése
Christopher Sethfield : Vérvörös hajnal
Chuck Palmer : Totális annihiláció
John Y. Olineast : Szintetikus rémálom
Allen Newman : Gép / Ember
Peter Sanaward : Ártatlan vér
Gabriel Wraith : Révület
John Y. Olineast : A mutáns -
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
sztem olvass el pár jo kis magyar törit, 2 rész között, pl az középkori, meg a halálzonás storyk (a 2 kedvencem
)...többet érnek mint a t3 meg ez a sori
ill még a stirling könyvek, jobb alapja lett volna ennek a sorozatnak
, meg ugye ráadásul amcsi iromány
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #107 üzenetére
ugye?
# 102 -ben leirtam
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #104 üzenetére
ha neked az a 2 dolog (általam eddig legfontosabbnak tartott momentumok) semmi..
látvány? pff jácc a krizissel ha csak a "látványra gyursz"...
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #101 üzenetére
miért is?
nem értek egyeta stroy most kezdett igazán "terminátoros" lenni.... a skynet probál minél inkább legyökerezni a multban( jelenben) h a jövöben elönyben legyen
az Croma ugy viselkedik ahogy kell..."igazi alfa"sana legnagyobb talány számomra h honnan kerül elö ez a sok termi
kiváncsi vagyok ez ki fog-e egyszer derülni?
-
RedWing
aktív tag
Tud esetleg valaki feliratot a 4. részhez?
Előre is köszi! -
brosto
újonc
Amúgy ha már a külön topicnál tartunk: megtaláltam a sorozat honlapját terminator-scc.extra.hu néven.
-
KMan
őstag
válasz
Interceptor #96 üzenetére
Lokent kuldheted hozzam cimemet dobom priviben
-
RedWing
aktív tag
válasz
Interceptor #96 üzenetére
Vagy egy Ezüsthernyót ágymelegítőnek...
-
cor
őstag
válasz
Interceptor #92 üzenetére
a valoságban néztem meg a viejot s nem történt semmi
a képi világ meg ugyis kinek milyen...
ill ilyen terminátoros jelenetekkel engem nemigazán lehet sokkolni,lévén olvastam egyrészt a Stirling könyveket, amiben szinét van "mü" hus és bör növesztés, másrészt az összes magyar regényt is -
Integra
titán
csak az első hármat találtam meg neten.
miért van sok esetben ugyanabból a részből ugyanattól a csapattól egy #2 is? -
Plissken
tag
Érdekes, a Fox honlapja írta hétfőre a 4. részt, de még sehol nincs fenn
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #81 üzenetére
"koca terminátorosok"
-
taylorp
senior tag
A héten lesz 4. epizód?
-
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #77 üzenetére
akit érdekel a téma s nem látta még olyan sztem nem sok van
hát nemtom én se nem döbbennék se nem sokkolodnék még enniytöl
-
Laraxior
titán
válasz
Stalker-2572 #77 üzenetére
azé a végén néztem nagyon mi lett a gépből amikor kiszállt a kádból
A kis gépcsitri viszont tuti -
cor
őstag
válasz
Stalker-2572 #74 üzenetére
s a szemkivágos rész?
Interceptor na pl ha ezt megnézed is láccik h nem jo a cgi, ráadásul magasabb mint a "szinész" ..lol
-
KMan
őstag
ra fogok menni en is lassan.
-
Stalker-2572
veterán
Csináltam egy videoösszeállítást a tudósról: [link] sasoljátok
-
cor
őstag
válasz
Interceptor #70 üzenetére
hát akkor máshogy látjuk
tul müvi, aránytalan fejjel, "hideg" grafikai csillivilli...inkább a t1-es robot -
D_r_u
tag
No vegre megneztem a 3. reszt. Haat... Egesz jokat rohogtem rajta, ami hatalmas pozitivum lenne, ha nem szerepelne a cimben a terminator szocska. Tovabbra is tartom: nem rossz a sorozat, de semmi extra. Majd talan a kovetkezo resz.
-
cor
őstag
megnéztem a 3.ikat
azért vmi kevésbé gagyi Termi cgi-t is használhatnának..komolytalan -
Interceptor
addikt
nah elég komoly volt a 3. rész,van egy olyan érzésem hogy az évad utolsó epizódjaiban nagy tűzijátékra számíthatunk
Szerintem nem volt robotosabb a csaj álcázási programja folyamatosan be van kapcsolva
Mozgása ugyanúgy emberi ha megfigyelitek.Az első részben meg kellett ismerkednie Connorral,szerintem az a viselkedésminta már előre benne volt,most pedig próbál új dolgokat megtanulni.Gondoljatok bele igazából nincsenek érzései és érzések nélkül marha nehéz megérteni sok emberi reakciót viselkedést egy MI-nek.Az egyetlen gagyiság a filmben ahogy látnak nem értem miért nem volt jó az eredeti.
-
Stalker-2572
veterán
2. gonosz terminator ugyanaolyan, mint az előző?
-
Plissken
tag
Összességében nekem is tetszik a sorozat, azonban Sarah karakterét szerintem nagyon elrontották. A 2-ben végig kemény ,,tökös" rideg a karaktere, ebben meg nevetgél, szinte néha bohóckodik. Kevésbé merev. Illetve az első részben a terminátor csaj nagyon jól adta az embert, aztán mikor kiderült eléggé visszaállt a robotias mozgásra.
-
Bibby
addikt
SPOILER
Szerintem meg már megint elkezdődött egy sorozat, és már 3 rész után túlkombinálják a túlbuzgó nézők...
Nem tudom feltűnt-e de amikor betört a páncélterembe még volt rajta élő szövet, tehát kb pont abban a pillanatban égett le róla amikor időutaztak. Ennyi, ennél jobban szerintem az írók sem magyaráznák el, ha pedig nem fogadod el akkor magadat idegesíted csak.
Inkább valaki azt magyarázza el, milyen tudós volt ez, műbőrrel foglalkozott?
Nekem az nem tetszik hogy tényleg egy idiótát csináltak a csajból a suliban, pedig nézzétek vissza az első részt, ott senki nem gondolta volna hogy gép, nevetgélt meg jól beleillett a kiscsaj szerepbe. Nem hinném hogy ezt közben elfelejtette.
-
Stalker-2572
veterán
És hogy került a terminator teste a bankból a szeméttelepre?
-
Shodan
őstag
A vége az valami kurva nagy volt a mostaninak.
-
RedWing
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #60 üzenetére
Kérdezd a Skyknetet vagy az alfát!!! Biztos szívesen segít/enek!
Esetleg az íroknak egy e-mail-t... úgyis ráérnek! -
sghc_toma
senior tag
válasz
Stalker-2572 #60 üzenetére
SPOILER
Tudós képleteit miért törölte le? Hiszen a Terminatorok evolucióját segítette volna elő
a tudós törölte le a saját vérével a képleteket, utána meg visszament kipurcanni a fürdőszobába
-
RedWing
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #56 üzenetére
Nem hinném, h. különleges, csak egyszerűen így hozta át a jövőböl... Nehogy úgy járjon mint Arni az első részben, mikor egyből fegyverboltot keresett.
-
Hujikolp
őstag
Nekem talán egy picit uncsi volt néha egy-egy résznél, mostmár megnemmondom, hogy merre... Rég láttam
-
zozi-LP
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Imádom a T1-et, T2-t, nekem még a harmadik része is bejött. Így aztán elkerülhetetlen volt a sorozat is.... és ez is nagyon tetszik. Kicsit fura, de jó.
Olvasgattam a fórumot és felmerült bennem egy kérdés.........(úgyhogy gyorsan regeltem)Ok, hogy a lábában hozta fegyvert, mert csak élő szövet időutazhat, DE akkor a fej hogyan "időutazott"?
-
RedWing
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #51 üzenetére
"Meg miért a lábában hozta a fegyvert?"
Mert nem lehet időutaztatni mást csak "élő" szövetet... -
brownus
veterán
[L:kep]
[/L]
-
Stalker-2572
veterán
3. rész már tényleg nagyon jó
ps.: szerintetek a robot miért törölte el a tudos képleteit?
Meg miért a lábában hozta a fegyvert
-
RedWing
aktív tag
Anno az egyik könyvben (nem ugrik be a címe, az Invázió előtti, ha jól emlékszem) voltak
? Aluminium ? vázas gyerek terminatorok, mindegyik testében volt egy rész (fej, ball láb, stb...), amiből a végén összeállt egy spéci modell...
Azt azért szívesen elnéznem egy filmben, vagy a sorozat egyik részében! -
törölt tag
válasz
Interceptor #48 üzenetére
torrent sem. de koszi
-
törölt tag
válasz
Interceptor #42 üzenetére
miert a 3.ep hol talalhato?
itt ulok a ceges net mogott, semmi filemegosztas, ilyesmi. -
taylorp
senior tag
válasz
Interceptor #44 üzenetére
Sztem is kamu a 4.és 5. epizód.
Felirat a 3. epizódhoz:[link] -
Bibby
addikt
válasz
Interceptor #42 üzenetére
Erősen kétlem hogy a 3. résznél újabb fent lenne, mivel az is tegnap jött ki, hétfőnként adnak újat. Sőt a 4. részt február 4-re írják csak.
-
Interceptor
addikt
Hi! Hol található a 3. EP magyar felirata?csak angolt találtam eddig...
Első két részt megnéztem magyar felirattal.Jó kis sorozat ez 10/8.Első rész eleje kicsit gagyi volt mármint az álom,de onnantól valahogy helyreállt a cucc.A terminator pipi nagyon jó ötlet,igy könyebben tudnak hatni a még gyerek Connorra ,ebben még logika is van.Elvileg ez egy T800 Alfa ami nagyon jó álcázó viselkedés minta programmal van ellátva,nem olyan gőzgép mint a 800-as béták.
Legalábbis a könyv szerint.
Most töltöm a 3. epizódot mindet 720p-ben szedem le,fent van már a 4. és 5. rész is de azok még sima divx-ben. -
taylorp
senior tag
Már jön lefelé a 3. epizód. A felirat már megvan hozzá.
-
taylorp
senior tag
Akkor lenne még egy kérdésem modellügyben. A T1-ben, amikor elég Sarah Connor fényképe a tűzben, egy beszivárgó egység bekerül az ellenállás pihenőhelyére. Az milyen modell? Fehér a szeme, ha jól emlékszem.
-
RedWing
aktív tag
Mindel itt felmerülő kérdésre a Terminator könyvek adják a válaszokat...
(#20) Jégkokó: A T-1000-es még a 2. filmben is csak egyedülálló prototipus volt. Amiatt, hogy "csúszott" a Skynet terve, valószínüsíthető, h. még nincs belőle több.
Egyébként a T-101 is egy korai verzió volt. Mármint a beszivárgó egységek ("bőrösök")között.
A T szériák kronológiája: T-1 (3.film-lánctalpas) T-400 (nem volt filmben) T-600 (csupasz fémváz) T-700 (u.a. mint 600 just upgrade) T-101 (Arni) T-800beta (upgrade 700 ) T-800alfa (upgrade T101) T-1000 (folyékony fém) TX (3.film nano fémváz+foly.fém) Ezért szerintem tekinthetjük a sorozatban szereplő modelleket T-800alfa-knak. Amikben 2 chip van (fej+törzs), ill. önmegsemmisítő...
(#33) cor: "meg mondjuk a test is,mert nyilván vmi kormányszerv ráugrott volna,ugyanugy ahogy a t1ben a darabokra" --> van (volt) a törzsben egy önmegsemmisítő... (lásd: 3. film)
-
tkesy
addikt
Ezt annó a Terminátor könyvekben megoldották azzal, hogy nem csak 1 központi "chip" a Terminátor fejébenben, hanem van "tartalák" a mellkasban is... Az egyik könyvben pedig szintén pont volt ilyen "a fej nélküli gép visszaszerzi a fejét" rész...
Sokkal jobb kérdés az szerintem, hogy került oda egy komplett fej nélküli test
Vajon az MS fizetett a Vista-s jelenetért?
-
Tom5
addikt
Fura ez a "csitri-halálosztó" de az első rész bejön...kíváncsi leszek a folytatásra!
-
Bibby
addikt
válasz
sghc_toma #23 üzenetére
"amúgy a sorozat nem a 2 és a 3 között játszódik, csak a 2 után, és egy alternatív idővonalat mutat be.."
Ez tényleg így van? Mert nekem eddig csak az volt a gondom hogy a 3-at ismerve előre tudjuk hogy úgysem sikerül amit akarnak.
Így meg akár még izgulni is lehet.
Tetszik hogy a csajszit próbálják minél érdekesebb interakciókba meg beszélgetésekbe vinni.
-
Deek
csendes tag
Én is két rész után már rákattantama sorozatra! Már majdnem annyira várom mint a szökés részeket!
Szerintetek ez a sorozat minden korosztály számára készült? Mert vért és meztelenséget még nem láttam benne
Pedig amikor időt utáztak már vártam,hogy megcsodálhatom Summer Glau idomait -
sghc_toma
senior tag
mér', amikor szétfolyt a filmben, akkor hogy tudott bármit is csinálni?
Jégkokó: szerintem csak, de azért kitaláltam egy magyarázatot: a kettőben elpusztították a labort, így a Skynet csak később vette észre, hogy jé, én ki tudom irtani az emberiséget, így a robotok még nem állnak olyan fejlettségi szinten, mint a kettőben..
amúgy a sorozat nem a 2 és a 3 között játszódik, csak a 2 után, és egy alternatív idővonalat mutat be.. -
taylorp
senior tag
Megnéztem én is az első két epizódot, és nagyon tetszett. Viszont egy valamit nem értettem. Hogy tudott a Terminátor fej(chip) nélkül bármit is csinálni?
-
Jégkokó
veterán
Nekem a legjobban a robot bula tetszett benne.
Bár nem értem, hogy ez a 2 és a 3 között játszódik, akkor a gonosz robot miért fém alapú?Mert a 2 ben meg a 3 ban is fel tudta venni bármilyen ember alakját.Kicsit olyan mint az első részben lévő -
Dare2Live
félisten
megnéztem 1.2.részt, nemrossz de Cameron vakon és süketen jbbat csinált volna.
6/10
-
RexpecT
addikt
Valakinek van felirata a második részhez(NoTV)?
-
RedWing
aktív tag
Kicsit szkeptikus voltam a Pilot előtt, de kellemeset csalódtam!
Egész jól sikerült! Ami azt illeti kíváncsi vagyok, h. vajon a többi rész is hozza-e ezt a szintet, mert ha igen, akkor jó kis sorozatnak nézünk elébe. Szerintem...
Mindenesetre este nekifekszek a 2. résznek... -
Tomics
addikt
Terminator Arni nélkül?
Foci labda nélkül
-
sghc_toma
senior tag
Kicsit szkeptikus vagyok, milyen is lesz, eddig nem sok uj otletet lattam benne, meg a T2-hoz kepest sem.
még csak két rész volt, felvezették a dolgokat.. jó lesz ez szerintem.. nekem már az első rész is jobban bejött, mint a harmadik filmViszont Summer Glau telitalalat
ezzel teljes mértékben egyetértek.. csak (mint írtam az első hsz-ben is) nekem fura kicsit, hogy nem dilist játszik.. eddig csak a 4400-ban, meg a Firefly-ban láttam, és egyikben sem volt teljesen normális.. -
D_r_u
tag
Kicsit szkeptikus vagyok, milyen is lesz, eddig nem sok uj otletet lattam benne, meg a T2-hoz kepest sem. Viszont Summer Glau telitalalat
Spoiler
Bibby: 1999-bol ugrottak 2007-be -
The DJ
addikt
Szintén zenész
Én is ma néztem meg az első részt és nagyon tetszett. Nemsokára meglesem a másodikat is és remélhetőleg fenntartja a színvonalat a sorozat, nem fog ellaposodni, sőt, még izgalmasabbá is válik majd.
-
RexpecT
addikt
Én is megnéztem mivel elég hamar lett hozzá magyar felirat.
Szerintem 10/7 az első rész. -
sghc_toma
senior tag
Sziasztok!
Ma volt szerencsém látni ennek a sorozatnak az első részét. Szerintem megérdemel egy topic-ot, nekem nagyon tetszett, tuti érdekes lesz.
A történet a második rész után játszódik. Sarah és John folyamatos meneküléséről, harcáról fog szólni a sorozat. Itt az IMDB-s link: [link]
Még valami: tök fura, hogy Summer Glau nem dilinyóst játszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged