Sziasztok!
Közületek tapasztalt valaki olyat, hogy a készülék nem jeleníti meg a (csengő)hangokat?
Mikor bemegyek a testreszabás/hangok/csengőhangokba, és rányomok, hogy szeretnék választani, egy ideig szöszmötöl (progress bar megjelenik), majd 2 opciót kínál: ki és online letöltés.
A telefon saját memóriájában lévő hangokat sem listázza, persze ott vannak, mert _minden_ más program látja, még a buta galéria is. Ha a galériával aztán megnyitom, utána újra a csengőhangokhoz megyek, akkor már kiírja a nótákat, de ha kiválasztanék egyet, akkor "a memória megtelt" vagy valami ilyesmit ír ki, ami értelmezhetetlen számomra. Milyen memória telt meg mitől?
Most egy 8GB-s kártya van benne, és olyan 4 GB mp3 + videó + ez az, de egyszer csinálta ezt a régebbi 2GB-s kártyával is, egy régebbi sw verzióval. (most 220-as) akkor azt hittem, a PC suit mód és az Adatátvitel mód váltásából következett ez be, de nem.
Leformáztam a kártyát, visszatöltöttem rá 1 albumnyi zenét, megint látta. Visszatöltöttem az előzőleg elmentett memkártya tartalmát, és megint nem megy. Ez azért kurva idegesítő, mert véletlen kikapcsoltam a csengőhangokat, és napok óta nem csörög. (amúgy céges telefon napi 30-40 hívással).
- A kérdéseim azok lennének, hogy érdemes volna-e a 300-as sw-t kipróbálni, vagy ezzel semmit nem csinál? (change log gyakorlatilag nincs hozzá)
- Ha felteszem, műxik-e a hello carbide?
- Ha nem, tudom-e utána downgrade-elni? (és ha igen, honnan tudom a régebbi szoftvert megszerezni, mert azt nem szívesen tölteném torrentről...)
- Együtt kell élnem azzal, hogy ha "túl sok" db mp3 van a telefonon, akkor baxhatom.
(fontos, hogy db, mert most 2,7 GB mp3-at hagytam rajta, most pont látja, de korábban 1,5 GB-nál is csinálta, így gyanítom nem a méret, hanem a darabszám a meghatározó)
- egyéb megoldás?
Válaszaitokat előre is várom!