Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kamerája nem csúcsminőség azért, de szerintem elmegy.
Amúgy viszont marha jó a telefon, szerintem erre lesz majd a mostani cserélve, ebben végre minden van, ami nekem kell.
Bravó Nokia!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#52) rootkiller válasza papi77 (#2) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tippem szerint oda megy majd a szolgáltató logója.
Legnagyobb baj az szegénnyel, hogy az akku gyenge, meg ezek a telefonok műanyagok.

(#53) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

600mhz ARM processzor, hat az eddigi 359mhz-s hez képest nem csoda, hogy villámgyors!!
nagyon jó kis teló!
:R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#54) dddd4

dddd4
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Igen jó gép, de nekem az E52 marad a kedvenc. Mondjuk második esélyesnek jó lesz ez, ha az E52 túl drága lenne.

(#55) Khaal válasza bope87 (#27) üzenetére

Khaal
(őstag)

Igazán megcsinálhatnák már hogy működjön, enélkül nem sokat érnek a dedikált zenegombok. Példát vehetnének az SE-ről, ott már a k750 óta lehet a hangerőt állítani és a zenéket léptetni lezárt billentyűzettel is. Bezzeg azt megtanulták hogyan kell zenei modellből kispórolni az autófókuszt. :W

Ezt leszámítva tényleg nagyon korrekt a telefon, egyedül az ujjlenyomatgyűjtős fényes fekete műanyag amiről leszokhatnának már.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#56) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fixfókuszos kamerát kár volt kispórolni belőle, úgy már túl tökéletes lenne. Nekem spec. nem tetszik, de a tudása előtt :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#57) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép is, okos is, jó is... kell egy ilyen :))

(#58) Tristis válasza Khaal (#55) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Valahogy úgy kéne csinálni, hogy egy Samsung S3310-es külsőt ennek a belsejével, meg működő gombokkal és akkor már jóban is lennénk, ugye :)
Valahogy én is így látom. Az autófókusz meg marad az ócsóbb gyártóknak (LG, Samu), de sajnos ez van. Cserébe ott egy jófajta op rendszer. Ennyit megér!
Akarom! :)

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#59) Fancy-boy

Fancy-boy
(senior tag)

Hát nem tudom, akkor már inkább egy N78 és abban van GPS is+fókusz, olcsóbb, igaz nem ilyen ultragyors. :C

[ Szerkesztve ]

(#60) Mobilmánia

Mobilmánia
(újonc)

sokal jobban megéri,mint a 8mpx-es LG,ami méghozzá kevesebet is tud pl.nnics oprendszer,se wifi stb...

Nagykoromban én is ilyen akarok lenni:D,THE WOLD IS MINE,OR YOURS.

(#61) kgergo23

kgergo23
(kvázi-tag)

na igen ez most olyan 58ezerert van, azert egy n78at kap az ember...elgondolkodtato...hatha a 5630-as elofizuval 30-40ezer korul lenne ugy pl nekem mar megerni...hatha lenne a vodanal...

Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...

(#62) Fancy-boy válasza kgergo23 (#61) üzenetére

Fancy-boy
(senior tag)

Még a 6220 Classic is olcsóbb, az 5megapixeles, szintén van GPS, viszont kihagyták a wifi-t a mocskok. :DDD

(#63) kgergo23 válasza Fancy-boy (#62) üzenetére

kgergo23
(kvázi-tag)

jaja az se rossz;) bar ha jol tudom par ezer forint kulonbseg van a 6220 es a n78 kozott, annyit megerne nekem a wifi;) a 3,2 autofokuszos kamera meg mar boven eleg:) illetve en szeretem a tegla telefonokat, hianyoznak is hogy mar alig van par ilyen nagytestu manapsag:D

Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...

(#64) Tristis válasza Fancy-boy (#59) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazat adok, N78 most függetlenül már megtalálható 56-ért. Én arról sem tudtam, hogy megjelent:) Pofás jószág!

(#65) Dare2Live válasza ^Clown (#56) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán az AFet..... De léynegtelen: Nézd már meg a képeket melyik a jobb, melyiket választanád: ezt vagy egy pl tegnapi 8mps LGt....?

Nekem nem kérdéses.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#66) Dare2Live válasza dddd4 (#54) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyanus, hogy hasonló lesza belsejük.... csak E52ben 820 helyett 1500as lesz az aksi kicsit nehezebb lesz(98gramm), fém készülékháza lesz meg nagyobb kijelzője... mwg az SWn is vszeg csiszolnak még kicit elvégre E.
De az alap vszeg ugyanaz.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#67) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis telefon. Bár nem túl szép. Ha esetleg 45-50-re lemegy függetlenül akkor best -buy a zenemániásoknak. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#68) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Lemegy az ára 30ezer Huf-ra veszek egyet... :D

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#69) zolikaDB

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

1, szép, jó, meg minden
2, multimédia/zenetelefon lévén miért nem 1050-es BL5-c akksit kap?
3, "Hívókép: ezentúl nincs szükség külső segédprogram használatára, a képek bejövő és kimenő hívás esetén is teljes képernyősek." - gratula, hat év után, és főleg, hogy az S40 jó régóta tudja ezt!

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#70) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik a tudása és a menü is, csak hát a kinézete... :D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#71) RaveForce

RaveForce
(őstag)

Az 5630 fotói egész jól néznek ki, a színek szép élénkek, a zajszint elég alacsony, a zajszűrés sem jelentős, aminek következtében a képek elég részletesek. A dinamikatartomány és a vonalélesség sem hagy komoly kívánnivalót maga után, autofókusz hiánya ide vagy oda, az új Nokia használható képeket készít.

nemtudom ugyanazokat a képeket látjuk.e, de ezeknek a színeknek annyi köze van az élénkséghez mint kiszel tüncinek a mérnöki problémamegoldásokhoz...

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#72) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

A gombjai nem tetszenek, a csillogós műanyag nem az én világom, és ez a hátlap sem a szívem csücske. A tudása és sebessége előtt le a kalappa :K

[ Szerkesztve ]

(#73) --Nozbert--

--Nozbert--
(senior tag)

Szerintem ezentúl senki sem mondhatja,hogy rossz a Nokia árszabása. :R
Igaz,az N78 még mindig bestbuy,de ha ennek kicsit mérséklődik az ára,akkor ez is ott lehet a legjobb ajánlatok között,főleg a 4 GB-os microSD miatt.

/\/0zb3/27

(#74) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy auto-focus funkció nem ártott volna bele, amúgy tetszik a teló.

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#75) androcles

androcles
(tag)

Gratulálok a kamerához, azt hittem ilyen fost csak a SE tesz a zenefonjaiba!

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

(#76) skylinelaca

skylinelaca
(senior tag)

azért ez a kamera dolog elég gagyi.... egész teló csupa ujdonság erre itt egy AF nélküli kam...

[ Szerkesztve ]

Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#77) 30z.Samu válasza skylinelaca (#76) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nehogy már minden faxa legyen! :DD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#78) skylinelaca válasza 30z.Samu (#77) üzenetére

skylinelaca
(senior tag)

nah de ekkora hibát véteni...ez olyan mint az n96 ban a processzor... megcsinálnak egy tök jó telefont ,technikai ujdonságokkal és elrontják egy olyan dologgal ami tök alapvető dolog lenne a nokiánál.

[ Szerkesztve ]

Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#79) zsoltke

zsoltke
(tag)

ez a teló 10x vállalhatóbb képet készít, mint bármelyik E71 amiben elvileg AF is van. :F

Toshiba Satellite A200-20N, Apple iPhone 4 8gb + Motorola HT820

(#80) 30z.Samu válasza skylinelaca (#78) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Valamit hagyni kell a másik telóba is" elven vannak szerintem.

zsoltke: Én személy szerint nem is azt mondtam, hogy rossz képet csinál, csak hogy egy AF elfért volna benne! :))

(#81) Dare2Live válasza zsoltke (#79) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem se áll össze, hiába F2.4es az obija...... Végülis mindegy is miért a tény, hogy megjelenésekor már első fwvel is elveri az AFes kamerák nagyját. :F :Y

[ Szerkesztve ]

(#82) geri| válasza papi77 (#2) üzenetére

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Erre szokták mondani, hogy:
"A cégünk (ami most a nokia)olcsón, jól és gyorsan dolgozik. Ön ezek közül kettőt választhat"
A szép dizájn már nem fért bele az amúgy kiváló telefonba-amilyet a norvégok már rég nem csináltak...

Think Different! 

(#83) Ricardo válasza geri| (#82) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

"A szép dizájn már nem fért bele az amúgy kiváló telefonba-amilyet a norvégok már rég nem csináltak..."

Gondolom ezen a Japán/Svéd gyártót érted :U

Szerintem vállalható képeket készít. Ha valóban jó áron jön akkor ez belefér.

(#84) bope87 válasza Khaal (#55) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyetértek mindennel, minden meglátszik azon a fényes fekete műanyagon :(

[ Szerkesztve ]

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#85) Fooler89

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

"A Nokia 5360-at az XXL GSM biztosította. A készülék megvásárolható:
Budapest VI. Jókai tér 6."

Legyen pénzem és megveszem:)

[ Szerkesztve ]

"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

(#86) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a telefon überalles.
ennél jobb sosem kéne.

6303tólmennyiben jobb ez??
mind2 bejövős.

de az 5310 mégmindig etalon nekem.de 37é....

Na ééésss?::DDD

(#87) sekli válasza --Nozbert-- (#73) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

kerül vagy két-háromezerbe egy 4gigás microSD, valóban szempont...

[ Szerkesztve ]

(#88) bope87 válasza dragonfx (#86) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"6303tólmennyiben jobb ez??"

Mindenben :D

5310-et meg szerintem olcsóbban is lehet kapni, szolgáltatónál mindenképp (de az 5630 nála is jobb ;) )

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#89) Tristis válasza sekli (#87) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért ne lenne szempont?! Valamelyik gyártó még egy szaros adatkábelt se tud adni...
Másrészt meg bosszantó is. Egy 4 gigás kártya meg tényleg való is valamire, nem úgy, mint egy 512 megás... legalább nem kell 128 kbps-ban hallgatni... ami azért már nem egy mai minőség. Árérzékeny piac, árérszékeny vásárlók (bár ez már középkategória az is igaz, így már kevésbé fontos pár ezer forint)

[ Szerkesztve ]

(#90) nobika1

nobika1
(tag)
LOGOUT blog

Na már tudom mi kell nekem, ez. Iszonyat szép és elég sokat tud. :R

06-70-419-1638

(#91) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

megvan a következő telóm :Y

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#92) cscscs

cscscs
(újonc)

persze, ebbe aztán nagyon kell a 600 Mhz, de az n97be vagy az 5800-ba még véletlenül se.. :W

(#93) johnny82

johnny82
(senior tag)

Nagyon bejön a teló, 6234-em méltó utódja lesz.

(#94) MotaMan

MotaMan
(újonc)

Valaki légyszíves mondja meg hogy valóban lehetséges-e hogy ebben a telóban 600mhz-es
proci van az 5730-ban pedig csak 369 lesz? Mert a legtöbb oldalon ilyen adatokat adnak meg ha valóban ez a helyzet akkor lehet mégse várok az 5730-ra bár jól jönne az a qwerty billentyüzet.

(#95) Algieba válasza cscscs (#92) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nekem is X-akta, hogy két magasabb árfekvésű modellbe kisebb proci került.
Végül is, ez lesz a "néptelefon".

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#96) Spancho

Spancho
(tag)

Dehogy lesz ez néptelefon.
A néptelefon a 3310-es volt , utána meg a K750 azóta annyi minden van már hogy csoda 2 ugyan olyan telefont látni az utcán (kis túlzással).
Ha az Iphone lemenne kártyásan 20k-ra na az néptelefon lenne :DD
(vagy bármelyik jobb divatos készülék)
Akció kell az embereknek meg 1 patent készülék és veszik mint a cukrot.

(#97) Algieba válasza Spancho (#96) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem kellene Iphone még ingyen sem. Volt a kezemben és nem fogott meg. Egy lapos kijelző az egész. Épp az a stílusa, hogy egy lapos, jellegtelen izé. Ráadásul zárt, mindenért fizetős rendszere van. Hát, hülye vagyok én, hogy minden apróságért pluszba fizessek?

Az 5630 sokkal jobban érdekelne, ha 20e-ért dobálnák. :D Van benne minden jó. Még az 5800-nál is jobban tetszik. De még az E51-nél is.

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#98) MotaMan

MotaMan
(újonc)

egyszerüen nemtudom eldönteni.5730 vagy 5630, az elsőnek van qwerty billentyüzete nagyobb a képernyője viszont ennek meg jóval gyorsabb a procija....játékra kéne meg zenére a telefon.

(#99) Ricardo válasza MotaMan (#98) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ez fogós kérdés, Mivel a játékhoz két dolog fontos. nagy kijelző, és erős processzor. :U

(#100) Tristis válasza MotaMan (#98) üzenetére

Tristis
(senior tag)
LOGOUT blog

Zenére inkább Sandisk Sansa Clip és mellé válassz telót. Én is így tettem.
Szerintem az 5310-esen felül már nem érdemes telefont zenelejátszóként kezelni (az mehet akár nyakba is a súlya miatt), mert túl körülményes a kezelése (pl. zsebből előhúz-visszatesz stb-stb. De ez persze függ az öltözködési stílustól, évszaktól stb....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.