Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Jó.

[ Szerkesztve ]

(#2) papi77

papi77
(őstag)

A navi gomb + a kijelző közé elfért volna v.mi felírat... :U így nem néz ki valami jól!
Az összhatás viszont nagyon jó!

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#3) leeate

leeate
(fanatikus tag)

Legelőször az tűnt fel a teló hátoldaláról, hogy f2.4 fényerejű a kamerája. Az azért nem rossz.

Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

(#4) csabika16

csabika16
(lelkes újonc)

Szerintem elfért volna ide egy 2,4 colos képernyő is,meg jó lett volna ha a kamera autófókuszos,de amúgy hibátlan teló.

[ Szerkesztve ]

(#5) Zsolto

Zsolto
(senior tag)

A 6120C óta nem volt ilyen gömbölyű telója a Nokiának. Ha lejjebb megy az ára, vagy hűségakcióban elérhető lesz, második készüléknek én is beszerzek egyet talán.

Köszi a tesztet, asszem, ez az írás is rekordszámú kattintást kap majd :K

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#6) bope87

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem semmi... a poci, meg maga az összhatás. Kicsit érdekes a formaterve számomra. Nem rossz, csak fura így elsőre :)
Valamiért azt "váram" hogy ez is olyan nyöszörgős műanyag lesz mint pl az 5310, de kellemes csalódás volt amit Bocha írt :)
Vajon az 5730 is ilyen jó lesz a műanyag terén?

[ Szerkesztve ]

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#7) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Azért azok a fotók rendesen szét vannak mosva, ilyet festeni is lehetne. :K
Attól még jó telefon, 5310-hez hasonlóan sikeres lehet.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#8) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Nos tetszetős. mondjuk kérdéses hogy mennyire nem kényelmes a zenevezérlő gombok használata, mert az sokat ronthat a feelingen, ha valaki direkt zenére veszi. Érdekes h ugyanolyan aksi van benne mint az 5310emben, és a teszt alapján kb ugyanúgy bírja is, pedig a két telefon hardverileg és szoftverileg is teljesen más. Azt vártam vna hogy ez kevesebb ideig bírja, mint az 5310.

(#9) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem semmi, hogy arm11-est pakoltak bele. :Y
Egyébként a teló összhatása tényleg kiváló. :K

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#10) leroyclub

leroyclub
(fanatikus tag)

Sztem elég csunyácska és komolytalan lett. Tudásügyileg viszont nagyon rendben van. FM transmitter van benne?

(#11) mark75

mark75
(senior tag)

AF beleférhetett volna,amúgy rendben van a telo.

(#12) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

Ár-tudás arányban nagyon jó ajánlat, fiatalok körében tuti nagyon népszerű lesz, főleg mert Nokia. Tény ami tény SE W szériás telefonokat oda vissza veri. Egy 2.4 inches kijelző elférhetett volna rajta ha már ott tátong az a nagy üres hely..

(#13) kaller1 válasza mark75 (#11) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem férhet bele az AF,mert akkor milyen újdonság kerülne a következő ilyen modellbe? Szándékosan nem akartak közel "tökéletes" modellt kiadni(ebben az árszegmensben),a Nokia már csak ilyen... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#14) JanR

JanR
(őstag)

Nagyon tetszetős. Ha lesz Voda-nal 'ákciósán', akkor veszek egyet, de így függetlenül ez nekem nagyon sok :B

www.oaziscomputer.hu

(#15) atiss88

atiss88
(kvázi-tag)

Hát tudás megfelelő...de ez milyen külső már, nekem nagyon nem áll össze! :( Nekem ez nem összhatás...hanem összehangolatlanság: középen ott a nagy üres rész, valamint a hívásindító és hívásfogadó gombok környékét meg tökig összezsúfolták...ennek mi értelme ? :U

(#16) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

a gombok új dizájnja kifejezetten tetszik, ilyen lesz majd az 5730-ason is!
kifejezetten használható képeket készít, és tetszik, hogy nem hagyták ki belőle a wifit! :C
rég láttam nokiát ami ennyire bejött volna! :DD

ja igen és a kijelző alatti részt kitölthették volna egy kisett nagyobb navi és kezelőgombokkal..

[ Szerkesztve ]

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#17) kaller1 válasza amanoba (#16) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha kitöltik a kijelző alatti teret,akkor hova kerülnének a gyönyörűséges tmobile és vodafone logók? :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#18) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Iszonyatosan randa lett :DDD
Nem tudom eldönteni, hogy az eleje, vagy a hátulja a csúnyább.. :W

► Més que un club ◄

(#19) f.begbie

f.begbie
(tag)

Csak miért ilyen rettenetesen csúnya? :F :F :F

(#20) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Javítandó: "30 centiméret", "érdeksebb"

Nagyon megtetszett ez a telefon. Lehet, hogy megtaláltam végre azt, amivel leválthatom a kerregő 3510i-met? :)

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#21) Khaal

Khaal
(őstag)

Egy kérdésem lenne: a zenegombok működnek lezárt billentyűzárral is?

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#22) Womb

Womb
(senior tag)

Tényleg mindent tud, bár 60-ért mehetett volna bele af, meg egy 2,4-es kijelző.
És szebbre is sikerülhetett volna....

(#23) mark75 válasza kaller1 (#13) üzenetére

mark75
(senior tag)

Mondjuk 5mpix.......

(#24) Tristis

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Megdöbbentően jó készülék! Ha hozzávesszük, hogy az ára mondjuk lekúszik 50 környékére, az előfizuval akkor lesz mondjuk 35... nos az E51-es csúnyán elbújhat, bár az biztos, hogy az a pofásabb a kettő közül. és ott a Wifi, ami azért sokkal lényegesebb, mint az agyanmajmolt 3G....

(ugyanis ócsóó és szinte minden kávézóban van)

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#25) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

400 órás készenléti idő kicsit durva :Y

(#26) bentsze88888 válasza Tristis (#24) üzenetére

bentsze88888
(tag)

Ebben is van wi-fi.

(#27) bope87 válasza Khaal (#21) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem, eddigi XM-ekben sem működtek

[ Szerkesztve ]

(#28) copin válasza Tristis (#24) üzenetére

copin
(őstag)

Az agyonmajmolt 3G-vel ellentétben a nyitott wifi nincs minenhol. Kávézós netre építeni azért elég durva lenne, mivel még városban elég ritka, hogy 50-100 méterenként nyílt hot-spot legyen. Persze a 3G lefedettség sem egy nagy durranás, de a wifi-vel összehasonlíthatatlan.

A telefon amúgy olyan,mint egy felső kategóriás S40-es, S60-al a fedélzetén. 2,2"-os kijelző QVGA felbontás, sokaknak elég, na de netre?

(#29) bope87 válasza copin (#28) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha nem is 50-100m-enként, de azért akad a belvárosban pár ingyenes hot-spot.

(Persze más nagyvárosokban is akadnak már, de lényegesen kevesebb mint pl Budapesten)

[ Szerkesztve ]

(#30) Tristis válasza bentsze88888 (#26) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Én tisztában vagyok vele, hogy van benne:) Csak azt mondom, hogy így, hogy ebben is van, azért ugyanazért a pénzért sokkal jobb telefon.

(Egyébként szerintem wifi mindenhol van városokban is. Én Szegeden élek [jó, egyetemista város], de abban is biztos vagyok, hogy legalább 30 helyen lehet wifizni. Persze külvárosban ritkásabb a helyzet ez is igaz.)

[ Szerkesztve ]

(#31) Womb válasza Tristis (#24) üzenetére

Womb
(senior tag)

Hova bújjon az a szerencsétlen, ezeréves E51?
Ne mond, hogy az tökéletes összehasonlítási alap....

(#32) Integra

Integra
(Jómunkásember)

haha, mafia wars.. :DDD

(#33) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép! :C Na meg a tesztsem utolsó.

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#34) Tristis válasza Womb (#31) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem csak az eladási ár érdekel és nem a készülék kora. Ugyanis nem fontos, hogy Opel Classicot veszek vagy új Opelt, a lényeg csak az ára. És ha az ára jobb...
Én így nézem, gondolom nem értünk egyet, de nem is kell. Nem lehet kontinuaitásában nézni valamit, amikor pénzt kell odaadnod a kasszánál...

(Valahol persze megértelek.)

[ Szerkesztve ]

(#35) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem ér 60-at. Majd ha kártyás csomagban 30 körül lesz, akkor meggondolom.

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#36) gyoref1

gyoref1
(senior tag)

Nekem, bejön, de azért egy agybadugós füles jó lett volna még.
Meg a fotók...hááát mintha a photoshop festményszűrőn ment volna át. :DD

(#37) footy

footy
(senior tag)

Ezen van TV-out?
AV-connector van, de video-jel megy-e?

Nekem úgy tűnik, hogy ez az 5730 qwerty nélküli változata....
Kíváncsi leszek, hogy az milyen árban lesz?

Liter

(#38) LonGleY válasza gyoref1 (#36) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Tényleg rohadt nagy a zajszint, 40%-ra kell csökkenteni a képeket, hogy jók legyenek. Nem is értem hozzá a cikkben a kommentárt...

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#39) gyoref1 válasza LonGleY (#38) üzenetére

gyoref1
(senior tag)

biztos van rosszabb is ebben e szegmensben más tipusnál :U

pl asszonynak most egy moto k1-ese van na annál sokkal jobb :K

[ Szerkesztve ]

(#40) lindermen válasza footy (#37) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

[link]
Itt már van ár az 5730hoz, de csak 25.-től várják h lesz.

(#41) lindermen válasza area_51 (#35) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Kártyás csomagban 30ért? Max előfizuval akcióban! Régebbi sokkal gyengébb nokiák vannak 30 körül kártyával most, pl 6300,5310, amik kb 2 éve a piacon vannak. Szal sajnos ha erre várunk (nem mondom, jól hangzik) akkor kb 1,5 évet kell várnunk :(( :(

(#42) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha már Nincs AF,legalább a videó mehetett volna 30fps-el...Nagy kár,hogy így lebutították ezt a részét.

(#43) helixP

helixP
(senior tag)

HŰ, nagyon nagyon odaüt! :K
Megvan az 5310 leváltására megalkotott készülék... van még másfél év előfizetésem, akkor meg már olcsóbb is lesz bár ez a 60 ropi sem igazán ár érte...
Én ilyennek képzelek egy zenetelefont (jack 3.5, micro SD, külső zene vezérlő gombok) és tuti az album nem megjelenítés valami sw hiba volt...
:C

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#44) ordogboc

ordogboc
(kvázi-tag)

hello
nem tudja valaki hogy ez melyik szolgáltatünál lesz kapható, és mennyiért, köszi a választ üdv.
Botond

(#45) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Egy nagyobb akkumulátor elférhetett volna.Másba nagyon nem lehet belekötni jelenleg ;]

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#46) kaller1 válasza ordogboc (#44) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szerintem mindhárom szolgáltatónál kapható lesz.A voda jelenlegi árképzéséből kiindulva az előfizus ára(A kat.) annyi lesz mint a független(gsm boltos),prepaidba meg 10-20k-val több... :D

(#47) footy válasza lindermen (#40) üzenetére

footy
(senior tag)

Aham, én még a német nokiashop-on néztem, ott 360€áért vesztegetik, úgyhogy ez az ár nem is rossz, feltéve ha 2 éves nokia garancia jár hozzá.
Remélem T-éknél, lesz előfizetéssel jó áron :B

TV-outtal kapcsolatban valami infó?

Liter

(#48) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nah az meglepett, csoda jó kis telefont sikerült a Nokia-nak összerakni, tetszik külsőre is, bár a kijelző alatti részre kellett volna tenni a logót, mert felül nagyon árt a design-nak a zsúfoltság, de ettől nagyobb baja egyik telefonnak se legyen. Az ára sem vészes(3G, wifi, egész jó kam), tényleg megérdemli a k. a. pecsétet. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#49) Karma válasza Stiky (#9) üzenetére

LOGOUT blog

Már nem azért, de az N96 kivételével az összes FP1-es, FP2-es és 5th Editionös Nokia telefon ARM11-es processzort kapott (ez csak a generációt jelenti). Ez egy újabb típust, magasabb órajellel (vagy ugyanazt magasabb órajellel? Nem tudom...) kapott, ami persze nem ront az érdemén. (Meg a Cortex A8-hoz képest a lemaradásán ;] )

Break Driven Development

(#50) kgergo23

kgergo23
(kvázi-tag)

ohh igen, jo kis telo, ilyen kell :D mar csak arcsokkenes es beszerzek egyet:)

Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.