Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#13001) Nyiscsák

Nyiscsák
(senior tag)

Sziasztok!

Felraktam ma a telómra az új 300-as szoftvert de akadt egy kis gondom a szignózással! A 220-assal minden működött de ez a módszer nálam most nem működik! Mi lehet a gond?

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#13002) z0d1AK válasza Nyiscsák (#13001) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

esetleg ezzel: Új szoftveren való szignózás

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#13003) spedyboy válasza Karma (#12999) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

okés akk hagyom hagy töltödjön...
de lassan megy neki ...xD
megnéztem ma az e61i-t hát... nagy batár állat:D de nemtudom... kezd olyan érzésem lenni mintha egy ferrari bol kivánnék átszálni egy honda civic typeR be... szal jo az is de nem anyira...

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#13004) Karma válasza Nyiscsák (#13001) üzenetére

LOGOUT blog

Mondjuk az, hogy ezt a hibát kijavította a Nokia, mint ahogy már milliárdszor volt róla szó a topikban. Kövesd a másik linket, vagy keress a HelloOX szóra.

Break Driven Development

(#13005) old rocker

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy biztos: Most, hogy fent van a háromszázas és újratelepítettem az egész cuccost, megfogadtam: fél óránként megetetem a disznókat és nem nyúlok semmihez...

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#13006) Zinho

Zinho
(senior tag)

Sziasztok!
A prediktív szövegbevitel szótára meg tud telni? Tehát lehetséges hogy az elsőként megtanított szavakat elfelejti, ha sok újat írok be?

(#13007) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

eléggé megromlott az elmúlt 1 hétben az akku időm:F
pedig semmivel nincs jobban megterhelve a telefon :W

(#13008) spedyboy válasza z0d1AK (#13007) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

gyengül az akku? :F

végre elhatároztma magam már 77.3 mb nál járunk:D de azért vicces a felirat alatta
"DON'T PANIC!!!"
és sorolja h minden normális:D ezt is szivbajosoknak csinálták:D :R

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#13009) z0d1AK válasza spedyboy (#13008) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

nem hiszem, hogy 1 hét alatt ennyit szabadna romlania:F
Most fel akartam tenni a Best Profiles(1.01) progit, de telepítésnél kiírja, h nem kompatibilis, illetve ha el akarom indítani, akkor -5.ös hibakóddal nem engedi
Mi a gond?

(#13010) z0d1AK válasza z0d1AK (#13009) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

1.0-át nem is telepíti, frissítési hibát ír ki :W :(((

(#13011) spedyboy válasza z0d1AK (#13009) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

én most feldobtam a 300 ast
nos:
van pár még emlitésre nem kerülö ujdonság.
a 220 kidobta aföképernyömre az email eim számát decsak h menyivan.
ez kidobja de megis jeleniti az utolso 2 cimkéjét... kicsit igy telivan aképernyöm devégülis hasznos ficsör
aztán az inbox ot is kilehet rakni ( edig ezt nem tudta aszem)
egyenlöre enyi amit kapásbol észrevettem jah és h mintha kisebb lettvolnaa betüméret a föképernyön... v képzelödök?

(#13012) cnckane válasza spedyboy (#13011) üzenetére

cnckane
(tag)

Egy hónapos a telefon, de a navigyűrűn már látszik az alsó rézszínű felület.
Mitől kopott ez meg ennyire? És ha beviszem a Nokiába akkor nem fognak kiröhögni?

(#13013) z0d1AK válasza cnckane (#13012) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

az nekem is megkopott már rég, sztem gyárilag elszarták rajta a festést...:F

(#13014) spedyboy válasza cnckane (#13012) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

enyém is kezd kopni... sztem széria hiba..
v csak sokat használod:D
de sztem 1 probát megér azért... :F

(#13015) z0d1AK válasza spedyboy (#13014) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

ha neki megcsinálnák, azonnal mennék én is a pannonba.
bár kizártnak tartom, h foglalkoznának vele.
ráfognák a természetes elhasználódásra...

(#13016) cnckane válasza spedyboy (#13014) üzenetére

cnckane
(tag)

Eddig "csak" a felső rész, de az már világos helyen nagyon látszik. A peremen lévő krómot meg tartó védi így az már csak nem fog megkopni... :DDD

Az akkura is van 6 hó garancia, az enyém még beleesik...

[ Szerkesztve ]

(#13017) spedyboy válasza z0d1AK (#13015) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

tiedet lehet kiröhögnék elvégre nem 1honapja használod
ö meg igen... az nem lehet normális és nem betudhato természetes elkopásnak... :F
szerintem...

(#13018) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

valaki akkor nem tud valami megoldást a best profiles-os gondomra?
vagy ugyan ilyen progit helyette ha mond, sztem az is jó:))

(#13019) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

még mostnézem am, h ha minden igaz, akkor nekem a telón még csak a 100.34.20-as szoft van :P

(#13020) sekli

sekli
(PH! addikt)

El is készült a fordítás az új TTPOD-hoz, van benne alapból egy szép skin, szerencsére az előző verzió legjobbja is benne maradt, van pár effekt, ezek annyira nem dobnak fel..., összességében tetszik... és ami lényeges is, jóval kevesebb ram-ot eszik..., bár E51-en annyira talán nem érdekes...

biztos le lehet millió helyről tölteni, én innen szedtem le...

[ Szerkesztve ]

(#13021) old rocker válasza z0d1AK (#13018) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnéztem. nekem az 1.01-es B.Profile van fenn, hibátlanul működik... A 6120C-on is.

(#13022) old rocker válasza z0d1AK (#13019) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs azzal se semmi baj ... Csak 200-nál tovább ne frissítsd.

(#13023) old rocker válasza sekli (#13020) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja. Csa júzernémet kér meg passzvordot.

(#13024) sekli válasza old rocker (#13023) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

tudom, azzért csak off-ban linkeltem, bocs...

[ Szerkesztve ]

(#13025) Nyiscsák válasza old rocker (#13023) üzenetére

Nyiscsák
(senior tag)

Regisztrálj az oldalra és akkor le tudod tölteni!

(#13026) Kbali válasza z0d1AK (#13000) üzenetére

Kbali
(őstag)

Nem t'om, de én függetlenül vettem egy 6233-ast (most eladó), de arra is csak 1 év volt a gari.

nem vagyok suhanc...

(#13027) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

A szignózás működik 300-as szoftverrel is ezzel a módszerrel. (kínai szignós oldal)

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#13028) _Scythe_

_Scythe_
(tag)

Sziasztok!
Közületek tapasztalt valaki olyat, hogy a készülék nem jeleníti meg a (csengő)hangokat?
Mikor bemegyek a testreszabás/hangok/csengőhangokba, és rányomok, hogy szeretnék választani, egy ideig szöszmötöl (progress bar megjelenik), majd 2 opciót kínál: ki és online letöltés.
A telefon saját memóriájában lévő hangokat sem listázza, persze ott vannak, mert _minden_ más program látja, még a buta galéria is. Ha a galériával aztán megnyitom, utána újra a csengőhangokhoz megyek, akkor már kiírja a nótákat, de ha kiválasztanék egyet, akkor "a memória megtelt" vagy valami ilyesmit ír ki, ami értelmezhetetlen számomra. Milyen memória telt meg mitől?
Most egy 8GB-s kártya van benne, és olyan 4 GB mp3 + videó + ez az, de egyszer csinálta ezt a régebbi 2GB-s kártyával is, egy régebbi sw verzióval. (most 220-as) akkor azt hittem, a PC suit mód és az Adatátvitel mód váltásából következett ez be, de nem.
Leformáztam a kártyát, visszatöltöttem rá 1 albumnyi zenét, megint látta. Visszatöltöttem az előzőleg elmentett memkártya tartalmát, és megint nem megy. Ez azért kurva idegesítő, mert véletlen kikapcsoltam a csengőhangokat, és napok óta nem csörög. (amúgy céges telefon napi 30-40 hívással).
- A kérdéseim azok lennének, hogy érdemes volna-e a 300-as sw-t kipróbálni, vagy ezzel semmit nem csinál? (change log gyakorlatilag nincs hozzá)
- Ha felteszem, műxik-e a hello carbide?
- Ha nem, tudom-e utána downgrade-elni? (és ha igen, honnan tudom a régebbi szoftvert megszerezni, mert azt nem szívesen tölteném torrentről...)
- Együtt kell élnem azzal, hogy ha "túl sok" db mp3 van a telefonon, akkor baxhatom.
(fontos, hogy db, mert most 2,7 GB mp3-at hagytam rajta, most pont látja, de korábban 1,5 GB-nál is csinálta, így gyanítom nem a méret, hanem a darabszám a meghatározó)
- egyéb megoldás?

Válaszaitokat előre is várom!

(#13029) Karma válasza _Scythe_ (#13028) üzenetére

LOGOUT blog

"- A kérdéseim azok lennének, hogy érdemes volna-e a 300-as sw-t kipróbálni, vagy ezzel semmit nem csinál? (change log gyakorlatilag nincs hozzá)"

Egy próbát megérhet, bár kétlem, hogy ilyet javítottak volna...

"- Ha felteszem, műxik-e a hello carbide?"

Nem. Azt a rést, amit a HC használt, kijavította a Nokia. Van helyette HelloOX, keress rá.

"- Ha nem, tudom-e utána downgrade-elni? (és ha igen, honnan tudom a régebbi szoftvert megszerezni, mert azt nem szívesen tölteném torrentről...)"

Nem és sehonnan.

"- Együtt kell élnem azzal, hogy ha "túl sok" db mp3 van a telefonon, akkor baxhatom."

Ez nem kérdés volt, de sajnos ettől tartok :( Vagy van még egy alternatíva: be lehet konfigurálni, hogy melyik mappákat használja a zenék/csengőhangok/képek keresésére a telefon. Többek között azért is jó ez, mert nem jelennek meg utána a csengőhangok a zenetárban (személy szerint ettől k... ideges szoktam volt lenni), természetesen AllFiles+TCB jogosultságok kellenek hozzá, azaz csak hackelt telefonon megy.
Most nem tudom előkeresni, mert rohannom kell mindjárt órára. De ha a holnapi nap folyamán se linkelnék, pingelj meg.

Break Driven Development

(#13030) _Scythe_ válasza Karma (#13029) üzenetére

_Scythe_
(tag)

Köszönöm, gyakorlatilag mindenre válaszoltál!
Akkor várom linket, köszi előre is!
Még egy kérdés (lehet, hogy holnapra): A helloOX telepítése után ugyanúgy lehet programokat telepíteni, mint a HC után, vagy ez limitált valamennyire?

Kösz még egyszer!

(#13031) Karma válasza _Scythe_ (#13030) üzenetére

LOGOUT blog

Mégse mentem el végül :P Úgyhogy itt egy link a lehetséges megoldásra. Két fájl van a zip-ben, az MGXDatabasePlugin.rsc fájlt tedd a C:\Resource alá, a 101ffcd2.txt-t pedig a C:\private\10202be9 könyvtárba, majd indítsd újra a telefont.

Ha beválik, akkor mostantól csak az E:\Sounds könyvtárban keresi a zenéket (szóval másold át oda a cuccosod), a csengőhangokat csak és kizárólag az E:\Sounds\Simple-ből veszi, a képeket és videókat meg az E:\Images és az E:\Videos könyvtárakból. E51-en nem tudom megy-e, az eredeti forrás N-szériás FP1-es telefonokon próbálta.

"Még egy kérdés (lehet, hogy holnapra): A helloOX telepítése után ugyanúgy lehet programokat telepíteni, mint a HC után, vagy ez limitált valamennyire?"

Teljesen ugyanúgy. Az installserver hack ugyanaz, csak máshogy csempésződik be a C:\sys\bin-be a hackelt telepítő.

Break Driven Development

(#13032) _Scythe_

_Scythe_
(tag)

Úgy látom, több üveg sörrel tartozok neked :DDD
Nagyon köszönöm!

(#13033) Symbio válasza _Scythe_ (#13028) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Ez a probléma nálam ugyanúgy jelentkezik :(( Kártya nélkül megtalálja a telefon memóriájában tárolt csengőhangokat, de kártyával semmit. Mármint ha a zeneszámot jelölöm ki csengő hangnak, úgy OK, de a névhez akarok rendelni, akkor semmit sem talál.

(#13034) metal0112

metal0112
(újonc)

Hello!

Én is "boldog" tulajdonosa vagyok egy e51-es készüléknek. A T-nél vettem kb. egy hónapja. Kibontás után pár perc múlva feltünt, hogy a jobb oldali nav. gomb rettenetesen nyikorog. Mint kiderült nem a gomb, hanem a kijelző nem illeszkedik rendesen. Mivel még cseregaros volt a teló visszavittem a Westend-be, és szó nélkül cserélték egy új készülékre, mondván selejtes a készülék.

Na eddig OK is a dolog.

Az új készülékkel minden OK volt, kb 3 hétig. Amikor is a bal oldali gomb, és a jobb oldali hangerő gomboknál iszonyatos nyekergést produkélt a telefon. Pedig egy speciális E51-es készülékhez gyártott bőr tokban hordom, tehát nem is porosodhat, stb. Visszavittem újból a szervizbe a Westend-be. Mondták, hogy felesleges visszaküldeni a Nokia-nak, mert nem csinalnak vele semmit. Ez sajna ilyen. Annyit csináltak, hogy elő-és hátlapot cseréltek, melynek hatására kicsit jobb lett a helyzet. Mondták, hogy ez nem tart sokáig, mert újra nyekeregni fog, mivel a telefon 95%a műanyag, és a Nokia mostanaban szarik arra hogy jól legyenek összerakva a telók, tehát ez majdnem minden készüléknél előfordul.

Hazavittem a telefont, és 2 óra múlva az új elő -és hátlappal is elkezdett nyekeregni a telefon kétoldalt.

Eléggé elkeserítő, mert egyébként egy fasza telefonról van szó, tényleg 10 pont. De emiatt rengeteget veszít az értékéből.

Valakinek valami ötlete a nyekergés megszüntetésére? Nagyon megköszönném!

Üdv.:

P.

(#13035) cnckane válasza Karma (#13031) üzenetére

cnckane
(tag)

Nekem amikor először frissítettem (300-ra) működött.
Mikor Ph*enixel frissítettem tegnap szintén 300-ra már nem működik, ugyanúgy beolvas mindent a galériába.
Lehet, hogy tényleg van valami abba, hogy az NSU-val frissített készülékeken megmarad valami a régi rendszerből?

(#13036) spedyboy

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
már megis találtam az 1. bug okat az uj swben...
NEM TUDOM KITRÖNI AZ EMAILJEIMET :W rányomok a dell re felkinálja h server öl v telefonrol és tökm1 h meiket nyomom 1ik se törli ki :S felettéb idegesitö... ez tuti sw problem csak nálam van ilyen v másnál is? (300 as sw..) a másik hogy ha bevan kapcsova a bt agy h ébressen iyesmi annak nem rakja ki az ikonját a jolmegszokott helyére hanem nem rak ki semmit..
a kérdés u.a. csaknálam v másnális?
:F :Y :R

(#13037) cnckane válasza spedyboy (#13036) üzenetére

cnckane
(tag)

BT-n és ébresztőn mire gondolsz?
Nekem kirakja az ikont, a kijelző jobb felső sarkába a töltöttségjelző alá, nem tudom, hogy a régebbi szoftveren másképp volt-e, illetve nekem független szoftverem van.

(#13038) Karma válasza spedyboy (#13036) üzenetére

LOGOUT blog

Az emailt nem tudom (vagyhát legalábbis nem akarom) kipróbálni, de az biztos, hogy mind a BT, mind az ébresztő ikonja megjelent, amikor bekapcsoltam őket. Esetleg nézd meg egy másik témával. (Tudom javasolni attisx Steel Black témáit, szerintem a legjobbak.)

Break Driven Development

(#13039) cnckane

cnckane
(tag)

Van olyan program ami az akku típusát is kiírja?
Mert az én akkumra az van írva, hogy Li-Poly, a logó meg Li-Ion
Most akkor melyik is?

(#13040) Symbio válasza spedyboy (#13036) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Tudom törölni a maileket és minden ikon megjelenik egyszerre, tehát egyéni szocprobléma lesz (ja, persze 300-as sw), nem bug.

bocs, de volt csatlakozás és csatlakozás bontása ?

(#13041) z0d1AK válasza cnckane (#13039) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

sztem nincs olyan, de nem hiszem, hogy egyáltalán valamiféle adatkapcsolat lenne-e egyáltalán az akku és a teló között.

(#13042) spedyboy válasza Symbio (#13040) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

nah ha ugy csinálom h server röl is törölje és connectolok akk törli...
de telobol nemtom...
a jelek meg ottvanak csak viláogs volt a kép :N :B
akku idöm szintesmeitnem javult bárma nyuzva volt atelo... de nem brutálisan igyis lement...
m1 ez enyit bir maxfényerön.. :R

(#13043) Karma válasza z0d1AK (#13041) üzenetére

LOGOUT blog

Minimális kapcsolat van csak. Annyi jön át, hogy az akku töltés alatt van-e,valamint hogy mennyi a töltöttsége. Legalábbis a HAL (Hardver-absztrakciós réteg) ennyit biztosít, a mélyebb dolgok meg nem publikusak (ha egyáltalán léteznek).

Break Driven Development

(#13044) old rocker válasza spedyboy (#13036) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha rányomod, telefon és szerver, elméletileg kitöröli.De ettől még látszódni fognak. Vagy új bootolásés csatlakozás utántünnekel, avgy amikor PC-n is letöltöd az emiljeidet. Ez egy ilyen - a 6120C-nél is.
A bt és ébresztő ikont kirakja a jobb felsőbe.A300-asis, de a régebbiek is.
Nálam annyi változásvan, hogy aktiv készenlétre a névnap, bejövő, tennivaló, wlan keresés (ki) alá még kirak egy keresést(a search -öt, szerintem hasznos ficsör.)

[ Szerkesztve ]

(#13045) Nyiscsák

Nyiscsák
(senior tag)

Megcsináltam ezzel a trükkel a szignózást de még mindig tanusítványhibával kilép a telepítésből az office és a ttpod is! Mi lehet a gond?

(#13046) sekli válasza spedyboy (#13036) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hogy tudtál ennyi helyesírási hibát zsúfolni egy hozzászólásba...? :)

[ Szerkesztve ]

(#13047) horvathkrisz válasza Nyiscsák (#13045) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Sztem az hogy vista alatt a sissignert jobbklikk-rendszergazdaként kell elindítani! ;)

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#13048) Nyiscsák válasza horvathkrisz (#13047) üzenetére

Nyiscsák
(senior tag)

De alapból rendszergazdaként vagyok bennt :F

(#13049) lazlo8

lazlo8
(tag)

nem tudtok olyan progit e51 re ami pl hasonlo mint a honfoglalo csak idegen nelvű szavakkal , mondatokkal? az se lenne baj h kimondaná h kell ejteni azt a szót, mondatot
angol, francia,német.spanyol , olasz érdekelne
v milyen interaktiv nyelvtanulos okosságot tudtok?foglalkozik vmeik forum ilyenekkel?

(#13050) Karma válasza horvathkrisz (#13047) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem meg nem.
Viszont más topikokban is volt gond az OPDA tanúsítványokkal...

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.