Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#17001) llll

llll
(tag)

gps vevő elkelt
viszont találtam még egy e51-hez való autóstöltőt is
kikiáltási ár 2000Ft

te is fiam, bluetooth...??

(#17002) hárész válasza llll (#17001) üzenetére

hárész
(újonc)

2000ft :F tecso-ba 700ft :C

(#17003) llll válasza hárész (#17002) üzenetére

llll
(tag)

hoppsza...akkor elnézést :B
ahogy így hirtelen ránéztem 2500-3000 körül van "baromi akciós" áron
de ez esetben tárgytalan
(mentségemre legyen mondva, hogy már régen továbbléptem)

[ Szerkesztve ]

(#17004) hárész válasza llll (#17003) üzenetére

hárész
(újonc)

Én ezt nem is azért írtam hogy kötözködjek meg ilyenek és hozzátenném hogy utángyártottról beszélek.... :R Ha nem tolakodó mit jelent ez a "már régen továbbléptem" :F

[ Szerkesztve ]

(#17005) llll válasza hárész (#17004) üzenetére

llll
(tag)

ahha!
akkor lehet mégis csak jól láttam azt a 2-3ezer forintos árat :)
(én kifejezetten nokia töltőre kerestem, mivel az enyém is az)

és nem tolakodsz
először csak az e51-ről, mint első - és nagyon bejövős - okos telóról a samsung i8910 HD-re
ami a maga korában egy csúcs symbianos teló volt
aztán pedig magáról a symbianról az androidra
óvatos duhaj módjára egy Sony Ericsson xperia mini képében
mivel mind a márkával, mind magával az androiddal kapcs voltak bizonyos előítéleteim/fenntartásaim
de életem egyik legkellemesebb csalódásának bizonyult mindkettő
a SE sztem nagyon odatette magát ismét az xperiákkal az élbolyba
a symbian pedig - és ezzel igazán nem fikázni akarom, vagy a lelkivilágotokba gázolni - tényleg halott szegény
jól szolgált, nyugodjék békében
sokáig én is úgy voltam vele, hogy amire nekem kellhet 1 telefon, azt mind tudják a symbik is
aztán belekóstoltam az android marketbe és hát...így 2 hónap után még midíg szédítő a kínálat :)
(bár azért már látom a "határait")
de a symbianos alkalmazások felhozatala eccerűen szánalmas ehhez képest
bár ezen meg nincs is mit csodálkozni, hiszen már a gyártók is eltemették
még a nokia sem ezt erőlteti már a csúcsra szánt telefonjaiban - sztem ez mindent elmond...

[ Szerkesztve ]

(#17006) crwn válasza llll (#17005) üzenetére

crwn
(senior tag)

én iPhone-ról váltottam "vissza" (androidos telefonom még nem volt - az asszony használ Samsung Galaxy Mini-t) symbian-ra. véleményem szerint minden olyan hasznos alkalmazás megtalálható erre a platformra, amit az App Store-ban anno nem is találtam. tudom, hogy sokan vélekednek a symbian korszerűtlenségéről, nem-fejlődéséről, temetik is, de nekem - mint mezei felhasználónak - panasz-szavam nincs vele kapcsolatban. persze a kijelző korlátja a stílus (bar) sajátja. ez nem lehet vitaalap. ezen nem olyan látványosak az alkalmazások, mint a tapikon!

(#17007) llll válasza crwn (#17006) üzenetére

llll
(tag)

hangsúlyozom nem vitát akarok generálni azzal, hogy leszólom itt a symbiant
de idéznék magamtól:
"sokáig én is úgy voltam vele, hogy amire nekem kellhet 1 telefon, azt mind tudják a symbik is"... sztem wi-fin keresztül vess 1 futópillantást az asszony telefonjával az android marketre ;)
engem konkrétan a sygic gps navigation csábított el
(az "okos" funkciók közül számomra a navi a leghasznosabb)
egyébként én is a galaxy minit vettem meg először a feleségemnek
és az I8910-esemnél(!) én már azt is gyorsabbnak éreztem a maga kis 600MHz-ével
a minim pedig 1GHz
ez meg már ég és föld különbség
(egyedül az amoled kijelzőt sírom vissza, de ha majd eccer rászánom magam - és az árát - akkor erre is található már megoldás)

[ Szerkesztve ]

(#17008) llll

llll
(tag)

...ja és mellesleg lassan már azért húzom a számat, ha vmire nem találok MAGYAR NYELVŰ megoldást :D

(#17009) crwn válasza llll (#17007) üzenetére

crwn
(senior tag)

nedogyis vitatkozok én! kinek mi a megfelelő, azt használja. nekem a navi nem fontos a telefonban, a gyorsaság meg max. másodpercekben mérhető (alapfunkciók esetében) valahogy egyszerűsödni szerettem volna (telefonilag), és sikerült is. funkcionalitás és passz! elég a symbian, a nokia, hát így :K

(#17010) llll válasza crwn (#17009) üzenetére

llll
(tag)

egyetértünk, jó végszó :)

(#17011) lennuska51

lennuska51
(újonc)

Szerintem is "kinek a pap,kinek a papné"... :DD Nagyon jó kis tella hiába ősrégi symbian de mégis ha az ember a kezébe veszi érzi hogy minőségi és jó kézbe venni is...engem 1általán nem zavar a kis kijelzője.....egy bajom van vele hogy az aksija már haldoklik benne mivel fél napot ha kibír...vennem kéne hozzá,valaki valami ajánlat???Ja és egy komplett ház is elkelne már rá....mondjuk ha ezt a kettőt megveszem már vehetnék egy vadi ujjat vagy kis pótlással E52-t.... :C

(#17012) crwn válasza lennuska51 (#17011) üzenetére

crwn
(senior tag)

nekem ilyen is van,meg e52 is,mindkettot szeretem,de most az e52-t hasznalom. Ezek jol osszerakott,stabil vasak!

(#17013) hárész válasza crwn (#17012) üzenetére

hárész
(újonc)

Ez így van...egy régmúlt mobilkorszak ékkövei!!!

(#17014) Rive

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv,

Valaki tudna linkelni egy SW frissitéshez egy hülyéknek szóló leirást?

Meg: mit érdemes felrakni?

Kösz.

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#17015) hárész válasza Rive (#17014) üzenetére

hárész
(újonc)

Szia hát a SW frissítéshez milyen leírást szeretnél???Letöltöd a Nokia oldaláról a legújabb PC suite-ot és simán csak rádugod és ő leellenőrzi hogy van-e rá újabb és simán követed az utasításokat amit ír pofon 1xrű...Az megint más kérdés hogy ha kinti a telefon akkor ha lefrissíti nem lesz benne magyar de az is orvosolható product code átírásával nss progival!Ha netalántán ez a probléma fennáll akkor abban segítek illetve ha valami úton módon frissítés alatt lemerül,nem sikerül feltelepíteni a frissítést vagy kihúzod a kábelt akkor sem kell elkeseredni mivel erre a célra pedig ott a PHONEX nevezetű progi amivel újra lehet éleszteni persze ez sokkal bonyolultabb de ebben is segítek de ne fessük az ördögöt a falra ;]

(#17016) hárész válasza hárész (#17015) üzenetére

hárész
(újonc)

A legújabb tudtommal:410.34.001-számú SW :R

(#17017) ocsesz válasza WildBoarTeam (#16997) üzenetére

ocsesz
(fanatikus tag)

Szia!

Még mindig fenáll a problémád a wifivel?
Nekem is hasonló gondom volt.
Próbáld meg ezt,nekem segített:)
OVI-ból töltsd le a WeFi nevü ingyenes alkalmazást.
Ezzel simán megy a wifis netezés:)
Remélem neked is segít.

(#17018) 8th

8th
(tag)
LOGOUT blog

Szeretném kicserélni tesóm E51-én a bekapcsoló és a hangerő gumigombokat de nem nagyon találtam a neten sehol. Valakinek valami tippje, hogy merre keresgéljek? :F

szerk: és az utóbbi időben nagyon elhalkult a telefon alig hallani a másikból valamit. Azt olvastam, hogy hiába cseréltet hangszórót az ember gyárilag bele való hangszóró ~1év alatt ugyanígy elhalkul majd. Ez igaz? :F

[ Szerkesztve ]

Élj úgy mint a kutyák. Ha valamit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni akkor azt húgyozd le és menj tovább!

(#17019) crwn válasza 8th (#17018) üzenetére

crwn
(senior tag)

hát, sajnos ezen "régebbi" modellekhez már nem igen vannak normális alkatrészek. a hangszóró probléma sajnos az E kategória hibájává fejlődött. E52, E72 akadnak ilyenek szép számmal... :O

(#17020) TiMoN válasza 8th (#17018) üzenetére

TiMoN
(senior tag)

E-bay-en találsz hozzá előlap hátlap tartozékot én is vettem 2.5k ért.
Azzal megoldódik a hangszórónál a probléma, valószínűleg az a szövet van bekoszolódva ami a hangszóró felett van.

-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

(#17021) Isten88 válasza 8th (#17018) üzenetére

Isten88
(senior tag)

Itt van hozzá komplett ház, humigombokkal.

Sony Ericsson Xperia Mini Pro (SK17i) + 32GB Cl10 Samsung microSDHC, Asus K50AB-SX089D, SE MW600.

(#17022) 8th válasza Isten88 (#17021) üzenetére

8th
(tag)
LOGOUT blog

Ez már nem olyan vészes ár. Köszi. :)

Élj úgy mint a kutyák. Ha valamit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni akkor azt húgyozd le és menj tovább!

(#17023) barcelona133

barcelona133
(újonc)

Hello!
Van egy Nokia E51 -em. Bármire rámegyek hibaüzenetet kapok, hogy az már használatban van... Van megoldás a problémára? Vagy szoftverfrissítés? Azt hogyan kell megcsinálnom?

Telenoros telefonról van szó...

Egyébként mennyiért lehet eladni mostanában egy Telenoros, szép állapotú, full dobozos, tartozékos telefont? Akksija gyenge, és valamiért a gombok háttérvilágítása csak a bal és a középső oldalon megy, a jobb oldalon nem... 2GB -os mem. kari is van hozzá. :K

(#17024) crwn válasza barcelona133 (#17023) üzenetére

crwn
(senior tag)

8-9 ezer forintért kb.

(#17025) barcelona133 válasza crwn (#17024) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Köszi!
A problémára nem tudsz megoldást?

(#17026) crwn válasza barcelona133 (#17025) üzenetére

crwn
(senior tag)

Hát, ha nem akarod eladni - bár szerintem most még az előző hsz-emben írt áron el lehet - akkor próbálkozz a frissítéssel. Ehhez a Nokia PC Suite menedzser programot kell feltelepíteni a számítógépedre, aztán csatlakoztatni a telefont a géphez, és miután felismerte, van olyan opció, hogy frissítés keresése, majd ezt követően telepítése. Így.

(#17027) barcelona133 válasza crwn (#17026) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Oks, megcsinálom. Az ugye nem baj, hogy pannonos?

Remélem kapok érte annyit, el szeretném mindenképp adni...

(#17028) crwn válasza barcelona133 (#17027) üzenetére

crwn
(senior tag)

Szerintem mindenképpen próbáld meg a frissítést, remélhetőleg van frissebb szoftver már a pannonos product code-od alapján, mint ami a készülékeden van jelenleg!
Aztán hirdesd meg, hátha valaki épp ilyet szeretne vásárolni.

(#17029) barcelona133 válasza crwn (#17028) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Oké, köszönöm a segítséged!
Ha hardverpaprón nem megy el, felteszem vaterára, ott tutira elmegy.

(#17030) barcelona133 válasza crwn (#17028) üzenetére

barcelona133
(újonc)

PC Suite telepítve, 2. lépésig el is jutottam, de azt írja connect to cable, megteszem, és nem lehet továbbmenni a nyíllal sehogy sem. Telefonon is bejelöltem a PC Suite -ot. Gép azt írja, feltelepítette a telefont. De a nyíl szürke mindenhogy.
Ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#17031) kaller1 válasza barcelona133 (#17030) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Itt a nagyon jó vétel E51-ről van szó? :)

Ezt PC suite-al nem fogod meggyógyítani.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#17032) barcelona133 válasza kaller1 (#17031) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Ezt most nem igazán értem...

(#17033) crwn válasza barcelona133 (#17030) üzenetére

crwn
(senior tag)

Milyen nyílról írsz? A Nokia Suite 3.3.89-et tetted fel?

(#17034) kaller1 válasza crwn (#17033) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mindegy milyen verziót tesz fel, suite módban nem fogja tudni csatlakoztatnia készüléket, a szoftver hibája miatt.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#17035) crwn válasza kaller1 (#17034) üzenetére

crwn
(senior tag)

Te már ezek szerint találkoztál az említett hibával. Esetleg egy hard reset próba, vagy ezekkel a "házi módszerekkel" nem lesz gyógyulás?

(#17036) barcelona133 válasza crwn (#17033) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Nem tudom hányas PC Suite.

Kaller: És mi a megoldás?
Akitől vettem azt mondta, felinstalált egy programot, és azóta csinálja...

crwn: Próbáltam gyári visszaállítást, nem javult meg.

[ Szerkesztve ]

(#17037) crwn válasza barcelona133 (#17036) üzenetére

crwn
(senior tag)

hard reset-et próbálj, ne gyári visszaállítást.

(#17038) kaller1 válasza crwn (#17037) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az nem elég, újra kell flashelni a készülék szoftverét.

(#17039) crwn válasza barcelona133 (#17036) üzenetére

crwn
(senior tag)

Hát, ha az általam javasolt dolgok nem mennek, csináld így, ahogyan kaller1 kolléga javasolta.

(#17040) barcelona133 válasza crwn (#17039) üzenetére

barcelona133
(újonc)

Hard reset megoldotta, 1000thx

(#17041) crwn válasza barcelona133 (#17040) üzenetére

crwn
(senior tag)

Örülök! Így legalább nem kellett a flash-elést elvégezned... :N :C

(#17042) Rive

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Skype kliens telepitése hogyan működik ezen a telefonon?
Illetve megoldható-e, hogy csak wifi-n keresztül próbálkozzon?

A wifi mennyire zabálja az akkut?

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#17043) gabor900

gabor900
(lelkes újonc)

sziasztok!

olyan problémám lenne hogy frissitettem a készülékem a szoftver mivel 200. volt rajta.felrakta rá a 300. szoftvert mivel a tmobilnál csak addig van.de angol lett a telefon.hogyan tudom megcsinálni hogy magyar lwegyen? valaki legyen szíves segiteni! lépésről lépesre leírni köszönöm.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=19917031 értékelés

(#17044) Dj Tommy válasza gabor900 (#17043) üzenetére

Dj Tommy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt olvass egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

Music Lover | Nokia telefonom volt, van és MINDIG is az lesz!!!

(#17045) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudna valaki ajánlani MŰKÖDŐ bluetooth távirányítót E51-hez? Remote control összes verzióját kipróbáltam, nem tud csatlakozni, és próbáltam több bt egér programot is, sikertelenül. :(

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#17046) TiMoN

TiMoN
(senior tag)

Ha valakinek szüksége lenne egy Nokia E51 telóra írjon privit.
Lecseréltem, egy droidra, így szükségtelenné vált. Nehezen de meg kell válnom tőle, minek legyen a polcon. :)

[ Szerkesztve ]

-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

(#17047) area_51 válasza area_51 (#17045) üzenetére

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Probléma megoldva és egyben ajánlanám a Vectir nevű programot amely wifin keresztül is tökéletesen működik. :)

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#17048) SSlyTR

SSlyTR
(kvázi-tag)

Lehet, hogy már csak én használok ilyen telefont, de eléggé a szívemhez nőtt. Most cseréltem benne akksit, mert picit megpúposodott. Viszont az érdekelne, hogy kb mennyi időt kellene kibírnia két töltés között?
Eddig kb 2 nap volt a jellemző 1-2 óra beszélgetéssel úgy, hogy semmi mást nem is használok. Ez normális?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.