itt a győzelmek utáni XP ből szintet lépsz így ez alapján volt régen a rangsorolás akkor csak +-6 szinten belül adott ellenfelet statisztikát nem nézve(ez azért volt rossz mert ha túl magas szinten voltál alig volt már ellenfél akit beadott), DE most már úgy van, hogy próbál statisztikában hozzád hasonlókat beadni, szóval tegyük fel nyertél egymás után 5 mérkőzést és vagy 5-0 akkor elkezd beadni durva ellenfeleket és kb ilyen 10. győzelem után beadja a szerver legerősebb emberét aki épp kerestet
de amikor már játszottál több tucat mérkőzést akkor már ugye könnyebben belövi az ellenfeledet és itt úgy van, hogy adott játékstílusban solo, random team... külön ladder van és az első 1000 emberre ír rankot a többihez csak szintet és unrankednek írja
ilyen győzelmek utáni kis ikonok(portré) már van benne és minden fajjal külön ír statisztikát és nyerési % -t is mutatja, nekem volt pl elffel 500 győzelmes ikonom, de kitörölték, mert nem játszottam egy jó darabig amíg BF2 vel toltam, pedig azóta már szerintem az 1500 győzelmes ikon is meglenne 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|