Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) mate317 válasza RootRulez (#997) üzenetére

mate317
(lelkes újonc)

köszi, majd megpróbálom xp-vel.
azt tudom, hogy ott kell ébresztést beállítani, de ha pl nem a szokásos x időben akarok kelni, hanem x+fél órakor, akkor s40-nel simán "ébresztő"->és már pötyöghettem is az időt, aztán "bekapcsol" és "ment".
itt meg kell "óra" "jobbra gomb" "opciók" "új jelzés" stb
persze kibírom, de jobb volt az s40-ben
és még valami, ez eléggé idegesít: a névjegyzékbe lépve az ovi fület hozza be, attól balra van a telefonkönyvem. ezen lehet változtatni?

(#1002) lindermen válasza mate317 (#1001) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Szia! Próbáld meg a névjegyeknél az opciók/szolgált. rendezése nevű opciót. Bár én nem jöttem rá mit lehet hova helyezni, mert nekem alapból ott csak az ovi-s fül van, és azt magához képest elég nehéz rendezni :) , de mást beállítást viszont nem találtam. Hallgassunk meg (ill. olvassunk :) ) másokat is.

[ Szerkesztve ]

(#1003) Sanya válasza RootRulez (#999) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

vagy felhákolod a hangosat :D

(#1004) RootRulez válasza Sanya (#1003) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ja, mert erre is van móóód? :U

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1005) hajae

hajae
(újonc)

Nagyon egyszerű dolgot szeretnék ! Nekeme a T-s legfrisseb szoftom van.
Mikor hívnak, csak rezegjen ! De ez nem megy, max úgy sikerül elérni, hogy a pl: tárgyalás, vagy akármilyen üzemmódban lejjebb veszem a szinte minimálisra a csengést.
Eddig nekem az összes S40-es telók tudták a csak rezgés üzemmódot !
Egyébként csak ez a bajom vele , semmi más !!
Ezt meg lehet valahogy oldani ?

(#1006) punky10 válasza hajae (#1005) üzenetére

punky10
(senior tag)

A néma üzemmodban nálam csak rezeg.de ha ez nem jo,akkor a profilnál van olyan,hogy szerkeztés,ott mindent be lehet állitani.

(#1007) punky10 válasza mate317 (#1001) üzenetére

punky10
(senior tag)

A "névjegyzék" OVI fülére az a megoldás,hogy.
Beállitások->Általános->Testreszabás->Készenléti állapot->Hivatkozások->és itt az alkalmazások közül az ELSÖ NÉVJEGYZÉKET kell kiválasztani.Ekkor az alap telefonkönyv lessz az elsödleges.

(#1008) Norbi89 válasza punky10 (#1006) üzenetére

Norbi89
(senior tag)

:) :))

► norbest

(#1009) mate317 válasza punky10 (#1007) üzenetére

mate317
(lelkes újonc)

köszi!
(bár nekem a másodikat kellett, de ott volt a megoldás)

(#1010) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

sziasztok
ez a teló gyári fülhalgatóval szépen szól?és maga a telefon hangosabb mint az 5310 vagy valami hasonló?

[ Szerkesztve ]

(#1011) Sanya válasza ZISTEN (#1010) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

olyan hangos, mint felszálláskor egy AN-225-ös repgép.

(#1012) lindermen válasza Sanya (#1011) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

:DDD :K

(#1013) mate317

mate317
(lelkes újonc)

Amúgy nem tudom, ti hogy raktatok rá maps-et, mert szerintem nem lehet: a maps installer kiírja, hogy csak akkor ismeri fel a telefont a szoft, ha előtte a telón megnyitottuk és bezártuk a mapset! Tehát csak updatelni lehet, nem?

(#1014) punky10 válasza mate317 (#1013) üzenetére

punky10
(senior tag)

Inkább rakj fel egy törtet.A Nokiaproramok.hu-n van jopár.Ez legalább "friss"térképpel van,és hangosan navigál,ami viszont a gyárival nem lehetséges:az 5630-as nincs benne a fullosan támogatottak listájában...

(#1015) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Na valamit nagyon benéztem! Telepítettem meg eltávolítottam témákat. Aztán le szerettem volna menteni a telefonmemóriát a kártyára, erre kiírta, hogy megtelt a memória (háttérben semmi nem futott!). Biztonsági mentés pc-suittal, majd hard reset. Azóta kb a 3.ik hard reset-et csináltam, de tudom visszaállítani rendesen beállításaimat (régebbi mentésből sem). :F
Jótanácst v tippet elfogadok!

(#1016) lindermen válasza lindermen (#1015) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Na igen, késő éjszaka van. Mostanra megoldódott. :W
Memóriakártya volt a ludas!

(#1017) Sanya válasza mate317 (#1013) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

nem. feltelepíted a nokia maps-t mindegy, hogy mókolt, vagy originále.

ha felraktad EL KELL INDÍTANI!!!!!!!!!!!

ha elindult, amely több is lehet mint 1 perec, akkor bezárod.

kábel elő, számgépre kötöd PC suite mode

nokia map updater elindít. magyar térkép + magyar csicsergő letölt, felrak, elindít, és örül. ennyi

[ Szerkesztve ]

(#1018) ZISTEN válasza lindermen (#1016) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

neked volt 5310?
ha igen akkor az 5630 hangosabb?

[ Szerkesztve ]

(#1019) RootRulez válasza ZISTEN (#1018) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az aláírásából következtetve., volt olyan telója. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1020) lindermen válasza ZISTEN (#1018) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Fülhallgatóval nem egyértelműen hangosabb, inkább talán szebben szól. Kihangosítva szerintem hangosabb (az 5630). egyébként fentebb a bólogatós fejecske is erre akart utalni ;)

[ Szerkesztve ]

(#1021) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

a francba!!!jelenleg nincs a T-nél raktáron ez a teló.
szerintetek fog még érkezni vagy már megszűnt a T-nél?

[ Szerkesztve ]

(#1022) RootRulez válasza ZISTEN (#1021) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pannonnál már februárban kifutott, szóval szerintem a t-nél is annyi lesz neki, így marad a független vagy használt...

(#1023) lindermen válasza ZISTEN (#1021) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Próbáld meg üzletben személyesen. Tudom, a webshopban van rá valamennyi kedvezmény talán, de ha ott nincs készleten :U . Üzletben pedig attól még lehet, hogy webshopban nincs. :)

[ Szerkesztve ]

(#1024) lindermen válasza ZISTEN (#1021) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Vagy esetleg nézd meg ezt: link

(#1025) ZISTEN válasza lindermen (#1024) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

köszi de használt nem érdekel.
nem akarom megszivni.

[ Szerkesztve ]

(#1026) mate317 válasza ZISTEN (#1025) üzenetére

mate317
(lelkes újonc)

Pedig jó a használt is, én 27-ért vettem 2 hónapos függetlent, 2 év gyári garival... és semmi baja.

(#1027) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

sziasztok
most rendeltem a T webshopban 1 5630at előfizetésre Eco dijcsomagban.
azt szeretném kérdezni hogy aki vett a webshopban telót tényleg azzal a telefonszámmal kűldik, amit választok???

[ Szerkesztve ]

(#1028) guest666

guest666
(fanatikus tag)

Hi !

Kijelző porosodása mennyire jellemző több hónapos távlatban?

(#1029) hhx válasza guest666 (#1028) üzenetére

hhx
(lelkes újonc)

Nekem fél éve van meg és egyáltalán nem porosodik a kijelző.

(#1030) Wolf77 válasza guest666 (#1028) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

Szia

Szerintem ez hely függő , már mint az ember milyen közegbe használja többet. Ha irodában (vagy suliban) biztos nem kap annyi környezeti hatást(port) mint aki szennyezettebb közegben használj. Nekem 3 hónapos és már van egy két szem a kijelzőn s az üveg alsó részén. Pedig előtte E50 em volt s 3 évig használtam ugyan itt , és egy szem sem került be.
De lehet csak illesztés gondja van a háznak, és nem is veszélyes....

3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16

(#1031) RootRulez válasza Wolf77 (#1030) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nálam sincs benne pór 4 hónap alatt, de én kajak a tokban hordom. Ha nincs tokban, de leteszem az asztalra vagy akármi, akkor is alatta van a tok... Szóval mint a hímes-tojásra...

(#1032) lindermen válasza RootRulez (#1031) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Ugyanez csak nekem féléves

(#1033) RootRulez válasza lindermen (#1032) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez novemberi asszem... 2. tulaj vagyok az első nyerte és itt vettem tőle PH-n... De dobozban volt végig, míg megvettem tőle, az illetőnek két telefonja is volt, mindkettő komolyabb volt ennél...

(#1034) Wolf77 válasza RootRulez (#1031) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

én is vigyázok rá , eddig az összes telefonomat szinte karcmentesen adtam el, de a munkám miatt nem tudom tokban hordani mivel egy kézzel kell , hogy kezeljem , de karc ezen sincs , s remélem a földet sem akarja önszántából megnézni :)

3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16

(#1035) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

sziasztok
sikerűlt vennem 1 5630at t-mobilost előfizetéses, és azt irja a háttérképnél hogy a SIM kártya regisztrációja sikertelen.
ez mit jelent és mit lehet vele csinálni?
ha hívni akarok akkor meg azt irja hogy csak segélykérő hivások engedélyezettek.
lécci segitsetek...

[ Szerkesztve ]

(#1036) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

még annyit szeretnék hogy a vaku világitó progit hogy kell használni,?felraktam a telóra de nem tom hogy kell megnyitni segitsetek légyszives.

[ Szerkesztve ]

(#1037) lindermen válasza ZISTEN (#1035) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Pin-t adtál neki bekapcsolásnál, elfogadta?

szerk. a sim-kártyát nem tudja "regisztrálni" (nem tudom most jobban kifejezni), tehát azzal lesz probléma.

[ Szerkesztve ]

(#1038) ZISTEN válasza lindermen (#1037) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

igen beirtam a kódot és elfogadta.
de sikertelen a regisztrációja.
aztán átraktam az5310be és azt irta hogy nem azonositott hálózat.

[ Szerkesztve ]

(#1039) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

szeretnék témát rakni a telóra de soknál azt irja lejárt tanusitvány.
ez mit jelent?

[ Szerkesztve ]

(#1040) lindermen válasza ZISTEN (#1039) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Állítsd vissza a dátumot telepítés előtt, néhány évvel, aztán telepítés után visszaállíthatod. De azért vigyázz a témákkal, némelyik tud érdekes dolgokat eredményezni, nekem még nem volt problémám mondjuk. Ja és a telefonra telepítsd mindig!

Ja és akkor a sim lehet a problémás, ha másik telefonban se működik, vidd be a T-hez sztem.

szerk. Ha eddig még nem volt symbian telefonod, fusd át ezt :)

[ Szerkesztve ]

(#1041) akos3 válasza lindermen (#1040) üzenetére

akos3
(őstag)

Miért kéne a telefonra telepíteni? Én világ életemben az összes telefonomom a kártyára telepítettem mindent és semmi gondom nem volt vele...

áliász akos4

(#1042) lindermen válasza akos3 (#1041) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Elvileg könnyebb eltávolítani őket, ha valami gáz van. Memkártyáról van amelyiket nehezebb leszedni.
szerk. Csak a témákról beszélek. Progikat én is a kártyára szoktam.

[ Szerkesztve ]

(#1043) punky10 válasza akos3 (#1041) üzenetére

punky10
(senior tag)

Én meg feltelepitem a témát a kártyára,1-2 napig tesztelem,majd ha tetszik,akkor eltávolitom,és felteszem a telefonra.Ugyanis ha a kártyán van,és USB-kapcsolatban kapsz egy hivást,akkor érhet egy kis meglepetés...A szövegek (pl ki hiv...)szine,az elöugro ablakok háttere mind a téma alapján van beállitva.USB adatátviteli modban viszont a kártyát leválasztja,igy nem fér hozzá na téma pár részéhez.Ezt valamelyik deffault téma idevágo részével potolja,ami nálam ugy nézett ki,hogy nagyon világos szürke háttéren fehér betük... :DDD Ha nem használsz olyan témát,ami ikonokat is tartalmaz(nem szeretem öket,mert nem változtatja át az összes ikont,felemásan meg csunya...)akkor a maximum 4-500 kb elhasznált memoria még belefér.

(#1044) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

köszi a segitségeket.
mostmár csak a vaku világitó progit kéne segiteni felrakni mert a teló szöveget hoz be.

[ Szerkesztve ]

(#1045) akos3 válasza punky10 (#1043) üzenetére

akos3
(őstag)

Nekem amikor USB kapcsolaton van akk egyszerűen visszaállítja az alapértelmezett témára azt kész! ha lehúzom a gépról akkor meg visszaállítja amire be volt állítva..

(#1044) ZISTEN Miylen szöveget? :U

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#1046) ZISTEN válasza akos3 (#1045) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

inkább segits légyszi felrakni a telóra a világitó progit.
már letöltöttem csak mikor raknám fel azt irja hogy a tanusitvány lejárt lépjen kapcsolatba a program késztőjével.valami ilyesmit ir

[ Szerkesztve ]

(#1047) Ricardo válasza ZISTEN (#1046) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Állítsd vissza egy évvel a dátumot, és úgy telepítsd.

(#1048) akos3 válasza ZISTEN (#1046) üzenetére

akos3
(őstag)

Már páran elmondták, h állítsd vissza a teló dátumát mielőtt a telepítést meglezdenéd! Addig próbálkozz míg nem írja ki!

Én nem értem Te csak kérdezel de a választ már nem olvasod el?

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#1049) ZISTEN válasza akos3 (#1048) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

de olvasom csak arra gondoltam hogy itt más a probléma.bocs. :R

[ Szerkesztve ]

(#1050) Sanya válasza akos3 (#1045) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

ez amiatt van, mert memóüriakártyára telepítetted a témát.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.