ha mar kerded, azt varom toled (es lathatoan nem vagyok vele egyedul), hogy legalabb toredeket mutasd fel annak szervezokeszsegben, mit amit hiszel magadrol
azt meg, hogy mire irtam a kozossegepitest, lathatoan nem fogtad fel, ezert leirom megegyszer, ezuttal lassabban, mivel minden jel szerint nem tudsz gyorsan olvasni
ha nem birsz egyedul a liga szervezesevel (es a tenyek errol tanuskodnak), kerj segitseget, vagy legalabb azt vedd eszre, mikor mas felajanlja (mint tette azt pl Alg az iment, mint tette azt v2izzy, vagy mint ahogyan ott volt az en korabbi hozzaszolasomban is)
de par emlekezteto, amik sokat segitenenek, s melyrol a liga kiirasa ota elfeledkeztel, vagy mely fel sem merult benned:
meg lehetne kerdezni a resztvevoket, hogy altalaban ki mikor er ra (tobben ezt eloljaroban leirtak, de teljesseggel figyelmen kivul hagyod a besorolasoknal), s ez alapjan elore, akar 1-2 hetre ossze lehetne allitani egy menetrendet, mely menetrendet aztan megtekintesre es az esetleges problemak jelzesere ki lehetne tenni valahova (ide, a logout-os bejegyzesbe, kovsol oldalara, etc)
ezutan valaszthatnal par forumtarsat, akikben megbizol, hogy ha te epp nem ersz ra, vezessek le a meccseket, gyujtsek be a replay-t, meg az eredmenyeket, es amennyiben van ra mod, csinaljanak livecast-ot
a jogtalan vadat meg asszem egyszer mar megbeszeltuk: tevedtem, erre ahelyett, hogy ezt normalisan tudtomra adtad volna, elkuldtel a kurva anyamba (ezekkel a szavakkal)
innentol kezdve ez a labda inkabb az enyem feldobasra, mintsem a tied
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.