- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
az hogy a blackberry os gyakorlatilag leépülőben és a win10 kezdeti nehézségekkel küzd és nem tudta időre befejezni a melót addig is szárnyalhat az ios és droid tábor. mindenesetre nagy szüksége lenne a mobil társadalomnak hosszútávon a win10 rendszerre, mert ütős alternatíva lenne és a kiélezett versenyhelyzet minden résztvevőre nézve csak pozitív hozadékkal bírna. én még nem temetem a ms-t és ha vettem is volna 950et, nem adnám el... max 6C-re cserélném márciusba ha addig nem javul a rendszer. bár nagyon kétlem...
a pocketnow-s srác a videóban meg óriási win fan... tuti azért hordta le a telót mert ezzel is csak ösztönözni akarja a szorgos háttérmunkálatok és javításokat az ms garázsban.
ez a karácsony már amúgy is elúszott.... dec22.ai videó - nem véletlenül most jön ezzel. már több mint egy hónapja elérhető a cucc, főleg neki.már előre látom h januárba jön a - "nope" helyett a "maybe" engesztelő videó...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest