mondjuk van olyan topic is, hogy "7600GT tulajok kötetlen baráti klubja", lehetne egy "E51 tulajok kötetlen baráti klubja" is
de sztem erre nincs szükség, aki offol, az off topic-ként szóljon hozzá és átsiklik a többiek szeme fölötte, ha nem érdekli.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
asadasad22
(PH! addikt)

asadasad22
(PH! addikt)
próbáltam én is, jóval folyamatosabb volt, mint az ezelőtti változatok, de még mindig szar, vagy a hang volt ratyi, vagy a kép szaggatott. az emTube marad továbbra is a youtube progim, az egyszerűen tökéletes. a legutóbbi változata egyébként nem működik másnak sem valamiért, az utolsó előtti változat működik jól 
[ Szerkesztve ]
(#4003) Viktor0610 válasza asadasad22 (#4001) üzenetére
Egy bizonyos szintig nem gond az off, de azért a tegnapi "kitérő" már talán hosszabb volt, mint lehetne. Ezért javasoltam a külön topikot.
...

asadasad22
(PH! addikt)
ha már ennyit volt róla szó:
E71 kémfotók:
[link]
tök durva
a gombjai totál E51-ről lettek áthozva (csak persze átrendezve és QWERTY-re kibővítve), az az acél anyag is a jellegzetes mintával elég ismerős 

kornél1
(senior tag)
asszem én igy csinálom 

TokLac
(senior tag)
Ne legyen igazam de ez elég kamunak néz ki. Mutassatok már olyan nokiát ami egy előző modelből ennyire koppintott volna? Az i-ket és a verzió frissítéseket kivéve! Na? Meg a qwertyn azok a csíkok mint az utángyártott billentyűkön! Ne már! Kamu teló! Várhatjátok!
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu

C@rbon
(senior tag)
5200/5300/5700
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

kornél1
(senior tag)
sztem nem kamu.... csak az e51 sikereit viszi tovább, annak a formavilága kiegészitve, megnyujtva stb...

TokLac
(senior tag)
Szerintem akkor is kamu. Nézd már meg a gombsort. Azok a vonalkák rajta mint egy utángyártott kínai gombsor. Meg amiket írtál az egy sorozat majdnem szerintem.
[ Szerkesztve ]

telót-veszek
(újonc)
ez a kinai piacra szánt e71 és a vonalak jelölik a számokat vagy nemtom.
de sztem iylen lesz
telefont veszek!
Most akkor azért szólnék, h. van E71 topik, tessék oda átfáradni. 
...

tuzpenge
(fanatikus tag)
Jaja, le tudom menteni a videokat! 
3210 -> 5140 -> N6230i -> E51 -> N95 / E71 / Xperia Pro

TokLac
(senior tag)
Te mindíg itt vagy? 

tuzpenge
(fanatikus tag)
Hát nemtom. Nekem az emtube egyik verzioja sem töltött be semmit. Mindig csak connected, aztán egy kis idő után kiirta hogy lejárt az idő vagy mi. Konkrétan semmit nem tudtam vele megnézni.
De azért ird már le neked melyik verzió van fent, ami tökéletes. Kipróbálnám azt is, hátha pont azt nem probáltam.
3210 -> 5140 -> N6230i -> E51 -> N95 / E71 / Xperia Pro

C@rbon
(senior tag)
Szerintem akkor sem kamu 
Amugy az E51 alapcsomagjában nincs mem kari? Azt tudom hogy a T ad egy 256Mb-osat ha jol emlékszem. Viszont ha a Nokia honlap azt írja hogy nincs a dobozban akkor gondolom nincs 
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
Igyekszem. 
...
Hat nemtom ha ujdonsag akkor Nokia Dora hamar beletudnek szeretni.
e51 kromcsikjaival az e65
hmm gyonyoruu. 
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

asadasad22
(PH! addikt)
szvsz tuti h nem fake. itt egy régebbi kémfotó is: [link]

TokLac
(senior tag)
Amúgy nekem is tetszik, nem le akarom húzni. Idővel eldől.

felsál
(tag)
Ez a mobitubia rohadt jó lenne,csak megáll a "connecting"-nél(n95-ön)
.Vagy nem szereti a routert
Megnézem e51-en 
iPad

TokLac
(senior tag)
Pontosan ezt rakd fel, mert az újak mind akadnak: MobiTubia v1.80.build 4

danaudio
(fanatikus tag)
szerintem sokkal jobb az emtube, igaz, nincs olyan überszuper megjelenítése mint mobitubiának, de nagyon jól működik, és azzal is lehet menteni.
Ha unatkozom órán mindig betolom ezt max hangerővel: [link] ,azt energizálok egyet 

! kori-dnb-party-rock !

enddav
(fanatikus tag)
Az én E51-em dobozára ez van írva: Memory Card loaded with free applications from Nokia Downloads. Namármost ez az én felfogásom szerint azt jelentené, hogy a doboz tartalmaz memóriakártyát és azon alkalmazásokat. De az én telómhoz sem volt alapból kari, akkor ez most hogyvan, vagy én értelmezem ezt rosszul? 
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

felsál
(tag)
hát TokLac jó tanácsa szerint (ami nem megy kártyán megy telón telepítve)működik
.Viszont.Egyes klippek akadoznak,illetve paused-del állnak meg,n95-ön is
A mentést nem is kínálja fel mindnél,ez így nemsokat ér 
iPad

felsál
(tag)
az van fennt
iPad

TokLac
(senior tag)
Sok esetben segít. Ez olyan dolog hogy pc-n is vannak dolgok ami csak a c rendszer meghajtón érzi jól magát. E51-en jó a progi? Mert nekem tökéletes! wifis router adsl nettel.

joc-cod
(tag)
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet legolcsóbban 100%-ba gyári házat kapni rá? És melyik színbe a legszebb szerintettek? Most feketébe van, de gondolkodtam az ezüstösbe...
nokiaprogramokon fent az uj 3.50 es symsmb!!! mitol tobb mint a 2.0?
Gigatel oldalan talalsz hozza.
nem veszes.
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

joc-cod
(tag)
Oksa köszi.
, és ugye 100%-ba h gyári és nem után gyártott? ÉS ha beviszem t-mobilba akkor garanciába kicserélik vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt megveszed, érdeklődj a szervizben, kicserélnek-e máshol vásárolt alkatrészt is, mert sokan nem dolgoznak hozott anyagból.
[ Szerkesztve ]
...

joc-cod
(tag)
Okk, akkor előtte megkérdezem mindenképp, köszi.

felsál
(tag)
Igen most már kitapasztaltam a progit jól szuperál e51-en és n95-ön is.Gyorsan lementi.Semmi különbség.Jó kis teló ez! Azért megnézem az emtube-ot is.
iPad

TokLac
(senior tag)
Na akkor örülök! 

felsál
(tag)
Kösz! Te használsz vmi tel.beszédet felvevő progit? Nekem a total recall nagyon beteg.Ultimatvoicerecorder-hez nincs kódom,meg van a bestcallrec,de az meg sípol mint állat
iPad

TokLac
(senior tag)
Nem mert a gyári tökéletes. Amúgy nem használom. A gyári nem sípol, a másik fél nem is sejtheti hogy rögzítve van.

asadasad22
(PH! addikt)
nálam az azért sípol egyet az elején, akkor is ha silent módban vagyok, és sztem ezt elég jól lehet hallani a vonal másik végén, bár még nem teszteltem, nem véletlenül lehet ez így.

soose
(újonc)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy téma telepítésénél mit lehet kezdeni a "tanusítvány lejárt...." hibaüzenettel? Ezáltal nem tudok témát telepíteni a telefonra sajnos
Előre is köszi: se80@citromail.hu
Edina

soose
(újonc)
Köszönöm a gyors választ! Még valamelyik nap olvastam, hogy a dátumot kell visszaállítani fél évvel a telepítés erejéig és úgy feltelepíteni, de nekem úgy sem engedi 

Zlatan
(kvázi-tag)
hello! én olyan infrás programot keresek E51re amivel lehet irányítani a tv-t. létezik ilyen? tud valaki nevet vagy linket adni?
Akkor többel állítsd vissza. Esetleg a másik, h. szignózni kell. Ebben nem tudok segíteni, ennyire nem v.ok otthon a témában.
Biztos, előkerült már a topikban a téma.
...

soose
(újonc)
Viktor0610! Nagyon köszönöm a segítséget! Tényleg sikerült

MC_Roland
(lelkes újonc)
Sziasztok
Van egy E51-em független, gyári nokia garral voda kártyával használom.
Bekapcsolásnál nem mindig kapcsolja be a billentyüzet világitást és van amikor beszélgetésközben dadog
nem lehet érteni amit a másik fél mond,térerő van sim kártya másik telóba tesztelve teljesen jól müködik
lehet hogy szoftver hibás az E51?
Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata? 
Roland
A billentyűzetvilágításért tudtommal egy fényérzékelő felel, szóval az nem feltétlen probléma.
A "dadogó" hang viszont lehet szofterhiba -frissíts szoftvert v. (ha esetleg nem segítene) vidd szervizbe.
...

TokLac
(senior tag)
Szia! Javaslok egy hard resetet ha úgy érzed hibásan működik. Nincs rá csak egy sw. Ha nem javul meg, irány a Nokia.
Mi az, h. "Nincs rá csak egy sw."'? 
...

TokLac
(senior tag)
Még csak a legelső sw érhető el amivel megjelent a teló. Tehát sw frissítés nem lehetséges, max újra rakod az eddigit. De ez csak annyit ér mint egy hard reset. Egyébként az sw nagyon jó, ilyet sem láttam még hogy a legelső ennyire kiforrott.
[ Szerkesztve ]

asadasad22
(PH! addikt)
a dadogó effekt tuti h nem a másik fél hibája? az E51 hangminősége telefonálásnál a létező egyik legjobb még szar térerőnél is, makulátlannak kellene lennie.

MC_Roland
(lelkes újonc)
a dadogás nem hinném hogy a másik fél hibája ,mert ahol dadog belerakom a kártyám 6230ibe és teljesen jól müködik 
Roland