Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#12001) Karma válasza cnckane (#11995) üzenetére

LOGOUT blog

Mi az, hogy fagyogat? Az normális, hogy lassan jön be (ilyen a rendszer), ha csontrafagy és meghal, az nem.

Amúgy az, hogy a fórumon egyesek ezt mondják, még nem jelenti azt, hogy igazuk is van. Ezeknek az akkumulátoroknak már nincs ilyenje.

csongi: Ismét nem túloztad el a részleteket. Mi a poklot csinálsz a telefonoddal?
Ha HelloCarbide-ot műveltél, akkor indítsd újra.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#12002) csongi96

csongi96
(újonc)

Nem azt mondom,minden más program el indul le se fagy a tello csak hiába akarom elindítani egyszerüen nem megy az a progi.pl:ott van az irremot controll elakarom indítani se szo se beszéd nem indul el

(#12003) cnckane válasza Karma (#12001) üzenetére

cnckane
(tag)

Ja lassan jön be, de nem fagy meg, és csak a telepítések, meg a témáknál van 1 másodperces késés, a többi gyors.
Kb. Hány programot lehet felrakni, hogy globálisan ne lassuljon? Valamint hová érdemes a tel vagy memóriakárytára?

@csongi: A HelloCarbidot a memóriakártyára telepítetted?

(#12004) csongi96

csongi96
(újonc)

Azt a programot évezredek óta letöröltem,amúgy meg tudom h mit kell csinálni hogyha elindítom.

(#12005) Karma válasza cnckane (#12003) üzenetére

LOGOUT blog

Nem tudok ilyen elméleti határról, olyan ez, mint a Windows. Vagy belassul vagy nem :DDD
A memóriakártya/telefon kérdés inkább filozófiai, mint gyakorlati. Én szeretem a telefonon tartani a programokat, így nem lesz kavarodás, ha esetleg valami történne a kártyával.

Break Driven Development

(#12006) chatran

chatran
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van olyan beállítási lehetőség a telefonban, hogy jelezze a nem fogadott hívást? Nekem alapból csak villog a fényérzékelő. 5 percenként csipogás, rezgés stb, mint pl a Motoroláknál.

Mintha késekne szurkodna. Na gátá!

(#12007) old rocker válasza chatran (#12006) üzenetére

old rocker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapból másnak is csak villog. Ha hangot is akarsz, telepítened kell rá vagy a Best Reminder, vagy a Remind me, esetleg a totalpatrol c. programot.

Oh Lord, please don't let me be misunderstood

(#12008) peugeotmate válasza chatran (#12006) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Én legelőször nem értettem mi van...Úgy nézett ki a sötét szobában mint valami leszállópálya! :DDD

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#12009) Symbio válasza cnckane (#11995) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Maxell mem kártyát NE VEGYÉL! Vagyunk páran, akik már kukába dobták :W
SanDisk, Verbatin, Nokia. Egyszer vegyél egy normálisat, akár nagyot is (4-16GB), oszt meg van, míg a teló húzza :K

(#12010) cnckane válasza Symbio (#12009) üzenetére

cnckane
(tag)

Hoppá, nekem viszont ilyet adtak hozzá, mert az értékesítési csomagban nem volt. 1GB-os, pontosan mi is volt nálatok a baja?

(#12011) Symbio válasza cnckane (#12010) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Konkrétan a 4GB-os Maxell micro adapterrel a MM-ban. Egyszerűen hol látja, hol nem (de inkább az utóbbi) a kártyán levő adatokat (nálam zene, kép, pdf). A kártya foglaltság lekérdezésnél helyesen írja, csak éppen ha használni akarod, nem találja. Sokszori formázás sem segített, hibát írt ki a fényképező, amibe beleraktam, a PC-t meg végtelen ciklusba kergette, ha kártyaolvasóval próbáltam megnyitni. Visszavittem, levásároltam az árát.
Most SanDisk van, egy ezressel volt drágább, de működik.

(#12012) lazlo8

lazlo8
(tag)

nah 7végén boldog e51 tulaj lettem :DD
Elolvasva a használati utasítást bár lenne pár kérdésem
mekkora memóriakártyát rakhatok bele? 4gb? 16gb?
nincs még memoriakártyám a teloba ez problem?
letöltöttem pár témát a z*dge.net ről *.sys formátumuak feltelepíthetem őket? lesz vmi baja?
probáltam nokia pc suite-al rátenni egy 130 mb-s PDF-et átmásoltam de megnyitni telefonon nem tudtam ( sok kép és szöveg van a pdf.be lehet tul bonyolult?) van vmi pdf limit?
mind a nokia pc suite, mind a telefon szoftverét frissitenem kellene? mert mikor csatlakoztam és volt net kapcsolatom felajánlotta h frissitsem a telo szoftverét+pc suite ot.
érdemes? hol láthatom h mien a telom szoft ja?
laptopomon nincs wifi használhatom wifi modemként? és egy időben mondjuk webcameraként?
itt munkahelyemen találtam pár wifi hálozatot
használni még nem tudtam mert ezt a hibát kaptam :érvénytelen előre megosztott WPA kulcs?
le wan kodolva a wifi hálozat vagy vmi beállításokbeni problem?

(#12013) jokerone válasza cnckane (#12010) üzenetére

jokerone
(tag)

Amit Symbio írt erről a mem.kártyáról az pontosan így van! Én is a MM-ban vettem, de szerencsére nekem is visszacserélték. Sosetöbbet ilyet!!!
Más: úgy néz ki 2 hónap múlva megyek Kínába. Működőképes lesz ott a telefonom??

YNWA! - A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

(#12014) Karma válasza lazlo8 (#12012) üzenetére

LOGOUT blog

Yay, ha ilyen sokat kérdezel, nem tudlak elküldeni keresgélni :DDD
Let's do this.

- 16 GB-ossal simán megy, szerintem nem lesz baj esetleg később a mééég nagyobb SDHC kártyákkal se. Mert ugye SDHC kompatibilis.
- Nem az.
- Nem tudom mi az az oldal, a fájlok gyanítom SIS fájlok, megpróbálhatod feltenni, maximum úgy jársz.
- Túl nagy neki. A beépített PDF olvasó elég suta, volt róla szó, hogy még egy mesterséges korlát is van benne, hogy x oldalnál nem is megy tovább... Mondjuk ilyen kis képernyőn PDF-et olvasni emberkínzás.
- A PC Suite-ot mindenféleképp, a telefon szoftverét is ajánlott, de csak akkor, ha a 300-ast felajánlja. A 200/220-asok elég rosszul sikerültek.
- Érdemes, az előbbi feltételt figyelembe véve.
- A főképernyőn írd be, hogy *#0000#, ekkor kiírja a mostani verziódat.
- Nem használhatod Wifi modemként, USB-vel legalábbis biztos nem. Csak olyan programról tudok, ami a 3G-t osztja meg WLAN-on (JoikuSpot), a WLAN megosztására nem ismerek semmit.
- Webkamerának használhatod ettől függetlenül, a Mobiola Webcam a barátod.
- Igen, titkosított hálózatra csak a kulcs ismeretében mehetsz ki :P

Break Driven Development

(#12015) lazlo8

lazlo8
(tag)

nagyon szépen kösz a gyors választ
megnéztem főképernyőn telom szof.ja 200.34.36-os(24 04 2008 rm 244)
hazamegyek frissitem mennyi idobe telik a 300 szoft és hány mega kb? pár száz mega? vagy csak pár?
telom gyári kártyafuggetlen gari ugye nem ugrik?

(#12016) Karma válasza lazlo8 (#12015) üzenetére

LOGOUT blog

Negyed óra kb. A frissítés nem tudom mekkora, de 32 és 128 MB között valahol.
Természetesen nem ugrik.

Break Driven Development

(#12017) TiMoN

TiMoN
(senior tag)

Én most frissítettem a telót minden ok, de a fring et hiába telepitem fel nem tudok belépni.
Csak reg van és ott gondolom telszámra lehet regelni és még1x nem engedi. Belépni sem tudok. Kérdésem az lenne h akkor ennyi nemtok többet fringet használni?

A másik a nimbuzz, belépek és mindenki offline nem mutatja az online embereket de ezt már még frissités előtt is eljátszotta. Oka nállam van v a progiba keresendő?

-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

(#12018) enddav válasza lazlo8 (#12012) üzenetére

enddav
(fanatikus tag)

Szia, üdv a klubban. :D A pdf olvasáshoz ajánlom a Pdf+ nevű progit, ezzel már nem lesz gond megnyitni még az olyan nagy .pdf-eket se, mint a tied. :)

[ Szerkesztve ]

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

(#12019) GML

GML
(senior tag)

A fringre nem telefonszámra kell regelni, hanem acc-re, mint az emesennél. ennyi.

A naphal először, a remény hal meg utoljára...

(#12020) lazlo8

lazlo8
(tag)

ha frissitem a telom szoftverjét akkor tudok majd szignózni?

ez a pdf+ jonak néz ki bár én még csak a fizetős változatát találtam meg létezik próbaidős változat?

(#12021) GML válasza TiMoN (#12017) üzenetére

GML
(senior tag)

Naszóval. amikor elindítod a fringet kell neki net, mert anélkül nem megy. a fring ag egy IM az IM-ben. a fring eleve olyan, mint a mesi, vagy a skype, vagy az összes IM progi, azzal a különbséggel, hogy mivel mobilra találtájk ki ezért elég 1 programot futtatni, mert ez a progi, a fring képes bejelentkeztetni téged a mesire, szkájpra és még nagyon sokk acc-ra. ha elfelejtetted a bejelentkezési adataidat, akkor csinálsz ey újat és újra bejelentkezel a mesi, skype, egyéb fiókjaidba. ennyi az egész.
annyit még hozzá kell tenni, hogy a nem fringes buddykat csak a saját programban tudod felvenni (gyk, a fringben nem fogsz tudni MSN-es felhsználót hozzáadni a listához, azt csak msn progiból tudod...)
béke

(#12022) Karma válasza lazlo8 (#12020) üzenetére

LOGOUT blog

A HelloOX módszer tökéletesen megy.

Break Driven Development

(#12023) chatran válasza Karma (#12022) üzenetére

chatran
(fanatikus tag)

Bocsi, elég régen olvastam már a fórumot. Legutóbb még azt írtátok, hogy nem érdemes frissíteni a legújabb szoftra mert nem megy vele a szignózás. Ezek szerint ez az akadály elhárult? Van valami hátránya a frissítésnek?

(#12024) Karma válasza chatran (#12023) üzenetére

LOGOUT blog

Csak előnye van. A szignózás új módszerrel megy, egyszerűbb, mint a HC.

Break Driven Development

(#12025) GML

GML
(senior tag)

Már megint elkezde felajánlani az xplorer a frissítést. kezd elegem lenni belőle... van valakinek olyan verziója, am nem fog feltenni nekem ilyen hülye kérdéseket? elméletileg ez is ilyen lenne....

(#12026) Karma válasza GML (#12025) üzenetére

LOGOUT blog

Ne warezolj, használj ingyenes fájlkezelőt. Pl. ott az Y-Browser.

Break Driven Development

(#12027) GML válasza Karma (#12026) üzenetére

GML
(senior tag)

És az legalább jó, mint az x-plorer?

(#12028) cnckane

cnckane
(tag)

1 hetes telefon, tegnap 14:30-kor vettem le a töltőről, 6-8 alkalmazás telepítés, este 1 óra zenehallgatás,ma reggel szintén kb 1 óra - maximum töltöttséget jelez. Reggel 7-kor kikapcsoltam, ma 15:30-kor bekapcsolom már csak 4 csík van, rendszerinfos progi 57%-ot jelez töltöttségnek. Kérdem én ez annyira megterhelő lett volna neki? Az a 4 csík ma estére tuti lemegy 1-2-re és reggel megint tölthetem.

(#12029) LacyLacy123

LacyLacy123
(újonc)

Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok frissíteni a 300.x.x szoftverre, ha pannonos a telefonom? vagy amennyiben tudok, megmarad-e a garancia?

Köszönöm előre is:)

[ Szerkesztve ]

(#12030) Karma válasza GML (#12027) üzenetére

LOGOUT blog

Próbáld ki, ingyen van :P
Szerintem van olyan jó simán. Bár én nem ezeket használom rendszeresen.

Lacy:
Csak garanciavesztéssel tudsz frissíteni, ehhez módosítanod kell a Product Code-ot. Ezt a kulcsszót használd a keresőben, és simán meglesz leírva, hogy kell.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#12031) cnckane válasza GML (#12027) üzenetére

cnckane
(tag)

Y-Browser legalább olyan jó mint az Xplorer, egyetlen hiánya, hogy nincs benne telefon újraindító funkció.

(#12032) chatran válasza Karma (#12024) üzenetére

chatran
(fanatikus tag)

És kell vmi előkészületeket tenni mielőtt frissítenék? Letörölni a fentlévő programokat, n-gage-t? Ezek a frissítés után nem fognak működni?

(#12033) Karma válasza chatran (#12032) üzenetére

LOGOUT blog

Elsősorban azt kell tenned, hogy minden adatot kimentesz, mivel az egész nullázódni fog :DDD (Gyakori kérdés: a memóriakártyádhoz nem nyúl egyáltalán.) A frissítés után minden programot újra kell telepítened.

Break Driven Development

(#12034) peugeotmate

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki leírná nekem,hogy hogyan kell kilépni a Win 3.1-ből? :DDD Kajakara nem látom,hogy melyiket kéne megnyomni! :N :DD

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | Nokia N8 eladó: http://href.hu/x/hts7

(#12035) cnckane

cnckane
(tag)

1 hetes telefon, tegnap 14:30-kor vettem le a töltőről, 6-8 alkalmazás telepítés, este 1 óra zenehallgatás,ma reggel szintén kb 1 óra - maximum töltöttséget jelez. Reggel 7-kor kikapcsoltam, ma 15:30-kor bekapcsolom már csak 4 csík van, rendszerinfos progi 57%-ot jelez töltöttségnek. Kérdem én ez annyira megterhelő lett volna neki? Az a 4 csík ma estére tuti lemegy 1-2-re és reggel megint tölthetem.

(#12036) Karma válasza cnckane (#12035) üzenetére

LOGOUT blog

Redundancia rulez. Kapcsold le a 3G-t, frissíts v300-ra, lehetőleg ne cellahatáron próbálkozz (a telefon folyton váltogathat a cellák között, az bizony energia), aztán lehet hogy jobb lesz.

Break Driven Development

(#12037) cnckane

cnckane
(tag)

Mind meg volt, de mi az a cellahatár?
Valamint ha pl. Handy Taskman Folyamatosan fut, meg mondjuk Kaspersky akkor az mennyit vesz el?

[ Szerkesztve ]

(#12038) Karma válasza cnckane (#12037) üzenetére

LOGOUT blog

A cellahatáron azt értem, hogy két GSM cella között vagy, és a telefon ingadozik a kettő között. Ha pechedre pont ilyen helyen laksz, akkor nem lehet mit tenni.
Hasonló a helyzet akkor, ha gyenge a térerő - ilyenkor is mindig többet kajál a telefon.

Egyik programot se ismerem, de szerintem a Taskman nem fogyaszt sokat, a Kaspersky meg jó kérdés. Minek is az egyáltalán? Nincsenek vírusok S60-ra :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#12039) peugeotmate válasza peugeotmate (#12034) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Karma,nem tudsz vmit erre? :F :DDD

(#12040) cnckane

cnckane
(tag)

Ja nem mindig maxon van.
Meg mondom, 8 órát ki volt kapcsolva, mi vett le 3 csíkot, a zenehallgatás fülesről ment, máshol meg olvasom, hogy valakinek így 3-5 nap is kibírja.
Mégis mennyivel lehet jobb az aksi, ha lemerül ez lesz a 4. töltés és hogy jobb tölteni be/ki kapcsolva és ha már "teljesen" lemerült, vagy ha már jelez rádugható?
Bocs ha nevetségesek a kérdések, de már nagyon idegesít, főként azért ezt választottam, mert sokan dicsérték az akku üzemidejét.

(#12041) Karma válasza peugeotmate (#12039) üzenetére

LOGOUT blog

Rég használtam már Windows 3.1-et :DDD
Azt hiszem, hogy valamelyik menüben van a kilépés. Talán a Program Manager legelső menüjében.

cnckane: Teljesen nem tud lemerülni az akkumulátor, mert annyi esze van, hogy ne hagyja magát tönkretenni. De amikor már jelez, hogy merül, praktikus rádugni.

Break Driven Development

(#12042) peugeotmate válasza Karma (#12041) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Nah akkor előveszem a nagyítót! Hátha észreveszem! :DDD

(#12043) Karma válasza peugeotmate (#12042) üzenetére

LOGOUT blog

Állíts be valamilyen gombot Alt+F4-nek :DDD

Break Driven Development

(#12044) peugeotmate válasza Karma (#12043) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Te most szórakozol velem? :DDD ;]

(#12045) Karma válasza peugeotmate (#12044) üzenetére

LOGOUT blog

A smiley ellenére ezt komolyan gondoltam.

Break Driven Development

(#12046) peugeotmate válasza Karma (#12045) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Na de mégis hogyan? :U

(#12047) jokerone

jokerone
(tag)

Erre valaki???

(#12048) Karma válasza jokerone (#12047) üzenetére

LOGOUT blog

Google helps.
A China Mobile térképe egész bíztató, ha Kína keleti oldalára mész :)

Break Driven Development

(#12049) jokerone válasza Karma (#12048) üzenetére

jokerone
(tag)

keresgéltem, de nem találtam semmi ilyesmit. Amúgy keleti része, úgyhogy remélem nem maradok mobil nélkül..
Köszi!

(#12050) chatran válasza Karma (#12033) üzenetére

chatran
(fanatikus tag)

Köszi szépen a választ. Úgy döntöttem nem frissítek, túl macerás lenne. Valahol azt olvastam, hogy jól működő kifogástalan rendszert nem kell frissítgetni.
De rákeresek a változtatások listájára, hátha mégis meggyőzne. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.