köszi, majd megpróbálom xp-vel.
azt tudom, hogy ott kell ébresztést beállítani, de ha pl nem a szokásos x időben akarok kelni, hanem x+fél órakor, akkor s40-nel simán "ébresztő"->és már pötyöghettem is az időt, aztán "bekapcsol" és "ment".
itt meg kell "óra" "jobbra gomb" "opciók" "új jelzés" stb
persze kibírom, de jobb volt az s40-ben
és még valami, ez eléggé idegesít: a névjegyzékbe lépve az ovi fület hozza be, attól balra van a telefonkönyvem. ezen lehet változtatni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
mate317
(lelkes újonc)

lindermen
(fanatikus tag)
Szia! Próbáld meg a névjegyeknél az opciók/szolgált. rendezése nevű opciót. Bár én nem jöttem rá mit lehet hova helyezni, mert nekem alapból ott csak az ovi-s fül van, és azt magához képest elég nehéz rendezni
, de mást beállítást viszont nem találtam. Hallgassunk meg (ill. olvassunk
) másokat is.
[ Szerkesztve ]

Sanya
(PH! kedvence)
vagy felhákolod a hangosat 
ja, mert erre is van móóód? 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

hajae
(újonc)
Nagyon egyszerű dolgot szeretnék ! Nekeme a T-s legfrisseb szoftom van.
Mikor hívnak, csak rezegjen ! De ez nem megy, max úgy sikerül elérni, hogy a pl: tárgyalás, vagy akármilyen üzemmódban lejjebb veszem a szinte minimálisra a csengést.
Eddig nekem az összes S40-es telók tudták a csak rezgés üzemmódot !
Egyébként csak ez a bajom vele , semmi más !!
Ezt meg lehet valahogy oldani ?

punky10
(senior tag)
A néma üzemmodban nálam csak rezeg.de ha ez nem jo,akkor a profilnál van olyan,hogy szerkeztés,ott mindent be lehet állitani.

punky10
(senior tag)
A "névjegyzék" OVI fülére az a megoldás,hogy.
Beállitások->Általános->Testreszabás->Készenléti állapot->Hivatkozások->és itt az alkalmazások közül az ELSÖ NÉVJEGYZÉKET kell kiválasztani.Ekkor az alap telefonkönyv lessz az elsödleges.

Norbi89
(senior tag)

► norbest

mate317
(lelkes újonc)
köszi!
(bár nekem a másodikat kellett, de ott volt a megoldás)

ZISTEN
(lelkes újonc)
sziasztok
ez a teló gyári fülhalgatóval szépen szól?és maga a telefon hangosabb mint az 5310 vagy valami hasonló?
[ Szerkesztve ]

Sanya
(PH! kedvence)
olyan hangos, mint felszálláskor egy AN-225-ös repgép.

lindermen
(fanatikus tag)

mate317
(lelkes újonc)
Amúgy nem tudom, ti hogy raktatok rá maps-et, mert szerintem nem lehet: a maps installer kiírja, hogy csak akkor ismeri fel a telefont a szoft, ha előtte a telón megnyitottuk és bezártuk a mapset! Tehát csak updatelni lehet, nem?

punky10
(senior tag)
Inkább rakj fel egy törtet.A Nokiaproramok.hu-n van jopár.Ez legalább "friss"térképpel van,és hangosan navigál,ami viszont a gyárival nem lehetséges:az 5630-as nincs benne a fullosan támogatottak listájában...

lindermen
(fanatikus tag)
Na valamit nagyon benéztem! Telepítettem meg eltávolítottam témákat. Aztán le szerettem volna menteni a telefonmemóriát a kártyára, erre kiírta, hogy megtelt a memória (háttérben semmi nem futott!). Biztonsági mentés pc-suittal, majd hard reset. Azóta kb a 3.ik hard reset-et csináltam, de tudom visszaállítani rendesen beállításaimat (régebbi mentésből sem). 
Jótanácst v tippet elfogadok!

lindermen
(fanatikus tag)
Na igen, késő éjszaka van. Mostanra megoldódott. 
Memóriakártya volt a ludas!

Sanya
(PH! kedvence)
nem. feltelepíted a nokia maps-t mindegy, hogy mókolt, vagy originále.
ha felraktad EL KELL INDÍTANI!!!!!!!!!!!
ha elindult, amely több is lehet mint 1 perec, akkor bezárod.
kábel elő, számgépre kötöd PC suite mode
nokia map updater elindít. magyar térkép + magyar csicsergő letölt, felrak, elindít, és örül. ennyi
[ Szerkesztve ]

ZISTEN
(lelkes újonc)
neked volt 5310?
ha igen akkor az 5630 hangosabb?
[ Szerkesztve ]
Az aláírásából következtetve., volt olyan telója. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

lindermen
(fanatikus tag)
Fülhallgatóval nem egyértelműen hangosabb, inkább talán szebben szól. Kihangosítva szerintem hangosabb (az 5630). egyébként fentebb a bólogatós fejecske is erre akart utalni 
[ Szerkesztve ]

ZISTEN
(lelkes újonc)
a francba!!!jelenleg nincs a T-nél raktáron ez a teló.
szerintetek fog még érkezni vagy már megszűnt a T-nél?
[ Szerkesztve ]
Pannonnál már februárban kifutott, szóval szerintem a t-nél is annyi lesz neki, így marad a független vagy használt...

lindermen
(fanatikus tag)
Próbáld meg üzletben személyesen. Tudom, a webshopban van rá valamennyi kedvezmény talán, de ha ott nincs készleten
. Üzletben pedig attól még lehet, hogy webshopban nincs. 
[ Szerkesztve ]

lindermen
(fanatikus tag)
Vagy esetleg nézd meg ezt: link

ZISTEN
(lelkes újonc)
köszi de használt nem érdekel.
nem akarom megszivni.
[ Szerkesztve ]

mate317
(lelkes újonc)
Pedig jó a használt is, én 27-ért vettem 2 hónapos függetlent, 2 év gyári garival... és semmi baja.

ZISTEN
(lelkes újonc)
sziasztok
most rendeltem a T webshopban 1 5630at előfizetésre Eco dijcsomagban.
azt szeretném kérdezni hogy aki vett a webshopban telót tényleg azzal a telefonszámmal kűldik, amit választok???
[ Szerkesztve ]

guest666
(fanatikus tag)
Hi !
Kijelző porosodása mennyire jellemző több hónapos távlatban?

hhx
(lelkes újonc)
Nekem fél éve van meg és egyáltalán nem porosodik a kijelző.

Wolf77
(lelkes újonc)
Szia
Szerintem ez hely függő , már mint az ember milyen közegbe használja többet. Ha irodában (vagy suliban) biztos nem kap annyi környezeti hatást(port) mint aki szennyezettebb közegben használj. Nekem 3 hónapos és már van egy két szem a kijelzőn s az üveg alsó részén. Pedig előtte E50 em volt s 3 évig használtam ugyan itt , és egy szem sem került be.
De lehet csak illesztés gondja van a háznak, és nem is veszélyes....
3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16
Nálam sincs benne pór 4 hónap alatt, de én kajak a tokban hordom. Ha nincs tokban, de leteszem az asztalra vagy akármi, akkor is alatta van a tok... Szóval mint a hímes-tojásra...

lindermen
(fanatikus tag)
Ugyanez csak nekem féléves
Ez novemberi asszem... 2. tulaj vagyok az első nyerte és itt vettem tőle PH-n... De dobozban volt végig, míg megvettem tőle, az illetőnek két telefonja is volt, mindkettő komolyabb volt ennél...

Wolf77
(lelkes újonc)
én is vigyázok rá , eddig az összes telefonomat szinte karcmentesen adtam el, de a munkám miatt nem tudom tokban hordani mivel egy kézzel kell , hogy kezeljem , de karc ezen sincs , s remélem a földet sem akarja önszántából megnézni 
3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16

ZISTEN
(lelkes újonc)
sziasztok
sikerűlt vennem 1 5630at t-mobilost előfizetéses, és azt irja a háttérképnél hogy a SIM kártya regisztrációja sikertelen.
ez mit jelent és mit lehet vele csinálni?
ha hívni akarok akkor meg azt irja hogy csak segélykérő hivások engedélyezettek.
lécci segitsetek...
[ Szerkesztve ]

ZISTEN
(lelkes újonc)
még annyit szeretnék hogy a vaku világitó progit hogy kell használni,?felraktam a telóra de nem tom hogy kell megnyitni segitsetek légyszives.
[ Szerkesztve ]

lindermen
(fanatikus tag)
Pin-t adtál neki bekapcsolásnál, elfogadta?
szerk. a sim-kártyát nem tudja "regisztrálni" (nem tudom most jobban kifejezni), tehát azzal lesz probléma.
[ Szerkesztve ]

ZISTEN
(lelkes újonc)
igen beirtam a kódot és elfogadta.
de sikertelen a regisztrációja.
aztán átraktam az5310be és azt irta hogy nem azonositott hálózat.
[ Szerkesztve ]

ZISTEN
(lelkes újonc)
szeretnék témát rakni a telóra de soknál azt irja lejárt tanusitvány.
ez mit jelent?
[ Szerkesztve ]

lindermen
(fanatikus tag)
Állítsd vissza a dátumot telepítés előtt, néhány évvel, aztán telepítés után visszaállíthatod. De azért vigyázz a témákkal, némelyik tud érdekes dolgokat eredményezni, nekem még nem volt problémám mondjuk. Ja és a telefonra telepítsd mindig!
Ja és akkor a sim lehet a problémás, ha másik telefonban se működik, vidd be a T-hez sztem.
szerk. Ha eddig még nem volt symbian telefonod, fusd át ezt 
[ Szerkesztve ]

akos3
(őstag)
Miért kéne a telefonra telepíteni? Én világ életemben az összes telefonomom a kártyára telepítettem mindent és semmi gondom nem volt vele...
áliász akos4

lindermen
(fanatikus tag)
Elvileg könnyebb eltávolítani őket, ha valami gáz van. Memkártyáról van amelyiket nehezebb leszedni.
szerk. Csak a témákról beszélek. Progikat én is a kártyára szoktam.
[ Szerkesztve ]

punky10
(senior tag)
Én meg feltelepitem a témát a kártyára,1-2 napig tesztelem,majd ha tetszik,akkor eltávolitom,és felteszem a telefonra.Ugyanis ha a kártyán van,és USB-kapcsolatban kapsz egy hivást,akkor érhet egy kis meglepetés...A szövegek (pl ki hiv...)szine,az elöugro ablakok háttere mind a téma alapján van beállitva.USB adatátviteli modban viszont a kártyát leválasztja,igy nem fér hozzá na téma pár részéhez.Ezt valamelyik deffault téma idevágo részével potolja,ami nálam ugy nézett ki,hogy nagyon világos szürke háttéren fehér betük...
Ha nem használsz olyan témát,ami ikonokat is tartalmaz(nem szeretem öket,mert nem változtatja át az összes ikont,felemásan meg csunya...)akkor a maximum 4-500 kb elhasznált memoria még belefér.

ZISTEN
(lelkes újonc)
köszi a segitségeket.
mostmár csak a vaku világitó progit kéne segiteni felrakni mert a teló szöveget hoz be.
[ Szerkesztve ]

akos3
(őstag)
Nekem amikor USB kapcsolaton van akk egyszerűen visszaállítja az alapértelmezett témára azt kész! ha lehúzom a gépról akkor meg visszaállítja amire be volt állítva..
(#1044) ZISTEN Miylen szöveget? 
[ Szerkesztve ]
áliász akos4

ZISTEN
(lelkes újonc)
inkább segits légyszi felrakni a telóra a világitó progit.
már letöltöttem csak mikor raknám fel azt irja hogy a tanusitvány lejárt lépjen kapcsolatba a program késztőjével.valami ilyesmit ir
[ Szerkesztve ]

Ricardo
(PH! nagyúr)
Állítsd vissza egy évvel a dátumot, és úgy telepítsd.

akos3
(őstag)
Már páran elmondták, h állítsd vissza a teló dátumát mielőtt a telepítést meglezdenéd! Addig próbálkozz míg nem írja ki!
Én nem értem Te csak kérdezel de a választ már nem olvasod el?
[ Szerkesztve ]
áliász akos4

ZISTEN
(lelkes újonc)
de olvasom csak arra gondoltam hogy itt más a probléma.bocs. 
[ Szerkesztve ]