Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) pepe1970 válasza ertz (#150) üzenetére

pepe1970
(tag)

Azt nem tudom, nekem rendes számla kellett a telefonról, mert céges. De ha magamnak kéne kifizetnem, nem biztos hogy adnák annyival többet a gyári garisért. Egy cimbim is sokat küzdött egy v640i-vel, volt a teló szervizben vagy háromszor heteket persze, végül hagyta a fenébe. Persze lehet hogy a nokia jobb ebből a szempontból, nekem eddig egy nokiám volt a 2110-es, még az őskorban. Csak ericsson telóim voltak, de most berágtam rájuk emiatt.

(#152) csokislecso

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

A napokban vettem én is egy ilyen telót. Az egyetlen ami nem tetszik benne az a fényes műanyag amin minden meglátszik. Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve, minden benne van ami nekem kell úgyhogy tökéletesl :)

Soha ne add fel.......... csak ha van rajta elég bélyeg//// Minden szinten szinte semmi

(#153) ertz válasza csokislecso (#152) üzenetére

ertz
(senior tag)

Hol vetted? :)
Amúgy már egyre több embernek van ilyen telója végre. :)
Jönnek szép lassan az első tapasztalatok... de még senki sem írt vagy mondott rosszat róla. :)
Lehet akkor én is beruházok egy ilyenre.

(#154) csokislecso válasza ertz (#153) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Békéscsabán vettem, mert én vidéki vagyok nem Budapesti. 60K-ért függetlenül. A tudásához képest szerintem korrekt ár főleg úgy h adnak hozzá 4GB memkarit és egy tokot is. Kékbe még lehet h nincs mert én kéket akartam, de két hét után meguntam a várakozást és inkább pirosat vettem :)
Ténleg nem sok rosszat lehet mondani róla sztem mindenképp megérte, legalábbis nekem biztos :D

Soha ne add fel.......... csak ha van rajta elég bélyeg//// Minden szinten szinte semmi

(#155) Leatherface

Leatherface
(újonc)

Én netről rendeltem, és eredetileg ezüstöt akartam :) Láttam, hogy ilyen színben is van. De állítólag nem jön Magyarországra, és volt helyette piros meg kék. Inkább kéket választottam. A piros nekem túl vad :)

Aztán megoldottam az akku problémát is, mert a gyári BL-4CT 860 mAh-est két hét után lecseréltem egy BL-5CT 1050 mAh-re. Nem sok difi van a két akksi közt, némileg vastagabb a BL-5CT. De némi ügyeskedéssel (szét kellett szedni a külső burkolatát az akksinak) befért simán a helyére. Így már mindjárt jobb az üzemidő :D

[ Szerkesztve ]

(#156) csokislecso

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Azt tudja valaki hogy, ha az aksi majdnem teljesen felvan töltve és úgy töltöm akkor lesz valami baja? Vagy meg kell várni amíg lemerül? Illetva ha elkezdem tölteni és úgy húzom ki hogy nem töltődött fel teljesen az baj? Mert ugye ezt a telót lehet usb-ről is tölteni és ha összedugom a géppel akkor elkezdi tölteni az akkut, vagy ezt valahogy ki lehet kapcsolni?

[ Szerkesztve ]

(#157) szegto

szegto
(tag)

Valaki tud arról vmit hogy a 3 szolgáltató közül vmelyik fogja forgalmazni?
Csak mert ugy biztos olcsóbb lesz pár ezerrel.

(#158) metál_mackó válasza szegto (#157) üzenetére

metál_mackó
(újonc)

Elvileg a T-nél lesz, legalábbis az akciós katalógusban már benne volt.

(#159) kaller1 válasza szegto (#157) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

biztos olcsóbb lesz pár ezerrel.
Erre nem mernék fogadást kötni... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#160) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Jó szar lett. Végigolvastam a tesztet, és hallom, hogy vibrál a kijelzője. Így elbaszni manapság egy mobilt! Remélem az E52 nem ilyen szar lesz.

(#161) csab2

csab2
(PH! addikt)

Nem tudom, hogy volt-e már, de a cikkben az van, hogy nem jeleníti meg az albumborítókat. Nem lehet, hogy csak az a gond, hogy nincs elmentve az ID3tagbe a kép? Az én 3120 classicom is csak akkor jeleníti meg az albumborítókat.

(Köszönet madstunt forumtársnak!)

(#162) Karma válasza csab2 (#161) üzenetére

LOGOUT blog

Sőt, annyira finnyás az S60 gyári játéklejátszója, hogy csak akkor eszi meg a taggelt képet, ha Front Cover Art-ként van betaggelve. Mondjuk nekem így se volt 100%-os a siker, számít a kép mérete is (nem emlékszem mi a maximum). Ha minden kötél szakad, N-szérián kézzel is be lehet állítani borítókat. De ez azoknak való, akiknek két anyja van.

Break Driven Development

(#163) csab2 válasza Karma (#162) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Én egy szoftvert használok az ID3 szerkesztésre (Mp3tag). Ha jól tudom, ott bármilyen képet meg lehet adni albumborítónak (legalább is eddig nem volt gondom ilyen téren). Én általában 300*300 és 500*500 közötti méretű képeket szoktam leszedni a netről és azokat folder néven elmentem az adott album mappájába majd ezeket teszem be az ID3tagbe a progival. Ezeket megszokta jeleníteni a 3120c. Igaz, még nem próbáltam sokkal, mert most raktam rendbe az mp3 albumaimat és azóta csak pár lemezt hallgattam meg a telómon.

Bocs az off-ért!

(#164) Karma válasza csab2 (#163) üzenetére

LOGOUT blog

A 3120c S40 alapú, nem S60. Nem lenne annyira meglepő, ha jobb lenne a zenelejátszója (egy csomó szempontból leveri a platform az "okosabb" bátyját).

Break Driven Development

(#165) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Mától kapható a t-nél, 40k előfizuval, 55 dominóban! Kezdésnek nem is olyan rossz!! Még tuti fog kicsit lejjebb menni! :))

(#166) AMD Power válasza lindermen (#165) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A 40K élőfizus ár szerintem elég vicces az 55K Dominos árhoz képest.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#167) lindermen válasza AMD Power (#166) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Hát kicsit, de vannak kisebb különbségek is más telóknál. egyébként közben szétnéztem hol mennyi függetélenül, és már 54ért lehet kapni 1 év garival, és 60 kétévessel. ahhoz képest sokkal "viccesebb" az 55k-s dominó ár egy függő telóval...

(#168) szegto

szegto
(tag)

Valaki nemtudja hogyan lehet feltenni erre a Nokia Maps progit?
Mikor telepiteni akarom azt irja hogy előbb tegyem fel az alapcsomagot.
Ezmeg mi a f*sz?
thx

(#169) burasu4

burasu4
(senior tag)

Ma vettem egy ilyen telefont!
Remélem jó lesz! :))

C7

(#170) csab2 válasza burasu4 (#169) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Használd örömmel!

(#171) burasu4 válasza csab2 (#170) üzenetére

burasu4
(senior tag)

Ugy lesz.
Először nem tetszett, de most már kezdem megszeretni.

Valaki megtudja mondani, hogy amikor megnyomom röviden a kikapcsolo gombot, az üzemmodok alatt mi az az "energia takarékos mód" ?

C7

(#172) eryca

eryca
(újonc)

Sziasztok!
Vettem egy ilyen sz** telefont és már most elegem van...
Valami gsm oldalon rendeltem és minden baj van vele, na most vagy rossz vagy ez ilyen alapból :S
Kérdeznék párat, ha tudtok segítsetek :O
1, villog az sms jel... nincs is rajta üzenet meg semmi..
2, nem látja az SD kártyát, páromét sem, semmifélét nem!!
3, tök lassú és néha pár másodpercre odafagy egy fekete csík mikor kilépek készenléti állapotba
Na most mi lehet :O :O :R :R

Legyél szíves visszaírni, ha már én fáradok vele...

(#173) Karma válasza eryca (#172) üzenetére

LOGOUT blog

Ebből az elsőre tudok reagálni: nézd meg a SIM-kártyádon lévő SMSeket is, valószínűleg az van megtelve (vagy legalábbis a határán). Az Üzeneteken belül a menüben találod.

A második tényleg lehet hardver-para :( A harmadikkal karöltve leginkább az eladó hajára kenést javaslom.

Break Driven Development

(#174) eryca válasza Karma (#173) üzenetére

eryca
(újonc)

:DDD Hát igen, az lesz sajnos :O :O
Ma vettem, de vissza is adnám...szerinted visszaveszik/cserélik holnap? :R :R
Amúgy nagyon köszi a segítséget :R

(#175) eryca

eryca
(újonc)

Kedves ertz!
Én ma ott vettem egyet, és full nem úgy küldték ki mint ahogy kellett volna...piros kellett volna és kéket kaptam..
a dobozra meg rá van írva(a neten is úgy hirdetik) hogy 4 gigás kártya van hozzá, erre kijelentik hogy nem jár hozzá csak egy 1 gigás............... na meg hibás is ugye...holnap szépen megy vissza...remélem visszaveszik mert ha nem, **** mérges leszek :DD

(#176) csokislecso válasza eryca (#175) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Na én ezért nem szeretek netről rendelni. Aki pedig szereti a zsákbamacskát az nyugodtan rendelje meg onnan :D

(#177) Krisz (82)

Krisz (82)
(újonc)

Sziasztok!

Az újdonsült tulajdonosokat, illetve azokat akik már behatóbb fizikai kontaktba kerültek egy ilyen készülékkel, szépen kérem, ne fogjátok vissza magatokat és ontsátok ide alant a tapasztalatokat.

Köszi! ;)

(#178) szegto

szegto
(tag)

Üdv.

Kb 3 hete használok 5630-at, de nálam eddig egyik hiba sem jelentkezett amiket fent irtak.
Nincs fekete csik, a memória kártyát is gond nélkül felismeri és olvassa.
Szerintem amit te kaptál azzal vmi gebasz lehet. Meg ilyet h nem 4GB-os memóriakártyát adnak csak 1GB-at, mikor a gyárból 4 gigás kártyával jön ki :D vicc, a boltban van a hiba.... Jobb lett volna akkor ha személyesen veszed meg vhol máshol ahol látod h mit veszel.

Az akadozásról...... ha pl képeket nézegetek amiből van sok a kártyán (5-600 db) akkor 1mp-re beakad, gondolom mig beolvassa őket aztán megy minden mint a villám.
Ez az első szimbiános telóm, de nekem tetszik, van benne sok ujitás az S40-hez képest.
A külső meg szubjektiv. Élőben sokkal jobban néz ki mint a képeket..... akiket eddig kérdeztem h szerinte jól néz e ki, mindenki aszonta h cseréljük már el. :D
A WLAN is nagyon jól használható, bár a képernyő kicsit kicsi, de nyilván nem ezen fox órákat netezni, tehát a célnak megfelel.
Az aksit mondjuk nemtom miért baszták el, miért nemlehetett beletenni BL-5-öset, igy a BL-4-el kb 2-3 napig birja, attól függ mennyit használod.
Egyenlőre ennyi, remélem később sem fognak hibák jelentkezni.

Aki tudja hogy hogyan lehet feltenni a Nokia Map 2-t vagy 3-at az irjon plz, ugyanis nálam azt irja hogy előbb tegyem fel az alapcsomagot. :(

Üdv

(#179) snyper990

snyper990
(újonc)

tegnap óta én is egy ilyen jószág tulajdonosa vagyok. eddig semmi baj nem volt vele :)
ez az első Symbianos telefonom, az elődje egy 5310es volt (azzal sem volt soha semmi baj), kicsit még szokatlan az S60. Főleg azt volt nehéz megszokni, hogy a memóriakártya nem a galériában jelenik meg "mappaként". ilyen szempontból sztem jobb az S40 megoldása, meg az egy kicsit felhasználóbarátabb is. a beállítások is kicsit bonyolultnak tűntek elsőre, de miután rájössz a logikájára, hamar meg lehet szokni, szóval ezzel sincs baj.
tényleg szinte csak csupa pozitívumot tudok róla csak mondani. szép, gyors, okos. egyedüli problémám, hogy az otthoni wlan hálózathoz nem tudok vele csatlakozni, ebből adódóan azon keresztül a netre sem. a gond ott van, hogy én a routernek nem adtam meg az adsl hozzáférés felhasználónevét és jelszavát, a hálózatban lévő gépeknek külön kell "tárcsázniuk". nem tudom, hogy ez megoldható-e a telefonnal, eddig nem sikerült, de folyamatosan dolgozok rajta. ha valaki tudja a megoldást, igazán leírhatná. előre is köszönöm :)
jah, meg még az zavar egy kicsit, hogy néha képernyőváltásoknál a kijelző felső részén 1-2 kisebb terület csak egy gondolatnyival később vált, azt hiszem, hogy pont az óra meg a töltöttségi szint alatti területek. de nem mindig, meg utána összekapja magát hamar, megszokható. szóval én 10ből 9 pontra értékelem az eddigi tapasztalatok alapján :) :))

(#180) pepe1970 válasza szegto (#178) üzenetére

pepe1970
(tag)

Ha nem hallgatok zenét, akkor nekem néha elmegy 5 napot is és azért szoktam beszélni. 3g kikapcsolva, energiatakarékos mód bekapcsolva. A W-lan viszont eszi az akksit piszkosul.

(#181) ertz

ertz
(senior tag)

T-Mobile előfizetéssel webshopban már csak 34.990Ft. Bőven nagyon jó választás szerintem ennyiért ez a telefon!

(#182) balyiwick

balyiwick
(újonc)

Sziasztok! Nekem is tetszik ez a telefon és szeretnék megkérni egy ilyen tipusú teló tulajdonosát, hogy linkeljen már be pár darab képet, amit a telefonnal készített. Lehetőleg olyanokat, ami közel dologról lett fényképezve!

(#183) wolverine375

wolverine375
(kvázi-tag)

Én is tervezem egy ilyen telefon vételét, valaki nem tudna linkelni egy kisebb videót amit a telóval készített? Azok hány fps-el mennek? Nekem bőven elég lenne egy qvga is ha az már rendes^^.

Ja meg zenevezérlés tényleg annyira rosz mint ami a cikkben van?:/

KÖszi előre is!

(#184) whited

whited
(őstag)

magyart vagy ázsiait?
5e ft a különbség
sziasztok

(#185) Wilika válasza ertz (#181) üzenetére

Wilika
(tag)

Jaja, és most már pannonnál is kapható.
6 éve T-mobile-os vagyok, és habár egy tízessel drágább a pannonnál a telefon, de egyik csomagjuk nagyon megnyert, szóval ha meglesz a fizetésem, valószínűleg azonnal beszerzem náluk.

wilika.hu - Sex Suicide & Lollypops!

(#186) whited

whited
(őstag)

belépnék a táborba 1 piros csodával
ez az első nokiám és kellemeset csalodtam
még tapogatom mit tud de eddig jó :D
sziasztok :R

(#187) balyiwick válasza whited (#186) üzenetére

balyiwick
(újonc)

Szia! Ha nem probléma tudnál vele csinálni pár képet meg videót és belinkelni? A videóra nem csak én lennék kíváncsi... :)

(#188) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Csak a Carl Zeiss optikát hiányolom ;)

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#189) nemesmatee

nemesmatee
(kvázi-tag)

Ellenben nagyon tetszik és az jó döntés volt, hogy a WiFi-t nem spórolták ki belőle

[ Szerkesztve ] Vagy mégsem??? :D

(#190) balyiwick

balyiwick
(újonc)

Találtam általa készített teszt videót, akit érdekelt az nézze meg:[link]
(Jobb gomb, hivatkozás mentése.)
Szrintem jó.

[ Szerkesztve ]

(#191) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Összességében jó telefon,mert itt 1-2 ember lehúzta.
Én 6120c-ről váltanék erre a telefonra,gondolom nem kevéssel gyorsabb.(600MHz vs. 369MHz)

Xperia Mini .69 Lotus F1 Team

(#192) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Előzőbe nem fért bele:
Valaki vett a T-Mobile-nál ilyet?
Mit adnak hozzá?

(#193) krrisztii

krrisztii
(újonc)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem h a menünél ill. az üzeneteknél a fekete háttérszínt meg tudom vhogy változtatni? :F

(#194) whited

whited
(őstag)

sziasztok
ha esetleg érdekel vkit nekem van 1 ilyenem t-mobile-s :R
eladó full tartozékos 1év garis 42000 :C

[ Szerkesztve ]

(#195) dokee78 válasza whited (#194) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Mit ad a T-mobile hozzá alaptartozékként?

(#196) salah

salah
(kvázi-tag)

nekem sem jön be de ízlések és pofonok...

(#197) csokislecso válasza krrisztii (#193) üzenetére

csokislecso
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Igen!!! ;) Csatlakozz Wifin keresztül a netre, menj a beállítások témák általános menüpontba és ott témák letöltése. Miután letöltötted telepísd fel és aztán a beállítások témák menüpontban kell aktiválni :D

(#198) whited válasza dokee78 (#195) üzenetére

whited
(őstag)

vászon tok
kézikönyv
4gbos memkari
cd
papirok
doboz :R

(#199) Wilika

Wilika
(tag)

Ma megtapogattam egy ilyet a MediaMarkt-ban... (majd' 80 kHUF, HAHAHA)
Nagyon finom, kecses, és mégis tömör darab, és jobb élőben, mint képről. (ritka dolog)

wilika.hu - Sex Suicide & Lollypops!

(#200) flash-

flash-
(őstag)

Sziasztok!

két kérdés a telefonnal kapcsolatban:
Olvastam más fórumokon hogy egyes emberek tapasztaltak a telefonnal újraindulási, fagyási gondokat.
Ti is tapasztaltátok ezeket?

másik kérdés:Ha a pannonnál veszek ilyen telót előfizetésben,akkor ugyanazokat a tartozékokat kapom a telefonhoz amik a képen vannak?beleértve ezt a szétszedhető távirányítós headsetet is?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.