Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1251) Scooter86101 válasza lindermen (#1250) üzenetére

Scooter86101
(lelkes újonc)

de az nem biztos !!

(#1252) lindermen válasza Scooter86101 (#1251) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Mármint, hogy ott nem a megfelelő beállítást adnák meg?
Egyébként melyik szolgáltatónál vagy?

(#1253) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Feltettem egy villanós progit. Elvileg ehhez való verziót töltöttem le, viszont telepítésnél is figyelmeztetett, hogy nem kompatibilis, plusz a progi menüje olyan, mintha érintéssel lehetne irányítani. De az opciók funkcióval elő tudom hozni a lényeget, s múkodik :))

(#1254) akos3 válasza lindermen (#1253) üzenetére

akos3
(őstag)

Én ebből semmit nem értettem. Mi az h villanós progi? Mi az h olyan a menüje mintha érintéssel lehetne irányítani?....

Am az ne izgasson h azt írja ki h nem kompatibilis, nyugodtan folytasd, nem lesz semmi para. :N

áliász akos4

(#1255) lindermen válasza akos3 (#1254) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Zseblámpa progi, bocs nem voltam érthető! A menüjében meg nagy ikonok vannak középen, de nem tudok rajtuk lépkedni! Csak a bal oldali funkciógombbal előhozva az opciókat tudom kapcsolgatni. Köszi!

(#1256) akos3 válasza lindermen (#1255) üzenetére

akos3
(őstag)

Ez sztem megy rajta.
Vagy a tied is megy?

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#1257) lindermen válasza akos3 (#1256) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

sztem ez van nekem is, csak a verzió 2.00(6). De ahonnan leszedtem, ott s60v3-hoz írta :U
Jah és persze megy, opciókban lehet kapcsolgatni ki-be, csak a progi felülete olyan érdekes volt elsőre. Minek vannak ott az ikonok ha nem tudok rajta lépkedni :F :U

[ Szerkesztve ]

(#1258) akos3 válasza lindermen (#1257) üzenetére

akos3
(őstag)

Nekem BrightLight van fen N85ön. Semmi gomb nincs és semmi opciók :N Egysezrűen gombnyomásra kilép a progiból.

áliász akos4

(#1259) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Intenziv wifi közben melegszik. Ez mist a wifi miatt van vagy azért mert folyamatosan a kezemben van? :U

lehet hülye kérdés, de észrevettem...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1260) lindermen válasza RootRulez (#1259) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Szerintem mind2. Nekem 3G-s netezés közben is melegszik. Sztem az akku melegszik, ha komolyabban igénybevesszük. Ennyi.

(#1261) RootRulez válasza lindermen (#1260) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valószínes. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#1262) Sanya válasza RootRulez (#1261) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

próbáld ki a torrentet wifin keresztül, hogy mennyire melegszik, míg leszed kb 300mb adatot :)

szinte forró lesz a telefon, illetve úgy szívja az aksit, mintha nem is lenne! ( mert az aksi azért bírja ennyire, mert nagyon fejlett az energiagazdálkodása.)

(#1263) RootRulez válasza Sanya (#1262) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor meddig tartana, ha nem lenne fejlett. :U Nekem max 2 napot bír... Ha totál nem wifizek és keveset telefonálok, akkor megvan a 3. nap is.

(#1264) Sanya válasza RootRulez (#1263) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

nekem kb 1 hetet, de akkor csak telefonálok. ha intenzíven használom (este chat, nappal zenehallgatás), akkor kb 2 napot, másfelet.

de én vettem egy autóstöltőt, ha kocsiba ülök, akkor mindig rá van dugva.

(#1265) RootRulez válasza Sanya (#1264) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nem tom, pedig nem öldököltem...

(#1266) Sanya válasza RootRulez (#1265) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

tedd fel a nokia energy profile-t, és nézd meg, nincs-e beragadva valamilyen program, esetleg az zabálhatja az aksit.
no meg, a phonetorch, ha beállítod valamelyik gomba a világítást, akkor az fut a háttérben, és zabálja az aksit rendesen.

(#1267) RootRulez válasza Sanya (#1266) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van ilyen feladatkezelőm és ki szoktam lőni, ami nem kell. :K

(#1268) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Mivel tudom alapra tenni a telefont? Azaz abba az állapotba állítani, amikor kijött a gyárból...

Köszi: RR

(#1269) lindermen válasza RootRulez (#1268) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

kikapcsolt állapotban: * + 3 + hívásindító gomb + bekapcsolás (esetünkben hívás vége). Addig kell őket nyomva tartani, míg be nem jön a nokia felirat. Ha azért kell mert elkelt, mennyiért adtad el? (láttam h árulod...)

(#1270) RootRulez válasza lindermen (#1269) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És ez "többet ér", mint a *#7370# kóddal való reset? Pénzről majd akkor, ha elkelt, még semmi nem tuti,csak nem akarok kapkodni, ha eset van. :N

(#1271) lindermen válasza RootRulez (#1270) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

szerintem ugyanaz az eredmény. Csak érdekel a reális piaci ára, nem akartam indiszkrét lenni.

(#1272) RootRulez válasza lindermen (#1271) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak nem akarom elkiabálni. :U

(#1273) csabám

csabám
(őstag)

Sziasztok. Működő office programot keresek erre a telóra. Tudna nekem valaki segíteni, ha szépen megkérem rá?! Köszönöm előre is.

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#1274) RootRulez válasza csabám (#1273) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Quick Office

(#1275) csabám válasza RootRulez (#1274) üzenetére

csabám
(őstag)

Köszönöm, de nem ilyenre gondoltam. . .;)

(#1276) csabám válasza csabám (#1275) üzenetére

csabám
(őstag)

Köszönöm, sikerült megoldani.

(#1277) RootRulez válasza csabám (#1276) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Éspedig, mi lett a nyertes?

(#1278) akos3 válasza RootRulez (#1277) üzenetére

akos3
(őstag)

office suite szokott még bejönni a usereknek. abban van szerkesztő mód is, bár nekem még nem siekrült telepítnem olyat..

áliász akos4

(#1279) Fred23

Fred23
(senior tag)

Készülök frissíteni a szoftot wifin a legfrissebbre, most a 011.020 van. Aki esetleg ezt látja: miben jobb ettől a legfrissebb? Engem egyedül az zavart eddig, hogy a youtube-videókat a flashplayerrel nem lehet kitenni egyből teljes képernyőre, meg kell várni, amíg betölti az egész számot. Meg néha olyan is volt, hogy ahogy háttérbe került egy szám, egyből el is hallgatott; de ez ritka. Szinte tökéletes a teló. A jpg-tömörítés mértékén esetleg nem változtattak a képeknél?

Remélem, akku bírni fogja, nem tudom, meddig tart a folyamat. Up a topiknak!

(#1280) Sanya válasza Fred23 (#1279) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

van yutub kliens a telefonra. elmégy a m.google.com -ra kiválasztod a youtube-ot, majd váltasz angol nyelvre, lekapod, és minden megy :)

elvileg hibajavítások, és a helloox működésének hiánya fog bekövertkezni a telefonodon.

(#1281) Fred23 válasza Sanya (#1280) üzenetére

Fred23
(senior tag)

Leszedtem, feltettem, aztán úgy döntöttem, így már nem éri meg a frissítés, a teló 99,9%-os.

A hackelhetőség már nem nagyon érdekel; amúgy is van sok virágboltos progi, ami szignózott és feltelepül. Meg már szinte semmire nincs szükségem azokon kívül, amik beépítve is megvannak.

A következő lépésem az lesz, hogy leszedek róla pár játékot, mert a telómemórián van max. 20MB helyem, és ez nagyon kevés.

(#1282) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Srácok, amúgy ehhez milyen kártya van gyárilag?

(#1283) punky10 válasza RootRulez (#1282) üzenetére

punky10
(senior tag)

Nokia 4GB-os ,Class 4-es.Érdekes,hogy ez megkapta a 4 gigát,majd ennél drágább és magasabb osztályu Nokiát 2 Gb-vel szállitottak... :F

(#1284) akos3 válasza punky10 (#1283) üzenetére

akos3
(őstag)

E szériában spóroltak ezzel. Még szerencse, h az Nben a (asokat dobálták a telóval :P

áliász akos4

(#1285) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Nekem feltettek egy újabb szoftot, a 13.009-est. kicsit még gyorsabb lett a telefon.

(#1286) formax válasza lindermen (#1285) üzenetére

formax
(kvázi-tag)

Hol? Kik? Magyar nyelvű? Honnan lehet letölteni esetleg?

(#1287) lindermen válasza formax (#1286) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Nokia szervízben. De otthon is meg tudod csinálni, nokia software updater-rel (nsu).
Ja és magyar, persze. A nokia honlapján tudsz rákeresni, hogy neked is kijött-e, mert a függő telefonoknál a szolgáltató is belenyúlhat a szoftba. De szvsz a legjobb ha beviszed vmelyik nokia szervízpontba, ha garis ingyen megcsinálják!

[ Szerkesztve ]

(#1288) formax

formax
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ha érdekel valakit, végre frissült a Magyarország térkép, az M6 már Pécsig megvan. Az Ovi alkalmazásból lehet pl. frissíteni.

(#1289) trohak

trohak
(újonc)

Jó kis teló ez, szerintetek miért forgalmazták olyan kevés ideig, és miért nem volt valami népszerű?
A procija valódi újdonság volt, meg az árához képest nagyon jó kis teló volt.
Ma mennyit ér kb egy 2009 decemberi telenorfüggő 5630 minden tartozékával?

(#1290) lindermen válasza trohak (#1289) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Üdv! Én 18ért próbáltam eladni az enyémet, ami 2009 novemberi, tehát 2 éves, T-függő. 13-ért megvették volna, szóval kb az lehet a reális ára. Egyébként nagyon megszerettem, csak hát már eljárt felette az idő.

(#1291) trohak válasza lindermen (#1290) üzenetére

trohak
(újonc)

Az enyémet 8ért akarta megvenni egy telefonos, annyiért nem adtam oda, az 5310et meg 4ért a hangszóróval együtt... Annyiért nem adtam oda egyiket sem, de mindenképp eladom, de jó telók nagyon, én szerettem őket, főleg a wifit az 5630ba.
Neked most milyened van?

(#1292) lindermen válasza trohak (#1291) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Bocsi, csak most olvaslak.

Még ez van egyenlőre, mostanában fogom cserélni, de szerintem megtartom póttelefonnak, mert amennyit adnak érte, annyit nekem megér, hogy legyen. Vagy odaadom valakinek, barátnőnek, ismerősnek...

(#1293) RootRulez válasza lindermen (#1292) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mennyiért megy most?

(#1294) lindermen válasza RootRulez (#1293) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Nem tudom, már egy ideje nem árulom, mint írtam is. Sztem 10-15 között lehetne most eladni, állapottól függően. Van már utód?

(#1295) RootRulez válasza lindermen (#1294) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Február óta Amdroiddal nyomulok, Motorola DEFY-m van.

(#1296) formax válasza RootRulez (#1295) üzenetére

formax
(kvázi-tag)

A családban már 2 Androidos telefont is vettem, de még mindig nem nagyon akaródzik leváltani az 5630-amat, a mindennapi használatra teljesen megfelel, pedig netezek is, fényképezek is, mailezek is (Wifin).
Ha váltanék, nekem is a Motorola Defy+ tűnik jelenleg a legmegfelelőbb választásnak.

(#1297) lindermen válasza formax (#1296) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Ma cseréltem le egy Xperia mini-re, remélem beválik az is legalább annyira mint a kis Nokia. nehéz tőle megválni, az biztos...

[ Szerkesztve ]

(#1298) sanyka05

sanyka05
(újonc)

sziasztok nekem olyan gondom van, hogy az5630-amat elcsesztem szoftverikusan...
frissiteni akaram a rendszerèt, es nemsikerult olyannyira, hogy màr be sem kapcsol a telefon... es mikor rà akarom csatlakoztatni a gèpre, akkor be sem ad semmit a gèp sem.... hallottam olyanròl hogy szèt kell ahoz szedni a telefont, ès valami èrintkezokon keresztul tudnak belenyulni a telefon "AGYÀBA"... ha van valamien màs megoldàs amivel helyre lehet àllitani, akkor nagyon megkoszonnèm...

(#1299) formax válasza sanyka05 (#1298) üzenetére

formax
(kvázi-tag)

Szerintem kérdezd meg az E52 fórumban ugyanezt, az sokkal jobban pörög, több hozzáértő is van (csak kérj elnézést az OFF-ért, biztos fognak segíteni). Az E52 és az 5630 nagyon hasonlít egyébként, ami ott működik, több mint valószínű, hogy itt is fog.

[ Szerkesztve ]

(#1300) Saskakas18

Saskakas18
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Elfelejtettem a biztonsági kódomat. Tud valaki segítséget, hogy mit kellene csinálni???

Tennék be egy másik sim-et de nem engedi, mert kódot kér, amit elfelejtettem.

Segítséget előre is köszönöm !

Várom az ajánlatokat:)

(#1301) lindermen válasza Saskakas18 (#1300) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Esetleg hard resettel. Vagy nem kér kódot utána, vagy a gyárit be lehet neki ütni (12345 asszem). Előtte várj, talán vki tud jobbat.

(#1302) Saskakas18 válasza lindermen (#1301) üzenetére

Saskakas18
(lelkes újonc)

12345-az nem jó...

Semmilyen kód nem jó, amire emlékszem :(

(#1303) kaktusztea válasza Saskakas18 (#1302) üzenetére

kaktusztea
(tag)

Úgy emlékszem alapból 4 nulla...
0000

(#1304) Saskakas18 válasza kaktusztea (#1303) üzenetére

Saskakas18
(lelkes újonc)

0000-la sem jó :(

(#1305) formax válasza kaktusztea (#1303) üzenetére

formax
(kvázi-tag)

Nem-nem, alapból 12345 a biztonsági kód, (gyári beállítások visszaállításánál kérte már, és ez volt).

(#1306) Saskakas18 válasza formax (#1305) üzenetére

Saskakas18
(lelkes újonc)

esetleg valami ötlet? Segítség?

Vagy valamilyen program nem tudja formázni a telefont, hogy visszaálljon az 12345 ????

(#1307) formax válasza Saskakas18 (#1306) üzenetére

formax
(kvázi-tag)

Nincs ötletem, nem vagyok szakember. A goggle-ba az imei security master nokia szöveget beírva, állítólag már az első találat használható.

(#1308) Saskakas18 válasza formax (#1307) üzenetére

Saskakas18
(lelkes újonc)

az biztos, hogy nem jó...

Hogy tudná megadni a biztonsági kódot imei szám alapján...

Ez tuti, hogy nem jó. Program kellene, amivel összelehet kötni a mobilt.

(#1309) lindermen válasza Saskakas18 (#1308) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Akkor szervíz. A nokia üzletekben általában korrektek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.