Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

(#26001) oxox

oxox
(őstag)

híres lettem!!!! :DD
[link]
harmadik képen fogom a mappámat :)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#26002) Winner_hun válasza oxox (#26001) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

SC2 taktikákat elemeztél?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#26003) oxox válasza Winner_hun (#26002) üzenetére

oxox
(őstag)

:K az overlord fedélzetén

(#26004) iSonic válasza killerjohn (#25994) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

diamond=aki elakarja érni a silber/gold tudású masteres-t :DD

(#26005) killerjohn válasza oxox (#26001) üzenetére

killerjohn
(őstag)

kár hogy nem látunk belőled semmit :)

iSonic: értem én az iróniát ;)

de most komolyan:

diamond vagyok, és amikor diamondokkal játszom, 2 nappal ezelőttig szinte mindig top8-asokat adott ellennek, társnak is, teljesen kiegyensúlyozottak, jók a meccsek, mindenki ügyes, okos szép, a jobbik nyer.

újabban viszont a társam is szinte mindig master, és az ellenfél is, és itt viszont a noobságtól szakad le az arcom. komolyan, link ellen immot csinál, vagy látja hogy az ellenfél timing pusholni fog mert szarja a unitokat erre feltechelne stormra, csak amikor jön az ellen, akkor van 1 db ht-je, az is energy nélkül... és ilyenek. De nem csak a társ, hanem replay-eket nézve ellenfélnél is vannak olyanok hogy kettészakad az arcom. Ja és megnéztem, a többség olyan "master", hogy 2v2-ben van 3-5 db nyert meccse, 1v1-ben meg platina. Létezik, hogy valami mákos placement sorozatuk volt aztán bekerültek masterbe? :F

Föccerrel platinában vagyunk, minden második meccsen izomból nyomják le a torkunkon a sajtossütit, amit már borzalmasan unok, és nem, nem kívánom megtanulni hogy hogyan lehet fogni a 3 rax mass proxy zealotot...

PS: most 2v2-ről beszélek, és nem cryolni akarok, csak beszélni róla ;)

[ Szerkesztve ]

SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

(#26006) killerjohn

killerjohn
(őstag)

most b*zmeg, szintén master társ, mass chargelot, 12. percben még nyomatja a zeákat, amikor 20 muta harrasolja a bázisunkat. mindjárt leverem a monitorokat...

(#26007) sith7 válasza killerjohn (#26006) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az komoly ... :C

(#26008) killerjohn

killerjohn
(őstag)

nos, most egy master és gold (preset team) ellen kaptam egy mid-diamond társat aki marauder mutalisk ellen fosta a... na mit? na mit? a roachot. egymás után a 4. vesztett meccsem.

(#26009) föccer válasza killerjohn (#26008) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én már többször kaptam ki mass roach-tól, amikor muta techet csináltam. Igaz az 1v1-ben volt. Biztos úgy volt vele a társad, hogy majd te countereled a marákat és a mutákat, amíg ő legyalulja az ellent :)

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#26010) killerjohn válasza föccer (#26009) üzenetére

killerjohn
(őstag)

yepp a toss arról híres, hogy zealottal és stalkerrel counterezi a mara muta ellenfelet :)

(#26011) föccer válasza killerjohn (#26010) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Imortal+phonix? És elmész a bankba és kérsz percenként +2000 gázt, hogy bírd a termelést :)

üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#26012) Alg válasza föccer (#26011) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mass archon ;)

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#26013) sith7 válasza Alg (#26012) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még olcsóbb ... :DDD

(#26014) Alg válasza sith7 (#26013) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zealot-archon egy teljesen játszható dolog, és még jó is muta-mara ellen, ha a társ nem segít (főleg ha pár HT-t vagy DT-t is hagyunk) ;]

(#26015) sith7 válasza Alg (#26014) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez ok, csak Föccer bankos dolgára reagáltam :R

mod:
Volt olyan meccs, ahol archon - t, charge zea-t, meg immortal - t toltam ... illetve a vége felé archon helyett void - ot ... büntető volt ... ;]

[ Szerkesztve ]

(#26016) killerjohn

killerjohn
(őstag)

Föccer, vagy?

(#26018) rt06 válasza sith7 (#26017) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bakker, bejott a transformers-es tipp

amugy meg repulo defiler ftw

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#26019) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

veszélyes :D ennyit tudok erre a kiegészítőre mondani.... a World of ChinaCraft meg vicces lett, mintha a Kung Fu Panda 3-at látnám :)

Diablo 3 trailer mágikusan epik volt ^^.

(#26020) sith7 válasza rt06 (#26018) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen ... az a másik meg a góliat az első részből ... gondolom

csak azt nem tudom, hogy minden egység marad ? ... mert akkor levegőben a P durva lenne 2 féle csatahajóval
vagy csere lesz ? :F

(#26021) adrian360 válasza sith7 (#26020) üzenetére

adrian360
(kvázi-tag)

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=277762

elvileg eltűnik a carrier, és eltűnik a mothership. érdekes lesz így az biztos

(#26022) rt06 válasza sith7 (#26020) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom, mennyire lesz goliath utod, merthogy az foldre nagyon tre volt, csak levegore volt hasznalhato, de oda meg igencsak utott (viszont, ha jol emlekszem, a foldi lovegek prioritast elveztek, igy ha mindenhol jott ellenfel, erosen kellett kuzdeni a mikroval, hogy jofele lojjon)

toss-nal, ha a capital ship azt jelenti, amit gondolok (es szerintem te is), akkor lehet ugy lesz megoldva, hogy vagy az egyik, vagy a masik lesz csak engedve, a ketto egyszerre nem (mint ahogyan most sem lehet csak 1 ms)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#26023) sith7 válasza rt06 (#26022) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na igen, a stim - es marine szintjét nem hozta az tuti

az se lenne rossz , ha választani lehetne ... fú, mennyi új taktika lesz megint , ha megjelennek ezek az új egységek :))

adrian360
Meglátjuk

(#26024) iSonic válasza sith7 (#26023) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát inkább a mid és az end game fog megváltozni..

(#26025) sith7 válasza iSonic (#26024) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglátjuk

(#26026) LinogeOW

LinogeOW
(fanatikus tag)

Viper <3 -Dark Swarm; Mozgó Burrow baneling ; Hydra speed :R

- SC2:Linoge-240 ¯\_(ツ)_/¯

(#26027) killerjohn

killerjohn
(őstag)

milyen komoly már a crystal shield, meg az hogy az ultralist föld alatt chargeol?
sajnos (vajon miért?) pont valahogy úgy vágták, hogy egyik unitnak sem látjuk mennyire hatásos a többi ellen, de gondolom majd a béta, meg addig úgyis 100 pro fogja finomítgatni a paramétereket, hogy legyen balance.

pl borzasztó érdekes, mi lesz a 6pool-al, ha a toss tud a saját nexusa köré fegyvert varázsolni?

meg elég érdekes, hogy az az új terran lépegető a colo-k ellen megy a videóban. biztos nem lesz gyenge :)

phoenix, carrier, mothership egyébként nyugodtan mehet toss arzenálból, nagyon, nagyon ritkán használom őket.

izgalmas lesz, na :)

(#26028) Winner_hun válasza killerjohn (#26027) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A fegyver varázsolás szerinted a legelején meglesz? Ennyi erővel elmész az ellenhez, televarázsolod a pool elkészülte elején -> freewin. Biztos nem a legelején lesz..
Amúgy valaki leírhatná hogy az új egységek mire jók, mit tudnak majd. Tudom, angolul le van írva.. de az nem magyar.

(#26029) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jelentem megvan a 100. solo győzelmem Z-vel :DDD Jobb későn, mint soha!

üdv, föccer

(#26030) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

I am the swarm

Várós :C

Ha a Viper bekerül a multiba, az elég durva lenne, berángatni a colo-kat a roach-ok közé és hasonlók...

Mondjuk az Oracle is dutvának tűnik, és ahogy nézem a mutalingezés igencsak megnehezül majd :U

[ Szerkesztve ]

(#26031) föccer válasza Alg (#26030) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Végre, ki mertek írni egy olyat, hogy május.... :C

Tényleg elég durva játékbeli bevágások vannak benne. Eléggé fel fog borulni az eddigi balansz :)

üdv, föccer

(#26032) Winner_hun válasza föccer (#26031) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmm májusban lesz itt? Nem láttam még a kiírást.

(#26033) föccer válasza Winner_hun (#26032) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A Videó leírásában van egy ilyen mondat: Since we originally unveiled Heart of the Swarm back in May

Ez nekem már ezt sugallja. :K

üdv, föccer

(#26034) adrian360

adrian360
(kvázi-tag)

http://us.battle.net/blizzcon/en/blog/3768748/StarCraft_II_Multiplayer_Panel_at_BlizzCon_2011-10_21_2011

A nexusból elérhető védelem meg szerintem azért nem lesz jelentős a játék elején, mert az energiát muszáj chrono boostra költeni az elején, különben nagy gazdasági hátrányba kerülsz.

(#26035) Alg válasza föccer (#26033) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, az azt mondja, hogy Májusban jelentették be

(#26036) sith7 válasza föccer (#26031) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eléggé fel fog borulni az eddigi balansz

:K

(#26037) föccer válasza Alg (#26035) üzenetére

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:O

Meg kellene tanulnom angolul :o

üdv, föccer

(#26038) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még több érdekesség

Ezek alapján a Thor helyett egy gyengébb Warhound, Thor megy super-lategame-be, és csak egy lehet, mint a MS.

Ultralisk charge :Y
Overseer kuka, helyette Viper - Blinding cloud (leírás alapján kb. Dark Swarm megfelelője), meg a korábbi videoban látható rángatós trükk.
Swarm host - egyfajta Lurker-szerűség, elássa magát és broodlingeket köpköd. (mass BL-SH vicces lehet ;] )

P-nek kell némi "raiding" opció, ez gondolom harass lenne.
AOE anti-air kell (gondolom muták ellen...)
Carrier kuka, helyette Tempest. AOE air-to-air, és sima air-to-ground
Replicant - bármilyen nem-masszív egységet leklónoz, nagyon drága, siege tank és infestor ellen mind controlja is van, még nincs kész.
Oracle - harass caster, sebzést nem ad, de leállíthatja a bányászást, építést
MS kuka.

Reaper: regent kap, gránátokat elveszik tőle
BC "nitro"-t kap - időleges gyorsulás, cooldown-al
Baneling: late-game BURROW MOVE!!!! :Y
Hydra: off-creep SPEED UPGRADE!!! :C
Corruptor: tud épületet sebezni, és eközben még mineralt is kap a játékos érte :F (ez nagyon nem starcraftos szvsz)
Nexus kapja a recall-t (azaz csak saját bázisra lehet recall-olni) és egy defenz jkv képességet: épületeknek plusz armor, és egy cannon-szerűség, időlegesen

Persze mind kezdeti stádiumban van még.

(#26039) Alg válasza Alg (#26038) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hoppsz, nem láttam lefelé. vótmá, bocsi :B

De most akkopr magyarul kb. megvolt

[ Szerkesztve ]

(#26040) sith7 válasza Alg (#26039) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hálás köszönet érte ! :R :K :C

Hááát ezek tényleg nem egyszerű változtatások ...komoly balanszírozás lesz itt ... :K

(#26041) rt06 válasza Alg (#26038) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Viper - Blinding cloud (leírás alapján kb. Dark Swarm megfelelője)"
eloszor en is ezt hittem (irtam is, hogy repulo defiler), de minel tobbet olvasok, annal inkabb tunik ugy, hoy ez inkabb a corsair disruption web-je lesz

(#26042) kovsol válasza sith7 (#26036) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nem biztos, hogy minden új egység lesz multiban is, na meg ha azt nézzük, hogy pl wc3-roc és wc3-tft között is akkora nagy eltérés volt taktikákban, hogy kb az egység irányításon kívül mindent újra kellett gondolni a multis stratégiákban, újra kezdődhet a theorycraft :C mikor már nem mindenki zsigerből tolja a countereket

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#26043) Winner_hun válasza kovsol (#26042) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Visszatérsz multizni?:)

(#26044) kovsol válasza Winner_hun (#26043) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

most BF3 lesz majd terítéken :D
de a kieget tuti megveszem, de az még odébb van, addigra egy asztalig gépet is be kellene szereznem ami elviszi akadás mentesen az sc2 -t

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#26045) sith7 válasza kovsol (#26042) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meglátjuk ... :))

(#26046) sith7

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most nézem ezeket a videókat , hát ez a replikátor nem semmi ...

Lesznek itt csúnya dolgok ... és a P még P - bb lesz :C

(#26047) oxox válasza kovsol (#26044) üzenetére

oxox
(őstag)

:) tehát most BF3 lesz, de olyan gép kéne ami viszi az SC2-t? nincs ebben ellentmondás? vagy milyen gépigénye lesz a kiegészítőnek ??? :DDD .

szerintem kb minden második egység lesz multiban....single-t sokat nem toltam, de ott is volt jópár egység ami multiba nem került bele (meg épület is) nem is értem, hogy miért nem....

[ Szerkesztve ]

(#26048) Alg válasza rt06 (#26041) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt szerintem az Oracle kapta. (vicces lehet egy tucat főnix+2-3 oracleből álló csapat, félelmetes harass-kombónak tűnik)

Mellesleg nem igazán értem, miért kell a T-nak a Shredder, nem hinném hogy még jobban meg kell erősíteni a pozícióvédelmi képességeit a siege tank, bunker, Pf hármas mellett. Siege line+Shredder+1-2 bunker és kb. semmi nem jut át, ami a földön mozog, ráadásul a távoli expeket is "harass-biztossá" lehet tenni.

Az a lépegető meg nagyon Transformers feeling :U

#26046 Na látom, megint hozták a színvonalat, sikerült flottaszalonnának írniuk a Fleet Beacon-t (Bacon)

Replicant érdekes lehet, de nem félek tőle, nem igazán van olyan zerg egység ami nem massive, és megérne 200/200at, meg ZvZ-ben amúgy is jó vagyok ;]

[ Szerkesztve ]

(#26049) Alg válasza Alg (#26048) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És a fordítás is elég gáz, legalábbis a Swarm Host-nál sikerült teljesen félreérteniük, nem 90et sebeznek (az durva lenne) hanem 90 hp-jük van

(#26050) iSonic válasza kovsol (#26044) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

el lehet farolni BF3 topikba.. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.