Kerlek ezt magyarazd el nekem....
"nézd, ha terran rax expelni tervez, de kozben deriti hogy 4 gate vagy 3 gate vagy 2 gate jon, akkor már szinte édes mindegy mit csinál.."
terranal kb 1v1-ben van 9 gyozelmem...amibol az utolso is a jatek megjelenese utani honapban szuletett....de ha gondolod siman kiallok ellened ugy, hogy toss vagy, es fogom a 3gate v 4gate-edet....ugy, hogy korai expre megyek...azt nem igerem, hogy a pushod utan meg is nyerem a jatekot (a fenti rengetem meccsembol adodoan), de mindket pusht siman lehet fogni...es szoktak is nekem fogni.
elarulom a titkot...ha latja a 3gate+robo, vagy a negy gate-et, akkor bunkerezik....fentre leraksz minimum egyet a supply moge....feltoltod, es tossal fel sem mesz...vagy ha nagyon belennek tojva, akkor ket bunker...ott aztan tenyleg nem jossz fel...
ha meg kesz a masodik base, es megha nem is tudod lereptetni, akkor is nagy plussz bevetel a ket helyrol erkezo scv a main mineral line-ra....ha meg nincs korai push, akkor a lejarohoz az exphez raknak le rendszerint 2-3-4bunkert...tord fel ha tudod...sokkal tobbet buksz mire atmesz rajta, mint amit nyersz, es siman visszavernek....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525