- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Megtaláltam a választ igaz egy kicsit máshogy emlékeztem de a lényeg ugyan az.
"Szia. Vízhűtést használok egy dual és egy tripla radival amiken értelem szerűen 2+3 db PWM-es venti van azaz összesen 5db. Na most az a problémám hogy ezeken a ventiken van dugó és aljzat is de ha mind az 5db ventit sorba kötöm és úgy csatlakoztatom az alaplapi PWM CPU csatlakozóra akkor csak 4db venti hajlandó működni. Miért? Lehet hogy a 12V-ot külön tápról kellene biztosítani és csak a PWM szálat kössem az alaplapra? Kevés lenne az alaplapi 12V az 5db ventihez?"
"Azért nem működik mert a PWM jelet nem tudod párhuzamosan 2nél tovább osztani. A sorba kötés talán megoldaná a problémát de az a ventiknél az áramkör miatt nem lehetséges. Létezik az Arcticnek olyan ventije amivel 5 ventit tudsz egy jelre kötni. A neve Arctic F Pro PWM. Gondolkozok egy jelerősítő építésén de egyelőre nincs elég időm megvalósítani.
Szóval sajnos csak azt tudom javasolni hogy szerezz be olyan ventiket. Vagy várj egy kicsit hátha sikerül építenem egy jel erősítőt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest