- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Samsung H szériás tévéknél van valami lehetőség a felvett adások dekódolására? UFS Explorerrel már rá tudtam menteni a gépre az srf fájlt, de a drm decrypt és a destroi nem működik.
A drm decrypt valami kulccsal problémázik, a destroi meg megcsinálja a ts fájlt, csak nem nyitja meg a lejátszó a gépen. Se a vlc, se a windows media player.
Próbáltam vmware-el linux alól de ott meg virtualban nem működik a linux rendesen nem működik a synapse vagy mi amin programokat lehetne rátelepíteni.
Előre is köszi a segítséget!
-
vanRobert
tag
válasz
yvsmad #86432 üzenetére
Hali!
Igen, valami ilyesmire gondoltam, csakhogy a SamyGo felől van pár okosság. Igaz, hogy azok a megoldások csak rootolt TV-vel működnek, én meg már kinőttem ebből a "mindent megrootolunk, mer' úgy jobb lesz" korszakból. Kényelmes 40-esként kanapéról egy szál távirányítóval akarok az élet császára lenni...
Amúgy XFS a filerendszer, ehhez Linux alól kényelmesen, Win alól kicsit nehezebben, de hozzá lehet férni. A gond a tartalom decryptelése.
Külső felvevőt már vagy 5 éve nem használok, az volt az 5-ik távirányító az asztalon. -
Flashget
félisten
válasz
phoeneex #70389 üzenetére
D6500 esetében 2 db progi kell hozzá. Nálam ez a verzió tökéletesen működött!
Egyik amivel a PC-re felmásolod a felvett anyagot (UFS Explorer) és egy másikkal (DRM Decrypt) .ts-be konvertálod. Ez a Decrypt abban a mappában legyen ahova felmásolod az összes fájlt és társítod!
Ezen az oldalon, középen megtalálod a leírást hozzá "PVR alternatív megoldás"TV-vel nem kell semmit sem buherálni nyugodtan használhatod bármelyik fw is van a tévéden.
-
kitli
csendes tag
Üdv Mindenki!
PVR-el kapcsolatos kérdésem van:
JoeYi cikkében leírtak szerint próbalgatom átkódolni a felvett műsort, de nem akar összejönni..
("E Series
[Destroi 1.3.3]
A felvett anyaggal megegyező elnevezésű fájlokat is át kell másolni (CONTENT mappa), tehát nemcsak az srf, hanem ezeket is: ckf, inf, mdb, enc, mta. (Gyakorlatilag nem kellene minden, de a mai napig nem tudtam megjegyezni, hogy melyiket fájlokat kellene csak, így ez a legtisztább.)
Ezután jön a Destroi, a beállításokkal én is trükköztem rövidebb tesztfelvételekkel, amíg nem lett megfelelő minőségű az anyag.
Key Retreival: MDB
Decrypt AF pipálva aztán pipa nélkül is
Key Retreival: DRMGet
Decrypt AF pipálva aztán pipa nélkül is
A kapott ts formátum akár azonnal lejátszható: [TS player]
de természetesen konvertálható, vágható szerkeszthető:" ...stb.).. erről beszélek.
Pár napig próbálkoztam, winxp, w7, de sajna a .ts ami készül, nem lejátszható/konvertálható semmivel..
Érdeklődök, esetleg valakinek van tapasztalata, ötlete ezzel kapcsolatban?ES6100-em van (2012-es)
Előre kösz!
-
Szabi46
csendes tag
Sziasztok.
UE32ES6100 -ról szeretném a felvett fájlokat megnyitni PC-n.
Pendrive-ra vettem fel 1-2 perces próba felvételeket, majd UFS Explorerrel Kimásoltam a Contents mappa tartalmát (először csak a *.srf de úgy se volt jó, majd minden elemet kimásoltam de így se lett jó)
1. A DRM Decript nem tudom mi és hogyan kell alkalmazni, mert nálam nem csinál semmit vag nem jól csinálom, ha rákattintok akkor felugrik 1 kis ablak majd el is tűnik.. :/
2. DeSTRoi-val a *.srf fájlokból Decrypteltem majd megkaptam a *.ts fájlokat de ennyi. Semmi lejátszóm nem nitja meg.
Van a gépemen más ts-is és azt simán lejátsza a VLC plaer is, de ezeket amiket a tv vett fel, nem nyitja meg, nem indítja el a lejátszást. Amikor rákattintok a lejátszásra akkor 1 pillanatra kiírja a fejlécre a fájl nevét majd vissza áll kezdő képernyőre a vlc!
Valakinek van megoldása erre, hogy ne csak tv-n lehessen megnézni? -
RudY
addikt
A PVR Decrypt funkcióval kapcsolatban: az E-szériás készülékekkel nem érdemes erőlködni, egyelőre még nincs "megoldás".
As you guys see, the E(S,H) series is not supported by this tool. Wait for news from developer, we know this problem. -
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn #32131 üzenetére
Hú, szóval wint használsz..
Volt arról is szó, hogy win alatt mivel lehet elérni az xfs partíciót, de nem emlékszem rá. Én ubuntuval másoltam át a fájlokat. De már a samygo-s megoldást használom, így nem kell utólag a pc-n szórakozni a fájlokkal. Ha jól amlékszem, a decrypt program ts-be teszi át a fájlokat.
-
-
harlekim
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném még egyszer megköszönni Tutu7030 válaszát a PVR kikódolása ügyében.
Kicsit megküzdöttem vele, de a [/DRMDecrypt_Win3264.zip] program segített! A másik [DeSTRoi_1.3.1_Setup.zip] program hiába kódolgatott, nem lett jó a végeredmény. Ha valaki
hasonlót szeretne, arra kell figyelni, hogy csak akkor indul a Decrypt program, ha nem csak az srf kiterjesztésű file-t másoljuk át, hanem a többit is a CONTENT mappából! Ez így nincs sehol leírva! -
RudY
addikt
Máris egy gyors kiegészítés, ha sikerül már hozzáférni a felvett anyaghoz, akkor nem elég csak az .srf kiterjesztésű állományt átmásolni! Inkább mindent, ami a [CONTENTS] mappában található, úgy simán megy a decrypt
Mondjuk érdekesek a dátumok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged