Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
az hogy a blackberry os gyakorlatilag leépülőben és a win10 kezdeti nehézségekkel küzd és nem tudta időre befejezni a melót addig is szárnyalhat az ios és droid tábor. mindenesetre nagy szüksége lenne a mobil társadalomnak hosszútávon a win10 rendszerre, mert ütős alternatíva lenne és a kiélezett versenyhelyzet minden résztvevőre nézve csak pozitív hozadékkal bírna. én még nem temetem a ms-t és ha vettem is volna 950et, nem adnám el... max 6C-re cserélném márciusba ha addig nem javul a rendszer. bár nagyon kétlem...
a pocketnow-s srác a videóban meg óriási win fan... tuti azért hordta le a telót mert ezzel is csak ösztönözni akarja a szorgos háttérmunkálatok és javításokat az ms garázsban.
ez a karácsony már amúgy is elúszott.... dec22.ai videó - nem véletlenül most jön ezzel. már több mint egy hónapja elérhető a cucc, főleg neki.már előre látom h januárba jön a - "nope" helyett a "maybe" engesztelő videó...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest