- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Local account nincsen a bétában, erre készüljetek fel. Amúgy nem lehet majd frissíteni a véglegesre, erre is készüljetek fel. Sajnos a kommunikáció kicsit félrecsúszott, a telepíts újra mindent gyakorlatilag egy factory default-ot jelent, ami kb. reinstall.
-
papim
csendes tag
Egyáltalán honnan lehet leszedni normálisan? Nekem még azzal is gondom akad...
A windows honlapján letölthető frissítésnél hibaüzenetet kapok, másol meg nem tudom letölteni. A Store-ban sem látom..
Hol kéne keresnem?
-
westlake
félisten
Szerintetek meg lehet írni bugraportnak, hogy a Start8 nem csinál klasszikus start menűt?
-
westlake
félisten
Neeee. Nincs local account?
-
hkari
őstag
Magyar Pro Media center verzióra van esélyem ezt valahogy felhegeszteni?
-
Centre
tag
err, a windows store appon belül? Windows 8 pro -ról nem találom Microsoft Store appon belül, weblink pedig mintha a windows RT telepítőfájlját adná ami " ez a frissítés nem erre a rendszerhez való" hibaüzenettel kilép. I am confused.
-
DarkByte
addikt
Az iso-val kapcsolatban van tapasztalat hogy a szokásos USB tool-al ki lehet-e rakni pendrive-ra? Egyik gépemben sincs optikai drive már évek óta ugyanis.
-
westlake
félisten
A két legnagyobb tormaoldalon kint van. Már ne írjatok privátot.
-
Megjegyeznem: a 2880x1800-as felbontasu, 15"-os rMBP-n tokeletesen nez ki a classic desktop (200%-os nagyitassal). Jopar program nem kompatibilis meg, de az osszes alapdolog (classic IE beleertve) szuperul nez ki.
-
Воланд
titán
-
Megvan az elso bug nalam: atallitottam a default browsert, es a search hero megszunt mukodni.
Bugreportokra valaki tud linket adni? -
kispx
addikt
-
westlake
félisten
Biztosak vagytok abban, hogy lesz 8.1-es ISO?
mod: Bocs, most nézem, hogy már van. Aki szeretné letölteni, írjon privátot. -
ViiiiktorOC
senior tag
Na lassan kezd majd használható operációs rendszer lenni belőle!
8.5-öt várom már!
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, akkor a hackerek kezdhetnek a munkához!
Kié lesz a 100.000 dollár? -
Artus58
csendes tag
Ilyenkor lenne jó ha hivatalosan torrenten is terjesztenék, sokan beáldoznának szerintem egy kis feltöltést hogy ne kelljen szívni a letöltéssel. Ehelyett megy a trükközés hogy csak bizonyos régiókban érhető el mert ha egyszerre kitolnák akkor megdöglene az egész a nagy forgalom miatt..
-
NGA
addikt
Win8 Pro-t nem tud frissiteni a store-os verzio. ISO-t kell megvárni hozzá?
-
törölt tag
Kíváncsian várom a teljest
-
Speeedfire
félisten
Nekem azt írja, hogy nem érhető el.
-
Ahogy irtam a masic topicba, en mar ket gepre felraktam, mindketto upgrade a Storeon keresztul (asztali gep es egy Macbook Pro), minden oke.
-
kispx
addikt
TechEd North America konferencián volt róla szó.
[link]"a végleges 8.1 megjelenése után a tesztverziót használóknak Windows RT esetén az összes Windows Store/Metro alkalmazást, x86-os felhasználóknak pedig az összes alkalmazást (tehát a hagyományos felületre készülteket is) újra kell telepíteni"
-
zsigus
őstag
Rossz a második, "dedikált szekció" linkje.
-
Hunpriest
senior tag
Jól rémlik, hogy erről nem lehet majd a véglegesre frissíteni?
-
Ryoo
senior tag
Csak az angol verziójú windows 8-on fog megjelenni az áruházban a frissítés?
-
Oliverda
titán
Meddig lehet használni egy ilyen preview-t?
-
Azért nem kell annyira sietni vele, hiszen ez még csak egy előzetes - tesztelői - kiadás. Plusz ugye kényelmetlenebb is lesz utána a véglegesre való frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest