Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

(#22001) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Losira a megmentő ^^. Hajrá!!

(#22002) Realradical

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap 4v4-ben betámadtunk master ligába! \o/
Baromira meglepődtünk mikor feldobott. Azt láttuk, hogy brutál lesz az ellen az utsó meccsen, mert random 1000-es profilképe volt kettőnel is. Egy protoss nekiállt cannon rusholni persze, de meglepődtek amikor bane-ekkel kiszedtük az összes védelmüket a bázisukban, miközben fejlődgetett fel a cannonokal! (otthon volt nekik 2xterranos marinegombolyag, meg egy rahedli ling) :D
Havert azonnal hívtam és közöltem, hogy térdre halandó innentől csak magázhatsz! :C

[ Szerkesztve ]

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#22003) sith7 válasza Realradical (#22002) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cannon rush + marinegombolyag + egy rahedli ling ...

Master ligában ... szép ... :W
Ennyi a titok ? Így lehet bekerülni ?

(#22004) Realradical válasza sith7 (#22003) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek mennek főleg. Ha nem adaptálódsz annyi. A meccsek felénél közfelkiáltással mondom, hogy megyek mutára, aztán ling/bane/roach spam lesz belőle, mert jön a rush és gyorsan kell az egység. Hosszabb meccsekre általában akkor van esély, ha megverjük az első rohamot és beáll a helyzet, mert visszamenni meg már nem tudunk.

(#22005) oxox válasza sith7 (#22003) üzenetére

oxox
(őstag)

en meg le lettem szolva a cannon rush miatt anno :DDD ...pedig ereztem, hogy masterben a helyem :B

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#22006) Arhquis válasza Alg (#21955) üzenetére

Arhquis
(senior tag)

Ezeket a meccseket meg lehet nézni utólag valahol? Természetesen kommentárral együtt.

(#22007) sith7 válasza Realradical (#22004) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, de nagyon sajnálom, hogy ennyire egysíkúvá válik, tier1 - es egységekkel megy a fight :((

oxox
:K :R

(#22008) rt06 válasza Arhquis (#22006) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt elvileg ujra tudod nezni a teljes stream-et (watch it live menupont alatt)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22009) Realradical válasza sith7 (#22007) üzenetére

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Kihagytam a DT-t. Fejlettebb esetben bewarpolt DT.

Nem olyan vészes azért, vannak nagyon jó meccsek is, de ilyen 30/70 arányban csak. Pályafüggő nagyban.

(#22010) Arhquis válasza rt06 (#22008) üzenetére

Arhquis
(senior tag)

Na megnéztem, még nem lehet sajnos. Viszont a Dallasi videók fent vannak a videók között, gyanítom majd ezek is bekerülnek. Csak győzzem kivárni. :)
Köszi!

(#22011) rt06 válasza Arhquis (#22010) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

persze, hogy szar linket adok
itt tudod megnezni
a player-ben a menut felnyitva tudsz egyes meccseket kivalasztani (bar egyelore itt sincs meg az osszes, a stream-be meg nem lehet beletekerni)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#22012) sith7 válasza Realradical (#22009) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem, ok

(#22013) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

IdrA interjú, valahol 3:40 körül megjelenik a barátnője is :U

[ Szerkesztve ]

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#22014) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a játék standalone mint a wow? holnap új rendszert (win7 64bit) fogok feltenni.

iPhone 4S

(#22015) killerjohn válasza Alg (#22013) üzenetére

killerjohn
(őstag)

no comment, nagy iq bajnoknak tűnik :)
idra feje meg lassan akkora lesz, hogy nem fér be a kilecvenes ajtón :)

SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

(#22016) SimS válasza whitezo88 (#22014) üzenetére

SimS
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv

Igen, ha másolod, menni fog, akárcsak a WoW. :K

SimS

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

(#22017) rt06 válasza Alg (#22013) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

you've banned from this interview for 15 seconds...

(#22018) P00By válasza Alg (#22013) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hajaj :D

(#22019) kovsol válasza Alg (#22013) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ezt a srác aki az interjút készíti nem tudom hogy vették fel :U ez a Greg gyerek meg hogy a f.ba dughat egy ilyen jó csajt ? :Y

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#22020) rt06 válasza kovsol (#22019) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ez a Greg gyerek meg hogy a f.ba dughat egy ilyen jó csajt ?"

mondtak: a csaj kanadai, kell neki a zoldkartya

(#22021) Djuree válasza kovsol (#22019) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

neked is megvan az esélyed rá :) keress egy jó melóhelyet, dagadjon a buxa :DD

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#22022) kovsol válasza rt06 (#22020) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

szerintem ez poénkodás volt csak, amúgy értettem én is :B

(#22021) Djuree egy napja lakom ebben a városba így még nem sikerült becsajoznom :B annyira meg nem keresek jól, hogy hírem menjen :DDD

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#22023) rt06 válasza kovsol (#22022) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

imho az egesz interju poenkodas volt csak (lasd az altalam fentebb idezett reszlet)

(#22024) Eagl3 válasza kovsol (#22022) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hova költöztél? Csak nem Fehérvárra?

mod: közben megnéztem az adatlapod... melyik részre költöztél? Albi vagy saját lakás?

[ Szerkesztve ]

(#22025) killerjohn

killerjohn
(őstag)

lol szerintetek az a csaj "jó csaj"? jujj :)

(#22026) Eagl3 válasza killerjohn (#22025) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem vágnád alá?

(#22027) föccer válasza Eagl3 (#22026) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én nem alá vágnám ;]

Hej de jó is az a farkas póz :U :O

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#22028) sith7

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most mit izéltek ?

Tolnátok, mint a lopott biciklit ... :DDD
nem kell feleségül venni, az már van .... ;)

(#22029) föccer válasza sith7 (#22028) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez nem úgy volt, hogy dugnád mint a lopott biciklit? :F :DDD

ON:

A mai random 4v4-ezésem eredménye: 2lost, 2 win. Amikor zerg voltam, nyertünk. Jelent valamit? :DDD

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#22030) rt06 válasza föccer (#22029) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

buuu, imba zerg, buuu

(#22031) sith7 válasza sith7 (#22028) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem mindegy ??? tudod, hogy értem :))

(#22032) föccer válasza rt06 (#22030) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ippeg arra gondoltam, hogy a T-vel, meg a P-vel annyira béna vagyok, hogy még 4v4-ben is bukóra fordítom a meccset :U

Sittes: De tük mindegy, csak én mintha így hallottam volna. A lényeg tényleg az, hogy betenném a papucsomat az ágya alá :))

üdv, föccer

(#22033) killerjohn válasza sith7 (#22028) üzenetére

killerjohn
(őstag)

tolná a franc, van egy minimális elvárásom a "ránézéses" intelliencia szintet illetően :)
ritkák a szép ÉS okos nők, gyorsan el is kell őket venni feleségül!

(#22034) killerjohn válasza föccer (#22032) üzenetére

killerjohn
(őstag)

miket beszélsz? Mekkora 4v4-eket nyertünk már együtt? :)

(#22035) rt06 válasza killerjohn (#22033) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ritkák a szép ÉS okos nők..."

marmint okosnak latszo, mert - mint irtad - ranezesre itelkezel

(#22036) föccer válasza killerjohn (#22034) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha terran vagyok, akkor az mmm-nél nem jutok tovább, mert a többihez hülye vagyok. Esetleg egy kis droppolás még belefér, de kb ennyi. Ha P-vel vagyok, akkor meg mass blink stalker, esetleg chargelot, ha elhűzódik a meccs. Semmi HT, vagy sentry play, ami igazán hathatósá teszi a P játékot. :(

Ha Zergel vagyok, akkor meg csak megy már annyira a játék, hogy megy a harass a lingekkel, a bling ajtó robbantás, esetleg gyorsan feljutok broodlordra. Pl a tegnapi egyik meccset is úgy nyertük meg, hogy a társak cseszegették az ellent, én meg szépen csendben lehoztam 16 BL-t, beálttam 6 thor fölé, és megindultunk előre... A 16 BL letermelt annyi brodlinget, hogy gyakorlatilag semmi nem tudta megközelíteni a thorokat, a thorok pedig olyan erős légvédelmet adtak a BL-eknek, hogy megint csak nem tudtak hozzánk közel jönni. Eygedül egyszer jött vagy 8 álcázott banshee és elkezdte szedegetni a thorokat. 1 gyors scan, és one shoot-al mentek a levesbe. Azért ilyet nem tudom megcsinálni, ha T-val vagy P-vel játszok :N

A másik szép játék, az viszonylag rövid volt ZZTT felállás volt mindkét oldalon. Én bling, speedling, a Z társ, mass speedling, a terranok meg mass rin sereg. A 7. robbant a fal, és onnantól kezdve vége volt a dalnak. Az egyik T csak makrótott, a másik meg a berobbantott fal mögött volt a marin serege :) A 2 zerg roach-ra ment, de ketten kevesek voltak 11 percben gg, és nyertünk ;]

üdv, föccer

(#22037) sith7 válasza killerjohn (#22033) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom miről beszélsz ... :U ... családos emberek vagyunk ... ki akarja feleségül venni ... ;] ;) ... amire kellene, arra pont elég az IQ - ja, ... sőt ;]

(#22038) _OldBoy_

_OldBoy_
(tag)

Ha ez igaz akkor wow :Y

edit - nagy valószínűséggel fake

Leaked patch notes 1.4.0

"PROTOSS
- Sentry
* Forcefields that are casted on units wont push them away. The unit will be able to move through the forcefield until it moves out in any direction. Other units are still blocked by this forcefield
- Colossus
* Speed reduced from 2.25 to 1.875

TERRAN
- Calldown MULE has a 90 second cooldown
- Thor
* Javelin missile can now hit up to 4 targets, splashdamage has been removed (PTR only?!)

ZERG
- Hatchery
* Creep is now spreading while hatchery is under construction
* Pneumatized Carapace no longer requires a Lair
- Hydra
* Grooved Spines additionally increases hydralisk range against airunits by 2.5
- Baneling
* Banelings have a slight shadow while burrowed."

[ Szerkesztve ]

---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863

(#22039) Alg válasza _OldBoy_ (#22038) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez 100% kamu... elég a zerg részt megnézni, mindhárom változtatás vicc kategória

Szerk:This is not my main account cause I dont want to be spammed. LOL

[ Szerkesztve ]

(#22040) rt06 válasza _OldBoy_ (#22038) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt tuti valami luzer zerg almodta csak

(#22041) _OldBoy_ válasza rt06 (#22040) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Mondjuk screenshot is van hozzá persze ez se jelent semmit. A hatch creep terjesztésnek örülnék, sokat segítene a korai rushok ellen.

(#22042) rt06 válasza _OldBoy_ (#22041) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, semmit nem jelent, barmikor csinalok hasonlot

a hatch creep fejlesztes viszont rossz otlet szerintem, tulzottan nagy elonyhoz juttatna a zerg-et, leven igy is konnyebben expandol mint a masik ket faj
ezen kivul deriteni is konnyebb lenne az exp-eket

(#22043) _OldBoy_ válasza rt06 (#22042) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

A hatch-creep szerintem annyit jelentene, hogy miközben a hatch készül már le tudnék rakni mellé egy spine-t (persze csak ha megvan a pool), hogy egyszerre legyenek meg, így lenne esély levédeni a közeli bunkert/canont arról nem beszélve hogy nem is tudnák annyira közel rakni, plusz egy fokkal egyszerűbb lenne összekötni a nat-ot és a maint. Derítés / későbbi expelés szempontjából nem annyira lényeges, elsősorban az early game-et érintené.

[ Szerkesztve ]

(#22044) _OldBoy_

_OldBoy_
(tag)

Huk v Polt gomtv-n most kezdődik, ráadásul már mobilról is nézhető :C m.gomtv.net

(#22045) rt06 válasza _OldBoy_ (#22043) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pontosan, igy viszont szinte ellehetetlenitened a korai tamadasokat, aminek eredmenyekeppen szinte biztos, hogy a zerg economy elonyhoz juthatna, szinte nulla kockazattal

(#22046) _OldBoy_ válasza rt06 (#22045) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Azért az ellenetetlenítéstől ez messze van: xelnagán pl azt szoktam, hogy a main-en csinálom a spine-t és ahogy kész a natural lesétálok vele, így ezt a sétányi időt nyerném meg. T ellen 15 hatch-re megyek így ott nem tudnék sokkal előbb crawlert hozni, Z ellen amúgy se szokás, P ellen viszont segítene. A korai economy előnyt a metagame-ben már nem csak nagyon korai rush-al bűntetik hanem P például ezért csinálja a forge fast expet azokon a pályákon ahol lehet simcityzni a naturalt: ha zerg 15 hatchre megy akkor canonoz és bűntet, ha pool-hatch-et csinál akkor viszont előbb expel mint a zerg. Ezt csinálta MC Z ellen, azzal megtoldva hogy a build a korai 2 bázisos roach-ling allin ellen nagyon gyenge lenne, viszont az első GW után ő SG-et hoz, amivel le lehet védeni a támadást.

[ Szerkesztve ]

(#22047) Alg válasza _OldBoy_ (#22043) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy leraknád a hatch-et az ellenfél naturaljára, és te magad csinálnál "cannon rush"-t (spine rush-t)

(#22048) P00By válasza Alg (#22047) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Bosszú az eddigiekért! :D

(#22049) _OldBoy_ válasza Alg (#22047) üzenetére

_OldBoy_
(tag)

Ahogy a canon rush-t úgy a hatch rush-t is nyilván meg lehetne fogni, szóval ez nem érv ellene, de tényleg erősen fake gyanús a dolog szóval egyelőre a semmit kerülgetjük :)

Szerk: itt az MC fele forgeFE-SG BO, P-nek Z ellen szerintem érdemes kipróbálni:

9 Pylon -> scout (rally 8th worker to natural entrance)
CB Nexus
13 Forge (rally 12th worker to pylon) (if you haven't found the zerg then -> scout )
CB Nexus x 2
Probes up to 17 (or 18 if you sent 2 scouts) then stop probes
Nexus
Gateway
Cannon
Gas (3 probes asap)
Pylon
Probe (if you are at 17)
Gas (3 probes asap)
Resume probes (at both nexus)
1 or 2 CB on probes
Cybercore (wall off)
Stargate
{Warpgate research ; Pylon ; Sentry ; (extra cannon) }
3 x Void ray (chronoboosted) then phoenix + stuff you can afford out of your gateways

[ Szerkesztve ]

(#22050) rt06 válasza _OldBoy_ (#22046) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mc ellen nem lett a masodik hatch mindketszer cancel-ezve?

a hatch epites kozbeni creep terjesztesevel amugy nem csak a seta idejet sporolnad meg, hisz hiaba setaltatod, nem tudod letenni, amig a hatch nincs keszen, viszont terjedo creep-pel mar a hatchery kb felenel keszen lehet a spine amellett

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.