Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) Dekha válasza Karma (#899) üzenetére

Dekha
(újonc)

És filmet milyen programmal tudnék darabolni minöségvesztés nélkül?

(#902) Dekha válasza Dekha (#901) üzenetére

Dekha
(újonc)

úgy , hogy minden darab, külön külön lejátszható legyen.

(#903) Karma válasza Dekha (#902) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem Avidemux-szal meg tudod csinálni, hogy a film két felét külön-külön kivágod és kimented. Fontos, hogy a Video-nál Copy-t válassz, akkor nem kódolja újra a képanyagot.

Break Driven Development

(#904) RootRulez válasza Dekha (#902) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Milyen az a DivX film, amit lejátszanál a telefonon és nagyobb, mint 4BG?:F Akkor már inkább konvertáld át, minőségromlást nem fogsz észrevenni, főleg egy ekkora kijelzőn... :N

XMedia Recode én ezt használom telefonos konvertálásra, és kifogástalan...

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#905) kkrisi

kkrisi
(senior tag)

sziasztok! valaki egy kicsit összetudná nekem foglalni h jó ez a telefon? megéri az árát?
az lenen még a kérdésem, hogy a villanó a hátulján azt be lehet kapcsolni alkalmazással? vagy van alapból menüpont neki?
és a wifi milyen rajta? nem nehéz kezelni és stabilan tartja a kapcsolatot?

(#906) kkrisi

kkrisi
(senior tag)

és a hangzása milyen? kihangosítva és fülessel egyaránt érdekel...

(#907) RootRulez válasza kkrisi (#905) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom, most mennyi egy ilyen teló, de sztem megéri az árát. (de lehet elfogult vagyok)
Nekem eddig a wifi-vel nem volt problémám (kopp-kopp-kopp) a házban mindenütt tökéletesen veszi a jelet és ha egyszer megfogja, nem ereszti.
A "villanóra" van program a topikban valahol le van írva a neve...
A hangzása jó, ahogy egy zenetelefonnak illik, külső hangszóró se rossz, de fülessel hallgatom...
Játékokat megeszi, nem akadnak rajta... Az elmúlt 3 hónap alatt olyan 3x fagyhatott, ebből legalább egyszer az én hibámból...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#908) nemma

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Helló srácok.
Hol lehet ilyen telefont kipróbálni? Mert sehol sem találok :(

(#909) lindermen válasza nemma (#908) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

szia! speedshopban ki lehet próbálni a telókat (legalábbis eddig így hallottam), de most a neten néztem, mintha nem lenne nekik ez a típus. Próbáld meg egy nokia mintaboltban. :F

(#910) nemma válasza lindermen (#909) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hehh, ez eszembe se jutott, köszi :D

(#911) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Helló nem tudjátok véletlenül hogy tud e mp4 minőségben hangfelvételt felvenni? :P nagyon fontos lenne az 5530amon tudtam anno. Előre is köszi :)

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#912) akos3 válasza Rizs@ (#911) üzenetére

akos3
(őstag)

mp4ben hangot? :F

áliász akos4

(#913) RootRulez válasza Rizs@ (#911) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hangrögzítőben a következő minőség beállítási opciók vannak:
- MMS kompatibilis (amr)
- Normál (wav)
- Kiváló (mp4)

Szóval igen, tudja. :K

(#914) akos3 válasza RootRulez (#913) üzenetére

akos3
(őstag)

Nekem N85ön csak az MMS a Normál és a KIválló van odaírva. A zárójeleken belüli formátum nincs. Ez biztos? :F

áliász akos4

(#915) RootRulez válasza akos3 (#914) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A formátumok nincsenek odaírva. :N Azt zárójelben én írtam oda, miután meglestem fájlkezelőben, hogy a különböző beállításokkal hogy menti el a hangfájlt...
Szóval igen, biztos. Legalábbis az 5630-asban, de akkor igencsak neked is. :K

[ Szerkesztve ]

(#916) akos3 válasza RootRulez (#915) üzenetére

akos3
(őstag)

ahham. köszi :)

áliász akos4

(#917) RootRulez válasza akos3 (#916) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

;)

(#918) akos3 válasza RootRulez (#917) üzenetére

akos3
(őstag)

RootRulez!! A kiírásodban szereplő ingyen sms-ről mit érdemes am tudni? regelek és? Mennyit, mikor küldhetek?

áliász akos4

(#919) Dekha válasza RootRulez (#904) üzenetére

Dekha
(újonc)

nem a telfonon játszanám le a filmet hanem pendriveként használnám. és am hd-film. 7 giga:)

(#920) Wolf77

Wolf77
(lelkes újonc)

Sziasztok

Valaki abban tudna segíteni , hogy lehet azt megoldani , ha rádugom töltőre , vagy USB -re , akkor ne váltson témát , ne vegye le a háttérképet s az energia takarékos módot ?

Vagy ez másnál is így van ? Nem lenne nagy gond , ha mondjuk 1 hetet bírna az aksi , vagy utána vissza állna a beállított témára,

Előre is köszi

ßß

3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16

(#921) lindermen válasza Wolf77 (#920) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Nekem nem vált témát, meg hátteret, csak ha usb-re dugom, és adattárolóként használom a memkártyát, mert akkor a telefon nem látja a kártyát, csak a számítógép. Simán töltőre dugva nincs probléma vele. Nem tudom mi lehet a gond, a beállításokban sem találtam olyan menüpontot, ahol ezt változtatni lehetne. :F
ÖÖö esetleg azt nézd meg, hogy a beállítások/csatlakozás-on belül az usb-nél bármi van beállítva alapértelmezettként kapcsolati módnak, azt jelöld be hogy kérdezzen rá minden alkalommal.

[ Szerkesztve ]

(#922) Wolf77 válasza lindermen (#921) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

Köszi , erre nem is gondoltam , hogy memkártáyra van telepítve és akkor már nem használja,
pedig eszembe juthatott volna... Mindig rákérdez csatlakoztatásnál.

A töltőnél akkor még nyomozok kicsit.

3210=>6210=>6310=>6310i=>7210=>6610=>samsung sgh-200=>6230=>6230i=>e50=>5630 xpm=>iPhone 4/16

(#923) RootRulez válasza akos3 (#918) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ööö, minden félórában tud az első 30 próbálkozó regisztrálni és napi 3 sms-t lehet vele küldeni., de tudsz 5-öt is, mert mindennap ki tudsz váltani a 3-on felül még kettőt. Teljesen ingyen van, küldtem már vele jó pár sms-t...

(#924) Roland93

Roland93
(kvázi-tag)

sziasztok!
a témákat melyik mappába kell másolni? mert elfelejtettem :DD

iPhone 4

(#925) lindermen válasza Roland93 (#924) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Ha jól emlékszem nem felmásolni kell őket, hanem mint alkalmazást feltelepíteni (pc-suittal), de nem biztos.

(#926) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Az miért van, hogy feltelepítettem a maps updatert, és mikor ellenőrzi a telefont, egyszer csak azt írja ki (angolul), hogy nem talál elég információt a telefonról, közben persze van pc-suitom, el is van indítva. Így hogy telepítsek v frissítsek térképszoftvert?

(#927) Wolf77 válasza Roland93 (#924) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

SZia

Bár hova másolhatod a telefonodra vagy memkártyára(hely hiány miatt ide érdemesebb) , s
utána file kezelőbe futtatod(telepíted) majd ha kész vagy , akkor a témák között kiválaszthatod. Telepítheted úgy is, hogy vmilyen módon csatlakoztatod a PC -hez , és
PC-suite (Nokia Application Installer) segítségével felrakod mint alkalmazást.

(#928) Roland93

Roland93
(kvázi-tag)

Köszi a válaszokat! :)

iPhone 4

(#929) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

sziasztok
lenne pár kérdésem mint leendő 5630 tulaj, arra lenne szükségem hogy aki tud majd légyszives válaszoljon a kérséseimre.
nos hol érdemes ilyen telót venni a T-mobilnál vagy függetlenűl?
én ha függetlenűl is venném akkor is t-s lennék.
arra szeretnék kilyukadni hogy ezek a nokiák magyar vagy china-i gyártásúak ugy értem hogy a t-mobilos vagy a függetlenek egyforma minőségűek?vagy mind chinai?
akinek lenne ilyen telója és kérném hogy irja le hogy melyiikkel van több probléma olvastam jót és rosszat is.
utolsó kérdés az hogy jobb vidit csinál mint az 5310 vagy bármék 2megapixeles teló?
elnézést a sok kérdésért.

[ Szerkesztve ]

(#930) Sanya válasza ZISTEN (#929) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

függetlent érdemes venni mindig. bármikor adódhat olyan helyzet, hogy jól jön egy független telefon, meg nem rondítja el a t-mobilos, vodás, vagy telenoros logó.

jobb videót csinál, mint a többi.

(#931) ZISTEN válasza Sanya (#930) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

és a függetlenek hol készűlnek?akinek van t-s vagy független az irja már le hol készűlt az akkú alatt van.

[ Szerkesztve ]

(#932) lindermen válasza ZISTEN (#931) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Nekem T-s, china :U
De nem gáz sztem.

Attól függ, hogy mennyi árkülönbséggel kapod meg a T-nél. Mivel most 2 éves hűséggel 34ezer, függetlent pedig már 45ért lehet venni, én így a függetlenre szavazok. Persze 2 év garival drágább. Szét kell nézni.

(#933) Rizs@

Rizs@
(újonc)

Hmmm vesz fel töltést gépről?

SiemensC35 --> Nokia 3410 --> Motorola C385 --> SonyE. K300i --> SonyE. W300 --> SonyE. W810i --> SonyE. W610 --> Nokia 5130 --> Nokia 5530 -->Nokia 5730 --> Lg BL40 --> Nokia X6 --> Nokia N8

(#934) lindermen válasza Rizs@ (#933) üzenetére

lindermen
(fanatikus tag)

Igen, de természetesen lassabban tölt.

(#935) RootRulez válasza lindermen (#934) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem pannonosom van és az is kínai. Ilyet gyártottak egyáltalán nálunk?

Anno 5-6 éve első kamerás mobilomat (Motorola v547) elkezdtem gépről tölteni, hát eltartott egy darabig :) Leszedni meg nem mertem, mert féltem, hogy elcsinálom az aksit...

[ Szerkesztve ]

(#936) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

xxl gsm 0 perces használt: made by nokia
nincs rajta kínára utaló írás, illetve arra sem, hogy nem kínai

az aksi az kínai

[ Szerkesztve ]

(#937) Wolf77 válasza ZISTEN (#929) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

SZia ,

Én függetlenül vettem , de egy ismerősöm T -set vett, a különbség sajna a káromra sokkal igénytelenebb fülest kaptam hozzá(elvileg ez jár) , s a védő tasakot is ki spórolták , bár azt sztem a bolt nyúlta le. Amúgy én is a független telók mellet szavazok..

(#938) RootRulez válasza Wolf77 (#937) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az komoly, utána meg eladják a tasakot is külön... :( Én szerencsére kaptam hozzá... (pannonos)

(#939) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

sziasztok
a nokia 5630 v12es szoftverrel is van probléma?
és milyen fájl tipusú témákat tud használni?
nth vagy sis?

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#940) akos3 válasza ZISTEN (#939) üzenetére

akos3
(őstag)

sis

áliász akos4

(#941) ZISTEN válasza akos3 (#940) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

köszi a segitséget.
amugy ez a teló sokkal rosszabb képet csinál mint 1 6303?mert az autofokuszos.

[ Szerkesztve ]

(#942) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

hali
a múltkor volt itt 500ft ért valami led világitó program.
az működik is és hogy kell használni?

[ Szerkesztve ]

(#943) Wolf77 válasza ZISTEN (#942) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

Szia ,

már valaki feltette a NOKIAPROGRAMOK.HU -ra , és így működik :

[link]

(#944) ZISTEN válasza Wolf77 (#943) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

csak rá kell menni az ikonjára és máris világit a vaku?

[ Szerkesztve ]

(#945) Wolf77 válasza ZISTEN (#944) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

Belépsz a progiba , s ott kiválaszthatod , hogy a LED vagy a KÉPERNYŐ világítson.

Feltelepíted , azt ha már bent vagy úgy is egyértelmű ...Ha nem tetszik akkor uninstall , ezen nem kell ennyit agonizálni , sztem :D

(#946) ZISTEN válasza Wolf77 (#945) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

értem kössz.
amugy nem tudja vki hogy a BL-4ct akksi helyére belefér a BL-5ct?

[ Szerkesztve ]

(#947) Wolf77 válasza ZISTEN (#946) üzenetére

Wolf77
(lelkes újonc)

[link]

(#948) ZISTEN válasza Wolf77 (#947) üzenetére

ZISTEN
(lelkes újonc)

hát nem jó bele, nah mind1.azért köszi.

[ Szerkesztve ]

(#949) ZISTEN

ZISTEN
(lelkes újonc)

valaki légyszi vegyen már fel msn-re akinek van 5630 mert érdekelne pár infó róla,privátban elkülditek az msn címet és felveszlekl
köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

(#950) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem most azt kezdte el csinálni, hogy a zöld gombra nem mindig reagál :F Azaz nem tudom fogadni a hívásokat, illetve tudom csak épp nem olyan egyszerűen mint eddig. Kimenő hívásoknál is csinálja. Szerintetek ez szoftveres vagy hardveres gebasz? Bár a gombbal nem igen van gond...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.