Hmm, érdekes, "Victory" után csak "Quit" van, és nem "Score Screen" mint ezelőtt 
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50
Hmm, érdekes, "Victory" után csak "Quit" van, és nem "Score Screen" mint ezelőtt 
van erről BWos vidi, aszem gosu apm demonstraition névvel. egyszerre harcol 3 fronton, és közbe techel is, meg macrozik.
iPhone 4S
akkor bizony az enemy csak beírta, hogy "has left the game!" és nem lépett le 
(#24005) Alg: érdekes én asszem tegnapelőtt toltam 1v1-et, de akkor még score screen volt. meg tegnap 2v2-ben is score screen volt, win után.
[ Szerkesztve ]
u mad ?
Akkor csak surrendert ír azthiszem.
Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát
Ennyire láma nem vagyok, pedig próbálták már ellenem (olyankor surrender van)
megelőztek
[ Szerkesztve ]
Hmm érdekes most megint score screen volt... na mind1
az komoly .... 
Nah megvan a plat top8, 6-os win sorozat, most megyek olvasok kis Salvatore-t pihenésnek 
Volt itt mindenféle cheese: 2rax SCV all-in, Phoenix-VR, nexus cancel-es 4gate (ez mondjuk vicces volt, épített 3 gateway-t, megmutatta a scout drone-nak, aztán a negyediket épülés közben kiszúrtam egy linggel, nyomott rá egy cancel-t, lerakta a nexust, mikor azt kis scoutoltam lerakta megint a 4. GW-t és cancelt nyomott a nexusra... Szerencsétlenségére a Shattered close pos+3gate miatt egyébként is burrow roach-ra mentem, meg így vagy 1 percet késett is a 4gate, szóval nem okozott gondot innentől.)
Ja meg volt 2base massling is, ahol mindketten egyszerre váltottunk banelingre, és még mindig nem tudom, hogy nyertem meg a döntő csatát (pedig 3szor néztem vissza a replay-ben azt a részt - gyanús hogy a lingjei AI-a valamiért megbolondult, lehet move-on voltak)

Szép napot minden kedves játékosnak!
Eljött a nagy nap hogy én is részévé válljak az SC2 online világának. Milyen sorrendben ajánljátok az aktiválást? Illetve ezen túlmenően én olvastam hogy van valami Battle.net Authenticator ami valamilyen biztonságot is ad.
Ezekről kérnék tanácsot.
Előre is köszönöm! 
(Apropó! Battle.net account létrehozásnál érdemes megadnom az valós adataimat?)
[ Szerkesztve ]
Regula virtutum pulcherrima vita docentis.
Üdv
Szerintem a sorrend: create bnet acc, (download authenicator, összekapcsolod a kettőt,)* majd cd kulcs beírása az accra.
Érdemes-e hiteles adatot megadni? Hmm, lássuk csak.. amennyiben nincs authentikátorod és úgy esik, hogy az accot feltörik, a fake adataidról küldesz majd a blizznek személyit, hogy visszakapd?
jó, tudom a cd kulcs is játszik..
Autherntikátort egyébként, nem kötelező megvenned a blizzes oldalról (kb. 100HUF EUR-ban), leszedheted Android marketről is ingyen, ha van okostelefonod.
*opcionális
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

Üdvözlet!
Nincs okos telefonom! Ha nem használok ilyet abból baj lehet?
Úgy értve mi hátrányom származik abból ha nem használom?
[ Szerkesztve ]
Ben(MrBitter)-nek keményen reklámokba illő mosolya van, LOL 
Szerk: nem hiszem hogy gond lenne Authenticator nélkül, nem túl jellemző random Sc2 accountok feltörése... csak plusz biztonságot ad
[ Szerkesztve ]
Üdv
Ok, nem fontos okosteló sem, elég bármi aminek van valami mobilböngészője, vagy csak tud java-t.
Annyi hátrány lehet, ha valaki lenyúlja az accod (a módját ne kérdezd), akkor megváltoztatja a pw-t és van vele 2-3 nap macera mire visszakapod és auth. nélkül akár ismét előfordulhat az eset.. azzal kicsit biztonságosabb, de mondom, nem kötelező.
Nekem a wow miatt van, de azért nyugodtabban alszok, mert tudom, hogy egyúttal az sc2 is védve vagyon.
és igyekszem ajánlani, akinek tudom, mert nélküle volt bajom, vele még nem.. koppkopp 
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

Üdvözletem!
Értem. Aktiváltam a játékot. Erős jelszót adtam meg, tehát aki megfejti az már tényleg ügyes. Ezzel próbálom kiváltani ezt a progit. Épp települ a játék! (50%) 
Alig várom hogy loggoljak! 
A battle.net SC2 oldalon jobb oldalon a digital buy felett azt írja hogy No license found. Ez mi?
[ Szerkesztve ]
A patchelés még el fog tartani egy ideig ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azt jelenti, hogy nem csináltál még "karaktert", azaz nincs in-game neved. Ezt első belépéskor tudod majd megadni. (Másik lehetőség, hogy eu.battle.net helyett us.battle.net-en nézed)
Szerk: a születésnap alkalmából többek között a SC2 dalokat/paródiákat is összeszedték 
[ Szerkesztve ]

Erről jut eszembe ez a vicc:
Két rendszergazda beszélget:
- Megőrültél, ugyanaz a jelszavad, mint a kutyád neve?
- Miért, mi bajod azzal, hogy %TfoP+xC$@

Hello!
Ez jó. Nekem is eszembe jutott 1 vicc:
Mi a különbség Isten és a Rendszergazda között?
- Az hogy az Isten nem képzeli magát Rendszergazdának! 
((Hamarosan patchel a game
))
Izgulok
Nagyon zárt és komoly ez a battle.net rendszer. Igényes nagyon!
[ Szerkesztve ]

Juj most megkérdezem mert eszembe van! Láttam hogy lehet forgatni a nézetet játék közben. Melyik hotkey az? Épp nézem egy oldalon de nem lelem. 
Patching forever..... 10 of 19 eddig 
[ Szerkesztve ]
Alapesetben talán az insert/delete vagy a pageup/pagedown rémlik, nem szoktam használni 

Ráadásul úgy működik, mint a Warcraft 3-ban: csak addig marad elforgatva, amíg lenyomva tartod a forgató billentyűt. Tehát nincs olyan szabad kamera nézet, mint a CnC sorozatnál.
MLG stream másnak is haldoklik? Akad, aztán fekete képernyő és csak refresh segít 

Ultra minőségen tökéletes chelloval, bárcsak a GSL hq streamje is ilyen szép lenne.

Elnézést előre is hogy most "egy csecsemőnek minden vicc új" effektus következik de nagyon komoly ez az egész!
Nekem a patchelés nem tartott 15 percig, utána megcsináltam a figurát és csak kattintgattam, hát nem semmi. Amúgy a battle.net oldalon még mindig azt írja ki hogy no license found. 
Gyakorlatilag immáron része vagyok annak a sok multiplayeres játékosoknak. Még ismerkedem a dologgal! 
Amúgy eddig TOP 1 az egész 
GLHF! 
Multihoz sokat tudnak segíteni a challenge-ek (többek között).
Meg persze mi is segítünk amiben tudunk 

WOW!
Options is remek. Jelezte hogy a VGA alapján megadja nekem a gépemhez tartozó optimális beállításokat. Erre beállította fullra! 
Köszönöm szépen a segítség felajánlást, nagyon komoly hogy nem csak beépített "MSN"-je van, hanem közvetett invitációs rendszere is. Pl. Facebookról keres barátot. Ultra komoly.
Amúgy elsőre úgy gondoltam hogy Campaign-ból kellene megszerezni az archivementeket, meg egy kis gyakorlás, mert kb 10 hónapja nem játszottam a játékkal.
Hozzá sem nyúltam még a játékhoz de már most mondom nagyon simán megérte megvenni. 

a single player nem ad valós képet a játékról. kár foglalkozni is vele ha már láttad az átvezető videókat egyszer.
azt az időt töltsd day9 videók nézésével pl.
na majd amikor lenyomod a 100ik 1v1-edet és abból 90 lose, akkor légyszíves írd le a véleményed a játékról... 

szóval aki nem játszik 1v1 -t az örökké szereti majd a gamet ? 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
jaja 
Bnet fórumon írták le ezt jól:
A single rész olyan, mint az ebédnél a sülthús - a legfinomabb, legjobban fűszerezett rész, amit először fogyasztasz el. A multi pedig mint a köret, az tölti meg a gyomrodat, és sosem fogy el 

bulshit, tudnám ki talál ki ilyen hasonlatokat, de komolyan...
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
double epic pattogós fej..
[ Szerkesztve ]
Unatkozó kockák?

"azt az időt töltsd day9 videók nézésével pl."
azért vette a gamet, hogy youtubot nézzen?
amúgy single player annyira jó azért, hogy megismerkedjen a játékkal, az alap mechanizmusokkal, és jobban bele tudja élni magát a dolgokba
(#24035) whatever én nélküle se voltam soha bronz
[ Szerkesztve ]

kell mellé. vagy forever bronze
Jó meglátás 
Egyébként meg kezdőnek simán lehet ajánlani a kampányt. Ugyanolyan szerves része a játéknak, mint a multiplayer rész. Én vagy 5x végigjátszottam, és mind az 5x élvezettel töltöttem vele az időt. Igaz, hogy a multi részéhez nem ad túl sok segítséget, de ez szerintem nem is számít. Arra ott vannak a kihívások, meg a gép elleni custome game.
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Jah, végülis a Day9 newbie epizódok nagyjából kiválthatóak pár ezer Warcraft III meccsel is...

[ Szerkesztve ]
Haha, MrBitter:
"He is ine...une... unequiccably... - he's ahead"

oké, hogy vagy 4 éven át toltam wc3 -t, de sc1 ben a gépet egyszer nem bírtam elverni olyan szinten voltam ott 

Reggelt népek
Valaki egy kis reggeli team meccs ? ts .. 
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

Jinro in action [nuke] 
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

Hát ez zseniális! Köszi, hogy belinkelted.
ezt ennyire benézte, vagy nem foglalkozott vele hátha addig legyűri?
iPhone 4S
gondolom próbálta kiszedni a ghostot csak nem tudta...

Mivel nem sokkal előtte kapott egy atomot az egyik expjére ami lesöpörte az összes próbját onnan, így gondolom az villant be neki hogy megint valamelyik expjét kapja telibe.
Csakhogy ez egy defensive nuke volt 
Múlt héten nálam is próbálkozott valaki ilyen atomos mókával, csak volt annyi detektor rush-om hogy minden lépését láttam, a végén anyázta is az observereket
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

mondjuk te híresen sok observert gyártasz azt tudjuk ![;]](/dl/s/v1.gif)
50/50-ért én is gyártanám őket szarásig ![;]](/dl/s/v1.gif)
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
gyere 2v2 yeah biccs!!
(#24050) kovsol: akk addig munkázok egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
u mad ?