Tegnap gyakorlotam 1v1-et. A zergeket nem bírom megverni. Jönnek mutákkal, de azok olyan gyorsak, hogy nem tudok támadni miattuk. Ameddig otthon vagyok a seregemme, addig nincs gond, általában nagyobb vesztesége van az ellenfélnek, mint nekem, de a legjobb elenszere a thor drága és lassú is. Tehát, ha elviszem otthonról, még nem ér haza mire a muták kiírtanak mindent. Már natural expansion és a mainem között is iszonyat lassan érnek át, én meg nem győzöm menekíteni a parasztokat. Profi játékosok videóin alig látok mutákat, de mikor én játszom, már rögtön techelek thorra, mert úgy is jön egy raklappal.
Gondoltam arra, hogy otthon hagyom a thorokat, de akkor meg a csapatom marad fedezet nélkül. Próbálkoztam azzal, hogy sok mariskát vittem magammal, azt meg beszívatták banelingekkel.
Eddig ami leginkább bejött, az egy valagnyi AA turret(+armor+range), de relatív drága, így nem maradt pénzem rendes seregre.
Valami hasznos tanács egy tapasztaltabb terrantól?
Seeker missilenek mennyi esélye lenne? Valaki próbálta már aktívan használni?
U.i.:
A tegnapi egyik zerggel folytatott játszmámban több mint 20k értékben öltem, míg nekem kb 10k veszteségem volt, csak sajnos lemakróztak mint a sz..t.
SC2: Ghoosty:247