Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocco1
csendes tag
Szerintitek mennyire karcolódhat a kijelzője? a skype vajon fut rajta?
-
fojuzer
aktív tag
Nos az Ára ??EU-ban,s Magyari HuFt-ban olcson nálunk elég sokan vennék,mert a 2 SIM eggyidejü kezelése miatt megérné,Persze lehet hozzánk el sem jut soha,legalább olvasni,képet lehet rola.
-
Dreimus
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz
DarknessHope #191 üzenetére
egyáltalán nem volt rossz a kijelző, sőt. de próbáljátok ki élőben.
pixelt is csak akkor látsz ha nagyon közelről nézed (próbáltam ezt is).
-
DarknessHope
senior tag
válasz
ingyom007 #189 üzenetére
a táblázatod egy új hozzászolást hoz be...
egyébként olyan rosz nem lehet szerintem ha 4,3-on jónak találtam... de pl 7" huawei ideos-nál azért már kevés. azért 5 még közelebb van 4,3" hoz szóval nem lehet olyan rossz ami aggaszt hogy fakónak gyenge fényűnek írják... erre viszont érzékenyebb vagyok... az alcatel 995-ös szintje azért már elvárt nálam.ja írták hogy nem aktív a két kártya hívás közben nemtom magyarul ezt hogy lehet egyszerübben irni, Dual aktív?
na de a lényeg ha netkártya a másik akkor is elalszik a sim2?illetve mit szólna szerintetek egy dual sim adapterhez még pluszba
-
Dreimus
senior tag
Szia,
A tv adást analóg módon lehet előcsalogatni, az antenna segítségével pedig lehet növelni a hatékonyságot, de egy fedett áruházban is csak helyi sugárzású adók jelent meg, kicsit szemcsés volt meg sercegés is volt de nézhető volt, szabad téren sokkal jobb lehet a vétel
Az akksira még nem jött tapasztalat/visszajelzés de kettő van így ha gyorsan el is használódna van egy tartalék, az egy napot biztos kibírja nyomkodással, kevéssel meg 2-3 napot. Átlagos.
-
ingyom007
tag
Csak engem idegesítenek azok a retardáltak akik a ppi-t szidják? Ajánlom figyelmükbe ezt a táblázatot de ha lusták megnézni akkor csak annyit mondok hogy 22"on a fullhdnak van 100as ppi-je. Ilyeneket írnak hogy bűn nézni hát bocsi a kifejezésért de takarodjanak a picsába
-
Fr0z3n
őstag
Ha esetleg van ilyenje valakinek, írhatna arról, hogy mit bír az akku ténylegesen illetve milyen TV adás.
-
tybsen
addikt
válasz
mb.edina #185 üzenetére
Ami elofordulhat, hogy peldaul munkahelyen nem nezik jo szemmel, ha ott figyel az asztalodon es nyomkodod. De ha nem nyomkodod, akkor is azonnal le lehet vagni, hgoy ez egy internetezesre kielezett cucc es nem egy szimpla telefon :-) Konzervativ munkakornyezetben, ahol regivagasu emberek dolgoznak es nyomogombos telefonokkal jarkalnak, biztosan kirivo es megdobbento lehet egy ilyen eszkoz. Meeting-eken feltunest kelthet, en sok esetben anno azert elo sem vettem a note-omat, mert az emberekben azonnal nyomkodasi/nezegetesi/kerdezgetesi vagyat keltett es ez egy ido utan rendkivul idegesito. Amig tegyuk fel a kollegak eszrevetlenul nyomkodjak 3,5''-os telefonjaikat, vagy egy ertekezlet szuneteben diszkret modon elinteznek egy-egy hivast, e-mailt vagy akarmit, addig egy ekkora cucc feltuno lehet es lehetnek szituaciok, amikor h*lyen veszi ki magat a dolog. Nem elrettenteni akarlak persze, csak nalam voltak azert ilyenek. Privat kornyezetben nem erdekel, ki mit gondol :-) Max buliknal nem tul praktikus a meret.
-
tybsen
addikt
válasz
mb.edina #181 üzenetére
Nem szemelyeskedes, de sokan az ovtaskat is gaznak talaljak, kvazi mindegy, hogy milyen telefont huzol elo belole.. A legjobb, ha nem foglalkozol a kornyezeteddel es hasznalod ugy es azt, amit es ahogy akarsz.
Egy ekkora meret pedig lehet, hogy szokatlan, de egyre inkabb terjedoben van. Az en galaxy note-om is furcsa volt sokaknak annak idejen, de par nap alatt megszokod es a kornyezeted is megszokja. Neha nem praktikus a meret, de osszessegeben szerintem nagyon jo. Neha hianyzik is a jo oreg Note-om
Engem nem nevettek ki vele sosem, inkabb erdeklodoe/furcsan vagy megdobbenve szemleltek, hogy mekkora
-
mb.edina
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én erősen gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán,legfőképp a Tv funkció és a nagyjából korrekt hardver miatt! A legnagyobb kérdés hogy az 5"-os kijelző mennyire "gáz" mert nem volt még ilyen méretű kütyüm,és pl elfér-e egy övtáskában normálisan!!meg ha headset nélkül telefonálok vele mennyire lesz nevetséges?? -
Alborosie
aktív tag
Majd perel az Apple, mert NAGYON hasonlít az iPad-re!
-
blueMerle
veterán
Egy apró ámde nem elhanyagolható kérdés: lehet tudni milyen SAR értékkel bír ez a telefon?
-
zolipapa1
csendes tag
elég gáz... Tudás oké, ára oké, viszont tényleg tiszta Samsung koppintás. Nagyon GÁÁÁZ
-
ssppiikkee
tag
Szerintem nemrossz, ilyen árért 2 sim-es nagykijelzős Androidos (!) telefon nem igazán van a magyar piacon!
-
Atuskaa
csendes tag
"Most perelhetne a Samsung? Nem fognak."
Tetszik. Apple-sem perelne. Áhh dehogy. :-) -
janes1976
őstag
Azt hiszem erre mondják azt, hogy olcsó húsnak híg a leve!
-
kerekfej
őstag
Te ez tiszta Samsung dizájn!
-
compifan12
csendes tag
jóIgazából egy optimus l7-et alig tudot meghajtani az 1ghz-s proci.hagyják már a gyenge processzort!!!!!
[ Módosította: 7 ]
-
tommjee
senior tag
Kicsit S2 nem ? : DDDDDD
-
M3oH
addikt
Igen, lehet, hogy amin szerepel a samsung/htc/stb. dragabb, viszont a felarert kapsz supportot is. Persze, Kinabanis visszkuldheto a cucc, de azert nagyobb nyug, mint helyben intezni. De aki, olcsobban rendel, az vallalja ezt a kockazatot. En inkabb fizetek "felarat" szemely szerint.
-
Zoja™
őstag
Hát a minőséggel egy kicsit vitába szállnék. Tényleg forgalmazza itthon az egyik legnagyobb áruházlánc, személy szerint én is ennél az áruháznál dolgozom. A teszt alapján nekem is meg tetszett, viszont a műszakis kollégák javasolták, hogy ne vegyem meg, mert amit eddig elvittek, 90%-ban vissza is hozták. Dobálja a térerőt, sok esetben híváskor nem lehet hallani a másik felet, sőt azt is hozzá tette a kolléga, hogy 10-ből 3 esetben még a hátlapot sem tudod úgy levenni, hogy utána random ne essen le magától. Jó elgondolás a Myaudio-tól, de a gyártói megvalósítás a vicc kategóriába tartozik.
-
pszili8
aktív tag
válasz
fateless #148 üzenetére
Én is hasonlóba szerettem volna belekezdeni,csak telefonokkal,de sajnos én is arra jutottam amire Te.Gyakorlatilag egyesek majdnem annyiért adnak ilyen szerkentyűket mint Kínában,éppen párezer forintos haszonnal,feketén.A garis ügyintézésekről,szervizelésről nem is beszélve,miután megvetted kb ejtve vagy.
Látom itt a fórumban van pár ember aki "beböffenti",hogy csak azért kerül annyiba a telefon mert rávan írva,hogy Samsung,Apple etc. Namost nekem pl. számít az,hogy ha elromlik a nexusom,díjmentesen kijön a samsung helyszínre,és itt megjavítja nálam a cuccot.De persze én ezt nem veszem igénybe,1 km-re van a hivatalos samsung szervíz,odáig azért elmegyek vele.Ahogy látom egyeseknek csak az számít,hogy olcsó legyen a gari nem számít.Igen vissza lehet küldeni Kínába valóban,én csináltam ilyet kb 3-4 hónapig nem is volt telefonom. -
Többen írták, hogy ennél olcsóbban sokkal jobb készülékeket lehet kapni. Ez igaz is, Kínából jobb készülékek hozhatók be. De azt is tudni kell, hogy az itthoni forgalmazó hivatalosan behozza a készüléket, majd ez után értékesíti.
Hadd mondjak el egy esetet!
Amikor tavaly megjelentek az elérhető árú és megfelelő minőségű kínai tabletek, akkor elhatároztam, hogy létrehozok egy vállalkozást és ilyen tableteket hozok be. Nem volt sok pénzem rá, de úgy láttam 600.000 Ft-ból már el lehet kezdeni mindezt. Beszéltem is kínai partnerrel (az első átvert és lenyúlt egy adag pénzt, a másodikkal már nem volt gond), akivel megállapodtunk egy, az egy darabra vetített ár tekintetében közel 20%-kal olcsóbb árban. Eddig jól is hangzott minden. Kiszámoltam, hogy mivel volt benne 8GB memória, volt rá vámtétel, valamint ÁFA is, így legálisan behozva a kedvezménnyel együtt is nekem közel 10%-kal többe kerül, hogy megvegyem, mint annak, aki 1 darabot vásárol Kínából. (Más terméknél kisebb volt a kedvezményem, ott még többe került nekem).
Erre jöttek volna még rá az olyan költségek, mint pl ha üzletszerűen akarom eladni a hardveraprón, akkor annak havi költsége van, ha vaterán árulom, ott is fizetek, valamint sok egyéb extra költség a hivatalos papírok megvásárlása, könyvelői díj és sok minden más miatt. Végül azt számoltam, hogy az egyszeri józer kínai rendeléséhez képest ha leosztom a költségeket, akkor nekem kb 22%-kal kerül többe a termék, mint neki, hogy hivatalosan, legálisan legyen itt bent az országban. Persze ekkor még semmi support vagy garancia, semmi "puffer" nincs a költségekbe számítva. Ahhoz, hogy valami haszon is legyen az egészen, azt számoltam, hogy körülbelül 30%-os haszonkulccsal kell dolgoznom ahhoz, hogy miután adóztam is, a heti kb 20 órás munka után kb 40.000Ft-ot kereshessek vele havonta (az első év után, mert addig inkább veszteséges, jó esetben nullszaldós lenne) egy általam előzetesen kalkulált darabszám esetén.
Mindez azt jelenti, hogy ha mondjuk egy terméket Kínából az egyszeri júzer megvehet 40.000Ft-ért, akkor nekem 60.000Ft-ért kell adnom ahhoz, hogy ne feleslegesen dolgozzak vele. Ekor volt az a pont, amikor mind itt a hardveraprón, mind a Vaterán kezdtek megjelenni az első személyek, akik vagy felárért - persze feketén - megrendelték helyetted, vagy ugyancsak feketén megvették és vám, áfa megfizetése és adózás nélkül árulni kezdték olyan áron a tableteket, amivel hivatalos úton nem tudtam volna versenyezni. Ekkor kellett lefújnom a kínai partnerrel az üzletet.Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy láthassátok, ez esetben a MyAudio nem arra utazik, hogy jól kihasználja a bamba magyarokat a lejárt vackokat árulva, hanem arra, hogy elérhető áron kínálja az eszközöket hivatalos formában.
Bogék biztosan letesztelik az általatok említett készülékeket is, ha eljuttattok hozzájuk belőle egyet, de annak nincs sok értelme, hogy mondogassuk, mennyiért lehetne kintről venni egyet, mert nem hinném, hogy az oldal be fog fektetni kínai oldalról történő vásárlásba, hogy aztán letesztelhesse az itthon körülményesen elérhető készülékeket. -
Joe.36
addikt
Nem szeretem ezt a márkát, de ez a darab ezen az áron, vagy picit lejjebb még tetszene is
-
bruti01
őstag
válasz
mackoapo11 #141 üzenetére
árban kinézetben talán de hardverban meg optimalizációban biztos nem!
mostanában sajnos csak s3 htc one x xperia s galaxy s2 galaxy note-ot fogdostam!
-
blade zte
őstag
válasz
mackoapo11 #138 üzenetére
Ennyit számít 1-1 samsung avagy apple márkanév-MÉG.Kínában meg ehhez értenek.És a fanok épp ezért hagyják ki kínát amikor pl egy olcsó(!) samsung telót árban osztályoznak.Pedig ugyanaz a szappantartó mind2, csak a kínainak a kinézete legalább egy csúcstelót utánoz/másol.És még ez jó is.
-
bruti01
őstag
annyira hasonlit hozzá hogy ha nem lenne bekacsolva a kijelző lehet meg se tudnám külömböztetni a 2-őt. pedig volt note-om meg holnap veszek mégegyet!
-
mackoapo11
aktív tag
Arra azért kíváncsi lennék,hogy ha nem tudnátok ennek a készüléknek a gyártóját,akkor is ennyire fikázná mindenki?Na meg,hogy 60 000 ezer sok érte.nevetséges.A galaxy s+-ért 90 000 az meg király,mert samsung van ráírva
.Egy nagy áruházlánc forgalmazza és 1-órán át gyilkolásztam.Szerintem bőven megéri az árát és ez a hardver bőven veri a sok Qualcomm MSM7227A porcival szerelt,70-80 000-es cuccot...
-
Peat;)
veterán
A kijelző sokakat el fog ijeszteni, remélem. Tanulják meg a kínaiak hogy kell jó kijelzőt csinálni, ha nem tudnak vegyenek a koreaiaktól.
-
tybsen
addikt
Mennyire pofatlan utanzat, megall az esz
A kijelzovedo folian pedig alul jobb oldalon az a legbuborek nagyon bosszanto a kepeken
Egyebkent jo cikk.
-
Rhino666
addikt
válasz
Cyberpunk #127 üzenetére
Hát nem is tudom mennyire volt részre hajló az a bíróság...
Legalább a HTC-t másolnák hogy jó példaképet kövessenek, az ellen még esélyük is lenne a perben is.
Ha már fantáziájuk nincs...
-
chipesz
őstag
Nem rossz, bár a hatvanas árkategória enyhén szólva vicc. A duál aktív SIM-ek hiánya is fájó. 45-50-ért jó vétel lenne.
-
devast
addikt
válasz
blade zte #120 üzenetére
Honnan kezdjem...
Bár minden elvárható intézkedést megteszünk a
weboldal tartalmának pontossága és teljessége érdekében, az irányadó jogszabályok által
megengedett legnagyobb mértékben kizárunk minden (kifejezett vagy mögöttes jogszabályban
foglalt) garanciát, kötelezettségvállalást és szavatosságot arra nézve, hogy a weboldal vagy
tartalmának, illetve anyagainak egésze vagy bármely része (korlátozás nélkül) pontos, elérhető vagy teljes, illetve hogy a weboldal vagy tartalmának, illetve anyagainak bármely része bármely olyan országban megfelelő vagy elérhető, ahol szolgáltatásainkat kínáljuk.akkor
A UniCornet Island Group Ltd-nél a megrendelések árához nem adunk hozzá semmilyen adót, ÁFÁ-t vagy egyéb rejtett fizetnivalót. A UniCornet Island Group Ltd. székhelye a
Seychelle-szigeteken található.stb...
Ez egy offshore cég, ami megrendeli egy kínai webshopból a Te címedre a terméket, tőled beszedi a pénzt, a kínainak meg kifizeti a terméket, majd a különbözetet jól zsebre teszi
Esetleg a kedvétől függően nyújt supportot. Ez nem webshop... nagyon kezdenek feljönni az ilyen "közvetítő" offshore cégek... -
Rhino666
addikt
iPhone klónjának a klónja. Klónception.
-
blade zte
őstag
válasz
NivoSzaki #109 üzenetére
Na ez teljesen igaz.
.Fel tudok sorolni itt helyben egy csomó telót, amik rátermetebbek lenének a tesztre(mind 200 körül vannak dollárban):xiaomi m1,m1s(kicsit talán drágább, de magánál xiaominál olyan 230),jiayu g3, zopo zp200(3d-s olcsóteló),thl w3,newman n1,hero h6000(szintén 3d).Bármelyikük jobb ennél.
Bár ez a Myaudiophone nem lehet 2 éves, mert a procija idén jelent meg, de azért ez a kínai telefonok olcsó telefonjai között is az alsó kategóriát képviseli, ami az áron sajnos nem látszik
. Persze jó értékelést kapott mert sok nem-kínai gyártó még itt sem tart az olcsó telefonok terén.
De egy érdekességet észrevettem:a quadrantban a 2-magos társa ugyanannyi pontot ér el, mint az egymagos mtk.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
NivoSzaki #112 üzenetére
Ha OF-ban írok, leszel szíves ugyanígy válaszolni. Egyrészt.
Másrészt ha provokálsz, akkor legalább annyi legyen benned, hogy válaszolsz a kérdésemre.
Harmadrészt ha nem vagy képes értelmes kommunikácira, csak beböfögsz egy flame kommentet, akkor azt megunom és kiraklak, mert erre sem nekem, sem a többi fórumozónak nincs szüksége. -
Polllen
félisten
Pofás kis jószág. Ha megy lejjebb az ára, több embernek lehet tepsi telefonja.
-
juiced
csendes tag
Minden nap többször jövök fel az oldalra, mert jól összevannak gyűjtve a hírek az oldalon. és már a szokásommá is vált a többszöri megnyitás, de konkrétan ekkorát mint most még nem csalódtam az oldalban, miért kell egy tök másról szóló cikkben ennyire emlegetni az Apple-Samsung pert? amikor a menüelrendezéshez értem zártam is be az oldalt. Igen perre vitték az Almáék a dolgot hogy a Samsung másolta őket, ÉS?? Ő dolguk, egy MyAudio készülékről szóló cikkben mi a ....-ért kell emlegetni. Így is elég sokat hallani róla legalább egy tök más témánál ne.
Emlékeztet a Note-ra engem is, de ezt szerintem elég egyszer leírni nem több oldalon át. Ennyit a független tesztekről.
Azért szerintem ezen változtathatnátok, lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de ez akkor is kihoz a sodromból.
Amúgy egyik céget sem gyűlölöm csak elegem van már a perekből. -
NivoSzaki
tag
Amúgy itt a mobilarénán direkt mutogatnak 2 évvel ezelőtti kínai telefonokat elrettentésként?
Mert ezt a MyAudio-t kint Kínában már a kutya sem veszi meg, itthon meg annyiért adják, hogy az már a pofátlanság netovábbja... -
NivoSzaki
tag
Hát 200$ körül nem hinném, h kapsz 5 inch-es telót, de ennél a my audionál +6k-val többért már van jobb teló is azokkal a jellemzőkkel amiket te soroltál fel:
$211.99
Mai árfolyamon számolva 228.83 = 48 511.- HUF
9300+ smart phone,
5.3 Inch large IPS screen with 960 x 540 pixels,
latest MTK6577 CPU with Cortex A9 dual core, 1.0GHz, 512MB RAM+4G ROM,
2.0MP front camera + 5.0MP back camera for photo shooting and video recording; 3G, GPS, WiFi, Play Store, Flash Player, compass, etc all available to meet your different needs. -
callmeakos
veterán
Arról megbizonyosodtam hogy korrekt füleseket tudnak csinálni. Azt nem tudtam hogy telót is "csinálnak". Viszont nekem ez igen csak bejön bármily fura is ez. A tré kijelzőhöz és kamerához hozzá vagyok szokva a többivel meg nincs gond itt.
-
Fr0z3n
őstag
Ha valaki vett, de meggondolja magát, akkor az Optimus 7-em adom érte.
A myaudio s7 tablettel nagyon elégedett vagyok, remélem ez is van olyan jó. -
zombinyul
addikt
Nem feltétlen. 3g képes telefonnál lehet egyszerre netezni meg telefonálni,mert a hívás más frekvencián megy.
"Megdöbbentően" hasonlít a Samsungokra. Egy az egybe,nagy telefon-fan vagyok,de ha megrohadnék se tudnám megkülönböztetni...
Viszont elég korrekt kis cucc lett,az akku előtt pedig le a kalappal. -
Prof01
veterán
Nem rossz, kicsit olcsóbban talán be is vállalnám!
-
Csucsu88
tag
Ha nem lenne ennyire gagyi még be is ruháznék egyre.
-
bakesz23
tag
nem roszzz de maradok a noteom nál
-
leslie_smith
aktív tag
Nem rossz,de érdekelne,hogy akkor most hardveres vagy szoftveres gombjai vannak?Mert a végén mind kettő ott van.Bár ki lehet használni azt is.
-
Beri78
őstag
ennyi pénzért nagy király
-
Cyberpunk
félisten
Kihagyható, egyre olcsóbb lesz a Note.
-
ForRedGlory
félisten
-
p06
senior tag
válasz
Stanley-B. #86 üzenetére
Van benne valami, sőőőt..... de ha egyedibb lenne és már tudom, hogy magyar akkor simán megvenném 2. telefonnak.
Én legalább is így vagyok vele
-
tjb007
nagyúr
Rendben, te arra reagáltál én meg erre:
"Hát 200$ körül nem hinném, h kapsz 5 inch-es telót"
Még ha az egész mondatot veszem akkor sem szerepel benne a nagyobb felbontás vagy a 960x540 benne.
(#83) KendiAdam
Azt gondolom tudod te is, hogy a MyAudio nem gyárt semmit sem, csak egy brand és az általuk forgalmazott termékek mindegyike a te szavaidat idézve a kínai dömping gépezetből származik.
-
KendiAdam
csendes tag
Tény, hogy lehetett volna olyan telefont is összehozni ami nem ennyire hasonlít a SG Note-ra. De én büszke vagyok rá, hogy egy Magyar cég ilyen termékeket dob piacra mint a Phone Series 5, felvéve a versenyt a "kínai dömping gépezettel". Így ezúton is fejethatok előttük és mindenkinek üzenem, hogy felejtsük el a pár évvel ezelőtti használhatatlan média lejátszókat. Fogunk még hallani a MyAudio-ról a jövőben, úgy érzem.
-
RoBos
senior tag
"Ettöl sokkal jobbat és olcsóbban tudsz rendelni kinából 960*540 kijelzövel 1GB RAM al kétmagos procival 200 dollar körül"
Én erre írtam vissza az illetőnek, h nem hinném, h ilyet kap 200 dodóért!
Amit te linkeltél 2 telót, mind2 szintén csak 800*480 pixel felbontásúak, én meg arról beszéltem amit ő írt, h 960x540-est nem kap 5 inch-be 200-ért, érted?! Ennyi...
-
KendiAdam
csendes tag
Szeretnék kicsit kötekedni a cikkel. Egyrészt a belső tárhely mérete: 4 GB a belső tárhely, nem 512 MB, ehhez jön még a microSD. Másrészt a tv működik és nagyon is ismeri hazánkat, igazán sajnálom, hogy nem sikerült megtalálni, vagy felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik példa nélküli módon segítőkészek. Ők adtak volna szériaszámot is az alkalmazáshoz. Harmadrészt szó sem esik a cikkben egy olyan szolgáltatásról aminél a Samsung féléknél hatalmas mellcsapkodás lenne tapasztalható, a 30 GB ingyen Cloud szolgáltatás, ehhez mindössze regisztrálni kell egy MyID-t a készüléken található alkalmazással, és beírni a készülékhez kapott kódot. Nagyjából ennyi lenne ami nagyon bökte a szemem, remélem valaki elolvassa aki tudja javítani a hibákat a cikkben.
Nem vagyok belső ember sem és ilyen telefonom sincs, ellenbem egy MyAudio Series 8 (808 DC) tabletem van és elég sokat tájékozódtam a gyártóról és a termékeikről. Rendkívül szimpatikusak és arról még szót sem ejtettünk, hogy egy többségében magyar cégről beszélünk.
Üdvözlettel,
Ádám -
batai15
félisten
Aki fogékony hogy elcserélje a ezt a telefont egy lg l7re, azt várom privibe
-
tjb007
nagyúr
Úgy ahogyan a többi Kínából rendelt dolog esetében is, ha gond van vele küldöd Kínába.
Akinek eddig sem ért meg X tízezer forint pluszt (jelen esetben ez 25e forint) a hazai garancia az ezután úgy közvetlenül Kínából fogja megrendelni (a MyAudio garanciális ügyintézéséről amúgy is elég cifra vélemények voltak).(#77) RoBos
Meg is nézted amit az előbb linkeltem vagy csak szimplán jött a választ ?
Ez is és ez is 5 colos (illetve 5,3). -
tjb007
nagyúr
"200$ körül nem hinném, h kapsz 5 inch-es telót"
Annyiért már kétmagosat is kap, ehhez a MyAudio -hoz hasonlót (értsd ugyanazt) meg már 160 dollárért is megkapod.
-
RoBos
senior tag
válasz
NivoSzaki #50 üzenetére
Hát 200$ körül nem hinném, h kapsz 5 inch-es telót, de ennél a my audionál +6k-val többért már van jobb teló is azokkal a jellemzőkkel amiket te soroltál fel:
pl. a ZOPO ZP900 Leader
- 5.3 inch IPS Capacitive multi-touch screen:960*540 pixel
- Android 4.0
- CPU: MTK6577 (Cortex A9) dual core 1.2 GHz ,
- GPU: Power SGX531
- 4GB ROM + 1GB RAM
- Dual sim cards, dual standby
- WIFI: 802.11 b/g wireless internet
- Built in GPS and support voice navigation
- 8MP back camera + 2MP front camera
- Lithium Batteries 2180 mAh -
Finnugor
tag
Úgy néz ki, mint egy Samsung >>> a Samsung úgy néz ki, mint egy iPhone >>> Ebből per lesz!
-
erneszt96
csendes tag
jaj de kéne de nekem még igyis drága
-
Maateeo
aktív tag
Egy tetszett plecsnit szerintem is megérdemelt volna, nincs annyira sok hátránya mint amennyire elöremutató a fejlesztésük. (DualSIM ICS annyira nem tré hardverrel és brutál (2db) akksival)
-
válasz
DarknessHope #27 üzenetére
lássuk csak kamera külső szoftverrel pl camera 360 lehet fényévekkel jobbat tud...
Ez ki van zárva. A beépített hardvert nem lehet szoftverrel jobbá tenni.
-
Béééla
őstag
A Samu telefonokat veszik tömegével (alsó-közép-felsőkategória mind van), a HTC meg az átlagnak nem sokat mond, inkább bíznak a Samsung márkában (meraz csinájja a tévét is meg a mikrósütőt, csak jobbak, nem?), mint valami "téhácében".
Pedig még drágábbak is esetenként a Samu telefonok, mégis azzal mászkál majdnem mindenki. Inkább megszokás-márkahűség, mert 20 ezres Samsungot kapni, 20 ezres HTC meg nincs. -
hallerlaller
addikt
3.ik oldalon mi az a kínai karakteres froyo billentyűzet?
-
tzsolesz
nagyúr
Igen ugyan ezt írtam volna le.
Egyébként pedig a szolgáltatókon is sok múlik, hogy melyik gyártó termékeit mennyire reklámozza. Az SGS3-at annyira nyomja a T-Mobile is, hogy csuhaj, pedig arra aztán nagy szükség van, néha egymást követi a Samsung, és a T-Mobile reklámja.
A 4X HD-t pl. még nem láttam, se a HTC One X-et. Ennek mi az oka?p06 Én is erre tippelek. Persze ettől még nem ésszerű. Egy nap lemegy a reklám 10-szer, abból legyen akkor 4 Samu, 2 HTC, 2 LG, és 2 Sony... Persze ez csak egy példa volt. Olyan nehéz összedobni egy reklámot?
Nem az van, hogy a Samu azért is pénzt ad, hogy a konkurenciát ne reklámozza? -
Stanley-B.
őstag
Ki kéne nőni ezekből a téves sztereotípiákból, ha a kínai "nullkategóriás" (ez a kifejezés egyébként eleve egy köpedelem, ha nem egy bejáratott márkáról van szó, akkor az miért nem lehet jó/jobb? Belátom, hogy ennek a nézetnek a kialakításában nagyon sok ember évtizedes munkája van, többek között marketingeseké is, ezért nem fog egyhamar elillanni) termékek "nem jönnek be", akkor ennek erre a MyAudionak feliratozott telefonra is igaznak kéne, hogy legyen.
-
tjb007
nagyúr
Egy fontos üzleti partner akinek a megtartása (és a velük szemben álló jó kapcsolat ápolása) sokkal fontosabb mint egy ilyen másodrangú valamivel foglalkozni.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha ez most egy LG copy lenne (mert olyanok is léteznek) akkor ugyanezt írtad volna e -
nincsisbéla
aktív tag
Jónak tűnik, csak egy kicsit nagy nekem...
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
eclipse006 #44 üzenetére
Nem sikerült rosszul valóban,de utána néztem a témának,kb ~20k-t hozzáteszel,és vehetsz egy HTC Desire V-t,ami szinte ugyanezt tudja,de egy collal kisebb a kijelzője.Azért a HTC-ben jobban megbíznék talán,support,minőség..
-
fabicska
tag
reakció
(#49) atike, és
(#50) NivoSzaki válaszára:Miután megnéztem a valós árát, (60), rájöttem, hogy sokáig várhatnék, hogy akár 50 alá essen az ára, így módosítani akartam, de kicsúsztam az időből, szóval olyan 50-55 (de inkább az alsóbb árkategória felé) már gondolkodnék rajta.
Lehet valamelyik mobilszolgáltató beveszi a kínálatába (amire sok esély van), és ott akkor megveszem előfizusan kicsit olcsóbban.
Ismerősöm rendelt egy tábletet ebayről (Ainol Novo 7 ELF), de nekem ezek a nagyon kínai nullkategóriásak nem jönnek be.
-
xZer0kidx
senior tag
hát a kijelző elég gyengus
a méret miatt alapból némi kompromisszumra kényszerül a vásárló nem érdemes ezekkel a tulajdonságokkal még többet magunkra venni...
-
NivoSzaki
tag
Ettöl sokkal jobbat és olcsóbban tudsz rendelni kinából 960*540 kijelzövel 1GB RAM al kétmagos procival 200 dollar körül keress rá a kínai webshopokban ( pandawill.com amokbuy.com stb) MTK 6577 chippes telefonokra
ez a telefon a bemutatóban egy régi MTK6573 procival szerelt borzalom amit már a kínaiak sem vesznek meg
-
fabicska
tag
Sziasztok.
Na szóval az én szívemet megdobogtatta ez a kis masina, verjetek meg, de nekem bejön az ekkora kijelző (és az ezen való 'csak' ekkora felbontás), a 7"-os tabok nekem nagyok, a 3"-os telefonom kicsi, az 5" tűnik így megfelelő választásnak. Szerintem ha 40-45 körül lehet kapni, én egyet biztos venni fogok. Egy ekkora telefon meg nem fényképezni van, arra ottvan a mindig nálam lévő Canon fényképezőm.
A videó részleghez szólnék hozzá, elsőnek egy kis hibával:
"jónéhány formátumot kezel"
Majd egy kis megjegyzéssel :
Ha nem visz HD-s tartalmakat, akkor meg kell próbálkozni BDrip, vagy BRrip fájlokkal, a kis első generációs GT540-em is viszi egyik másikat, de az tuti, hogy ekkora kijelzőn az 1080p, és a 720p-s HD videó fölösleges, talán még a 720p-s BDRip is.
Ezekre a telókra sorozatok valók, amik 640*360, vagy ekörüli felbontásúak, és ahhoz képest teljesen jó minőségűek.Kicsit hosszú lett, csak azért fejtettem ki a véleményemet, mert már az első generációs Optimus 2X-ben (Nvidia tegra, ergo HD videó gyorsítás) is feleslegesnek éreztem lőrés kijelzőn az 1080p-s HD tartalmakat.
Ádám
-
blade zte
őstag
Megint: nem bírnak betenni egy mtk 6577-es procival szerelt 1gb ramos telefont.
.Mert én inkább arra lennék kíváncsi hogy a 2-magos telókkal hogy veszi fel az a versenyt.
pl. egy zopo zp300+ , vagy thlw3+. -
haxiboy
veterán
Na most a Samsung perelheti a myaudio-t
-
Mantin
aktív tag
"A menü rácsos kialakítású (jaj most mi lesz)"
-
ZeroLimit
tag
samsung kinézete van
-
Oké, hogy könnyebb egy koppintott házat használni, de könyörgöm, csak egy kicsit kellett volna azt a középső gombot áttervezni... Egy keskeny lapos csík, vagy egy dagibb téglalap...
Áhh, nem értem. Egyébként pedig az ilyen termékeket nem szabadna beengedni az országba. Nem kellene hozzá, hogy az "ihletet adó" gyártó lépjen...
-
buktagt540
senior tag
Oké,hogy olcsó,oké,hogy kínai de ekkora kijelzőmérethez ilyen felbontás...büntetés nézni.
-
fulopr
csendes tag
eddig minden két SIM-es készüléknél fel volt hozva mint negatívum hogy csak az egyik SIM-en tud normális adatkapcsolatot a másikon max az EDGE megy. Itt most mindkettőnél korrekt a modem, erről persze szó sem esik...
szerintem is, a tetszik plecsni járt volna...
-
DarknessHope
senior tag
pontosan.. azegész azért volt mert a tesztelőnek nem tetszik az 5 kijelző? vagy mi? lássuk csak kamera külső szoftverrel pl camera 360 lehet fényévekkel jobbat tud... nem aktív a másik kártya az egyik használatánál.. ez gond de nem akkora vész... igazán csak ez és a fakóbb kijelző okoz gondot... felület leserélhető camera zenelejátszó videólejátszó lecserélhető és kihozható belőle több is biztos. el is gondolkodtam a vásárláson. analóg tv kár hogy nem megy... F1-et lehetne nézni magyarul.. mert neten a hülye m1 nem közvetíti....bár egy külső antenna csatlakozás is hiányzik róla ehhez, azért nem rossz próbálkozás. egy tetszett rámehetett volna
-
rep3at
őstag
Ennyi pénzért nagyon korrekt kis készülék, szerintem egy tetszett plecsnit simán megérdemelt volna.
Komolyan mondom, még el is gondolkozok a vásárlásán második telefonnak, hiszen a Blackberryt csak telefonálásra és alap internetezésre használom (kis kijelző, szegényes alkalmazásfelhozatal) és a Samsungból elég sokszor hiányzott már a telefon funkció..
-
r4z
nagyúr
A menü rácsos kialakítású (jaj most mi lesz)
-
pszili8
aktív tag
Nagyon korrekt telefon,jó írás,kár a kijelzőért,de tudnak ezek ha megfizetik őket.A plecsnit nem értem,ha nevesebb gyártó szülte volna biztos ott lenne a Tetszett legalább.
-
törölt tag
Ennyi pénzért szerintem korrekt telefon,főleg a 2 sim kezelés miatt is.Néztem róla videót,nekem tetszik.
-
Dante32
tag
Az aksi nem semmi!Főleg,hogy kettő.......
Jó kis teszt. -
tzsolesz
nagyúr
Hallod, hogy kijön már az Power VR531 ereje egy 1Ghz-es Cortex A9 mellett.
Nem semmi, hogy a többi SoC milyen rossz eredményt adott ugyan ezzel a gpu-val.
Nekem Cortex A8-al 1200-1300 között van a Quadrant. Ekkora különbség pedig gondolom nincs egy CortexA8, és 9 között, vagy van? 1000 pont? -
tjb007
nagyúr
N+1 -edik kínai Note klón csak drágábban, igaz ha probléma van nem kell Kínába küldözgetni.
A kamera meg egyenesen borzalmas, főleg ennyi pénzért. Ha egy tízessel olcsóbb lenne biztosan többen fontolóra vennék, hogy inkább itthon veszik meg (az esetlegesen felmerülő "problémák" elkerülése végett), nem közvetlenül Kínából. -
Matada2.3
veterán
Ezek a fotók a géppel ocsmányak
jobbat csinálok egy vga kamerával mint ezzel
-
Dreimus
senior tag
A teszt nem rossz bár az analóg TV működik szériaszámot nem kér, illetve érdemes a jobb vétel érdekében az antennáját kihúzni
-
kaller1
veterán
Addig maradjunk abban, hogy korrekt telefon ez ennyiért, a kamera és az alacsony pixelsűrűségű kijelző miatt plecsnit viszont nem adnék neki.
A fenti mondatban némi ellentmondást látok, csak nem azért nem érdemelt meg egy tetszett plecsnit, mert kínai?
-
benoce
tag
meglepetés számomra a készülék, de remélem minőségibb mint a MyAudio mp3 lejátszok.
Ellenben a fentebb említett Sim és adatkommunikáció megoldás érdekelne, bont, vagy nem? -
Retekegér
MODERÁTOR
Note Light?
Megnézném élőben is. -
skylinelaca
senior tag
engem a kamera arra emlékeztet , amikor megjelentek az első beépített kamerás Nokia telefonok. Csak a képek közepe volt "éles" a szélei homályosak
egyébként nem rossz telefon, nekem bejön.
-
atike
nagyúr
Nem rossz. Érdekes lenne "megtapicskolni"...
"Apa, ott egy Galaxy Note! - dehogy fiam, csak nagyon hasonlít rá. Szólhatna a diskurálás, hiszen első ránézésre szemből szinte egy az egyben megegyezik a két készülék. Most perelhetne a Samsung? Nem fognak. "
Khm. Érintve kapcsolódik ez egy pár másik cikkhez és vitához...
-
Sir Riccio
addikt
Egész pofás, bár nekem nagy, egyébként azt mindenképpen jó látni, hogy elindultak egy úton ezek a gyártók is.
-
kcsa
veterán
Engem pl. az érdekelne, hogy mobilnet+hang-sim párosítás esetén működik-e a kettő korrektül együtt, vagy azonnal bontja az adatkapcsolatot? Ezekről sosem esik szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest