Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz GML #11893 üzenetére

    Áhá!
    Akkor mégis csak a szervízes volt balf*sz... ugyanis a telefont használtam vettem tavaly októberben (gyári független, magyarországi Nokiától véve garipapírral, most februárban volt egy éves), és a csávó aki eladta mondta, hogy pont előtte vitte gariztatni a telefont, mert a bekapcsológomb meghalt, és emiatt cserélték azzal a műanyag felső résszel együtt (ez be is van jegyezve a garanciapapírra), így a kamerán vadiúj fólia volt (vagyis van, még mindig).

    Gondolom a gondos szervízes túlhúzta a csavarokat és ezért tudott ilyen frankón elrepedni. Eddig azt hittem, hogy a felső műanyag hátlap az nincs egyben a középső műanyag kerettel (mondjuk ránézésre még mindig külön darabnak tűnnek), de most, hogy tudom mi a helyzet, sokkal világosabb, hogy mi történhetett.

    De most akkor adjam be egy hétre a központi szervízbe? De egy hétig hogy bírom ki mobilnet nélkül? :( :O

    Akkor ha Nokia Pcsuittal csinálok backupot, akkor az SMS-ek, e-mailek, nevek, illetve a telefon beállításai (hálózati beállítások, postafiókok, wifi beállítások, aktív készenlét, gyorsgombok) tuti megmaradnak? A programokat újra tudom rakni, azokból úgy sem használok túl sokat, így az nem vészes, de az nagyon szívenütne ha újra be kellene mindet állítani.

    Gondolom a szervízbe memóriakártya nélkül küldjem a telefont.

    Egyébként 200.34.36-os szoft van rajta most. Akkor ezt most vajon az általatok utált 220-asra vagy már a 300-asra frissítik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák