VGA-t nem hiszem, procit szeret zabálni inkább ahogy eddig észrevettem.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
VGA-t nem hiszem, procit szeret zabálni inkább ahogy eddig észrevettem.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

laptopom c2d 2ghz, 4gb ram, ati hd3470 256Mb 1280x800 medium, effektek vannak maxra rakva és nem volt gond multiban, kb ez a vga határa nálam, szóval asztali gépben egy kb 5-6e Ft os vga kari is többre képes
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

jó hát én a singlet kb soha nem is fogom kijátszani, engem kizárólag multi érdekel 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Egy Guest Pass-t elfogadnék, ha valaki úgy gondolja, hogy odaadja valakinek.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Valaki tudna dobni egy Guest Card kódot SC2-höz? 
(Béta kúccsal szerencsére nem működik, tökön is szúrtam volna magam, miután elosztogattam vagy 7-8db-ot...
)
[ Szerkesztve ]
Trolololololol | Steam: thomahu

van 2 kódom, de lehet kollégák igényt tartanak rá
ha nem akkor fiatal lányoknak odaadom 
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

na nekemis megjött. 12500ft. p.ü. ha kell vkinek vendég kód. warcraftos is van 10 napig.
hol van ilyen lista h kinek mia real ID-je? felvennék pár embert gamelni.
üdv
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
Hát eddig nagyon jó a játék
tetszetős ez a kampány 
Hát ha nekem dobnál egyet, akkor ezer hálám lenne! 
Trolololololol | Steam: thomahu

Köszi, landolt a megrendelés zavvi nál.
Elég sokat vaciláltam rajta, de végülis ha eddig sikerült várnom rá, akkor ez pár + nap már nem oszt nem szoroz. Legalább feldobja egy kicsit a az üres teret a Starcraft könyveim mellett, amire mondjuk egy dvd-tok nem pont alkalmas... csak nem értem miért nem lehetett ezt szép magyarra megcsinálni, ha a németek képesek ráírni hogy "ES BEGINNT" akkor nálunk ez miért okoz gondot... 
# ANTAL Tuning #

Néhány napon belül én is szívesen csatlakoznék a PH SC2 multi közösséghez! 
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
Nekem is meghozta a GLS /nem kis meglepést is okozva/, de csak este 9 körül lesz játék
![;]](/dl/s/v1.gif)
Első hsz. - be nem lehetne összegyűjteni a neveket ?
Hogy egy helyen meglegyen ? 
[ Szerkesztve ]

Átvettem végre az előrendelt 576-os űrsugár editiont, de azt kell mondjam, én nem bántam meg! Baromi tetszetős az egéralátét. És még választani is lehetett a fajok közül.
A terran nem volt egy nagy szám, de a Zerg nagyon bejön! 
Este meg indulhat a móka! 
Real ID a profilomban aki akar vegyen fel (ezt adom mert wowozok is így látjátok ha online vok)
iPhone 4S
Hányat kell még aludni, hogy jöjjön a Heart of the Swarm..!? 
Swarm is coming.

na a galaxisban a 9:30-as nyitásnál is voltunk vagy 30-40-en
gamestarral is "szerencsém" volt, 2009. októberi, 10 éves jubileumi számot kaptam, amihez a teljes játék is elég jó, mégpedig a Gothic 3 (mondjuk steamen már megvan
)
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)
Játék telepítve, (EU) Bnet acc-on aktíválva van az EU kliens, és mégis azt mondja, hogy nincs StarCraft II hozzárendelve az account-omhoz.. Valaki tapasztal(t) hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.

nálam ugyanez van, gondolom kell egy kis idő míg szinkronizál
Nekem semmi hiba nem volt. Igaz csináltam hozzá egy új Acc-ot 
üdv, föccer
ps: miért kell ma dolgozni???? 
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

account / summary nál nézd meg ott látod-e
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

B.net-es jelszót kell változtatni és fog menni.
Kezdek bosszús lenni 
cowboy_bebop: Valamelyik fórumon láttam, hogy srácnak ez nem jött be. Köszi a tanácsot, egy próbát megér, nekem hátha..
Szerk.: Sajnos nem jött be.
Hát ez tök jó... Irány Blizz support.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
Sziasztok!
Ha valakinek van egy felesleges Guest Pass-a azt szívesen venném 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Valaki nem szánna meg egy vendék kártyával?
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

na most már én is
sc2.hu-n is ugyanez a baja vkinek
meg a hivatalos fórumon is vannak problémák
akinek kell guest pass, írjon PMet. első kettő kap.
iPhone 4S
TeamLiquid -en is van már topic róla. (Csak megoldás nincs.)
Swarm is coming.
Megcsinálták 
Swarm is coming.

akinek van kedve játszani, vegyen fel : cettel@gmail.com
itt pedig egy guest key : 6HKTZJ-ER79-ZWNHZY-EGZN-MB6YRQ
ha nem fogadná el akkor PÜ
[ Szerkesztve ]
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
Ez gyosan ment. Gondolom most az egész Blizes banda be van állítva costumers servicére...

üdv, föccer
RE: (#6029) cettlee
Szerintem az ilyyneket privátben küld, mert 100-an akarájk majd felhasználni x nap múlva is. Írd meg, hogy szívesen adnál egy guess pass-t, oszt jóccakát.
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
Kapott valaki posztert? Jó lenne egy kép róla 
Egérpadról is jöhet, szerintem 
Szerk:IdrA vs Tester döntő kezdődik hamarosan
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

Sziasztok, Ha valaki adna Gues pass kodot megkoszonem.
Ha megjon a zavvi-rol a jatek vissza is adom neki ha kell.
Life goes on...

Naná, a wownál egy időben mindennaposak voltak a hasonló problémák, így ezt már talán várták is 
Megjött a futár a CE-vel; az egész iroda mint a kisgyerekek körém gyűltek, és örvendeztünk együtt
Jajj, de jó xD Elég komoly a cucc, a pendrive 10ből 10es, így elsőre az aratta a legnagyobb sikert 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Vki mondjon mar par szot a jatekrol!

World of Tanks - Forza 4
Üdv,
bejelentkeznék egy SC2 guess passra ha van még.
Köcce 
megy PÜ-ben is
[ Szerkesztve ]

nálam ugyan nem változott semmi mikor írtad, de a pw-váltás megoldotta most 
és ahogy nézem most már megmaradt a buddy list a beta-ból
[ Szerkesztve ]
elkelt mind2 GP 
iPhone 4S
én 7 órát kaptam csak
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

annyi jár, 7 óra játékidő, regisztrálástól kezdve max. 2 hétig játszható le

azt nem tudod játékon belül töltött időt számolja, vagy pedig ha már belogolok battle.net re már pörög az óra?
Úgy néz ki akkor erről lekéstem. Ha másnak van még egy szabad akkor annak azért örülnék 

fasza, király, príma, zsír, sirály, állati, baromi jó, faka 
amúgymeg tesztek....van kismillió
gugli....
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Külön kérés volt, hogy ne legyen spoilerezés, azok kedvéért, akik még nem jutottak hozzá a játékhoz. Kéretik ezt tiszteletben tartani legalább pár napig, vagy egy hétig... Addig úgyse bírja ki senki, hogy ne szerezze be 
üdv, föccer

Bocs, egy ostoba kérdés.
Ugye az online play nem fizetős?
Tehát nem WoW style, hanem SC/WC3 style?
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
Nem az. Lesznek prémium tartalmak, de anélkül is elleszel majd.
RealID-t nem adok meg, a friendlisthez való kódom mizrolist(909). Ritkán leszek online, munkámból adódóan a Cataclysmet is bétatesztelnem kell... 
Amúgy a CE-vel járó in-game extrák közül az alábbiak már használhatóak: 3 egyéni banner (Alliance, Horde, Diablo Skull) és 4 egyéni avatar (Raynor Marine, Tauren Marine, Night Elf Banshee és Diablo Marine).
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Guess kóddal lehet multi playert is játsznani, meg szinglit is?
Köszi
üdv, föccer
Legjobb tudomásom szerint csak a multi megy vele.
''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

Kicsit csillog, mert fényes a felülete, de nagyjából kivehető.
Nekem nagyon tetszik. (mondjuk látszik, hogy magyar gyártmány, kicsit sötét a tónusa)

na hát multiban erősebb a mezőny mint gondoltam, de azért megvan a platinum liga 5-0 placementtel 
pihenésképp most már rákattintok a Single Player menüre megnézni hogy mi van ott 
(#6040) kovsol: passz
[ Szerkesztve ]
Látom egérpadból is különbözőt adtak 
Gamestart milyet kaptál?
[ Szerkesztve ]