Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#14001) nfsu17 válasza peugeotmate (#14000) üzenetére

nfsu17
(őstag)

(#13968) TiMoN

Bocs, bocs, késő bánat, WO voltam. :O

[ Szerkesztve ]

(#14002) peugeotmate válasza nfsu17 (#14001) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Igen,az általa ajánlottat feltelepítettem d enem indult el!
Amúgy nem értem ez most,hogy jön ide, hogy wowoztál?! :DD

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#14003) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Garmin mennyi helyt foglal el a memókártyán?

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#14004) Szabesz válasza peugeotmate (#14000) üzenetére

Szabesz
(őstag)

[link]
Telepítése ua., mint amit fentebb linkeltek. Ez nálam működik rendesen. (nem hasonlítottam össze TiMoN által linkelttel, hogy nem ugyanaz -e)

(#14005) peugeotmate válasza Szabesz (#14004) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Most próbáltam a TiMoN féle verziót és csodák csodájára elindult! Szóval a telefonom hülyült be egy kicsit... :F
Azért köszi szépen!

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#14006) peugeotmate válasza Joe bácsi (#14003) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 114 megát a turistautak.hu-ról szedett Mo. térképpel.

(#14007) WiNyau

WiNyau
(újonc)

Sziasztok!

Igen, nyomtam a részletes keresést, de:
viszonylag gyorsan kéne egy olyan program az anyukám e51-ére, amelyik tud időzítőt. Meg hogy azon még nincs se HCarbide, se semmi, úgy van, ahogy kijött a dobozból, az akkori 200as szofttal, amit még azzal kellett mókolni. Az a hekk(hal) működni fog?
Köszi:)

Nunc est bibendum. Nyau.

(#14008) chop válasza WiNyau (#14007) üzenetére

chop
(őstag)

Handy Clock

(#14009) old rocker válasza WiNyau (#14007) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 200-as szoftot még lehet "karbidozni". Időzítés:
legegyszerűbb abest timer. handy clock - ennek van világóra, naptár, ébresztések (csak bekapcsolt állapotban üzemel), időzítők, stopper, és "ráfordítás" menűpontja. Van még ahandy alarm pro, itt emlékeztetőket lehet beállítani - a naptárprogramhoz hasonlóan, csak itt egyszerű, névjegyzék, telszám, hangjegyzet!!! és sms-ből pontokvannak.
A fenti progikat vagy megveszed, vagy karbidozol.

[ Szerkesztve ]

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#14010) chop válasza old rocker (#14009) üzenetére

chop
(őstag)

Az Alarm Pro mukodik kikapcsolt allapotban is?

(#14011) P.Zoli22

P.Zoli22
(tag)

Sziasztok!

Pannonos telót használtam vagy 3 hónapig turbosimmel+vodás kari, tökéletesen működött, míg nem egy nap kiírta hogy sim nem található! turbósim más telóba megy, a kártyám is megy minden telefonba, a szóban forgó e51 is beveszi a pannonos kártyát, nemtom mi baj lehet.... szoftot nem frissítettem közben!
valakinek ötlet?

Zoli

(#14012) peugeotmate válasza P.Zoli22 (#14011) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát maga a TurboSIM és a vodás SIM is mükődik? És a pannos SIM-mel meg megy a teló? :U
Ha igen, akkor most sz*rom össze magam! :B

(#14013) old rocker válasza chop (#14010) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nem. De majd kipróbálom később és megírom. A handy clock sem. Van egy alarm manager nevű progi, amivel többféle és eltérő időpontú ébresztést lehet beállítani: az igen.

Ki is próbáltam. Jól tudtam, csak bekapcsolt állapotban működik.

[ Szerkesztve ]

(#14014) P.Zoli22 válasza peugeotmate (#14012) üzenetére

P.Zoli22
(tag)

pannon függő a teló, pannonos simmel megy.... a vodás kártyám megy más telóval.... a turbo-sim is megy bármilyen kártyával más függő készülékben... szóval igen, minden variációban fasza, kivéve ahogy nekem kellene( előtte jó volt):D

Zoli

(#14015) old rocker válasza old rocker (#14013) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D viszont, ha újra bekapcsolod, riaszt: 1 elmulasztott emlékeztető ...

Kell a progihoz egyébresztóóra, bekapcsolod a telefont és műxik.

[ Szerkesztve ]

(#14016) sixtybi

sixtybi
(lelkes újonc)

Sziasztok,

óriási gondom van, amire eddig sehol nem találtam megoldást.
Már korábban írtam, hogy ha modemként használom a telcsit és PC-ről netezek, akkor ha bármilyen alkalmazás a telefonban kapcsolódna a nethez, akkor bont mindent, vagyis így használhatatlan a mobilinternetem. Erre se volt senkinek ötlete. Bevittem egy Nokia szervízbe, ott rárakták a 300.34.56-os FW-t. Ez nem oldotta meg a problémát, sőt azóta nem megy a WIFI!!! Vagyis megy, de kb 1 óra mire csatlakozik, utána már gyors.
Erre próbáltam angol és magyar fórumokon is megoldást találni, de hasonlót se láttam.
Próbáltam a NSU-val frissíteni a FW-t, de az se oldott meg semmit.
El kéne küldeni a központi szervízbe, de sehol nem adnak e51-es cserekészüléket, más telefonra addig meg nem is akarok és valószínűleg nem is tudok berendezkedni.

Valami ötlete van valakinek?

Köszi.
Tibi

(#14017) gyuri2008

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv.
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek akkor bocs.
Ennek a telefonnak lehet takarítani a regisztriét?
Ezt azért kérdezem mert a procija fele sebeséggel megy az az lassú egy kicsit.
Vagy esetleg mint a windóznál töredezettség mentesítés? :F

Privátra illik válaszolni:) Üdv Gyuri....HTC One x

(#14018) chevchelios válasza sixtybi (#14016) üzenetére

chevchelios
(újonc)

Eladod, veszel egy E52-őt, berendezkedsz arra :D

[ Szerkesztve ]

(#14019) gyuri2008

gyuri2008
(fanatikus tag)

Esetleg ehez a programhoz mit szóltok?
Ez tényleg felgyórsítja?
Kár nem tesz a telefonba?
SpeedyGo_S60_100.sis ez a program. :F
Köszi Gyuri

(#14020) gelencser26 válasza gyuri2008 (#14017) üzenetére

gelencser26
(tag)

A töredezettség mentesítéshez google a barátod! ;)
A 's60 defrag' keresési kifejezést ajánlom figyelmedbe...
Bár nem tudom, hogy ez mennyire játszhat szerepet a teljesítmény visszaesésében, ilyen problémám még sose volt. :B

(#14021) alansmithee

alansmithee
(kvázi-tag)

hallo...

beszerzem a megfeleő csavarhúzót szétbontom a telefont kipucolom magam akkor bukom a garanciám?? csak mert pofátlanul halk lett a telefonés olvastam itt ugyebár hogy az a szövet vagy mi szöszölődik tele és azért halkul a dolog... :s

(#14022) old rocker válasza gelencser26 (#14020) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha ezt beírja, gyakorlatilag semmit nem talál, nincs ilyen kifejezés

(#14023) peugeotmate válasza alansmithee (#14021) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg igen, de ha ügyes vagy, akkor nem látszik meg a csavarokon, hogy már szétszedted. Reméljük megoldja a gondot a tisztítás...

(#14024) gyuri2008

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv.
Használta már valaki ezt a programot?SpeedyGo_S60_100.sis
köszi a választ. :R

(#14025) Evo50 válasza gyuri2008 (#14024) üzenetére

Evo50
(kvázi-tag)

Tiéd a megtiszteltetés, hogy kipróbáld és megosszad velünk a tapasztalatodat..

(#14026) alansmithee válasza peugeotmate (#14023) üzenetére

alansmithee
(kvázi-tag)

és ez ugye ingyenes?? csak mert elég pipa leszek ha még fizetnem is kell azért mert van 2 irdatlan szakadék a telefon oldalán az illesztéseknél és bekoszolódik az egész... más hanyagságáért nem szeretek fizetni...

[ Szerkesztve ]

(#14027) peugeotmate válasza alansmithee (#14026) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Mi ingyenes? :D Amúgy itt minden le van írva, hogyan csináld házilag!
Vagy te a hátsó hangszórót akarod kitísztítani? :U Mert akkor nem szóltam!
Kezdem elveszteni a fonalat... :B

[ Szerkesztve ]

(#14028) alansmithee válasza peugeotmate (#14027) üzenetére

alansmithee
(kvázi-tag)

telefonálásnál hallom nagyon rosszul azt amit mondanak nekem... eleinte még fél hangerőn használtam mert olyan dög hangos volt most meg full hangerőn alig hallom amit mondanak...
és gondoltam ha már garanciás még és azért koszolódik a teló mert szarul van összeszerelve és 5öt néztünk a boltban és mind az 5 ilyen volt akkor úgy gondolom illene ingyen kipucolniuk a készülékem... de biztos bennem van a hiba... :D

(#14029) peugeotmate válasza alansmithee (#14028) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Jah értem! Hát próbáld meg gariban kipucoltatni, meg hát akkor a gari sem ugrik. Csak ha valami lúzer csinálja, akkor megszívhatod... De hát soha sem lehet tudni! ;]

(#14030) alansmithee válasza peugeotmate (#14029) üzenetére

alansmithee
(kvázi-tag)

köszi...

(#14031) gelencser26 válasza old rocker (#14022) üzenetére

gelencser26
(tag)

A 3. találatban letölthető program van hozzá... :U

(#14032) Karma válasza gelencser26 (#14031) üzenetére

LOGOUT blog

Mielőtt nagyon belelkesednétek, a NAND flasht, de még az SD kártyákat se kell defragmentálni, mivel mint memóriák, a véletlen elérési ideje konstans. Ez a program csak valami kacsa lehet.

Továbbá, az S60-ban nincs olyan mindenki által szabadon elérhető és hízlalható dolog, mint a Windows registry-je. Ott a Central Repository, de az fix méretű és a sima alkalmazások csak a firmware készítésekor meghatározott értékeket olvashatják vagy írhatják, bővíteni/szemetelni nem lehet. (Sajnos, pedig jól jönne.)

Break Driven Development

(#14033) gyuri2008 válasza Karma (#14032) üzenetére

gyuri2008
(fanatikus tag)

Köszönöm a kimerítő választ érthető és tömör :R :R

(#14034) asadasad22 válasza Karma (#14032) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

mondjuk ez a registry kérdés érdekes, mert sztem azért elvárható lenne egy okosabb oprendszertől az ilyen.. még 9.4-ben sincs? már oprendszerek hogy állnak a dologgal? (wm/android/iphone)

[ Szerkesztve ]

(#14035) Karma válasza asadasad22 (#14034) üzenetére

LOGOUT blog

Mint írtam, van egy ilyen alrendszer a Symbian 9-ben, a becsületes neve a Central Repository. Egy csomó helyen használja is a rendszer, legyen szó a shortcutokról FP2-ben vagy a kameraalkalmazás paramétereiről UIQ-n, stb. De ezt a sima fejlesztők nem használhatják, bármilyen jól is jönne néha.

Egy alternatíva a Publish and Subscribe rendszer, ami az előzővel ellentétben bővíthető szabadon, de újraindításkor nullázódik, így a programozónak kell megoldania a mentést fájlba. Célja az alkalmazások közötti jelzés és kismennyiségű adatátvitel amúgy, nem a beállítások kezelése.

Adatátvitelre van még egy fél tucat lehetőség egyébként.

WM-en amúgy sima registry van, annak minden előnyével és hátrányával. A másik két platformról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Break Driven Development

(#14036) chop válasza asadasad22 (#14034) üzenetére

chop
(őstag)

Talan jobb is, hogy csak modjaval lehet turkalni benne..

(#14037) cabii válasza Karma (#14035) üzenetére

cabii
(tag)

:R :R :R :R
teljesen jó a válasz. :) egyre jobban piszkálja a fantáziámat, hogy írjak vlmi kis progit én is a telóra :) csak annyira el vagyok havazva mostanában az érettségivel, meg az évvégi zárásokkal, hogy nem látom a végét :( na majd nyáron :)

Linux is like a wigwam: No windows, No Gates and an Apache inside

(#14038) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg kell mondjam, vágom az utóbbi hozzászólásokat, olyan izét, amit Karma ír, napjában 15-öt szoktam csinálni :D
I'm stupid or not stupid? That is a question :D

[ Szerkesztve ]

(#14039) alansmithee

alansmithee
(kvázi-tag)

Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=WzWZ5PxsMto a video második felében egy motorola telón játszanak egy NFL-es játékkal... nos nem kizárt hogy ölni is tudnék egy olyanért az eötvenegyesemre... :D és nem valószínű hogy én vagyok a suta de nem találom sehol... :( ami telefonommárkájaprogramokponthun van az nem ilyen.. meg az .jar és az nálam szaggat... :( esetleg valaki valamit??? köszönöm!!! :R

(#14040) sekli válasza alansmithee (#14039) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nekem is ami madden nfl 08 néven van az felülnézetes, amúgy jópofa java játék...

annak idején én is sokat kerestem, de nem találtam, jobb szeretem ezt a focit... :)

a hivatalosan jól néz ki:
[link]
[link]

bár ha a 08-nál rámész a try-ra, akkor ugyan az a felülnézetes jön be... :F

[ Szerkesztve ]

(#14041) gyuri2008

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv.
Kéne egy kis segítség.
Miért van az,hogy az X-plore programba nem tudom megnyitni a privát mappát?
Köszi előre is a segítséget.

(#14042) Karma válasza gyuri2008 (#14041) üzenetére

LOGOUT blog

Mert honnan gondolod, hogy Neked, mint a telefon tulajdonosának és felhasználójának bármi keresnivalója is van a /sys vagy a /private könyvtárakban, amik szigorúan védett rendszerkönyvtárak? A Platform Security üdvözöl.

Ha be akarsz menni, szükséged van egy több jogosultsággal rendelkező fájlböngészőre, vagy ROMPatcherre és az Open4All patchre. Igazából ez az egész összefügg, végig kell csinálnod a HelloOX-os hackelést, keress rá a HelloOX szóra a topikban, milliószor volt már róla szó.

Break Driven Development

(#14043) rekid

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

hi hasznal valaki garminxt-t holux m1000el?

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#14044) gyuri2008 válasza Karma (#14042) üzenetére

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv.
Azért kellett volna mert van olyan téma amit nem tudok letörőlni :F
Köszi a segítséget.

(#14045) Karma válasza gyuri2008 (#14044) üzenetére

LOGOUT blog

A helyzet továbbra is az, hogy a rendszer önvédelemből nem enged oda, és csak a hackeléssel férhetsz hozzá. Vagy formázod a telefont, vagy pedig hackkel mászol be a megfelelő könyvtárba. Sajnos ez egy ilyen biznisz :(

Break Driven Development

(#14046) gyuri2008 válasza Karma (#14045) üzenetére

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv.
Formáztam a telefont és a kártyát is,töltöttem vissza témákat,és most meg eltünt a téma könyvtár pedig fent vannak :F
köszi a segítséget

(#14047) gmehesz

gmehesz
(újonc)

Sziasztok. Most ismerkedem a Fring nevű programmal. Telepítettem és működik is. Csak ... Most elsősorban MSN-es ismerősökkel szeretnék beszélni. A chat része működik is - tudok velül írásban beszélgetni. A kérdésem az lenne, hogy a hanghívásnak is működnie kéne-e (MSN alatt)? Mert a saját ismerőseim hívását visszautasítja. A fring teszt hívás viszont működik.

(#14048) ben11 válasza gmehesz (#14047) üzenetére

ben11
(senior tag)

Működnie kell. Legújabb verzió van feltelepítve?
Ha más nincs,próbáld ki a nimbuzzt. Azt tudja mint a fring..

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#14049) gmehesz válasza ben11 (#14048) üzenetére

gmehesz
(újonc)

Legújabbat töltöttem le - kipróbáltam a Nimbuzz-t is, azt hallom, hogy kicseng, de az MSN nem jelzi, hogy hívás van - aztán egy idő után megszakad a hívás. A Fring-ban az MSN Messenger Call indítása után pár másodperccel a Call terminated üzenetet kapom. Ha az MSN-ból hívom a telefont, akkor a következő üzenet van: xy a Messenger olyan verzióját használja, amely nem tartalmazza a számítógépek közötti hívás támogatását. Kérje meg ismerősét, hogy frissítse a Messenger programot a legújabb verzióra, majd próbálja megismételni a hívást. Azt nem tudom számít-e, hogy nem MSN, hanem Windows Live Messenger fut a számítógépen.

(#14050) gmehesz válasza gmehesz (#14049) üzenetére

gmehesz
(újonc)

Most hogy nézegetem ... lehet, hogy regisztrálnom kellene hozzá vmelyik voip szolgáltatónál? Vagy egy sima MSN-es beszélgetéshez az nem kell?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.